Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם לקח כמה שעות (קרייסיס בבית), אבל כאן תוכלו לקרוא רשמים ראשונים ואת המפרטים המלאים של ההאצ'בק והסדאן.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

במחיר ההזוי הזה לרכב שיש לו מכלולים לפני 10 שנים בחייאת כל המתחרות כבר הצקדמו למנועי טורבו חסכוניים וגם הגג הניפתח הזה שניראה כאילו מישהו חתך עם מסור דיסק בחייאת מאזדה ודלק מוטורס . אני לא הייתי משקיע שקל ברכב הזה עדיף בכמה רמות הגולף שאין לה תחרות בחווית נסיעה ובאיכות חומרים

פורסם

גולף לא אלטרנטיבה עבור רבים מהרוכשים של מאזדה כל עוד אין לרכב אמינות גבוהה, בטח לא אמינות ברמה של מאזדה, תבינו שעבור רבים הם בכלל לא נכנסים למשוואה הזו כי פולקסווגן נפסלת על המקום ואם הם בכל זאת רוצים רכב עם ״אופי״ והנאה מנהיגה ולא מקרר יפני/קוריאני אז מאזדה נותנת לזה מענה בשילוב האמינות הגבוהה שלה.

פורסם

קצת מבאס לדעתי שהם הלכו צעד אחורה בנושא ההנאה מנהיגה והשקיעו הכל בלתת לרכב תחושת "פרימיום" או לפחות "סמי פרימיום". אישית העדפתי את התפישה שלהם כשהם עשו רכבים קצת "ספורטיביים" לקטגוריה, מאשר היום שהם קצת "יוקרתיים" לקטגוריה. מחכה לנהוג בה ואני מקווה שהחשש יעבור (או לפחות למבחן ישראלי).

במחיר ההזוי הזה לרכב שיש לו מכלולים לפני 10 שנים בחייאת כל המתחרות כבר הצקדמו למנועי טורבו חסכוניים וגם הגג הניפתח הזה שניראה כאילו מישהו חתך עם מסור דיסק בחייאת מאזדה ודלק מוטורס . אני לא הייתי משקיע שקל ברכב הזה עדיף בכמה רמות הגולף שאין לה תחרות בחווית נסיעה ובאיכות חומרים

ואתה אומר את זה כי נהגת כבר ב-3 החדשה או לפחות כי ראית אותה מבפנים? או כי הסתפקת בזה שהיא לובשת סמל של מאזדה והגולף לובשת סמל של פולקסווגן?

לגולף אין מתחרים בחוויית הנסיעה? רכב משעמם ו"קר". איכות נסיעה גבוהה לקטגוריה בהחלט, אבל ממש לא חווייתית או מהנה. ה-3 היוצאת הרבה יותר מתנהגת ממנה. לגבי איכות החומרים, נחכה ונראה...

זה שאין לה טורבו זה לא אומר שהמכלולים שלה לפני 10 שנים (ד"א ה-TSI גם קיים כבר יותר מעשר שנים). המנוע שלה לא פחות מפותח משל הגולף. הוא פשוט בנוי בגישה אחרת. אני מעדיף את המנוע של המאזדה מהרבה מאוד מנועי טורבו שנמצאים בשוק.

לגבי המחיר, היה צפוי... גם בארה"ב היא נמכרת במחירים גבוהים ביחס למשפחתיות מקבילות, ונראה שעדיין מקבלת ביקורות חיוביות מאוד. בארץ מעניין איך היא תתקבל בשוק עם המחיר הנוכחי.

פורסם

רק לי מפריע שבגרסת האצ' קורה C ממש רחבה וקצת מוציאה את החלק האחורי מפרופורציה? זה וקונטור גלגל בולט כלפי חוץ - בהצלחה לאנשי הפרימיום בחניות.

זה אחלה שמאזדה עולה שלב,מקווה שיגרור את כל היצרנים לעלות באיכות החומרים ואם לא כולם אז אולי סוזוקי יתעוררו, לסמארטפון של שיומי יש פלסטיק יותר נעים.

לדעתי הליסינג לא יוצף בהן, היום הוא מוצף בקורולות כי היא יותר זולה מהמגאן בכמה מאות שקלים והמאזדה תיהיה יקרה יותר משמעותית מכל השאר.

פורסם

זה לא רק אתה, הם קיבלו על זה המון ביקורת, מעניין לראות איך זה עם חלון בגודל נורמלי. והקטע של האיכות חומרים נחמד, רק ברור שזה על קטעים אחר, כמו מתלה אחורי פשוט יותר ומחיר גבוה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה?!

המחיר הגבוה כי זרקו על המדף גרסת פתיחה ברמת אבזור גבוהה, ואין רמת אבזור פשוטה שתעלה פחות,

זה כך בכל רכב משפחתי אחר היום.

תבדקו למשל את ה (המחירים באלפי שקלים, לרכבים משפחתיים אוטומטיים לא דגמי ספורט)

סיוויק, הדגם הפשוט עולה 135, המפואר 159

308, דגם פשוט 135, מפואר 175

גולף , פשוט 132, מפואר 146

קורולה, פשוט 133, מפואר 140

אוקטביה, פשוט 135, מפואר 176

לאון, פשוט 129, מפואר 164

בקיצור, לא מבין על מה הרעש, יש דגם מפואר ועל זה משלמים, מה צפיתם שיתנו לכם מערכות בטיחות מתקדמות כולל ניטור שטח מת, גם מאחור, חלון שמש, מנוע 165 כ"ס ב130K? זה כבר לא ריאלי (כמובן ביחסי המחירים של הארץ).

פורסם
האם ניתן כבר לראות את הרכב באולם התצוגה המרכזי בתל אביב?

כן.

אני לא מבין מה הבעיה?!

המחיר הגבוה כי זרקו על המדף גרסת פתיחה ברמת אבזור גבוהה, ואין רמת אבזור פשוטה שתעלה פחות,

בקיצור, לא מבין על מה הרעש, יש דגם מפואר ועל זה משלמים, מה צפיתם שיתנו לכם מערכות בטיחות מתקדמות כולל ניטור שטח מת, גם מאחור, חלון שמש, מנוע 165 כ"ס ב130K? זה כבר לא ריאלי (כמובן ביחסי המחירים של הארץ).

להגיד "דגם מפואר" ולתקוע מחיר זה טוב ויפה, אבל לא מעביר שום נקודה.

באוקטביה, בלאון, בסייויק וב-308 יש מנועים ה-ר-ב-ה יותר חזקים מאשר במאזדה והרבה יותר נעימים ביומיום.

הקורולה זולה יותר, ועדיין יותר מתקדמת טכנולוגית ויותר חסכונית.

על הגולף יש מס פולקסווגן, זה ידוע. ועדיין המנוע שלה יותר נעים ביומיום ויתן ביצועים לא פחות טובים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני עדיין מהמר שהיא תמכור לא רע. מכונית נאה עם שם טוב בישראל ותא נוסעים נעים. בנוסף, אולי ליסינג.

לא חושב שהייתי רוכש כזו במיטב כספי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא דיבר אלי אף פעם האוטו הזה, ההתרשמות האישית ממספר מכוניות חלופיות כאלו, היתה שמדובר באוטו צפוף מדי עם תחושה פלסטיקית זולה בלוח השעונים, מנוע עגלתי למדי ( אין מה לעשות, אפשר לספר סיפורי זוועה על אמינות מנועים עם טורבו, קשה להתחרות בזמינות הכח הממכרת שמובנית בהם ) ואיכות נסיעה בינונית מינוס. מקווה שהדגם החדש משנה את הענין, עולה הרושם שלפחות כשמדובר באיכות לוח השעונים ועיצובו מדובר באמת במשהו אחר. העיצוב החיצוני מאידך שוב מראה שמעדיפים שם עיצוב אוונגרדי וטרנדי על חלונות בגודל נורמלי וראות סבירה.

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה?!

הדגמים שהזכרת עם תג המחיר בסקאלה של מעל 160K נהנים מיחידות הנעה עדיפות וחזקות משמעותית. לא הייתי מכניס אותן למשוואה גם אם מבחינת האבזור ה-3 לא נופלת מהן/עולה עליהן.

ה-3 התייקרה, אבל אני לא יודע עד כמה ההתייקרות משמעותית ביחס למחירים לא בימי מבצע, דגם הספיריט תמיד היה יקר. מבפנים נראה שהשתפר. מבחוץ לטעמי לא. כן השתפר/לא השתפר, כן יקר/לא יקר, העיצוב גורם לי לחשוד שלא הושג שיפור במרחב הפנימי, וקריאה של ביקורת מאשש את זה, וזה לדעתי המינוס הגדול.

המתחרות מציגות מרחב מחיה טוב למשפחה, וחלקן מציגות מרחב עצום (אוקטביה). זה משאיר את ה-3 בנישה. אם הייתי בעל משפחה הייתי אולי מוכן להוסיף כמה שקלים בשביל תא נוסעים איכותי/אבזור/התנהגות, אבל החתך הגדול של הרוכשים מחפש בסוף גם משפחתית. למה מאזדה מתעקשים לא לתת מענה בתחום הזה? הם מפסידים ככה לא מעט קונים? ועוד להקטין את החלונות.

כן נישמע קצת ניג'ז, אבל זו התעקשות שלי קצת לא ברורה.

היא כנראה תמכור כמו שמכרה קודם (מהדגם היקר), לא צופה פגיעה במספרים האלה. חבל, אם היו הופכים אותה למשפחתית הייתה יכולה למכור יותר לדעתי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עדיף לאון - רכב שהוא בכמה רמות מעל. מאזדה מפגרים טכנולוגית וזה מפריע לי במיוחד שמדובר באיכות חומרים זולה, דלתות שעשויות מנייר ושיבוש רעשים לא טוב. יש כ''כ הרבה מתחרות עדיפות כמו אוקטביה שעולה עליה ב3 רמות.

איך אפשר לקרוא לדבר הזה פרימיום? השתגעתם לגמרי

• תוכן חדש...