Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן חושפת את הג׳וק החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפור מרשים מכל הבחינות, למעט אולי יחידת הכח. בהחלט הופך להיות חלופה הרבה יותר מענינת מהדור הקודם. אוטו בהחלט נאה למי שמתחבר לטרנד הזה שכולל גם את ה .CHR

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב בארה"ב ובדרום אמריקה הג'וק הוחלף ב Nissan Kicks - עיצוב יותר שמרני וממדים מעט יותר גדולים. ואפילו נשארה עם 1.6 אטמוספרי 122 כ"ס וגיר רציף כמובן.

20190817_164726(1).jpg

פורסם

עדיין פח אשפה מוטורי בלבוש צעקני.

סביבת הפנים נראית טוב, אבל אני מניח שהצילומים הם של הדגם/שילוב חומרים היקר ביותר.

אני מעז לנחש שהוא עדיין ימשיך להיות רועש וקופצני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
עדיין פח אשפה מוטורי בלבוש צעקני.

סביבת הפנים נראית טוב, אבל אני מניח שהצילומים הם של הדגם/שילוב חומרים היקר ביותר.

אני מעז לנחש שהוא עדיין ימשיך להיות רועש וקופצני.

לא מבין מאיפה אתה מסיק את זה. זה רכב חדש לחלוטין (מבוסס על הפלטפורמה של הקליאו החדשה) שכל קשר בינו לבין הדגם הקודם מקרי לחלוטין (מלבד השם), אבל לא, אתה כבר יודע שזה פח אשפה, ואיך הוא יסע... [emoji107]

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

נראה פוטנציאלית כמו רב-מכר.

אם תגיע גירסה ידנית לארץ זו יכולה להיות אופציה מעניינת עבורי בליסינג, אם תגיע עם מנוע חזק יותר ותיבה ידנית זה בכלל אטרקציה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסוג הרכבים שלעולם לא ארכוש, אבל ללא ספק נראה טוב בהרבה מהדור הקודם שהיה מחריד.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אישית, חיכיתי הרבה לדור החדש של הג'וק.

לא כי הוא מעניין אותי בשום צורה, זה פשוט אומר שמעכשיו נראה פחות ופחות ג'וק מהדור הקודם הזוועתי על הכבישים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
(מבוסס על הפלטפורמה של הקליאו החדשה)

ירש גם את רעשי הרוח של הקליאו?

תצטרך לקבל את העובדה שאני סקפטי, מה לעשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

העיצוב לטעמי הרבה יותר בוגר מהקודם באופן כללי נראה לא רע בכלל.

אבל למען הסר ספק, זה הדור השני נכון?

כמה שנים עברו מאז ההשקה של הדור הראשון?

• תוכן חדש...