Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פות"ש נאלם ונעלם אחרי הודעה אחת. אז או שהוא טרול, או שהוא נעלב, או שהוא טרול שנעלב.

תן לו רק לגמור להכין שיעורים והוא מגיב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל זה שממש נהניתי מהעקיצות על השימוש בלשון וכו', ועם כל זה שאנחנו מסתכלים על הסיטואציה הזאת ממקום אחר לגמרי (כשאני הייתי בגיל הזה נסעתי בכרכרה ואפילו לסוס שהיה מחובר אליה היו רק שלוש רגליים!), ועם כל זה שאנחנו בטוחים שמדובר בטרול ועם ועם ועם ועם....

התגובות הלגלגניות לא במקום. אחר כך לא מבינים למה לא מגיע דם חדש לפורום.

במקום לצחוק על הבחור, למה לא לנסות להסביר בצורה נורמלית? לכו תדעו, אולי תצליחו להפוך אותו לבן אדם שמעריך את הטריוס שלו ורוצה ללמוד עליה יותר כי היא פשוטה מכאנית ואפשר ללמוד הרבה על רכב מרכבים כאלה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מקבל ולוקח את התגובה האחרונה שלי בחזרה אבל לגבי הכאפה לא.

עם כל הכבוד, נהג חדש שמקבל רכב לפאן נטו צריך ללמוד להעריך את מה שקיבל. מעבר לזה כולנו היינו נהגים חדשים פעם וכולנו דפקנו את האוטו עד שלמדנו באמת לנהוג. אלה דברים שעדיף לעשות עם רכב ישן יותר שפחות כואב בלב ובכיס כשהוא נשרט או נדפק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שכדי לאהוב רכב ולהעריך צריך בסיס.

בנאדם כמו פותח שרשור אינו בעל בסיס לדעתי.

כשאני קניתי את הרכב הראשון שלי כמה חודשים אחרי הוצאת הרשיון, שילמתי על דלק ביטוח טסט תיקונים ואהבתי את הגרוטאה בת ה17 כמו עיביזא חדשה.

פורסם

מכסח שדים, אתה מכיר את הדינמיקה של הפורום: מתחיל בתגובות רציניות וענייניות, אחרי כן מרחיב את היריעה, ובסוף מתלוצץ עם רופאיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נורא חמודים ובוגרים אתם. בטח מי ישמע כשאתם הייתם בני 16-17-18 לא ניסיתם לגרום להורים שלכם להחליף לאוטו יותר מגניב.

גועל נפש.

אחרי זה תבואו לבכות למה הפורום הולך ודועך.

פותח השרשור, אם עדיין לא מאוחר מדי ואתה מעוניין, פתח שרשור חדש ופנה אלי בפרטי כדי שאוכל לפקוח עליו עין יותר צמודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...