Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן. חבילת שינה. קראתם נכון.

אה, וגם התחילו למכור את מתיחת הפנים של הסופרב.

MAIN-סקודה-סופרב-2019.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הידיעה לא כל כך ברורה. מה זה אומר חבילת שינה? אלו כיסאות מיוחדים? מקדימה / מאחור ? כמה עולה החבילה הזו ? תמונות ?

ציפיתי לקצת מעבר ללקחת את מה שיח"צ הביאו לכם ולהעתיק.

פורסם

כיאה למכוניות משעממות ומותג משעמם, חבילת "שינה" מאד רלוונטית. אולי צריך לשנות לחבילת "פיהוק".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הנה מה שלא מספר לכם היבואן לגבי הסקודה סופרב החדשה:

• ישראל היא המדינה היחידה בשוק האירופאי שלא מקבלת את כל אופציות המולטימדיה (Amundsen, Columbus). בניגוד למה שצ'מפיון טוענים (סקודה העולמית לא מגיירת המוצר), האמת היא שצ'מפיון פשוט לא מייבאים את המוצר באופן סדיר משיקוליהם שלהם. כל אחד שמביא את היחידות המתקדמות מאירופה ומתקין, מקבל ניווט מלא כולל עברית מלאה.
  • ישראל היא המדינה היחידה בשוק האירופאי שלא מקבלת (אפילו לא כאופציה!) את פנסי המטריקס לד החדשים של סקודה.
  • ישראל היא המדינה היחידה בשוק האירופאי שבכל רמות האבזור לא מקבלת איתות לד בפנסים הקדמיים.

כל זאת ועוד, בשוק שמשלם על הרכב ברמת L&K סכום של מעל 260,000 ש"ח.

פורסם

עברתי על המפרט של לפני המתיחת פנים הזאת ועל המפרט שהועלה פה לאתר.

למעט לדים פה ושם שום דבר לא השתנה, אותו מפרט, אותם מערכות, אותם פיצ'רים.

סתם העלו את המחירים באלפי שקלים.

הזדמנות טובה לרכוש סופרב מלפני מתיחת הפנים במחירים טובים.

פורסם
עברתי על המפרט של לפני המתיחת פנים הזאת ועל המפרט שהועלה פה לאתר.

למעט לדים פה ושם שום דבר לא השתנה, אותו מפרט, אותם מערכות, אותם פיצ'רים.

סתם העלו את המחירים באלפי שקלים.

הזדמנות טובה לרכוש סופרב מלפני מתיחת הפנים במחירים טובים.

כמות הטעויות שיש במפרט שהם העלו היא פשוט מביכה. לא ברור למה הם לא מעסיקים מישהו שיתעסק בהגהה. בנוסף, לא היה רשום במפרט שום דבר על דגמי הדיזל, למרות שדווקא אחרי המתיחת פנים ניתן (סוף סוף!) להזמין דיזל באבזור L&K.

פורסם
איזה טעויות (ברמה מביכה) ראית במפרט?

2019-09-04 15_22_56-Window.png

לדוגמה.. בסקודה סופרב כבר מ 2015 אין בלם יד.

או למשל העובדה שבמפרט אין את דגמי הדיזל - זאת למרות שהם משווקים בצורה חופשית ובאתר הם אכן מוצגים~

פורסם (נערך)

אוקיי, זה לא מגיע לסטטוס של רמה מביכה - בטח לא יחסית ליצירות אחרות בתחום מפרטי הרכב.

ואם כבר הגהה, אז:

למרות שדווקא אחרי המתיחת פנים צריך להיות למרות שדווקא אחרי מתיחת הפנים

סורי, הייתי חייב...

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם
אוקיי, זה לא מגיע לסטטוס של רמה מביכה - בטח לא יחסית ליצירות אחרות בתחום מפרטי הרכב.

ואם כבר הגהה, אז:

למרות שדווקא אחרי המתיחת פנים צריך להיות למרות שדווקא אחרי מתיחת הפנים

סורי, הייתי חייב...

באופן כללי מיבואן שמתיימר לשווק את הרכבים שלו כרכבי פרימיום (בטח במחיר של 260,000 ש"ח) אני מצפה שהמפרט יהיה מושלם, לא פחות.

בדיוק כמו שהמפרטים של חטיבת אאודי יוצאים מושלמים.

הסטנדרט שלי גבוה - אני יודע, אבל דווקא בגלל שאני עובד בעולם הרכב, אני מצפה מהם ליותר.

פורסם

גם הברשור לא מושלם במקרה של אאודי, חסר המון מידע טכני שקיים במפרטים של דגמים אחרים בקבוצה ומפרט האבזור חלקי מאוד.

• תוכן חדש...