Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאימות אנדרואיד אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט תוריד את הapk של הAA שמתאים לנייד שלך, יש בדרך כלל 4 גרסות, אני תוריד את כולם ומאשיר מה שנותן לי להתקין, חח.

אפשר להתקין Droid Hardware Info , ולהתקין את הגרסה הנכונה.

לא שזה כתוב במפרט של וולוו שלי, זה דוסקס, והציעו לי עזרה בהתקנה והדרכה

אז קצת סדר :)

אם היבואן כותב במפרט, אז האחריות של הרכב מכסה את זה, והוא חייב למצוא לך פתרון (תיאורתית לפחות) . אם לא כתוב במפרט, אז ראשית, כל הכבוד שסייע לך, אך אם הטלפון שלך לא היה מתפקד, הוא לא מחוייב.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

טעיתי בניסוח - זה כתוב במפרט עם סייגים כמובן (שזה יכול לא לעבוד), וכן כמובן הציעו עזרה. זה עולה כסף, למשל באנגליה משלמים בנפרד על AA

פורסם

אני בדקתי את הAA שהורדתי דרך APKMIRROR בקארוק שלקחתי לנסיעת מבחן והוא עבד.

לא בדקתי שכל הפונקציות עובדות כמו שצריך ושאין באגים, רק ראיתי שהשיקוף מתבצע.

פשוט הסוכן שם אמר לי לא להסתמך על זה וייתכן שברכב שאני אקבל, זה לא יעבוד. מאותן סיבות שאייל ציין.

לגבי הVPN, לבסוף זה הסתדר. הייתי צריך להוסיף את זה לwishlist ואז לבצע הורדה משם תוך כדי שאני מגדיר מדינה שתומכת בAA.

מקווה שלא יהיו בעיות עם הרכב כשיגיע.

תודה רבה לכולם.

פורסם

דרך הדפדפן לחצתי על add to wishlit

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.projection.gearhead&hl=en_US

חיפוש בפלייסטור דרך הסמארטפון לא הציג לי את האנדרואיד אוטו, אז ע"י הוספה לרשימת מועדפים (wishlist) הצלחתי להגיע לאפליקציה דרך החנות.

אחר כך מגדירים מדינה באמצעות האפליקציה שיש פה בשרשור, ממתינים כמה דקות ואז יהיה אפשר להוריד.

פורסם

יש דברים שלא נתמכים בעברית בAA לדוגמא קריאת הודעות ווטסאפ בעברית וגם הוצאת הודעה בעברית. בקשה להוציא שיחה כאשר השם בcontact בעברית . אבל זה יכול בגלל שגוגל לא תומך בזה. אצלי יש עוד תופעות מוזרות שאפל מיוזיק לא תמיד נפתח. מפס ווויז בדרך כלל עובד תקין .

פורסם

זה לא להסתבך וזה ממש לא מסובך, זה רק לשנות מיקום ע"י אפליקציית VPN ולהוריד את ה-Android Auto. .

כמו שכבר נאמר כאן, אם הוא לא יוריד מה- Play Store, הוא ישאר תקוע על אותה גרסה תמיד, הוא לא יוכל לעדכן את האפליקציה.

פורסם

פעם בחודש בערך מעדכנים את הAA גם ככה, לפעמים לוקח להם הרבה יותר אפילו.

להיכנס פעם ב לאתר שרשמו פה ולהוריד את הגרסה החדשה, לא כזה מעצבן ומסובך גם.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

זה דווקא כן מעצבן לעקוב אחרי עדכוני גרסה ולהוריד כל פעם מחדש ידנית במקום לקבל אותם אוטומטית, וכל זה רק כדי לא לבצע תהליך חד פעמי של הורדה מ- Google Play Store?

פורסם

תכלס כל אחד והדרך שלו.

את האמת? חוץ מזה שבגרסה שישמלי אפשר להדוק את המראה החדש של הAA, לא ראיתי משהו מיוחד שונה בין גרסה לגרסה, לי תמיד עבד טוב וממשיך לעבוד טוב, חח

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

משום מה העדכון האחרון (זה עם מתיחת הפנים של הממשק), הגיע אוטומטית, זאת למרות שבמקור הותקן APK.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

יש אופציה בהגדרות של AA לבטל את הניסיון של הממשק החדש, לי אישי החדש לא כול כך נוח.

בכול מקרה אני העדפתי לעשות פעם אחת חשבון gmail מוגדר לארה"ב + VPN + FAKE GPS.

ככה אני לא רץ אחרי עדכונים,

לגבי מכשירים אצלי התקנתי לכול בני המשפחה מHTC דרך HUAWEI ועד לSAMSUNG כול עוד הכבל היה איכותי והאנדרואיד היה מ5 ומעלה תמיד עבד, בסקודה, מרצדס, ובפיוניר 8750BT

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...