רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,616 נושאים בפורום הזה
-
חוץ מהעניין של הפוזה, לעניין של הגובה איו תחליף מבחינת שדה הראיה בנהיגה, פלוס קלות של כניסה ויציאה. אני תוהה למה אנשים ממשיכים לקנות רכבים משפחתיים "רגילים" וסדאן, שלא לדבר על רכבים עם תמחור הזוי כמו הגולף 8...כשג'יפון עולה אותו הדבר, הרי יש להם 0 יתרונות על ג' יפונים...
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מצאתי A3 למכירה ויכול להיות שאקנה אותו . הרכב ברשיון מנוע 1390 עם 125 כ"ס . רכב עם 5 דלתות. אני מנסה לקבל הצעות מחיר לביטוח ולבדוק מה המחירון שלו. ברשיון כתוב רמת גימור SHARP ATTRACTION בעל הרכב הראה לי את הביטוח שלו ושם בכלל כתוב דגם שונה מהרשיון (A3 עם 3 דלתות , קצת מוזר) . לוי יצחק מפרסם מחירון עם בערך 20 רמות גימור / דגמים אבל אין באף אחד מהם SHARP ATTRACTION , יש או SHARP או ATTRACTION וההבדל במחיר בסביבות 10K שח. חלילה וחס אם רכב כזה עובר תאונה לפי מה בדיוק הביטוח משלם ? הפכתי את הרשת ולא ממש הצלחתי להבין . מצד אחד אם הדגם הוא הזול מבינהם אז לא שווה לבטח סתם דגם יקר מצד שני לא טוב להיות בתת ביטוח אם זה הדגם היקר ומבטחים את הדגם …
הודעה אחרונה מאת nepet, -
נניח נסיעה של כמה עשרות קילומטרים רק עד הצמיגייה, היכן יותר נכון ובעיקר בטיחותי לשים אותו, מקדימה או מאחורה? ההגיון אומר מאחורה אבל אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
רוורס בחושך מוחלט, הרכב שלי גדול והנפגע קטן, בזווית שהקשתה להבחין = זו התוצאה. הפגיעה לא רצינית - חלק מחיפוי הפנס נשבר והפגוש קיבל שפשוף דיי רציני (אוכל להעלות תמונה) שאני מניח שלא היה קודם. השארתי פתק ואני מניח שמחר אקבל טלפון, אשמח לעצה לפני שנדבר: האם לבקש שיופעל הביטוח של הנפגע? לי לא קרה כלום כמעט ואת שלי אני מניח שלא כדאי. האם לדרוש הצעת מחיר תיקון ורק אז לשלם בהתאם? מדובר ברכב (ניסן מייקרה) לא חדש ולא שמור במיוחד, איך לוודא שאשלם באמת רק על מה שגרמתי ולא על כל מה שהרכב עבר אי פעם? הכל כמובן בתקווה שאפול על אדם הגון. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
הבוקר השיקה כלמוביל את ה-EQA, המקביל החשמלי של מרצדס GLA. וברגע חשיפת המחיר עברה לי בראש המחשבה "רגע, יש מצב שזו הפעם הראשונה בישראל שרכב חשמלי מושק במחיר יותר זול - או לפחות לא הרבה יותר יקר - מהמקביל הבנזיני שלו?" שאלתי כמה אנשים, וכולם איששו את המחשבה הזו. מעניין איזה מותג גרם לשינוי הזה... 🤔 עוד פרטים בידיעה המלאה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3592/חדשות/מרצדס-EQA-בישראל--השוק-נשבר?
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
שבוע טוב לחברי הפורום, מעוניין לשתף איתכם התרשמות לאחר חודש שימוש ברכב החדש שלי, הרכב ניסאן סנטרה שעלה לכביש ביוני 2017. לאחר מכירת הרכב הקודם שלי (קיה פורטה 2011) התחלתי לפזול לכיוון ג'יפונים, לצערי מבחר הרכבים בתקציב שהצבתי לי כ-50-55 אלף הוא מאוד מצומצם. רוב הג'יפוננים יהיו לרוב בני 7-8 עם כמה ידיים וקילומטראז'ים די גבוהים. אז חיפשתי פשרה, הבנתי שבשלב זה בחיים כדאי לחכות עם מה שאני רוצה וללכת עם מה שאני צריך. מה שאני צריך כאיש גדול (1.87 ס"מ/120 ק"ג) זה רכב מרווח, הפורטה הייתה בסדר אבל מאחורי כבר היה קצת קשה לשבת. חוץ ממרווח רציתי רשימת אבזור שכוללת קצת יותר ממה שהיה לי בפורטה (מזגן ושליטה מההגה בגדול) ויחידת הנעה סבירה. …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 912 צפיות
בפלטפורמה הקודמת היתה אפשרות לראות את רשימת המשתמשים שהגיבו באותו שרשור. כאן האופציה לא קיימת, אז רכשתי תוסף והתקנתי אותו לשימושכם. הכיתובים שמופיעים באנגלית יתורגמו כמובן, יש כרגע בעיה קטנה עם אחד מהם. כאשר אתם בתוך רשימת הנושאים של פורום מסוים, תראו שהמספר שמציין כמה תגובות היו הפך ללינק: לחיצה עליו תפתח חלונית עם רשימה של כל המשתמשים שהגיבו באותו שרשור, מסודרים לפי סדר הפעילות שלהם בשרשור ועם כמות ההודעות של כל אחד ליד הסמלון שלו: זהו, תהנו.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
לאחר שנים בהן אחד הכלים הניהוליים שלנו כאחראי פורום היה מעקבים, לאחרונה - עם הכמות הגואה של הודעות שמתפרסמות בכל יום בזכות מערכת ההתראות כאן ובמייל - הגענו להבנה שבמקום להעביר מסר למשתמשים שאינם פועלים לפי חוקי האתר ולהעניש אותם, מי שמקבל את העונש הם אחראי הפורומים שצריכים לעבור על עשרות הודעות ביום ולאשר או לא לאשר אותן לתצוגה במקום להנות מהזמן שלהם בפורום. לכן הוחלט - כרגע כפיילוט לתקופה לא ידועה שלאחריה נחליט האם להמשיך או לבטל - ש"עונש" המעקב יחזור למחסן של עמוס ובמקומו נוציא את עונש החסימה, שכמובן יופעל לזמן קצר יותר. מעכשיו: משתמש שיצבור 3 נקודות במהלך חודש, ייחסם מכתיבה באתר (אבל לא מקריאה בו) ליומיים. משתמש שיצבור 5 נקודות במהלך …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי שלום לכולם, עברתי לפני שבועיים טסט לרכב ויש לי כבר רישיון לאופנוע ללא הגבלה [ A ] כאשר עברתי מסרו לי שאני צריך לקבוע תור טלפוני כי מדובר על שדרוג רישיון קיים וזאת לא פעולה שניתן לעשות דרך האינטרנט... המתנתי שבוע וחצי לתור הטלפוני עכשיו מסרו לי כי עבר 5 שנים לרישיון לאופנוע ואני צריך לעשות קורס רענון נהיגה לפני שהם יוכלו למסור לי את הרישיון לרכב... הגיוני? הרגע עשיתי שיעורים וטסט לרכב למה צריך לבצע רענון נהיגה? יש דרך לקצר את התליכים?
הודעה אחרונה מאת alexriv, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מישהי רכשה פה פריוויוס היברדי ושמו גם עמדות טעינה לחשמלים\פלאג אין. עלתה לי מחשב, אנשים פה מעמידים את הרכב והוא יכול להישאר כך במשך שבוע, שבועיים ללא כל תזוזה. ויש אנשים שנוסעים לחו"ל. במידה ואתה נוסע לחו"ל או מעמיד רכב לשבועיים\חודש, המצבר נחלש ויכולות להיות בעיות בהנעה. (לא מדבר על מצב המצבר) מכונאי אמר לי שיונדאי איוניק, כאשר המחשב מזהה שהמצבר חלש, הוא "משאיל" חשמל מהסוללות לשם הנעת הרכב, זה נכון?. אז מה הדין של רכב חשמלי לאחר חודש?, והיברדי?
הודעה אחרונה מאת ldti, -
-
ערב טוב , קודם כל אני לא ערס , מבטיח ! (אפילו חלק מחברי הפורום יעידו על כך) , מאז שאני ילד היית לי חיבה לרכבי BMW , משהו במכוניות שלהם באמת מרגיש לי את חווית הנהיגה שמראה לך שיש יותר מנסיעה מ A ל B בחיים. בתור ילד היה לי פוסטרים של X6 , X5 , E90 וכמובן ה CSi E24 , היית לי חיבה את השילוב של ג'יפ גבוהה והתנהגות כביש גבוהה . אז כיום בן 24 , רווק שמשכיר דירה ולא נולד להורים עשירים ומכונאי אופנועים צעיר , הגשמתי את אחד החלומות שתמיד רציתי להשיג . אז הכלה BMW X5 (E70) 4.8 V8. שנת 2010 (ייצור 2009) יבוא אישי יד 3 ק"מ : 150,000 מנוע :4800 7 מקומות. הדגם האמריקאי המאובזר ביותר , עם כל הת…
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז זה הטסט השני שעשיתי, זה היה בצהריים 14:30, הינו שתיים, הייתי השנייה שנהגה, אז כן עשיתי טעויות אבל אף אחת מהן לא היתה קריטיות, עכשיו הבעיה פה, שהוא כתב לי בהערות את הטעויות שלי ושל הזאת שהיתה לפני, אני ממש בשוק, גם המורה נהיגה שלי היה בשוק, הוא אמר לי לחשוב אם אני רוצה לערער או לא ולכתוב לו מחר מה אני בוחרת, בבקשה תעזרו לי כי אני באמת שלא יודעת אם כדי לי בכלל ומה ערעור נותן לנבחנים.
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 עוקבים
- 63 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
דגמי הטוסון החדש כבר כאן תקופה, וכבר היה מי שצילם כמויות מהם עומדים בבונדד. השמועות מספרות שבמסגרת פרי-סייל שהיה בזמן מבצע "חבר" כלמוביל מכרו מראש כ-2000 יחידות. בשלב ראשון הטוסון יגיע לכאן עם שני מנועי בנזין וארבע רמות גימור: בסיסית: רמת גימור Premium מנוע 2 ליטר אטמוספרי 156 כ"ס - מערכות בטיחות מלאות למעט בקרת שיוט אדפטיבית. מחיר 159900 ש"ח - בטח יככב ב-0 ק"מ בהנחה משמעותית. רמת גימור Prestige מנוע 1.6 טורבו 180 כ"ס - מערכות בטיחות מלאות למעט בקרת שיוט אדפטיבית מחיר 169900 ש"ח רמת גימור Luxury מנוע 1.6 טורבו 180 כ"ס מערכות בטיחות מלאות + גג פנורמי 181900 ש"ח רמת גימור Elite מנוע 1.6 טורב…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
העולם עובר לחשמל זה בטוח השאלה היא, האם זה יגרום לירידת מחיר של רכבים רגילים (בנזין /דיזל) גם חדשים וגם משומשים בתוך כמה שנים או שזה לא קשור?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
שלמה סיקסט
מאת Ari ari- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
ספוילר היי שמעו סיפור יפה קניתי רכב מסוג סוזוקי קרוסובר 2017 בשלמה סיקסט סניף כרמיאל . כבר בסיבוב התרשמות היה רעש מוזר בברקסים רעידות ובנוסף רעש חולף מוזר לא ידוע בפנים הרכב. סגרנו עסקה ושלמה התחייבו לתקן את הברקסים נסעתי למוסך החליפו ברקסים כמובן סיני זבל הרעש המשיך רעידות כרגיל .. חזרתו לשם 3 פעם ולא הועיל כלום רק בזבוז יום עבודה בטענה שהם לא שומעים רעשים .( יש לציין שעשיתי בטוח אחריות של שלמה סיקסט על כל המכלולים לשנתיים) עכשיו אחרי חצי שנה בדיוק שמשכתי עם הרעש שהתגבר עליתי על הבעיה משאבת ברקס בוסטר מרעיש. רעש של אוויר ברכב זה הרעש שהיה בקניה אבל היה רעש חלש עכשיו זה התחיל חזק רעש של בריחת אוויר וזה נוסף לרעש בברקסים חזרתי לשלמה . הפעלתי ב…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ראיתי לא מעט תלונות של לקוחות על אכילת שמן מוגברת במנועי פיורטק 1.2 לאחר ביצוע הריקול והחלפת הרצועה מעניין אותי ליצור קשר עם מארגני התביעה הייצוגית לבחון אפשרות של בדיקת הנושא הזה לעומק מבחינת סטטיסטיקות וכו' אם מישהו יודע פרטים, אשמח לשמוע. אפשר גם בה"פ כמובן
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נתקלתי הרגע בכתבה על רכב שהתפוצץ באיילון. הנוסעת לא הבחינה בעשן שיוצא מרכבה. רכבים אחרים חסמו את הנהגת ולבסוף היא ירדה מהנתיב, ושניות אחדות לאחר מכן הרכב התפוצץ. למנוסים פה - יש אפשרות לזהות את דגם הרכב המדובר? https://13news.co.il/item/programs/6-amnon-levi/articles/car-on-fire-on-highway-1242447/
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עקב שימוש מועט ברכב, ברמה של 5K בשנה, הבנתי שחבל לשלם על ביטוח מלא. האם אתם מכירים ביטוח לפי ק"מ / שניתן להפעיל לפי שימוש, בדגש על ביטוח חובה? בדקתי בפניקס סמארט, ליברה, הראל סוויץ, בכולם מדובר על ביטוח מקיף שאין לי עניין בו. אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
אהלן, כבר תקופה ארוכה שאני נוהג לי על אוריס היברידית סטיישן 2018. אז לאחר טיפול ראשון ולקראת ה20 אלף כבר, החלטתי לשתף אתכם בחוויות הנהיגה ברכב, לציין מה טוב, מה לא, ולמי הרכב כדאי לדעתי. אמל"ק - צריכת דלק צריכת דלק צריכת דלק, פרקטיות מדהימה, שעמום טוטאלי. עיצוב בקו של טויוטה, כולם מכירים את רכבי הליסינג האלו, חרטום שנפגש משני צידיו בצורה אלכסונית באמצע עם הפנסים והגריל. עיצוב חביב, מעודכן ויפה לטעמי, אבל משעמם. הרכב יחסית ארוך, קצת יותר מ4.5 מטרים, אני רגיל לספינה שלי כך שזה לא מפריע לי בתמרוני חניה או בעיר (אפילו בתל אביב אני מצאתי חניה כמה פעמים!). הרכב הספציפי בצבע לבן, מה שגרם לי להבין את ההבדל בין כניסה לרכב לבן ביום חם, לבין כניסה לרכב שלי ביום חם. ו…
הודעה אחרונה מאת MasterOfOlympus, -
איוניק חדשה (?) עלתה הלילה באש תוך כדי נסיעה. הרוג אחד ז"ל. אלו סיבות יכולות להביא לכך?
הודעה אחרונה מאת 123770, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או שעדיף דרך סוכן בחברה כמו הפניקס שזה בעצם יותר יקר
הודעה אחרונה מאת מאזדה 3 A, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, ביום-יום אני נייד עם קטנוע 125 סמ"ק ודי מוגבל מבחינת דייטים/מקומות עבודה שרחוקים ממקום המגורים שלי. מניסיונכם, איזה חברת השכרה מתחזקת את הרכבים שלה בצורה הטובה ביותר? אני זוכר שכשעבדתי פעם באלדן, התחזוקה היתה ברמה מאד נמוכה. (רכבים ממש נתקעו באמצע הדרך). תודה !
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להבין אחת ולתמיד, במידה ואני עושה לרכב הורדה מהכביש במשרד הרישוי, כמובן מוריד את הלוחיות רישוי ואז מוכר לפירוקיה/חלקים שחותמים על טופס זיכרון דברים, מה בעצם "מגן" עליי במידה והוא כן איכשהו השמיש אותו נסע עליו וקיבל דו"ח סתם לצורך העניין כי לפי מה שהסבירו לי במשרד הרישוי האוטו כביכול עדיין רשום על שמי, אשמח לתובנות ממבינים בנושא, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום ברשותינו חניה הרשומה בטאבו , מזה זמן חונה רכב של אחד הדיירים מאחורינו ומאלץ את היצואים מהחניה לתמרן ביציאה ועלול לגרום לשריטות ברכבים , בעלי הרכב שאין להם חניה אינם מוכנים שלא לחנות , וממשיכים להפריע האם משהוא מהפורום מכיר מומחה חניה כדי שאקבל חוו"ד לבית משפט , כדי להוציא צו מניע , בברכה AVSHOHAM
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אמ;לק במודגש. מאז שנוסד, קארספורום תמיד היה אנומליה. מחד, האתר נועד להיות, ואכן נשאר במרוצת השנים, מועדון חברים מצומצם ואקסקלוסיבי יחסית עם מספר לא גדול של משתמשים "בעצימות גבוהה". לא יותר מכמה מאות. מאידך, האתר זוכה להמון תנועת אורחים (935 נכון לרגע כתיבת שורות אלה, לעומת כ-140 משתמשים רשומים). חלק מהתנועה הזו, אין מה לעשות, מגיעה למקומות בהם אנחנו לא רוצים אותה. חלק מהמקומות האלה הם פורומי המכירה שלנו (או ליתר דיוק, שלכם). מדיניות הניהול שלנו בפורומים הללו הייתה פשוטה מאוד לאורך השנים. אנחנו נדאג שלא יהיה שם בלאגן, אבל האחריות להישמר ולא ליפול בפח היא עליכם. חלק מההחלטה הזו נועדה - בכנות - כדי לא להעמיס על צוות האחראים…
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
קודם, תודות. תודה לאורי והדס מסטודיו Latto Velara (לינק לאינסטוש הבאמת מהפנט שלהם), על העיצובים המעלפים בעיקר, אבל לפני הכל על זה שלא הורידו לי את הראש על כמות הזמן והפעמים ששיגעתי אותם עם שינויים, עדכונים, שכלולים, הוספות והורדות של העיצובים. שנית, תודה לרועי מאתר Hollo, האתר היחיד (למיטב ידיעתי) בישראל שמאפשר לנו לעשות את מה שאנחנו רוצים - למכור לכם את המרצ' שלנו. ובמקביל מאפשר לנו לא לעשות את מה שאנחנו לא רוצים לעשות - לקנות את המוצרים מראש, להדפיס עליהם, להחזיק אותם במלאי, לשלוח ובקיצור לנהל את כל הלוגיסטיקה של העניין. החיסרון הוא מן הסתם שאנחנו תלויים במלאי המוצרים שקיים באתר ולא יכולים להוסיף דברים אחרים. א-ב-ל אם תהיה דרישה, ותחברו יחד כמה …
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
צג מהירות עם סימון מצלמה
מאת Guest Mikelt89- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, בסרטון הנ"ל במעבר בצומת ליד שבעת הכוכבים בהרצליה נמצא צג מהירות שהראה לי סימון של מצלמה בעת מעבר בצומת, לא הצלחתי להבין מה הסממן מציין והאם הצג גם יכול להפיק דוחות, לאחר מכן הוצג סמיילי עצוב שזה מה רואים בצגים הללו במרבית המקרים, את סימון המצלמה אני רואה לראשונה, לידי עבר אוטובוס שנסע מעט מהר ממני. 2021_0425_223848_001_Trim.mp4
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 974 צפיות
שלום , רכב פגע ברכבי שחנה ברחוב. מהרכב נפל סמל שכנראה היה על הגלגל. ראו תמונה של הסמל בקובץ המצורף אודה מאד לכל מי שיוכל לעזור. תודה מראש, אורן
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 611 צפיות
מחפש פורד סינק 3 של סוני פורד פוקוס סטיישן 2017 , מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג ובמחיר הגיוני?(ראיתי באתרים ב2600 שח ויותר) קראתי פה בעבר על בחור שקנה אותו ב1500 ..
הודעה אחרונה מאת Maro, -
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, התעניינתי לדעת - האם ידוע עד כמה מועילה מערכת I stop של מאזדה בחיסכון בדלק. האם מישהו טרח לבצע השוואה של נסיעות בעיר עם ובלי המערכת? (כמובן באותו מסלול ובאותם תנאים). אם המערכת מסייעת בצמצום של צריכת דלק, מדוע מאזדה 6 עדיין בולעת יותר דלק בהשוואה למאזדה 3? הרי למאזדה 3 אין את הטכנולוגיה הזאת ולכן היא אמורה להיות פחות טובה מהבחינה הזאת. הבנתי שהמערכת נועדה בראש ובראשונה לצמצם את זיהום האוויר ולא תוכננה לחסוך בדלק, אולם אמורה להיות השפעה באספקט צריכת הדלק. אודה לתשובתכם.
הודעה אחרונה מאת ocsi4u,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 937 אורחים (הצג רשימה מלאה)