Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה לי בליסינג שנת 2016 , סה"כ אוטו טוב אבל לדעתי הפרזת בתיאורים שלך

1. צריכת דלק מאוד תלויה בצורת הנהיגה אפילו יותר מהיברידיות אחרות , אני נוהג לא חסכוני ובקושי הוצאתי 500 ק"מ ממיכל מלא , הנירו שלי היום עושה בשקט 650 ק"מ על 40 ליטר ונסיעה לא חסכונית בעליל.

2. מרווח פנימי , לא רשמת כלום על התקרה הנמוכה , מישהו קצת גבוה יקבל אותה בראש.

3. המערכת מולטימדיה חסרת תועלת , אין תמיכה בעברית , ניווט בארץ לא רלוונטי אם לא וויז (אצלי בכלל זה לא היה מותקן), באופן כללי זה רדיו בסיסי+נתוני צריכת דלק.

4. מצב EV על סוללה מלאה ייתן כמה מאות מטרים עד קילומטר אולי לפני שהסוללה פרוקה (בספר רכב לדעתי מדברים על קילומטר וחצי שניים)

לחיוב אני אומר שהגיר הרציף היה לי תענוג , כנראה זה נכון שאומרים שאתה או שונא או אוהב אותו.

לגבי מצב B , תסתכל בחוברת , זה ממש לא לשימוש יום-יומי ואתה עושה נזק לרכב, מספיקה לחיצה מעטה על הדוושת הבלם כדי לטעון את הסוללה עוד לפני שהבלמים נכנסים לפעולה.

האזהרה היחידה נוגעת לנסיעה במצב b כי מן הסתם הרכב ימשוך בהילוך נמוך, אין קשר לאופי השימוש שלי במצב זה.. או שפספסתי משהו?20190731_192437.jpg
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצב B אכן גורם רק לבלימת מנוע ללא טעינת הסוללה.

לכן הוא אפילו מרע את צריכת הדלק שכן הוא מאיט את גלישת הרכב באמצעות המנוע ולא באמצעות בלימה רגנרטיבית.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

להבנתי הילוך B מיועד רק לנסיעה ארוכה בירידה תלולה - כדי להשתמש בבלימת מנוע יעילה יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אפילו יותר משעמם, הזקנות באיזשהו שלב מתות ויש אקשן... הטויוטות האלו ישארו פה אחרינו

פורסם (נערך)

לא יודע מה איתכם, העיצוב נראה לי ממש מוצלח. והעיצוב של הדגם לפני מתיחת הפנים לדעתי הכי יפה בסגמנט מאז גולף 4. אבל דגם מתוח הפנים, כמו של ELIC, אך עם גג פנורמי (מה שלמעשה גורם לגג להיראות שחור) עושה את הרכב עוד יותר יפה. לוק של חללית מקדימה, קונטרסט עם צבע לבן של המרכב עושה את זה בשילוב עם הפנסים החדשים.

שאלה, הגריל השחור הגיע ככה מהמפעל? נראה לי עדיף על הכסוף של אוריס משמאל.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

הכל הגיע איך שהגיע..

אגב כמה דברים ששכחתי לציין:

האור לא נכבה בכיבוי הרכב, אלא נותן צפצוף מציק שמזכיר לכבות (נו באמת, 2019..., אלא אם שמים על מצב אוטומט)

פלסטיקים מכל מיני מקומות (בגאז', איזור המושב הקדמי) שמכסים דברים מתחילים להתפרק וליפול עם הזמן.

התא האמצעי שבמשענת יד לא נפתח בקלות למצב 'חצי', צריך כל הזמן לנסות כמה פעמים עד שה'מכסה' נשאר במקומו סגור.

ההגה אגב מתכוונן לעומק ולגובה, אך עם זאת הוא עדיין נמוך מדי ונוגע לי ברגליים מדי פעם.

פורסם

מזכיר לי את השירשור שכתבתי בעבר :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?661841-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%95-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A1-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A1&p=5734946#post5734946

אלה שהמסקנות שלי היו מעט שונות. האוריס היתה נפילה משמעותית מאוד ביחס לפריוס...

פורסם
הכל הגיע איך שהגיע..

אגב כמה דברים ששכחתי לציין:

האור לא נכבה בכיבוי הרכב, אלא נותן צפצוף מציק שמזכיר לכבות (נו באמת, 2019..., אלא אם שמים על מצב אוטומט)

פלסטיקים מכל מיני מקומות (בגאז', איזור המושב הקדמי) שמכסים דברים מתחילים להתפרק וליפול עם הזמן.

התא האמצעי שבמשענת יד לא נפתח בקלות למצב 'חצי', צריך כל הזמן לנסות כמה פעמים עד שה'מכסה' נשאר במקומו סגור.

ההגה אגב מתכוונן לעומק ולגובה, אך עם זאת הוא עדיין נמוך מדי ונוגע לי ברגליים מדי פעם.

יש לך התקנות מקומיות? זכור לי מהביקורות בחו"ל שקראתי שכתבו שאיכות ההרכבה היא טובה.. אם הפלסטיקים נופלים, זו ממש לא איכות הרכבה טובה. עד כמה זה קריטי? קורה כל כמה ימים או פעם בחודש-חודשיים ואלר שמחזירים, נשאר במקום? אפילו באוטו המזדקן שלי זה לא קורה, חלק אחד שהתפרק ב 4.5 שנים וקצת מעל 100 אלף ק"ם של שימוש (שלי, סה"כ כמעט 300K ק"ם).

פורסם

כן יש, יש חיישני רוורס שהצג שלהם הודבק על המראה וכבר נפל. אדביק מחדש בזדמנות, כרגע זה פשוט תלוי עם הכבל.

יש קודן בהתקנה מקומית אך זה לא קשור.

הפלסטיקים שנופלים לא קשורים להתנקנות.

לפני יומיים שטפתי את הרכב ופלסטיק שחור שיושב מבחוץ בצד השמשה הקדמית יצא ממקומו.

בבגאז כל מיני כיסויי פלסטיק נפלו, והפםסטיק שמכסה את הבורג שמעגן את המושב לרצפה גם כן נפל.

פורסם
לזכותו של הגיר הרציף של טויוטה, הוא מצויין למי שרוצה לנהוג בצורה חסכונית.

הגיר הרציף המחולק יודע לעלות ולהוריד הילוכים בצורה טובה למי שרוצה לגלוש. וצריכת הדלק בהתאם- מהקורולה הוצאתי 1 ל-16 מבלי לנהוג כמו סבא, אלא פשוט לנהוג יעיל. מניח שכשאתה משלב לזה מנוע היברידי -אני לא מתפלא שהצריכה היא כזאת.

אין קשר בין הגיר הרציף הרגיל של טויוטה ובין מה שיש במכוניות ההיברידיות שלהם. זו מערכת שונה לגמרי שלטויוטה יש עליה פטנט.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_Synergy_Drive

פורסם

לא ציפיתי לשמוע משהו אחר על הרכב הזה או דומיו בשוק "הרכב חברה"

מה שכן מצחיקה אותי העובדה שבמשך שנים דיברו על כך שהגרמנים קמצנים באבזור אבל עדיין הנה אנחנו ב2019 ואנשים עוד צריכים לציין שכל החלונות אוטומטיים ובשליטה מהצד של הנהג לדוגמא או שבכל סוככי השמש יש מראה.. אבסורד מבחינתי כמה יצרניות מסוימות יחסכו על הדברים השטותיים האלה אל מול הצרכן.. יש לי פולו 2013!! וכל אלו באו סטנדרט ברכב..

בכל מקרה ביקורת טובה אשר מסכמת את הרכב נכון..

פורסם

אלי,

תוכל לספר למה אתה מחזיק גם רכב פרטי בנוסף לרכב הליסינג ?

אלא אם כן, הקיה היא של ההורים (זוגתך ?)

אני שואל כי יש לך שרשור מתגלגל בנושא טיפולים ויישור קו לקיה כבר תקופה ארוכה ...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...