רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
וייז החלה להטמיע באפליקציה עמדות טעינה. נכנסים להגדרות, בוחרים 'פרטי רכב', ו'העדפות רכב חשמלי'. בפנים בוחרים את סוגי החיבורים הרלוונטיים לכם. ואז זה אמור להופיע לכם על המסלול הנבחר.
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 794 צפיות
היי, אז חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובה והגעתי כבר ל 2018..... האם ישנה דרך לפתוח/לפרוץ את הקארפלי שברשותי לאפליקציות חיצוניות כדוגמת נטפליקס ויוטיוב? כמובן שלצפיה שהרכב עומד בהמתנה בלבד! (טיגואן 2022 עם חיבור אלחוטי אם זה משנה לתשובה) תודה!
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עד כמה שאני יודע, בעולם המערבי יש גדלים סטאנדרטיים ללוחיות רישוי, באירופה הן בסביבות 520X110 ובארה"ב הן 6X12 - לא יודע מה המצב ביבשות אחרות, אבל מניח שגם שם יש גדלים סטאנדרטיים, ועדיין כל רכב צריך שיחברו אליו את הלוחיות עם ברגים קודחים בצורה די ברברית, או לכל הפחות שיקדחו ברגים דרך הלוחית כדי לחבר אותה. אני תוהה למה רכבים לא באים בצורה מובנה עם תושבת בסגנון של מסגרות הלוחית שלא מצריכות ברגים (כמו שחלק מהיבואנים מתקינים), כך שהלקוח יוכל פשוט להכניס את לוחית הרישוי שלו, בלי לקדוח ובלי ברגים מכוערים, ולסוע לדרכו. אז כן, יש פה ושם הבדלים קטנים בין גדלי לוחיות הרישוי בטריטוריות מסויימות, אבל די בקלות אפשר להתגבר על זה עם תכנון לא מורכב מדי.
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה מתוך סקרנות למכירי העולם הגדול (גוגל לא עזר, לצערי): באיזה מדינות נוספות בעולם קיים הסידור של ביטוח חובה לנזקי גוף שחובה על כל בעל רכב לבצע ? אני כמובן לא מדבר על תייר ישראלי, אלא על השיגרה של אזרחי המדינות במדינות שלהם.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 10 עוקבים
- 38 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
שמתי לב שמחיר הדלק מאוד מאוד שונים בין תחנות באותו האיזור. ברמה שבמרחק נסיעה של כ-5 דקות ניתן למצוא תחנות עם דלק (95) בעלות של טיפה יותר מ-6.50 עד כמעט 8.00 שקלים. בסיכום לחודש מדובר בסכום לא קטן. אז הגיוני תמיד לתדלק בזול ביותר, לא? התשובה יכולה להיות שלילית רק אם יש משמעות ל"איכות" הדלק. כלומר האם באמת יש הבדל בין דלק 95 זול לבין יקר? אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? (נאמר לי שיש איזו תחנה שאם מתדלקים שם, אז הרכב לא סוחב בעליה. לא יודע אם זה אמתי) . אז, לשאלה עצמה: האם יש משמעות ל"איכות" של דלק והאם יש קשר בין איכות למחיר?
- 13 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אז ככה, אני מטפל שנים אצל מוסכניק פרטי שאני סומך עליו בעיניים עצומות, עובד לבד, לוקח את האוטו ומחזיר אחרי הטיפול. כשהגיע זמן הטיפול הקודם המוסכניק היה בחופשת מחלה ארוכה ונאלצתי ללכת למוסך אחר, מוסך מדרכה שקיבלתי המלצות על האמינות שלו, סה"כ טיפול 10K אז אין מה לחשוש. עכשיו הגיע זמן הטיפול הבא, חזרתי למוסכניק הותיק, דקות אחרי שהוא לוקח את האוטו מתקשר אלי ושואל אם האוטו עבר תאונה או טיפול חריג אחרי הטיפול הקודם, לא היה משהו למיטב ידיעתי. ואז הוא שולח לי תמונה של בורג ריקון בקרטר שמן, הכניסו את הבורג עקום, הלכה ההברגה, ושמו חומר איטום כלשהוא סביב הבורג. ואז אני מקשר שתמיד האוטו אכל בערך 600-800 מ"ל שמן בין טיפולים, ועכשיו לקח משהו כמו 2.5 ליטר בין טיפול קו…
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Sang Yup Lee, Hyundai's head of design, reiterated the company's commitment to buttons at the introduction of the new Hyundai Kona. As reported by CarsGuide, for the Korean automaker, it's a decision rooted in safety concerns. “We have used the physical buttons quite significantly the last few years. For me, the safety-related buttons have to be a hard key,” said Lee. יחד עם זאת, ולאור הניסיון שלי במשך חודש נהיגה ביונדאי טוסון חדשדשה, כדאי להם להשקיע מאמץ חשיבתי על מיקום הכפתורים והפונקציות שהם מפעילים - במיוחד אלו שעל ההגה. אבל הכיוון כמובן שנכון.
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז בנוגע לרכב המדובר: הונדה סיוויק סטיישן(טורר בשפת הונדה) 1.8 2014, מסכם היום שנה מאז הקניה ואלה הם הרשמים שלי מהרכב: סיפור והרקע לקניה: כאוהב צרפתיות מושבע(5 שנים עם 5 מכוניות שונות מתוצרת PSA ורנו) נכוותי מאוד חזק מה308 1.2 שגם עליה הסטטיסטיקה לא פסחה ולקראת יוני האחרון התחילה לזלול שמן בכמויות לא סבירות בעליל. לאחר התייעצות עם מוסך גבע(ששם הרכב טופל בפדנטיות יתרה) הוחלט למכור את הרכב לחלפים ולהתמקד במשפחתית מרווחת ואמינה שתשמש כרכב עיקרי בבית. כל החיים החזקתי רכבים אירופאיים ותמיד סלדתי מרכבים "משעממים" אך החוויה של 308, וההרגשה של חוסר אמונה שהרכב שלך יקח אותך מנק א-ב בלי להתקע מאוד נצרבה בתודעה שלי ומשם הצטרפתי למעגל שונאי צרפתיות, אך זה נושא לשיחה אחרת…
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
- 16 עוקבים
- 28 תגובות
- 7 אלף צפיות
לאחר שנים רבות עם רכבי חברה הגענו אשתי ואני למסקנה שחבל על הכסף ומפסיקים עם זה. שנתיים וחצי האחרונות הלכנו על ליסינג תפעולי פרטי דרך חברת אוויס (אוויס אקספרס) והשירות שקיבלנו היה גרוע ביותר (אולי אעלה בהמשך פוסט על כל מה שעברנו איתם). החלטנו שאין ברירה ועושים את מה שרוב האנשים השפויים עושים – קונים רכב משלנו. בשלב הנוכחי של החיים יוצא שאנו כמעט לא משתמשים ב-7 מקומות ולכן הוגדר תקציב של כ-85K עבור רכב 7 מקומות וכ- 60K עבור רכב 5 מקומות. בגלל מצב השוק החלטנו לנסות להתפזר על כמה סוגי רכבים: בגזרת 7 מקומות הדרישות היו אמינות בלבד ועלו לגמר: טיוטה ורסו ומיצובישי אאוטלנדר. בגזרת ה-5 מקומות הדרישות היו אמינות, גדול, ו-VFM מיטבי. עלו לגמר: מאזדה 6 וקיה אופטימה. הה…
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המבחן המלא פורסם באתר car-pad בלינק המצורף ממש כאן. הסגמנט הלוהט היום בשוק הרכב בארץ ובעולם הוא ללא ספק סגמנט החשמליות. בתוך המערבולת החשמלית המתרחשת עלינו, נדמה כי השוק נשלט על ידי היצרנים הסיניים המסוגלים להציע היום מכוניות חשמליות ללקוחות ללא בעיות ייצור, ועל ידי הקוריאנים והיפנים המציעים כלי רכב חשמליים משובחים אבל עם בעיות אספקה. איפשהו בין ים סין לנמל אילת נאלם לחלוטין הדיון בהיצע האירופאי בתחום, ויש לאירופה מה להציע. דוגמה מצוינת לתוצרת האירופאית המשובחת היא ה Audi Q4 Etron . ה Q4 Etron מבוססת על פלטפורמת MEB הוורסטילית של קונצרן VW ובתצורות שונות היא משרתת מבחר דגמים מצוינים בהם גם הסקודה אניאק, סדרת ה ID ועוד. ה…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ה car-pad בוחן את ה ID4, המבחן המלא באתר car-pad. הפולקסווגן ID.4 שהושקה בסוף אוקטובר, הגיעה למבחן האולטימטיבי שלי. כמי שמתנייד בשוטף עם רכב חשמלי, סיקרן אותי מאוד לראות איך תתנהג האחות התאומה הלא זהה של הסקודה אניאק המצוינת. למבחן התייצבה ה ID.4 בגירסתה המפוארת ביותר פרו פרימיום המאובזרת מאוד. ה ID.4 היא מכונית נאה למדי, אבל לא מנסה לפרוץ גבולות עיצוב. היא בהחלט מה שניתן היה לצפות מיצרן רציני ומכובד כמו פולקסווגן. עם סמל פולקסווגן גדול בחזית, איש לא שאל 'איזה רכב זה?'. על אף הגודל, ה ID.4 מפוסלת עם קווים זורמים עדינים. החזית נאה, ומצליחה לדלג מעל משוכת ה 'מה נעשה בחזית הרכב כשאין לנו רדיאטור?' שחלק גדול מכלי הרכב החשמליי…
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן בעקבות ירידת המחירים של המשומשות החשמליות חושב שוב לקנות אחת. איך הן מבחינת נוחות נסיעה? האם קיימות כבר חשמליות בנות שנתיים שלוש שהן במצב סביר? תודה
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום אחרי המתנה של קרוב לחודשיים היינו אמורים לקבל את הרכב החדש . רכב שחלמתי עליו כמה שנים. בהתרגשות הגעלי לאולם תצוגה , נציג האולם קיבל את פנינו וליבה אותנו לראות את הרכב . ממבט ראשון התגלו שריטות בדלת של הנהג , אחת 2 סנטימטר והשניה קרוב ל15 . השריטות דיי עמוקות ולא יהיה ניתן להעלים אותם לגמרה עם פוליש . הם ניסו.. הרכב לא היה נקי במיוחד מבחוץ שגם היה מוזר מנהל האולם הציג כמה אופציות , פיצוי של שני טיפולים - סדר גודל של 3000 ש״ח + פוליש על חשבונם . העלות של הרכב החדש קרוב לרבע מיליון שקל . לא עפתי אל ההצעה , להגיד את האמת . ננתי לו שני אופציות - לבטל את העסקה ולהחזיר את כל הכסף ... או להחליף את הרכב + פיצוי .אני למשך תקופה יהיה בלי רכב ,…
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 22 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
אני מבין שכמות מבצעי המכירות של היבואנים קטנה בשנים האחרונות עם המחסור במלאים. אבל נניח שיבואן עדיין מקיים 1-2 "ימי מכירות" בשנה, ונניח שהמחיר בהם אכן יורד בסדר גודל שמצדיק את ההייפ (5-10 אחוזי הוזלה נחשבים להטבה משמעותית?). למה שאדם שרוצה רכב חדש, יקנה רכב במהלך השנה ולא בימי מכירות? רכב זה לא איזה מוצר מזון שאתה חייב אותו כרגע, או בטווח של כמה ימים. אם אתה רוצה לשדרג את רכבך, למה שלא תמתין לימי המכירות כדי לחסוך כך וכך אלפי ש"ח? וגם אם אין לך כרגע רכב בכלל, כי מכרת/נגנב/עבר תאונה, עדיין עדיף כלכלית להסתייע בזמן ההמתנה במוניות או ברכב שכור. מה אני מפספס, או באיזה חלק ממה רשמתי אני טועה?
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כתבה(מאמר דעה) מה-21/3/1971 בעיתון מעריב(מתוך אתר ״עיתונות יהודית היסטורית״, הספריה הלאומית ואוניברסיטת ת״א)
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
האם המסך תומך בהתקנת אפליקציות? אם לא האם אפשר לפרוץ?
הודעה אחרונה מאת מתענין, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כשמלאו לי 40 החלטתי שזה הזמן לקנות לי רכב חדש, ממש חדש.. אני אבחר את הצבע ואוריד את הניילונים ואריח ריח משכר של רכב חדש ובנזין 95. קניתי רנו סניק 2.0 ל' עם שני סאן רופ'ס וכפתורים כמו בתקרת קוקפיט של בואינג וריפודי עור יפים ומנוע חזק .. ולאחר 30000 ק"מ מצאתי את עצמי עם גיר מקולקל, מושבי עור שגרמו לי בחילה בימים חמים והזעת יתר בישבן. את הגיר , רנו החליפה בחדש אבל מאז רק חשבתי איך אני נפטר מהצרה שנקראת רנו סניק. הרכב היה יפה אבל לא אופה וכל חודש ביליתי במוסך. מאז עברו שנים וקניתי לפחות 3 כלי רכב אחרים , האחרון הוא פוקוס מ2016... רכב מצויין שהחליף לי פוקוס קודמת עם גיר רובוטי בגיר פלנטרי ומנוע 1.5 ל' טורבו מצויין ושתיין. החלטתי לקנות רכב חדש אחרי 7 שנים עם הפוק…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 13 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי חברים קיבלתי בשעה טובה את הרכב סונטה היברידית 2023 והמראת צד השמאלית בתקינה אמריקאית [מגדילה פי 2], האם ניתן להחליף למראה תקינה אירופאית? לא מסוגל לנהוג ככה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
תשלום חניה בסופ״ש 1 2
מאת דובצע-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בירושלים העריה לא עובדת בשבת בתל אביב גם אימצו את הרעיון-יש עומס מבקרים אז אם אתה לא חוסם ולא חונה בתל אופן יענו החניות הירוקות לא תקבל דוח חוף הקשתות אשדוד פעם היה חניה חופשי עכשיו אני רואה שלטים פנגו גם בשישי שבת מעניין מה דעתכם אך מחליטים את הדברים האלה איפה ומתי לאכוף חניות
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. ברשותנו קיה סלטוס 2021 ואנחנו מאד מרוצים ממנה כרכב למשפחה עם שני ילדים קטנים בכיסאות בטיחות. העניין הוא שאנחנו שוקלים לנסוע לקמפינג ובהינתן שתי עגלות , תיקים עם בגדים וציוד לקמפינג אני חושש שהמקום לא יספיק וחושב לקנות תיק שנקשר לגג של האוטו שיש בנפחים שונים. ראיתי שיש כמה מותגים ישראלים טובים ועוד כמה בינלאומיים כמו קולמן וכו'. האם למישהו יש ניסיון או המלצה על תיק כזה? תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למיטב זיכרוני החשמליות הקודמות שלהן לא היו הכי מוצלחות, אולי הפעם הם יצאו עם משהו מוצלח? https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/world-premiere-of-the-id-2all-concept-the-electric-car-from-volkswagen-costing-less-than-25000-euros-15625 טווח מוצהר של 450 קילומטר, 226 כ"ס, האצה 0-100 ב 7 שניות, טעינה מ 0% ל 80% ב 20 דקות, הנעה קדמית ותמחור של 25000 יורו (כ 30000 דולר) - תחת ההצהרה של "מרווחת כמו גולף אך מתומחרת כמו פולו". והבשורה הרעה? יושק רק ב 2025. בנוסף מתוכננות עוד כעשר גירסאות שונות של רכבים חשמליים עד 2026, במטרה לתפוס עד 80% משוק הרכבים החשמליים האירופאי (שאפתני משהו). בנוסף החכריזה החברה שהיא עובדת על רכב חשמלי…
הודעה אחרונה מאת naki220, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שיש מפגשים בחולון, ראשון... אני מאשדוד, קצת רחוק עבורי, ולא התחברתי ממש לאנשים שם, יש חובבי רכב מאשדוד והסביבה שרוצים להרים מפגש חובבים?
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום יש לי מולטימדיה שהזמנתי מעלי אקספרס הבעיה היא שכשאני מתניע ומעביר לרוורס המצלמה לא עובדת רק עד שהמולטימדיה נדלקה לגמרי [במצב רגיל כשהמולטימדיה כבר נדלקה אז המצלמה עובדת] יש משהוא לעשות?
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בקרוב אני צריך לקבל מהעבודה קיה נירו פלוס lx בליסינג הרכב היברידי ואני מעדיף לנסוע על חשמל בלבד, הבנתי שיש מכוניות שיש להם מצב charge שאז מנוע הבנזין משמש כגנרטור ומטעין את הסוללה ובעצם לא משתמשים במנוע החשמלי מישהו יודע האם יש מצב כזה בקיה נירו פלוס פלאג אין? או דרך אחרת לביטול המנוע החשמלי? אולי לנתק את הכבל שלו? בנוסף אני רוצה שקע 220 וולט בבגאז, מכיר אופציה דרך ממיא מתח מסוללת 12 וולט אבל אם מישהו מכיר אני מעדיף להשתמש דרך הסוללה ההיברידית שהיא 360 וולט, מישהו יודע איך להתחבר אליה? אולי מפצל לחיבור הכתום? ומה צריך שם? ואם אני מתחבר בממיר מתח לסוללת 12 וולט, מה הכוח של הטעינה מהסוללה הגדןלה למצבר הקטן? אני רוצה למשוך ממנו ה…
הודעה אחרונה מאת נקודה טובה, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול חלפה שנה מאז קיבלנו את היאריס קרוס שלנו. לפני 11 חודשים כתבתי סיכום של החודש הראשון. שנה זה ציון דרך סביר וגם הקילומוטרז' יחסית מכובד , אז החלטתי לכתוב עוד סיכום. האמת שהרבה לא השתנה מסיכום החודש. כמובן שנסענו הרבה ולכן גם התנסינו ביותר. בשורה התחתונה אני עדיין מרוצה ואפילו נהנה לנהוג בו (ר"ל! ליהנות מנהיגה בטויוטה??? הלך עליי). הדבר שהכי מפריע לי ברכב הוא הצפיפות במושב האחורי. יצא לי פעם אחת לשבת מאחורה עם עוד שני מבוגרים בנסיעה ארוכה בפקק והיה ממש לא נוח. כמובן שכאשר אני נוהג זה לא כל כך מטריד. הדבר השני שמטריד אותי הוא המחסור בתאי אחסון ושקעי USB. הסתדרנו בעניין, אבל הייתי מצפה ליותר. הדבר השלישי (אבל הפעוט) שמ…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צהריים טובים, חבר שלי שוטר, היה באכיפה באחד הכבישים המהירים בדרום, הוא עמד על שול ימין רחב (הניידת לא בלטה אל הכביש) רוכב אופנוע, שבא בנסיעה על השול ובחוסר תשומת לב, פגע בניידת, חבר שלי השוטר הגיש לו סיוע ולקח פרטים. הרוכב, החליט להגיש תלונה כנגד חבר שלי השוטר ונגד המשטרה, הוא לא ממש מבין בתחום, אך בהגיון שלו, הוא אומר שכיצד הוא אשם? אם הוא עומד על השול לצורך אכיפה (מותר לו על פי חוק) בשעות יום ובמקום בהיר ומאור ורוכב אשר נוסע על השול נכנס בו ואף אומר שהוא נסע על השול. על מה מגישים כנגדו תלונה? איזה קייס יש לרוכב? האם האשמה יכולה ליפול על חבר שלי?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
ערב טוב חברים בזמן האחרון אני מחפש רכב "מעניין" ולא פעם נתקל במודעות של רכבים עם קמ גבוה יחסית והמסקנה שאני מקבל לאור הניתוח של המחירים היא שלקראת 200 קמ יש איזשהו רף פסיכולוגי שמונע מאנשים בכלל לשקול רכישה של רכב- מה שבפועל מתורגם להנחה במחיר אל מול המתחרים. האם אכן יש מה לחשוש? אני לא מדבר על רכבים כמו קורולה של פעם שגם עשתה 400 אלף בלי הרבה מאמץ רכבים מודרניים שגמעו 220-240 קמ על פניו בתחזוקה טובה(תיעוד טיפולים ממוסך מורשה ושימוש בחלפים נכונים). יש למישהו נסיון עם רכבים "עממיים" מונעי בנזין שגמעו ק"מ מכובד?
הודעה אחרונה מאת banji man, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לבן שלי יש יונדאי גטס גמור שכבר אין טעם להשקיע בו. איך אפשר למכור אותו? מי יקנה אותו?
הודעה אחרונה מאת lior2321, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
במקרה נתקלתי במודעה המשעשעת הזאת בפייסבוק. https://www.facebook.com/100063577568591/posts/pfbid02jvkGbWpb1hi3VszB29S5oRLEM1uuDa2eWg1HWEcn7XseuTBRp5UpsMuVcHwSYc7il/?mibextid=Nif5oz נראה שזה עוד קוריוז של ייבואן מקביל ועוד רושמים במודעה שהיא יחידה בארץ. למי שלא יודע, מאזדה וטויוטה חתמו על שיתוף פעולה, ככה שבאירופה יש מאזדה 2 היברידית שהיא למעשה טויוטה יאיס ובארה"ב יש טויוטה יאריס שהיא למעשה מאזדה 2. מחיר? מפרט? מערכות בטיחות? משאיר לחברינו @PriceDevil לפרט.
הודעה אחרונה מאת tza, -
הקונה קנה ממני רכב לפני יומיים ונתן לי שיק לאחר העברת הבעלות בדואר והשיק חזר. כעת הוא רוצה להחזיר לי את הרכב מסיבות אישיות שלו. זה אפשרי? מה האפשרויות העומדות לקראתי? לא מצאתי על זה תשובות בגוגל
הודעה אחרונה מאת colauti 9,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,311 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Deutz912
- פול-טנק
- Yondalar
- רפי לין
- fishmanl
- Pavlik
- nglancer
- פריג'י
- AmitGo
- orankohn
- לירון .ה.
- cbendor