Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום חניה בסופ״ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Buki כתב:

.

זה שזה שיווקי,  ברור לי.

לפני 11 שעות, Be roo כתב:

זה ענין שיווקי. שתדע שלא יצאת פראייר שהפעלת את האפילקציה ושילמת על חניה, ניצלת מדו״ח.

אני לא חושב שזה בהכרח שיוויקי. 

אני גם חשבתי ככה, אבל בפעמיים שקיבלתי את ההודעה הזו - מסביב לרכב שלי היו רכבים עם דוחות עליהם. 

לעומת זאת, כל פעם אחרת שהפעלתי את הפנגו (ואני מפעיל די הרבה) לא קיבלתי את ההודעה וגם רכבים מסביבי לא היו עם דוח. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 27 דקות, iEminem כתב:

אני לא חושב שזה בהכרח שיוויקי. 

ההודעה הזו מופקת כשהרכב נבדק, לא סתם מופקת רנדומלית בלי קשר לבדיקה של הפקח.

הכוונה שזה עניין שיווקי היא בכך שלא חייבים לשלוח את ההודעה הזו בשביל להודיע לך שהרכב נבדק.

אבל כן שולחים שתדע שבאמת בדקו את הרכב ולא שילמת "סתם", זה הקטע השיווקי.

• אהבתי 3

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

התראה על אריפת חניה באמצעות מצלמות בקטע כחול לבן.

בשורה התחתונה אנחנו מתדיינים על אותו דבר.

אכן, יש שימוש במצלמות בכדי לבצע אכיפה, אך זאת לא אכיפה אוטומטית ע"י מצלמה אלא כלי עזר לפקח שמבצע אכיפה מרחוק וללא עימותים עם נהגים.

פורסם

מי דיבר על אכיפה אוטומטית? מדובר על כך שהרכב נבדק. הרי לא משנה אם נבדק על ידי פקח רגלי, פקח רכוב (לא מזמן היה לנו   בפורום המשפטי סיפור של מישהו שדרכו נחסמה על ידי משאית וקיבל דוח מפקח שיש ברכב בנתיב המקביל) או על ידי פקח שבוחן תמונו ממצלמה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קיבלתי את ההודעה הזאת, חזרתי לאוטו ומצאתי דוח על השמשה. קרה לפני כמה שנים בירושלים.

פורסם

והדו״ח היה מוצדק? זה שבדקו לא אומר שלא היה אמור להיות דוח.

אולי שילמת לעיר הלא נכונה או לאיזור הלא נכון...

פורסם
בתאריך 17.3.2023 בשעה 16:14, דובצע כתב:

בירושלים העריה לא עובדת בשבת 

בתל אביב גם אימצו את הרעיון-יש עומס מבקרים אז אם אתה לא חוסם ולא חונה בתל אופן יענו החניות הירוקות לא תקבל דוח 

חוף הקשתות אשדוד פעם היה חניה חופשי עכשיו אני רואה שלטים פנגו גם בשישי שבת

מעניין מה דעתכם אך מחליטים את הדברים האלה איפה ומתי לאכוף חניות

אל תיבנה על זה. מכיר הרבה אנשים שקיבלו דו״חות בת״א, גם בשבת. יש פחות מקומות שצריך לשלם בהם בשבת, נכון,  (רוב המקומות המבומנים בכחול-לבן בשכונות הם חינם בסופ״ש) אבל עדיין ישנם, ובת״א האכיפה מאסיווית. באזור חופי הים אפשר גם לקבל 3-4 דו״חות על חניה אחת לאורך כמה שעות.

פורסם
לפני 13 דקות, PinkDolphin כתב:

אל תיבנה על זה. מכיר הרבה אנשים שקיבלו דו״חות בת״א, גם בשבת. יש פחות מקומות שצריך לשלם בהם בשבת, נכון,  (רוב המקומות המבומנים בכחול-לבן בשכונות הם חינם בסופ״ש) אבל עדיין ישנם, ובת״א האכיפה מאסיווית. באזור חופי הים אפשר גם לקבל 3-4 דו״חות על חניה אחת לאורך כמה שעות.

נכון בגלל זה אני שואל האם יש נוהל מוסדר מה אוכפים ומה לא או לאלוהים פיטרונים

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

נכון בגלל זה אני שואל האם יש נוהל מוסדר מה אוכפים ומה לא או לאלוהים פיטרונים

לא, ולכן, עדיף לא לסמוך על זה.
חניה בכחול-לבן זה דבר ממש זול, וגם די נוח עם האפליקציות הסלולריות. לא רואה סיבה לא לחנות חוקי וזהו.
אם אתה מנסה להפעיל נניח פנגו בזמן שבו אין חובת תשלום, האפליקציה תגיד לך את זה.

אם אתה לא מוצא מקום חוקי, חניה לא בכחול לבן זה כבר סיפור אחר לגמרי. עדיף לחנות בחניון בתשלום, למרות העלות. האכיפה מאד כבדה ברוב אזורי הבילוי, וגם סתם בשכונות מגורים מספיק טלפון משכן ותוך 15 דקות יהיה שם פקח וייתן קנס, 24/7.
צריך תמיד לקרוא מה כתוב בשילוט בתחילת קטע המדרכה, במיוחד באדום-אפור, ששם יש לפעמים כללים ביזארים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, PinkDolphin כתב:

לא, ולכן, עדיף לא לסמוך על זה.
חניה בכחול-לבן זה דבר ממש זול, וגם די נוח עם האפליקציות הסלולריות. לא רואה סיבה לא לחנות חוקי וזהו.
אם אתה מנסה להפעיל נניח פנגו בזמן שבו אין חובת תשלום, האפליקציה תגיד לך את זה.

אם אתה לא מוצא מקום חוקי, חניה לא בכחול לבן זה כבר סיפור אחר לגמרי. עדיף לחנות בחניון בתשלום, למרות העלות. האכיפה מאד כבדה ברוב אזורי הבילוי, וגם סתם בשכונות מגורים מספיק טלפון משכן ותוך 15 דקות יהיה שם פקח וייתן קנס, 24/7.
צריך תמיד לקרוא מה כתוב בשילוט בתחילת קטע המדרכה, במיוחד באדום-אפור, ששם יש לפעמים כללים ביזארים.

הבנתי. תודה רבה

• תוכן חדש...