Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמלאו לי 40 החלטתי שזה הזמן לקנות לי רכב חדש, ממש חדש.. אני אבחר את הצבע ואוריד את הניילונים ואריח ריח משכר של רכב חדש ובנזין 95.
קניתי רנו סניק 2.0 ל' עם שני סאן רופ'ס וכפתורים כמו בתקרת קוקפיט של בואינג וריפודי עור יפים ומנוע חזק ..
ולאחר 30000 ק"מ מצאתי את עצמי עם גיר מקולקל, מושבי עור שגרמו לי בחילה בימים חמים והזעת יתר בישבן.
את הגיר , רנו החליפה בחדש אבל מאז רק חשבתי איך אני נפטר מהצרה שנקראת רנו סניק.

הרכב היה יפה אבל לא אופה וכל חודש ביליתי במוסך.
מאז עברו שנים וקניתי לפחות 3 כלי רכב אחרים , האחרון הוא פוקוס מ2016... רכב מצויין שהחליף לי פוקוס קודמת עם גיר רובוטי בגיר פלנטרי ומנוע 1.5 ל' טורבו מצויין ושתיין.
החלטתי לקנות רכב חדש אחרי 7 שנים עם הפוקוס המוצלחת שלי... ומצאתי שהמחירים עלו ועלו והתמורה מתקמצנת והולכת.
קניתי 4 כלי רכב חדשים עד היום ושילמתי מקסימום 130 אלף על רכב משפחתי.

היום אצטרך להיפרד מ150 אלף לפחות כדי לקנות רכב מיני משפחתי...עם הרבה פקקים מפלסטיק במקומות שבהם בחו"ל יש כפתורים שמפעילים משהו.

רכב היברידי וחסכוני, או חשמלי ויותר חסכוני, נמכרים ב170 אלף ש"ח וצפונה, מוכרים לך את הרכב פלוס חמש שנים דלק ומייתרים את הכדאיות לקנות רכב ירוק היברידי וחסכוני בדלק.

לא תשלם על הדלק בתחנת הדלק, אבל תשלם עליו למפרע בסוכנות הרכב.

קיה נירו 187 אלף , רנו קפצ'ור היברידי בגרסה הקמצנית יותר נושק ל160 אלף, טויוטה יאריס קרוס עם גיר מכונת כביסה רציף מגרדת את ה150 אלף ואפילו לא נותנים לך חיישני רוורס!
וגלגל ספייר..עשיתי סיבוב הכרות עם ההונדה ג'אז ההיברידית החדשה, ממש התלהבתי מהמרווח במושב האחורי  אבל התאכזבתי קשות מהקמצנות באבזור וממנוע שמתאים יופי למכונת תפירה
חלש ורועש...ועל כל הטוב הזה דרשו כ135 אלף. 
היאריס קרוס נראה טוב.. טויוטה בכל זאת רכב יפני... ( שמיוצר בצרפת >< )  סחירות טובה ואמינות יפנית אבל מעצבן שאין בו חיישני רוורס ...ומה עם הגיר הרציף הזה...?
ואיך הוא בעליות ירושלמיות...? יצרתי קשר כדי לקבוע נסיעת מבחן לפני שבועיים בסוכנות טויוטה ירושלמית - רשמים בהמשך.

פורסם

1. לא ברור למה הארכת בהסטוריה, אנשים יתעייפו וינטשו לפני שיגיעו לעיקר.

2. ביאריס קרוס (יש לאשתי) יש מצלמת רוורס שדי מייתרת את הצורך בחיישני רוורס. 

3. טויוטה מציעים חיישני רוורס כאבזור נוסף בתשלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה את מאזדה CX3 שהיא איכותית הרבה יותר מיאריס קרוס וגם עם גיר נעים יותר 

ואולי גם קיה סלטוס במחיר הזה 

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי תחכה כמה חודשים-שנה והמחירים ירדו.
ולכל מנוע מודרני מה 15 שנים האחרונות לא אמורה להיות בעיה עם העליות של ירושלים אפילו שזה CVT(לא רואה מה הבעיה)

פורסם (נערך)

1. כמה קמ אתה עושה בשנה?

2. למה אתה מתעקש על ג'יפון? קורולה יעלה קצת יותר מהקרוס ויהיה נוח יותר, רועש פחות והפנים שלו 2 רמות מעל היאריס קרוס. גם יונדאי אלנטרה באותו סגנון וגם ירגיש יותר זריז משניהם.

3. חשמלי יעלה קצת יותר, אבל כבר יש מלאים ומבצעים, הלוואות בלי ריבית ועמדה (byd)  שזה שווה כסף בימינו ויחסוך הרבה כסף בטווח הארוך והוא יהיה הרבה יותר זריז. מנוע חשמלי זורח בעליות. אם אתה יכול להתקין עמדה זה יכול להיות פתרון טוב.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 7 שעות, מוטי קליין כתב:

כשמלאו לי 40 החלטתי שזה הזמן לקנות לי רכב חדש...
מאז עברו שנים וקניתי לפחות 3 כלי רכב אחרים...
החלטתי לקנות רכב חדש אחרי 7 שנים עם הפוקוס המוצלחת שלי...  

חסרים נתונים במשוואה, כדי לחשב בן כמה אתה היום.

לפני 7 שעות, מוטי קליין כתב:

יצרתי קשר כדי לקבוע נסיעת מבחן לפני שבועיים בסוכנות טויוטה ירושלמית - רשמים בהמשך.

לא ברור מה יהיה גילך במועד נסיעת המבחן.

יש שלבים בחיים שלגיל ולמצב הגופני, יש השפעה על בחירת רכב. נוחות הכיסא, נוחות כניסה ויציאה מהרכב, שדה ראיה לפנים, לאחור ולצדדים. ממליץ להתייחס גם לזה בבחירת הרכב.

בהצלחה.

• מצחיק 1
  • מעניין 1

פורסם

לשלם 150 על יאריס קרוס ... זה הזיה , לטעמי הרכב אינו שווה את המחיר המופרך הזה .

בתוספת קטנה הייתי הולך על גיילי חשמלית מלאה , ניתן לקבל אותה היום במבצע עם עמדת הטענה זה חיסכון נטו לכיס .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 11 שעות, מוטי קליין כתב:

מעצבן שאין בו חיישני רוורס ...ומה עם הגיר הרציף הזה...?
ואיך הוא בעליות ירושלמיות...?

יש לי בנוסף ליאריס קרוס גם יאריס 2013 עם מצלמת רוורס ללא חיישנים. אני לא מרגיש מחסור בחיישנים... מצלמת הרוורס לטעמי יעילה יותר.
יחד עם זאת ביאריס קרוס קיבלתי מהסוכנות חיישנים בהתקנה מקומית. עובדים בסדר.

הגיר הרציף מרעיש כשהרכב מתאמץ. צריך לקחת את זה בחשבון, כי אני מרגיש את זה במיוחד בעליות. שים לב בנסיעת המבחן.

מעבר לרעש הרכב עולה בעליות בצורה טובה מאוד - בעליות תלולות אני עובר למצב POWER והרכב נוסע יפה. בעליות מתונות הוא נוסע יפה גם במצב ECO.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כשקניתי את היאריס קרוס הוספתי 1500 ש"ח (!) עבור גלגל רזרבי. המחיר גבוה אבל לי זה נראה חיוני.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

קניתי באופן עצמאי, עלה לי 600₪ בפנצ'ריה שנמצאת 2 ק"מ מהדירה. 1500₪ על גלגל רזרבי זה ממש מוגזם.

אחותי קנתה ליאריס היברידית רגילה (לא קרוס) בערך ב-500₪.

בשני המקרים המחיר כולל ג'אנט ברזל, צמיג חדש, ג'ק וכלי עבודה.

אם אתה רוצה חיישני רוורס מקוריים (ואפילו קדמיים) אז במחיר דומה ליאריס קרוס יש לך את הקורולה מרמת גימור לימיטד.

יותר מאובזרת (ניטור רכב בשטח מת, החיישנים המקוריים, בקרת אקלים מפוצלת, מולטימדיה חדשה וגדולה, תא נוסעים בהיר אם תיקח רכב בצבע לבן פנינה או שחור כלשהו (נראה לי שחור נואר)) ויותר מרווח.

החסרון שאינו גבוה ויהיה קצת פחות חסכוני מהיאריס קרוס, אם כי לא באופן משמעותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למיטב זכרוני בקורולה אין חיישני חניה מקוריים באף אחת מרמות האבזור, הכל בהתקנה מקומית.

יאריס קרוס הגיע לאחרונה לאוטומקס ביבוא מקביל, לאור המפרט המבאס של היבואנית הרשמית שווה לבדוק מה מקבלים ביבוא המקביל ובאיזה מחיר.

לטעמי C-HR יהיה נעים ונוח יותר, הוא שקט יותר ותא הנוסעים שלו איכותי מזה של יאריס קרוס. 

פורסם

אני לא מוצא את זה, אבל ראיתי מפרט עדכני של הקורולה אחרי מתיחת הפנים והוא כלל חיישנים קדמיים ואחוריים מקוריים ברמת גימור לימיטד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...