רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום האם מישהו יודע אם תא מטען של פורד פוקוס סטיישן יכול להכיל 4 מזוודות
הודעה אחרונה מאת אא10, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב בהעברת בעלות בדואר עם יפוי כח הקונה יכול להיות מיופה כח של המוכר?
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
פולסטאר 2 - המבחן המלא פורסם באתר car-pad , בלינק המצורף - פולסטאר 2. להלן תקציר אותו מבחן: יש מכוניות שכשאתה נכנס ומתחיל לנהוג חושפות את עצמן מיד. לחיוב ולשלילה. ויש מכוניות שאתה מתחיל לנהוג, הן לא ממהרות לגלות לך מי הן באמת. כאילו אומרות לך 'רוצה להבין אותי – תשקיע'. תקדיש לי זמן. סע כמה מאות ק"מ ואז תחליט. הפולסטאר 2 היא מהסוג השני. היא מכונית משובחת אבל צנועה מאוד באופייה. פולסטאר הוא למעשה כוכב הצפון – Pole Star, אותו כוכב שאני נהנה לאתר אותו בלילה במדבר 'הנה, שם הצפון'. אותו כוכב שמיליוני יורדי ים חייבים לו את חייהם בכך שסייע להם לאתר את מיקומם ולהגיע לאן שהיו צריכים. לאחרונה, תחת תאגיד ג'ילי יצאה פולסטאר לדרך…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
כמה מרויח סוכן באולם רכבים של יבואן? מה השכר השעתי וכמה מרוויח הסוכן בדרך כלל על עמלות? האם עדיף הסוכנויות היוקרתיות מבחינת העמלה למרות שמוכרות פחות? אשמח לחוות דעת מניסיון שלכם
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי באליי אקפסרס? שווה משהו? ב65 שקל
הודעה אחרונה מאת אבי יוס, -
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUimpuFfBu9wkDjqHsgu5aGpA56Zi0amgPNr7bhWnATiZWqA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 שלום, אנחנו תלמידים מבתי הספר "שבילים" ו"החקלאי" בפרדס חנה כרכור. במסגרת מגמת אזרחות היישובית אנחנו עושים עבודת חקר על מיסוי כלי רכב בישראל עם דגש על רכבים חשמליים. נשמח אם תוכלו לענות על הסקר הקצר שלנו כדי לעזור לנו בעבודה, תודה!
הודעה אחרונה מאת harhanegev, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני אתחיל סיוויק 1.5T 2000 שקל
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם האם ניתן לטעון את הסוללה של הטסלה בקצב טעינה מקסימלי מבלי להתקין את עמדת הטעינה שלהם? יש לי שקע כזה (תמונה מצורפת) תלת פאזי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Uri-G, -
חמותי רכשה וקבלה רכב חדש לפני כשבועיים אופל מוקה אאל"ט. הרכב היה רכב הדגמה לפני כן. השאלה היא האם באמת אין יותר ספרי רכב כדברי מוקד השירות של לובינסקי ("שמירה על הסביבה") או שמחרטטים אותנו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, במערכת המולטימדיה המקורית שבאה עם הרכב האופציה של הCAR PLAY לא קיימת בתפריט למרות שגם לפי האתר של APPLE וגם לפי כל האתרי מידע של ניסאן שראיתי זה אמור להיות נתמך. האם התוכנה שמותקנת בארץ חוסמת את זה בכוונה? האם יש דרך לשדרג לתוכנה שכן מכילה את האפשרות הזו? לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות בפניה למרכז שרות של ניסאן שהפנו אותי למוקד של אדי מערכות והם הפנו אותי חזרה לניסאן... קצת מייאש...
הודעה אחרונה מאת Quicksilver064, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, מתכנן חופשה בכרתים בסוף החודש, אני בן 18 עם שנה וחצי רישיון יש חברה שמשכירה רכב בגיל כזה?
ביטוח רכב בחול
מאת FlicK- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אנחנו רוצים לשכור M4 ממינכן , יש המלצות לחברות ביטוח צד שלישי עם ביטול השתתפות עצמית ? תודה.
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב מסחרי שעלה לכביש ב2/21 אגרה שולמה האם יש צורך להעביר מסלול?
הרכב יובא ע"י גשר גולן. תמונות כמובן שלא שלי ונלקחו מדף הפייסבוק של גשר. וככה נכתב שם בפוסט שהעלו: "ברוכה הבאה GOLF R 4MOTION 🙂 לאחר ציפייה ארוכה והמון סבלנות , הרכב הנהדר הזה בדרך ללקוח המאושר מאוד 🥰" מחיר? מפרט? משאיר ל- @PriceDevil ידידינו לחלוק את המידע, לפי דעתי המחיר מתחיל ב-3.
הודעה אחרונה מאת shrie, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אנחנו משפחה שצומחת ל6 מקומות ואנחנו רוצים להשתמש באוטו 7 מקומות עם אחד המושבים מקופל בשורה השלישית תוך ניצול מקסימלי של הבגאז׳. הבעיה שבמידה ואנחנו נשים ילד במושב האחורי פלוס ציוד - אנחנו לא רוצים שהציוד יקפוץ עליו בכל עצירה פתאומית ושהוא מקובע בצורה הטובה ביותר. ההרכב המשפחתי הצפוי שלנו (לחלק מהנסיעות): 2 ילדים עם כסא תינוק 2 ילדים נוספים 2 מבוגרים נצטרך להכניס בבגאז׳ עגלת תינוק + תיקים יש ברשותנו פיז׳ו 5008, ואני מניח שיש בעיה דומה לרכבים אחרים בקטגוריה (אאוטלנדר, סקודה קודיאק, פולקסווגן טיגואן ...) שיש להם בגאזי מצומצם בפיז׳ו יש רצועות עיגון שאפשר לחבר אליהם ראצ׳טים. השאלה היא אם יש פתרון אחר - מוצלח יו…
הודעה אחרונה מאת race driver, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם לכל רכב אפשר להחליף טסות או שיש גלגלים שאי אפשר?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, עומדת לקבל רכב מהעבודה ואשמח לייעוץ לפני מכירת הרכב שלי. סקודה סיטיגו 2017 משאית נכנסה בו בעת פנייה ימינה אחרי רמזור. היו לי את פרטי הנהג אבל בתי הייתה מאושפזת תק בביח, ולא הצלחתי לטפל בזה. האם זה משהו שכדאי לסדר לפני מכירה או שעדיף להוריד את הערך?
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
-
- 14 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ואפילו סימנים ראשונים לביטולי הזמנות. מגמה דומה נרשמת גם בבריטניה , והשאלה היא האם זה יחלחל אצל יבואני הרכב ויתורגם להנחות במחירי הרכב החדשים ? משיטוט בשבועים האחרונים בסוכניות הרכב השונות נראה שזה עדין לא הוטמע בציבור הרחב... יבואני הרכב מדווחים על האטה במכירות וסימנים לביטולי הזמנות - גלובס (globes.co.il)
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
שאלה לחכמי הפורום, יש לחבר רכב חשמלי, לי יש רכב בעירה פנימית עם ממיר ל220V, האם הוא יכול תאורטית לחבר אלי כבל סבתא, ולהטעין את האוטו, הממיר שלי הוא גל ריבועי, אך השאלה בתאוריה מתיחסת גם לגל סינוס טהור, תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת AK8793, -
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אז לצערי גיסתי והבת שלה, אחיינית שלי, עברו תאונת דרכים קשה בסוף השבוע, כאשר בדרך חזרה הביתה על כביש 60 אירעה התנגשות חזיתית במהירות גבוהה עם רכב של פלסטיני שבא ממול בנתיב שלהם. הרכב (מקסוס יוניק) עשה בדיוק את מה שהוא אמור לעשות - התקמט במקומות הנכונים, כריות האוויר נפתחו, והגיסה יצאה יחסית בזול - כמה צלעות שבורות, קצת כאבים ברגליים, וזהו בגדול. הבת שלה (בת 2.5), לעומת זאת, זה כבר סיפור אחר. היא הייתה חגורה ומאובטחת By the book - ישבה במושב האמצעי מאחור, כיסא בטיחות תקני, חגורה היטב, כל מה שצריך. תא הנוסעים נשאר שלם לחלוטין, ואין שום פגיעה גופנית חיצונית. אבל - עקב הבלימה החזקה מבערך 100 קמ"ש ל-0, ובגלל כוחות ה-G שהופעלו עליה, היא סבלה מאפקט צליפת השוט, וכרגע מאו…
הודעה אחרונה מאת tza, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בצבע ירוק בצד ימין
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
-
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני רוצה לקחת משם אוטובוס לאילת ולהשאיר את הרכב שלי שם לכמה ימים. יש שם איפה לשים את הרכב בבטחה ? אשמח להמלצות תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 961 צפיות
ערב טוב וחג שמח בשבועיים האחרונים המולטימדיה לא התחברה אוטומטית לנייד מספר פעמים. מעניין אם ניתן לעשות hard reset ללא ביקור במוסך ? תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 31 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
שלום, קניתי רכב ואני חושב להתקין איתוראן למרות שאין דרישה מהביטוח, כדי להמנע מגניבות כמה שניתן. מה זה נותן בכלל? האתר שלהם לא הכי טוב בלהסביר את זה וגם במרכזי השירות לא מפרטים יותר מדי.
הודעה אחרונה מאת stx, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי קיה סטוניק 2020. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכולה לחבר ל waze ? לספוטיפיי? יש לי טלפון (אנדרואיד) שיומי רדמי. תודה רבה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חג שמח חברים אחד הדברים שמבאסים ברכב הוא שחוץ מכסא הנהג הכיסאות לא זזים לא קדימה אחורה ולא מישענת. אני מוציא את הכיסאות מאחורה אז אני חושב אך לעשות שהמישענת בספסל ליד הנהג תוכל לרדת עד מצב שכיבה (הקדימה אחורה לא משמעותי) למשל לקחת מפרוק ממיסחרית אחרת ספסל של 2 שיש לו ציר להוריד את המישענת. ואצל פחח לחתוך את המישענת אצלי ולרתך את הציר תנו עצות בבקשה כי אני מדבר נטו מתאוריה אין לי מושג אך הציר הזה עובד וכולי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
קיה נכנסת רשמית למרוץ החשמול , ומציגה רכב חשמלי ראשון מבוסס פלטפורמה ייעודית לרכבים חשמליים, קרוסאובר שעונה לשם EV6. את ה-EV6 יהיה ניתן לקבל עם מנוע בודד או שניים (אחד על כל ציר) וכן עם שתי אופציות לסוללות. הסוללה הקטנה תהיה בהספק של 58 קילוואט-שעה וסוללה גדולה יותר בהספק של 77.4 קילוואט שעה. ההספקים משתנים כתלות בהנעה ובסוללה. עם הנעה אחורית וסוללה קטנה ההספק עומד על 186 כ"ס, ובהנעה כפולה מגיעים ל-232 כ"ס, שמאפשרים תאוצה מאפס למאה ב-6.2 שניות ו-60 קג"מ. הסוללה הגדולה גם מעלה את ההספק ל-225 כ"ס בגרסת ההנעה האחורית ו-321 כ"ס בכפולה. בפסגת ההיצע, נמצאת הגרסה הבכירה, ה-GT. זו מציגה עלייה משמעותית בהספק…
הודעה אחרונה מאת huber, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 34 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
יוצא לי לנסוע הרבה בארצנו היפה, והפעם הגעתי לעיר חיפה. עיר יקרה ללבי, אך פחות נחמדה לרכבי. אני רגיל לכך כי בקטעים מסוימים יש כבישים משובשים, אבל דבר לא הכין אותי לכבישיה המופלאים של חיפה, אשר מציבים סטנדרט חדש על כמה אפשר לזרוק זין על משתמשי הדרך. לא ייתכן כי יעברו 50 מטרים ללא בור בכביש כלשהו. איכות הכבישים מזעזעת, מילוי הבורות נעשה ברמה של פחות מחובבן. למשל הולכים למלא בור, שמים את האספלט ואיך שזה יוצא ככה משאירים. רבאק, כדי לאטום בור צריך שהאספלט יהיה ישר, ולא ברמה של במפר, בד בבד בכביש שנוסעים בו 80 קמ"ש. בעיר התחתית, אין מה להרחיב, רק להגדיר מחדש מהו כביש לפי הסלילה בחיפה "קטע קטן ישר בתוך באמפרים מצופים באספלט…
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
-
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ביום ששי האחרון הגעתי לסוכנות של היבואן , חושבים על החלפת הרכב ואמרנו שנבדוק רכב חשמלי . ספוילר- יש רכבים במלאי לאספקה מיידית. היבואן נמצא בשבוע מכירות ומציע הנחות על אביזרים ותוספות , אבל כמנהג בעל הבית בטויוטה אין הנחה על הרכב עצמו. קיבלנו הצעת מחיר של 152K על דגם 350 ו 164K על דגם 460. ניגשתי לשוק יד 2 ולמרבה ההפתעה אנשים מבקשים על רכבים מעל למחיר של היבואן, זאת בלי לקחת בחשבון שהיבואן מציע 76K הלוואה ל 3 שנים ללא ריבית והצמדה , הטבה של כ 7000 ש"ח ברמת ריבית הפריים בלבד , ואו 105K בפריים מינוס חצי. אז מה אני מחמיץ פה ? הרכב נמצא במלאי לאספקה מיידית. הלוואה בתנאים מעולים. הלוו , מה קורה פה ?
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב . יש לי מצלמת דרך כבר 8 שנים לערך. מצלמה עלומת שם שקניתי מאיביי ב100 ש"ח בזמנו, עד היום המצלמה עובדת ואיכות הצילום שלה לא רעה. מצאתי איזה דיל שהמחיר התאים לי והיה ניראה שיש למצלמה נתונים טובים { מצורף קישור שמצאתי ברשת לפרטים של המצלמה} https://ksp.co.il/web/item/191415 אני אישית חווה מהמצלמה החדשה איכות ירודה ביותר עד כדי מצב של פיקסלים, לא משהו שמצלמה חדישה אמורה לצלם, פניתי לחברה שלחתי וידאו הם טוענים כי זה האיכות של המצלמה, המצלמה אצלי שבוע ואני רוצה לבטל עסקה האם הגיוני שזה האיכות של המצלמה החדשה? צירפתי 2 קטעי וידאו של אותה דרך אחד מהמצלמה הישנה, אחד מהחדשה. תודה רבה וידאו של המצלמה הישנה שלי …
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,408 אורחים (הצג רשימה מלאה)