Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת סוללה בטסלה מודל y

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם ניתן לטעון את הסוללה של הטסלה בקצב טעינה מקסימלי מבלי להתקין את עמדת הטעינה שלהם? יש לי שקע כזה (תמונה מצורפת) תלת פאזי.

תודה לעוזרים

203B9245-62EA-4FEA-A912-6C6CB7E38D0A.jpeg

פורסם (נערך)

זה נראה כמו שקע תלת-פאזי

לא ניתן להטעין ישירות אך ממנו עד כמה שאני יודע אך כן ניתן להתקין במקומו עמדת טעינה באותו מקום.

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם (נערך)

אתה יכול להטעין ממנו בעזרת המטען הנייד שאתה מקבל עם הרכב עד 7.4kw (בסביבות 70 קמ בשעה).

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, Uri-G כתב:

אתה יכול להטעין ממנו בעזרת המטען הנייד שאתה מקבל עם הרכב עד 7.4kw (בסביבות 70 קמ בשעה).

תיקון שלי , 7.4kwh ייתן בערך 45 קמ לשעה בטסלה y.

תוכל לקנות מטען נייד תלת פאזי, אבל העלות שלו בארץ דומה למטען הנייח של טסלה והוא פחות נח לשימוש. אפשר להזמין מהדוד אלי בפחות, אבל סיכוי סביר שלא יעבור מכס וסיכון סביר שהוא לא עומד בתקן ישראלי עם כל המשמעויות הכרוכות בכך אם קורה משהו.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Uri-G כתב:

תיקון שלי , 7.4kwh ייתן בערך 45 קמ לשעה בטסלה y.

אני צריך איזשהו מתאם?

זה מה שענו לי משירות הלקוחות של טסלה כאשר שאלתי אותם את השאלה הזאת:

שלום רב,

לצערי לא ניתן לחבר את המטען הנייד לשקע תל פאזי מכיוון שאנו לא מוכרים מתאם המתאים לכך.

המשך יום נעים,
תומר - צוות טסלה

Tesla

עריכה אחרונה על ידי Acoca_N
פורסם

צריך מתאם בין סיקון תלת פאזי לסיקון חד פאזי.

יהיו לך בכלל 32 אמפר פנויים על פאזה בודדת? מדובר על שקע של בית או מקום עבודה?

פורסם

מדובר על מקום עבודה, מבנה תעשייה איפה שהעסק שלי נמצא. אין לי מושג לגבי האמפר, אצרף תמונה של לוח החשמל…

9A72D732-E3A9-4347-810E-429013A1EDDF.jpeg

פורסם

אתה יכול לקנות מטען נייד תלת פאזי באליאקספרס כדי להטעין מהשקע הזה.
מצד שני תדע שזה נוגד את תקנות החשמל להתמש במטען נייד תלת פאזי.

חד פאזי אתה לא יכול להטעין פה יותר מ 16 אמפר.

זה שקע שמוזן מהלוח שלך?

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Acoca_N כתב:

מדובר על מקום עבודה, מבנה תעשייה איפה שהעסק שלי נמצא. אין לי מושג לגבי האמפר, אצרף תמונה של לוח החשמל…

9A72D732-E3A9-4347-810E-429013A1EDDF.jpeg

נראה שהשקע מחובר למאמת 25 אמפר. בהנתן וה 25a האלה באמת פנויים(בכלל לא בטוח) והשקע 32 אמפר (גם אם לא, להחליף אותו זה גרושים יחסית) תוכל להטעין את הרכב 5.7 kwh שהם 33 קמ לשעה.

יותר סביר שתוכל להטעין ב 16 אמפר שזה 22 קמ לשעה. אתה צריך להחליט אם זה מספיק לך. אם לא ההמלצה שלי זה לקנות עמדת טעינה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Uri-G כתב:

נראה שהשקע מחובר למאמת 25 אמפר

המאמת תלת  25 זה הראשי מהמונה של חברת חשמל,לפני הפחת. השקע לא יכול להיות מחובר אליו. 

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם (נערך)

כנראה אתה צודק. על שני התלת פאזי האחרים כתוב מזגן. השקע או אחד מהם או שהוא לא מחובר, רק הכנה. בכל מקרה נראה שרק עמדת טעינה תלת פאזית יכולה לספק הטענה נורמאלית. רצוי לקחת חשמלאי שיבדוק כמה אמפר פנויים יש על כל פאזה בזמן שכל המשרד עובד.

פורסם (נערך)

השקע האדום מחובר ומוזן ישירות מהלוח.

מדוע כתבו לי מהשירות של טסלה שלא ניתן להטעין את הרכב מהחיבור הזה? רק בגלל שהם לא מוכרים מתאם?

עריכה אחרונה על ידי Acoca_N
פורסם
בתאריך 12.3.2023 בשעה 18:17, Uri-G כתב:

מתאם משקע אדום לכחול

אבל כזה מתאם פשוט מעביר פאזה אחת מתוך השלוש, כך שכל היתרון של שקע תלת פאזי הולך לאיבוד.

פורסם

אבל זה הפתרון הזול ביותר , בו משתמשים במטען שטסלה נותנת עם הרכב.

בתאריך 12.3.2023 בשעה 08:46, Uri-G כתב:

תוכל לקנות מטען נייד תלת פאזי, אבל העלות שלו בארץ דומה למטען הנייח של טסלה והוא פחות נח לשימוש. אפשר להזמין מהדוד אלי בפחות, אבל סיכוי סביר שלא יעבור מכס וסיכון סביר שהוא לא עומד בתקן ישראלי עם כל המשמעויות הכרוכות בכך אם קורה משהו

מטען תלת פאזי נייד , יקר כמעט כמו עמדה ופחות נח לשימוש.

• תוכן חדש...