Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמותי רכשה וקבלה רכב חדש לפני כשבועיים

אופל מוקה אאל"ט.

הרכב היה רכב הדגמה לפני כן.

השאלה היא האם באמת אין יותר ספרי רכב כדברי מוקד השירות של לובינסקי ("שמירה על הסביבה")

או שמחרטטים אותנו?

Peugeot  5008 2023 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אאל"ט אמורים לתת להם לפחות עותק דיגיטלי של הספר, אולי קיים במולטימדיה.

זה חוסך ליבואן כסף בכך שהוא לא צריך להדפיס עותקים פיזיים.

פורסם

ברור שמירה על הסביבה ולא כדי לחסוך.. PDF לא טוב לה ?לדעתי עדיף.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני מסתובב בקבוצות בפייס' של כמה וכמה דגמים ותמיד יש את הקונה שרוצה עותק מודפס. וכמעט תמיד יש את החלוץ שמרים את הכפפה ומדפיס כמה עותקים. 

אין לי מושג למה זה טוב. זה גם לא נוח, אי אפשר לעשות חיפוש פשוט ויעיל, כבד, תופס מקום, עלול ללכת לאיבוד, מתלכלך וכו'

גם אם יש מלחמת עולם ומתקפת emp גומרת על העולם, עותק קשיח של ספר רכב לא יעזור. אולי להצית אש ולהכין מרק עכברים, אבל זה כבר נושא אחר.

• מצחיק 1
פורסם

ממש "לשמור על הסביבה"...

הספר הזה אפילו לא שבר אחוזון מהזיהום שהרכב מייצר בתהליך היצור, השימוש והסילוק שלו.

סה"כ תירוץ לחסוך עלויות.

• אהבתי 2
פורסם

גם בטויוטה אין ספר רכב. 

יש באפליקציה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם ב 3008 ובוולבו אין ספר פיזי.

בוולבו זה לפחות במולטימדיה.

בפזו זה יותר אנחנו חייבים לשלוח לך משהו אז זה הבסיס ומפה תנחש לבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לארונה הורדתי ספר רכב מהאתר הבריטי (אאל"ט. אולי זה ספר באנגלית ממדינה אחרת) , כי לא מצאתי ספר ישראלי.

אני מחזיק את ספרי הרכב על המחשב ועל הטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני קיבלתי עם הבאיון ספר רכב של i20. 

לאחר שראיתי זאת שאלתי את מנהל אולם התצוגה לפשר הדבר, ונאמר לי שבגלל שהדגם חדש אין עדיין ספר רכב. אפילו הספר ש, קישור באתר היה של i20. 

אגב, בדקתי הרגע באתר והורדתי את הספר רכב של הבאיון. בתמונה הראשונה כתוב באיון אך בהמשך כל התמונות הן של ה i20. אמנם המכוניות דומות אבל הייתי מצפה מיבואן גדול כמו כלמוביל להוציא ספר עם התמונות המתאימות חודשיים ויותר לאחר השקת הדגם... 

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
  • מצחיק 1
פורסם

מצטער להיות לא פוליטיקלי. ספר רכב נחוץ שיהיה ברכב, יש אינדקס ותוכן עניינים מפורט ואני לפחות רגיל לסמן בו דברים ורשום הערות, ספר פיזי זה עזר חשוב בשבילי. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 5 שעות, Michael01 כתב:

ממש "לשמור על הסביבה"...

הספר הזה אפילו לא שבר אחוזון מהזיהום שהרכב מייצר בתהליך היצור, השימוש והסילוק שלו.

סה"כ תירוץ לחסוך עלויות.

ברצינות גמורה: חלק מטלטלת הסחורות פוסט-קורונה גרמה לעלייה חדה בעלויות דפוס, ברמות קשות. להדפיס ספרון של מאות עמודים בתפוצה קטנה זאת עלות גבוהה למדי. ב-pdf אפשר לערוך חיפוש, ואם יש למישהו פה הורים מבוגרים אז אפשר ללמד אותם, זה עוד לחיצה או שתיים בכל פלאפון שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קריאה ממסך "6 מאוד לא נוחה - ואף אחד לא מחזיק ברכב אייפד. לכן ספר הרבה יותר נוח. אבל אלה עלויות נוספות והיצרן והיבואן רוצים לחסוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...