Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רכב ואני חושב להתקין איתוראן למרות שאין דרישה מהביטוח, כדי להמנע מגניבות כמה שניתן.

מה זה נותן בכלל? האתר שלהם לא הכי טוב בלהסביר את זה וגם במרכזי השירות לא מפרטים יותר מדי.

פורסם

הדרך הכי טובה למנוע גניבות היא לא להחזיק רכב

הדרך השניה היא לעשות מקיף

איתוראן לא מונע גניבות אלא מודיע לחברת איתוראן כאשר הרכב נגנב כדי שהם יוכלו לנסות לעצור או להחזיר אותו

בפועל אם הרכב כבר נגנב והגיע לשטחים, עדיף שיישאר שם, תוך רבע שעה הוא מגיע למצב שאתה לא תזהה אותו

• אהבתי 2

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לפני 21 דקות, NINJMNKY כתב:

הדרך הכי טובה למנוע גניבות היא לא להחזיק רכב

הדרך השניה היא לעשות מקיף

איתוראן לא מונע גניבות אלא מודיע לחברת איתוראן כאשר הרכב נגנב כדי שהם יוכלו לנסות לעצור או להחזיר אותו

בפועל אם הרכב כבר נגנב והגיע לשטחים, עדיף שיישאר שם, תוך רבע שעה הוא מגיע למצב שאתה לא תזהה אותו

הם אומרים שיש להם אנשי ביטחון שרודפים אחריו ושהם מסכלים את מרבית הגניבות 

• מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 51 דקות, alexbb2811 כתב:

את "רב" הגניבות לא יודע אם יצליחו למנוע, ספק גדול. אני לצערי גר בפתח תקווה בשכונה מוכת גניבות. ביציאה מהשכונה חונה בין השיחים קיה פיקנטו של איתוראן שמחכה שיזניקו אותו. עוד לא שמעתי פעם אחת שהם החזירו למישהו בשכונה רכב שנגנב.

בהצלחה לו עם הפיקנטו לרדוף אחרי אוקטביה או איביזה או מאזדה עם מנוע פי 2 יותר חזק. 

• מצחיק 2

פורסם
לפני 5 דקות, TZR84 כתב:

את "רב" הגניבות לא יודע אם יצליחו למנוע, ספק גדול. אני לצערי גר בפתח תקווה בשכונה מוכת גניבות. ביציאה מהשכונה חונה בין השיחים קיה פיקנטו של איתוראן שמחכה שיזניקו אותו. עוד לא שמעתי פעם אחת שהם החזירו למישהו בשכונה רכב שנגנב.

בהצלחה לו עם הפיקנטו לרדוף אחרי אוקטביה או איביזה או מאזדה עם מנוע פי 2 יותר חזק. 

חה פיקנטו...

הוא הוזנק בכלל? הם אומרים שהם בקשר עם המשטרה וכו ולכן כן מחזירים.

גם אם יש מקיף והכסף מגיע כסדרו, זה עדיין חרא כשהרכב נגנב.

פורסם
לפני שעה, alexbb2811 כתב:

שלום,

קניתי רכב ואני חושב להתקין איתוראן למרות שאין דרישה מהביטוח, כדי להמנע מגניבות כמה שניתן.

מה זה נותן בכלל? האתר שלהם לא הכי טוב בלהסביר את זה וגם במרכזי השירות לא מפרטים יותר מדי.

לדעתי האישית בלבד, לא נותן כלום, חוץ מלנפח את חשבון הבנק שלהם. בטח שזה לא "מונע" גניבות. 

מעבר לעלות ההתקנה, יש גם דמי מנוי חודשיים של כמה עשרות שקלים בחודש (מ-20 לאיתורן חצי פעיל לדעתי עד לכ-60 ש"ח לפעיל, בלי כל מיני פונקציות של התראה על מצלמות מהירות, אפליקציה לאיתור מיקום הרכב ועוד). וגם מתעסקים לך ברכב (פלסטיקה, חשמל) כדי להתקין את האיתוראן.

יש לי את זה ב-2 רכבים - באחד מתקשרים כל כמה שבועות ושואלים איפה הרכב, האם הכל בסדר, בלי קשר לכלום (הרכב פשוט חונה בחניון). בשני פתאום צצה תקלה באיתוראן ולקח 2 ביקורים (כל אחד כמה שעות) כדי לתקן את התקלה. הם גם "דאגו" לשלוח הודעה שאין כיסוי למקרה של גניבה עד שאני לא מטפל בזה. כל זה תוך פחות משנה.

הסיבה היחידה לעשות איתוראן זה אם זה מוריד לך את עלות הביטוח בצורה משמעותית (או אם אי אפשר לבטח בלי).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, alexbb2811 כתב:

בשביל למכור לך הם גם יגידו ששולחים שתי בחורות לטיניות כדי לנחם אותך.

ברצינות, נשמע כמו חרטא בפיתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 32 דקות, vadim6385 כתב:

בשביל למכור לך הם גם יגידו ששולחים שתי בחורות לטיניות כדי לנחם אותך.

ברצינות, נשמע כמו חרטא בפיתה.

לפי התגובות פה זה השירות הכי שווה שלהם :))🤣🤣

פורסם

חלקכם שכח מעט את הכלל של להגיב מתוך ידע או נסיון מבוסס. 

הנסיון שלי עם איתוראן התחיל עם טלפון אחת לחצי שנה שלא רואים את הרכב, שעמד מדי יום באותו המקום בחניה תת קרקעית 4-. 

מיותר. 

אבל כמה שנים מאוחר יותר אני שומע על מקרה בו איתוראן זיהו תנועה חריגה בלנדקרוזר שנגנב, ורק בזכות הערנות שלהם הרכב הושב לבעליו.

וכמה שבועות אח"כ מקרה דומה, שוב עם לנדקרוזר שנגנב באישון לילה (שזה שונה מאישוני הכבאי) בדרום, ויורט על ידי אנשי איתוראן והמשטרה במצפה רמון. 

ואז מקרה שלישי. 

אותן שלוש מכוניות לא היו חוזרות לבעליהן ללא אנשי איתוראן. 

איתוראן לא ימנעו את הגניבה. אבל יגבירו מעט את הסיכוי שהרכב יאותר ויחזור אליכם. אם מדובר ברכב 'רגיל' ויש לכם מקיף, זה דבר אחד.

אם מדובר ברכב מיוחד שנסחר בפועל במחירים הרבה יותר גבוהים ממחירי 'יצחק לוי' (לנדקרוזר, מיאטה, סופה, דיפנדר וכד') גם אם הביטוח ישלם לכם את מלוא המחירון, עדיין תאכלו פצצה של כמה עשרות אלפי שקלים. 

מכאן אתם יכולים להסיק לבד.

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני מנוי איתוראן פעיל. ₪35 לחודש כבר שנים. 

אתה מכיר את זה שיש מספר נהגים ומגרש חניה גדול ? זה השימוש ! יש אפליקציה, אתה מיד מוצא אותו במפה. נכון, יש אפליקציות זולות יותר בחנות. 

זה מצויין לדימנציה . לכל יתר המטרות :זה מיותר. גם אם גנבו... בדרך כלל הנזק לפאנל כל כך גדול שעדיף שלא יחזיר את הרכב (הגנבים בפראות מנסים להוציא את המח). התוספת בביטוח היא כ ₪600 לשנה ללא איתוראן והיא יורדת עם השנים. לכן אם יש לך ברירה: אל תתקין. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם מנוי של איתוראן, כבר כמה שנים טובות. 

יש לי את מערכת האיתור עם צפייה באפליקציה, ניתן לראות איפה הרכב נמצא בזמן אמת עם שיהוי קטן של כמה דקות בודדות, פיצ'ר נחמד. 

התקנתי גם את המערכת לגילוי מצלמות, גם כן מערכת נחמדה. 

בסה"כ אני די מרוצה מהשירות, פעם נסעתי לאסוף עובדים מאזור הגדה והתקשרו אליי בבהלה, כי אני לא רגיל לנסוע באזור הזה. 

אני ממליץ.

פורסם

אני חושב שכדאי להתקין מערכת כזו בהנתן ואין איזושהי מגבלה מורכבת.
הבנפיט הוא לדעת היכן הרכב ולקבל התראות כפי שכתב חולה רכב1.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם (נערך)

החיסרון הוא כמובן התקנה חובבנית שעד היום מייצרת שגיאות תקשורת ב canbus . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 58 דקות, save כתב:

החיסרון הוא כמובן התקנה חובבנית שעד היום מייצרת שגיאות תקשורת ב canbus . 

כנראה שזה משתנה פר מתקין. 

מעולם לא הייתה לי בעיית תקשורת 

• תוכן חדש...