Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב .

יש לי מצלמת דרך כבר 8 שנים לערך. מצלמה עלומת שם שקניתי מאיביי ב100 ש"ח בזמנו, עד היום המצלמה עובדת ואיכות הצילום שלה לא רעה.

מצאתי איזה דיל שהמחיר התאים לי והיה ניראה שיש למצלמה נתונים טובים  { מצורף קישור שמצאתי ברשת  לפרטים של המצלמה} https://ksp.co.il/web/item/191415

אני אישית חווה מהמצלמה החדשה איכות ירודה ביותר עד כדי מצב של פיקסלים, לא משהו שמצלמה חדישה אמורה לצלם, פניתי לחברה שלחתי וידאו הם טוענים כי זה האיכות של המצלמה, המצלמה אצלי שבוע ואני רוצה לבטל עסקה 

האם הגיוני שזה האיכות של המצלמה החדשה?

צירפתי 2 קטעי וידאו של אותה דרך אחד מהמצלמה הישנה, אחד מהחדשה. 

תודה רבה 

וידאו של המצלמה הישנה שלי 

וידאו ממצלמה חדשה 

עריכה אחרונה על ידי eyal1985a
פורסם

לא הגיוני בכלל, יש לי 2 מצלמות דומות של שיומי, והאיכות מצויינת. בסרטון שלך נראה שהרזולוציה ממש נמוכה, אפילו לא 720, קודם כל תוודא בהגדרות של המצלמה שהכל מכוון נכון לרזולוציה מקסימלית.

תבדוק גם את גודל הקובץ בהשוואה למצלמה הישנה, זה גם ייתן רמז. לפעמים יש קבצים של preview במצלמות מסויימות, שמשמשים רק לדפדוף מהיר בסרטונים דרך וייפי, כדי לא להעמיס. 

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נראה שיש איזשהי תקלה, אולי כרטיס זכרון באיכות ירודה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני שעתיים, GABIUBOGI כתב:

נראה שיש איזשהי תקלה, אולי כרטיס זכרון באיכות ירודה?

כרטיס תקין של סאןדיסק

לפני 6 שעות, misterb כתב:

לא הגיוני בכלל, יש לי 2 מצלמות דומות של שיומי, והאיכות מצויינת. בסרטון שלך נראה שהרזולוציה ממש נמוכה, אפילו לא 720, קודם כל תוודא בהגדרות של המצלמה שהכל מכוון נכון לרזולוציה מקסימלית.

תבדוק גם את גודל הקובץ בהשוואה למצלמה הישנה, זה גם ייתן רמז. לפעמים יש קבצים של preview במצלמות מסויימות, שמשמשים רק לדפדוף מהיר בסרטונים דרך וייפי, כדי לא להעמיס. 

2560X1440

60HZ-NTSC

פורסם (נערך)

אם העברת את הכרטיס מהמצלמה הישנה לחדשה, אז תחליף את הכרטיס, הוא מיושן ולא מסוגל לספק הקלטה באיכות הנדרשת. שים לב להקפיד על מהירות כתיבה מתאימה, זו אנם לא מצלמת 4K אבל לא הייתי רוכש כרטיס לפחות מזה ולכן תקפיד שיהיה כרטיס עם מהירות כתיבה של 90MB/s. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם

קצת מטומטם אבל גם בזה נתקלתי,  תוודא שאין מדבקה שקופה על העדשה

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בתאריך 4.3.2023 בשעה 09:49, eyal1985a כתב:

מצאתי איזה דיל שהמחיר התאים לי והיה ניראה שיש למצלמה נתונים טובים

יש סיכוי שהיא מזויפת, כבר נתקלתי בכאלה, במיוחד אצל מוכרים ישראלים שמציעים כל מיני "דילים במחיר טוב", וקנו סטוק מעליבאבא.

וכן, סינים מזייפים גם מוצרים של יצרנים סיניים. ייראה כמו הדבר האמיתי, אבל החומרה תהיה שונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי מצלמה כזו והיא אמרה אכן בינונית מאוד

בטח ביחס לאחותה ה70nai pro.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...