רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,603 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי חברים, נתקלתי בבעייה לא ברורה. קיה נירו 2019, כאשר הרכב מונע והמפתחות בתוך הרכב ואני צריך לאפשר פתיחה של תא המטען.. אין כפתור/מתג ברכב שפותח את תא המטען. בניסיון להפעיל מהשלט את הכפתור של תא המטען, לא קורה כלום והוא נשאר סגור רק כאשר אני לוקח את המפתח וניגש לבאג'ז הוא מזהה את המפתח ומאפשר לפתוח. האם מישהו מכיר דרך אחרת לפתוח מבלי לגשת לבאג' עצמו? תודה רבה אמיר
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חג שמח, איפה נמצא מחסן חלפים של היבואן לרכב הנל במרכז?
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, ברשותנו קיה ספורטאז׳ 2018 ויש לנו 3 ילדים. שניים יושבים בבוסטרים ואילו הקטנצ׳יק בסלקל מקדימה. אשמח להמלצה על בוסטרים צרים שיחליפו את ה-Transition של Graco. כזה בעל חגורת רתימה כדי שמבוגר יוכל לשבת מאחור בנוחות. תודה!
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
מחפש מסלול לרכב 4X4 מירושלים לאשדוד - עבירות בינונית קלה, מעדיף כמה שיותר מהדרך בשטח ולא בכביש.
מאת M H- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המדובר ברכב סובארו B4 מוגבה עם צמיגי שטח. הנהגים בלי הרבה ניסיון... כמו כן האם במקומות האלה יש קליטת מיקום בטלפון ? תודה לעוזרים, חג שמח !
הודעה אחרונה מאת race driver, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כשאני נוסע בכבישים שיש בהם כלי רכב עם רישוי ישראלי יחד עם כלי רכב עם רישוי של הרשות הפלסטינית, אני נתקל בשכיחות גבוהה מאוד של מכוניות ממשפחת פולקסווגן אצל תושבי הרשות הפלסטינית, הרבה יותר ממה שמוכר ברישוי ישראלי. מישנו יודע למה ? יש שם סוכנות פולקסווגן עם הצלחה מרשימה במכירות, או שיש משהו מעבר לזה ?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
חלפים למרצדס?
מאת adipau- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם ותודה לעונים אני מעוניין להזמין בעצמי חלפים למרצדס לא הצלחתי למצוא קטלוג מוצרים רלוונטי, ואפילו לא אחד שידע לזהות את מספר השלדה שלי. מישהו יודע לכוון? שוב תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לך נחש במתלה הקדמי. יש צורך לגשת לבעל מקצוע ולחזור לבדיקה נוספת. [לא. זו לא מתיחה של 1 באפריל]
הודעה אחרונה מאת sperial, -
רכב לפירוק
מאת mrmiki1234- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 911 צפיות
אהלן הייתה פה פעם המלצה על מישהו שלוקח לפירוק ואחראי וגם מוריד מהכביש. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Sparrow420, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 826 צפיות
איפה משכפלים מפתח כזה? (זה מפתח של מנעול דיסק)
הודעה אחרונה מאת om2, -
כביש 4 מצלמות
מאת coll2- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת אם לכיוון אשקלון כל הרמזורים ליד ניצן וניצנים מצלמות כי עברתי בטעות באדום הרמזור התחלף מהר ולא הייתה אפשרות לעצור
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
בחילה במסלול 1 2
מאת mcshmupi-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז הלכתי להדרכת נהיגה במסלול וקיבלתי בחילה, נאלצתי להפסיק באמצע. למישהו יש נסיון איך מתמודדים עם זה? כדורים שעוזרים או רעיונות אחרים?
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בלי יותר מדי ארגונים ותכנונים יוצאים לדרך: יום שישי 8:30 - ארונה - מילנו - פיזה דרך אוטוסטרדה A15 המיאטה RF נוחה ומפנקת. עם גג סגור ניתן לנהל שיחות ולהנות ממוזיקה, גם כשנוהגים הרבה צפונה מהגבלת המהירות הרשמית של 130 קמ"ש. ממשיכים לכיוון העיירה סן ג'מיניאנו דרך כבישים צדדים שמתפתלים בין גבעות ירוקות, עצי ברוש, שמש חמימה של אחר הצהרים בטוסקנה. פנייה רודפת התעקלות, מתחברת לסיבוב, לוחץ קלאץ' מוריד הילוך, מלטף את הברקס העברת משקל גז – גז - גז. מושלם יום שבת 8:00 - אספרסו קצר ובדרך ל Futa pass עוקפים את פירנצה, חגיגה של אופנועים ורכבי אספנות. פטפוטים, קפה וצילומים. ממשיכים על האוטוסטרדה הנוצצת לבולוניה, מנהרות ועיקולים, כל-כך נוח שהתנועה זורמת …
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המבחן המלא פורסם ב CAR-PAD וניתן לקרוא אותו ממש כאן. להלן תקציר ארוך לאותו מבחן. על השקת ה Wey Coffee 01 כתבתי כאן עם השקת הרכב. המבחן ל Wey Coffee 01 גורם לי להרבה מחשבות. המחשבה הראשונה היא שאם זה בסדר לקבל מקונצרן אירופאי שמייצר מגוון רחב מאוד של דגמים ומותגים רכב פרימיום, למה זה לא בסדר כמקבלים את אותו הדבר בדיוק מיצרן סיני? WEY הוא מותג היוקרה של GWM שמייצרת מגוון דגמים תחת מותגים שונים. המחשבה השניה לאחר נסיעה לא ארוכה עם הרכב היא שממשק המשתמש מתנגש חזיתית בהפרעת הקשב שלי ויוצר המון רעש, בהרבה מובנים. העיצוב החיצוני מרשים למדי. אין כאן רעשי עיצוב שמנסים לצעוק יוקרה אלא עיצוב הרמוני ומרשים. בחזית …
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
מפתח וירטואלי
מאת ריבי-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפשת דרך לשחרר נעילת הרכב ולהתניע בעזרת אפליקציה בטלפון. יש משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת ריבי, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני לא מצליח לקלף את המסגרת של הבידוד באיביזה כדי להתקין תפס לצ׳ימיגג… זה מרגיש שאני צריך ממש להפעיל כוח, וזה מפחיד אותי.. אני מפספס משהו? אני שנייה מלוותר ולהחזיר את המוצר ופשוט לוותר על האקסטרה ציוד… תודה
הודעה אחרונה מאת aleale, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חג שמח לכולם, ברשותי איביזה FR 2017 שמורה עם 75,000 קילומטר, יד קצת גבוה (5), תקופה של חצי שנה שאני מנסה למכור את הרכב במחירון ולא יותר, גמיש ויורד קצת, אך הרכב לא נמכר. אין לי מושג למה. אני זקוק להתייעצות מה כדאי לעשות? אני מעוניין לרכוש רכב בסכום של עד 50,000, דרישות זה אמינות, מראה טוב וצריכת דלק, אין לי ילדים ואין צורך ברכב ענק. מה לדעתכם כדאי לעשות במצב כזה? איזה רכב הייתם ממליצים לי לרכוש? נסועה של 40 קילומטר ליום ובסופשים קצת טיולים. לציין שסיבת ההחלפה של האיביזה היא רצון לעבור למשהו יותר אמין/יפני, ללא מכלולים כגון DSG וכו׳. אשמח לשמוע עצות? האם יש טריידים מומלצים? איזה רכב הייתם…
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חושב לקנות ID4 חדשה אך הביקורות הרעות הרבות לתוכנה קצת מרתיעות אותי. איזה גירסת תוכנה מגיעה בID4 חדשות? ושאלה נוספת האם OTA פעיל בארץ?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
אני גר ברחוב מרכזי, אתמול בלילה (איזור 2-3) איזה ילד מטומטם נסע על על אופנוע שהרעיש ברמות לא נתפסות (בערך כמו D9). עבר פעם אחת לא התחייסתי חזרתי לישון, עבר פעמיים התעלמתי, הוא כנראה עשה סיבובים בעיר כך שהוא עבר ליד הדירה שלי כמה וכמה פעמים וכל פעם הצליח להעיר אותי מחדש. הרס לי את כל הלילה. היום חיפשתי באינטרנט אם זה חוקי או לא, מצאתי שיש חוק לגבי אגזוזי לחץ ורמת רעש תקינה (אין מצב שזה רמה תקינה), השאלה היא האם המשטרה מטפלת בזה ובמידה והוא חוזר עוד פעם יש טעם להתקשר ולהתלונן? אני בטוח שהם לא יתקשו לתפוס אותו, הכבישים כמעט ריקים והוא נוסע בסיבובים כך שרק צריך לחכות לו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת elera, -
אם אתם נגיד נפגשים עם רואה חשבון או איזה עורך דין מוצלח ואתם רואים שהוא מגיע לפגישה עם רכב מאוד יוקרתי נגיד מרצדס S קלאס האם זה מרים לכם עליו ואתם אומרים שהוא בטח תותח וחרוץ בעסק שלו, או שההפך הוא הנכון ואתם נרתעים מהמעמד וחושבים שהוא נוכל? מעניין אותי לשמוע דעת קהל על כך
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רשות המסים סוגרת את פרצת המס בדגמי סוזוקי אם כבר יש לכם כזה, אז יש לכם 8 חודשי חסד. אם שקלתם לקבל כזה מהמעביד - אי ההכרה חלה מהיום.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך אני מוצא את החלק גומי הזה באיביי? או באתר אחר
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי פילטר אויר מאמזון גרמניה, חברת השליחויות דורשת אישור ממשרד התחבורה. לא מדובר בחלק שלא מצריך אישור? אודה לעזרה.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, לאבא שלי יש 3 רכבים, שניים מבוטחים בביטוח מקיף ואחד בצד ג'. הרכבים מבוטחים בחברות ביטוח שונות. לאחרונה אחד משלושת הרכבים שהיה מבוטח בביטוח מקיף נגנב. הוא תבע את הביטוח בגין הרכב שנגנב והתביעה התקבלה. הוא קונה בקרוב רכב חדש ורוצה לבטח אותו בביטוח מקיף. האם הוא יוכל לקבל עבר ביטוחי נקי בגין אחד משני הרכבים שלא נגנבו, ולקבל הנחה - או שעצם קיום תביעה בעבר הביטוחי של אחד הרכבים מונע זאת? תודה!
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
השעה 02:30 ואני מתעורר ממחשבות שרצות בלופ אינסופי בראש - ״הזמנת את הרכב הלא נכון!״, אני מניח שלא אשן יותר הלילה. אני צודק. ** שבועיים לפני ** צריך להבין איך עובד המח המעוות שלי - מצד אחד אני נוהג במכונת נהיגה הקרובה לשלמות (עבורי): ידנית, קלילה, זורמת, זולה לתחזוקה-שוטפת ועדיין מצליחה לסובב לי את הראש אחרי כל חניה. מכונית עם יחס הספק/משקל שמצליח לרגש אותי מחד, ומסוגלת לייצר כיף במהירויות חוקיות מאידך. מצד שני אני יודע שיש למיאטה פג תוקף קרוב טווח תודות לבת משפחה קטנה שלא יכולה להתנייד בה, מה שגורם לי לתהות בגדר מי תהיה המחליפה, מה שפותח לי את התאבון. אם אני יודע שמשהו הולך לקרות, אני מעדיף שהוא יקרה עכשיו מאשר אח״כ, כי הוא הולך לקרות בכל מקרה. מה ההגיון?…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנוע בנזין בנפח 6.5 ליטרים עם הספק מרבי של 814 כ"ס, שלושה מנועים חשמליים המספקים 150 כ"ס כל אחד. זינוק מ-0 ל-100 ב-2.5 שניות. אבל לא מצאתי את נתון צריכת הדלק... https://www.gear.co.il/כתבת-רכב/2023-03-30-N01-למבורגיני-רבולטו
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא היה לי מושג שאפשר לייבא רכבים כאלה לארץ, אפילו בייבוא אישי (למיטב ידיעתי יש הרבה מגבלות על ייבוא אישי בישראל)! חתיך ביותר, וגם הצבע לדעתי מוצלח. סתם רציתי לחלוק. מוזמנים לתקן אותי אם טעיתי בדגם (ניסיתי לחפש לפי מספר הרכב אבל המידע שמקבלים מאוד חלקי). נ.ב. יש על הרכב בפינה השמאלית תחתונה כינוי אינסטגרם שטישטשתי. מישהו יודע כמה עולה לייבא רכב כזה? ייבוא אישי באופן כללי יוצא לרוב לא משתלם עד כמה שידוע לי, אבל הדגם הזה גם ככה לא נמכר בישראל.
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי viofo a119 v2. לא הספקתי להסיר את הדבק עם הgps המותקן. ממליצים לקנות רק את הרכיב gps ולהתקין על הרכב החדש, להתקין בלי הgps או לשדרג למשהו אחר?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הילדים שלי בגילאים כמעט 4 ו-5 המשקל שלהם בערך 19 ו-22 יש להם כיסה בטיחות בסגנון הזה https://www.shilav.co.il/chicco_fit4_4040029/BBT209/prd/6231b66640f9b51c28e0f873?vid=6231b67d40f9b51c28e14cf1&color=שחור&cid=62430ce0c51e7b0009254599 קניתי להם לפני 3 ו-4 שנים. הכיסאות קבועים עם החגורה לרכב והם חגורים עם הרצועות האם צריך ואפשר לקנות להם בוסטר שהם יהיו חגורים בעזרת החגורת בטיחות או להמשיך עם הכיסאות האלו עד מתי אפשר להשתמש בחגורות האלו? מה אומרות התקנות וההוראות?
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שכרתי דרך אפליקציה. סה"כ נחמד. בלי לדבר עם אף אחד, שעות פעילות גמישות, מכוניות פזורות ברחבי העיר. יש גם חסרונות, בין השאר שזה חיוב יומי ולא שעתי, ועוד כמה דברים פחות מהותיים, אבל כאמור יש גם נקודות לחיוב. לגבי דלק, מערכת השליטה מרחוק מודדת לפני ואחרי. הם מבקשים מאנשים למלא, אבל לא חובה: אם לא ממלאים, ומחזירים עם פחות דלק ממה שהיה ביציאה, הם לכאורה מחייבים לפי צריכה בפועל (לטענתם לפי מחיר רגיל בתחנות, אבל חשוד שהם לא מפרסמים מפורשות מחיר). אם ממלאים דלק ביתר, הם טוענים שהם נותנים החזר. השתמשתי כמה פעמים, מכוניות מיני דומות. בכל הפעמים היה בערך מלא והחזרתי מלא, וכך גם יש לי נקודות ייחוס ישירות לצריכה. בפעם האחרונה מילאתי בבירור יות…
הודעה אחרונה מאת elera, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מצורפת הודעה לעיתונות על השקת מותג EVEASY. קישור לידיעה ב car-pad ממש כאן. EVEASY– 100% EV, 100% Easy freesbe מציגה את EVEASY, מכונית חשמלית חדשה במינוי חודשי, כסנונית ראשונה בישראל לתפישת CAS (Car as Service) המגישה את המכונית כשירות אטרקטיבי ללקוח במינוי חודשי, ללא מקדמה, הכולל גם את עלות הביטוח וגם את השירות והטיפולים, והופכת את המעבר לנהיגה במכונית חשמלית לקלה ומשתלמת מאי פעם. EVEASY מיוצרת בסין על ידי JMEV, שותפות בין רנו לחברת ג'ינאלינג מוטורס, יצרן כלי רכב סיני מהוותיקים ביותר (החל מ-1947) המוביל בשוק הסיני במספר קטגוריות רכב, ומייצר כלי רכב פרטיים תחת מותגים בבעלותו ועבור מותגים בינלאומיים. דגם זה נחשף לר…
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 943 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- lanosforce
- amosbmw
- G. P. Magnus
- לירון .ה.
- מחפש1
- Camaro 92
- om2
- Or05230
- zaf
- orankohn
- malcishua
- Aviady001