Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב לא נמכר, רצון להחליף.

Ozal100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חג שמח לכולם,

ברשותי איביזה FR 2017 שמורה עם 75,000 קילומטר, יד קצת גבוה (5),

תקופה של חצי שנה שאני מנסה למכור את הרכב במחירון ולא יותר, גמיש ויורד קצת, אך הרכב לא נמכר. אין לי מושג למה.

אני זקוק להתייעצות מה כדאי לעשות? 

אני מעוניין לרכוש רכב בסכום של עד 50,000, דרישות זה אמינות, מראה טוב וצריכת דלק, אין לי ילדים ואין צורך ברכב ענק.

מה לדעתכם כדאי לעשות במצב כזה?

איזה רכב הייתם ממליצים לי לרכוש?

נסועה של 40 קילומטר ליום ובסופשים קצת טיולים.

לציין שסיבת ההחלפה של האיביזה היא רצון לעבור למשהו יותר אמין/יפני, ללא מכלולים כגון DSG וכו׳.

אשמח לשמוע עצות? האם יש טריידים מומלצים?

איזה רכב הייתם ממליצים?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נמכר בגלל המחיר או שבכלל לא מתקשרים?
בדרך כלל בטרייד ישחטו אותך במחיר, אבל תנסה מה יכול להיות..
אני אישית ממש מבסוט על המאזדה 3 ספיריט, כיף לנהוג בה.
אמנם בתקציב של 50K יהיה קצת קשה למצוא אחת עם ק"מ נמוך אבל אם תמתח קצת את התקציב לכיוון ה 60 אתה תמצא.
לגבי אמינות אין מה לדבר יותר מדי..לגבי צריכת דלק בערך 1/12 נסיעה משולבת.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה מציין שאתה מנסה למכור במחירון, מדובר במחירון משוקלל כולל היד הגבוהה?

יד חמישית לרכב בשנתון הזה זה גבוה משמעותית מהממוצע ואם אין התעניינות כנראה שלא הורדת מספיק את המחיר בהתאם ליד.

אישית לא הייתי רוכש רכב שהחליף כל שנה בערך בממוצע בעלים.

עם זאת, לכל רכב יש את המחיר הנכון שבו יימצא קונה, תראה שאתה מסתכל על המחירון המשוקלל ותהיה מוכן להוריד כל תקופה עוד את המחיר (תשומת ליבך שככל שעובר הזמן גם המחירון יורד).

לגבי רכישה- אם אין צורך ברכב גדול הייתי בודק רכבי סופר מיני יפניים/קוריאניים משנתון גבוה ככל האפשר.

מאזדה 2, יונדאי i20 או סוזוקי בלאנו.

מכלולים פשוטים והאמינות ככל הנראה תהיה בהתאם.

אם תרצה צריכת דלק ותחזוקה זולה יותר אולי אפילו רכב מיני כדוגמת פיקנטו/i10 זה גם פתרון טוב.

עריכה אחרונה על ידי adir10
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הסיבה למכירת הרכב?

לא מדובר ברכב ספורטיבי. 

לכן יד 5 מרתיעה מאוד את הרוכשים ומעלה את חשדם.

הם גם לא רוצים למצוא את עצמם בעוד כמה שנים מנסים למכור רכב יד 6.

לכן ניסיון למכור ולקבל  מחירון במקרה הזה לא מציאותי.

או שתשאיר את הרכב אצלך או תוריד את המחיר עד שיבוא מישהו שישתלם לו להיות יד 6 ברכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן, משוקלל עם היד, הרכב עם קילומטרז נמוך מאוד ביחס לממוצע ושמור מאוד,

באמת פוזל לכיוון מאזדה 3 ספיריט, אך התקציב שלי לא מאפשר אחת עם קילומטרז נורמלי, רובן עם 130-150 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל במחירון בין יד 1 ליד 5, הוא סביב 4500 שקל. מה שכמובן מנותק מהמציאות לגמרי בחיים האמיתיים. 

תוריד במחיר. אתה חד משמעית לא מצליח למכור את הרכב בגלל היד. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Ozal100 כתב:

כמובן, משוקלל עם היד, הרכב עם קילומטרז נמוך מאוד ביחס לממוצע ושמור מאוד,

באמת פוזל לכיוון מאזדה 3 ספיריט, אך התקציב שלי לא מאפשר אחת עם קילומטרז נורמלי, רובן עם 130-150 

מה שמרתיע אנשים זה כמובן היד 5 ולא ק"מ, לרוב האנשים זה מעיד על בעיה ברכב שבגללה הוא גם לא נסע הרבה.
אתה צריך להוריד במחיר אין מה לעשות..
תנסה למתוח קצת את התקציב וגם מאזדה עם 130 זה לא הרבה, המאזדה רכב אמין מאוד אם מטפלים בו כמו שצריך.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור קונה אני גם הייתי חושש לקנות רכב יד 5, ועוד שנת 2017. כלומר כל שנה נהג אחר. 

גם יש את העניין שאנשים מתבלבלים בין יד לבין בעלים קודמים, וכותבים בתיאור של יד2 שהאוטו ״יד 05״ (כלומר 5 בעלים קודמים, כלומר יד 6, כלומר הקונה יהיה יד 7.) שזה בכלל מוריד מהרצון לקנות לדעתי. 

גם אתה ציינת שאתה רוצה לעבור לרכב יותר אמין. כלומר יש בעיות ברכב. תרצה לפרט לנו לעומק לגבי סיבות ההחלפה שלך, או של הידיים הקודמות?

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Ozal100 כתב:

תקופה של חצי שנה שאני מנסה למכור את הרכב במחירון ולא יותר, גמיש ויורד קצת, אך הרכב לא נמכר. אין לי מושג למה.

אמנם אני לא ד״ר לכלכלה, אבל אני די בטוח שזה קורה כי המחיר גבוה יותר ממה שאנשים מוכנים לשלם 😅

״מחירון״ זה בסה״כ אמת מידה, אבל השוק הוא הריבון, והשוק מסמן לך שאתה לא הולך למכור ב״מחירון״ - ומיותר(?) לציין שהמחירון אינו נכון במקרה שלך כי עובדתית אחרי חצי שנה הרכב לא זז לשום מקום.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן פרסמתי פה איביזה 1.0 Fr 2016.

הרכב נמכר 4,000 מעל מחירון בפחות משבוע.

אתה יד 5, מי שיקנה יהיה יד 6.

זה מבריח קונים. סביר שגם אתה לא קנית במחירון.

נסה להוריד 10 אלף מהמחירון ותראה שמתחילות לזרום שיחות.

אל תחשוב שבטרייד לא יורידו לך את ה10 אלף האלה לפחות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...