Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רכב השלמה או קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי viofo a119 v2.

לא הספקתי להסיר את הדבק עם הgps המותקן.

ממליצים לקנות רק את הרכיב gps ולהתקין על הרכב החדש, להתקין בלי הgps או לשדרג למשהו אחר?

פורסם

אי אפשר להמליץ לך על כלום בלי לדעת מה הצרכים שלך.

האם אתה רוצה צילום רק מה קורה קדימה ? או אולי רוצה צילומים גם מאחורי הרכב  ו/או פנים הרכב ?

נתוני מיקום חשובים לך ?

אם אתה מסתפק בצילום רק מה קורה בחלקו הקדמי של הרכב, אז המצלמה הנ"ל אמורה להספיק לך.

אם מעוניין בצילומים של מיקומים נוספים - אז יש צורך לקנות דגם אחר.

אם אתה מעוניין בנתוני מיקום - אז צריך GPS.   אם אינך מעוניין - אז אין צורך.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 31.3.2023 בשעה 16:49, guya72 כתב:

אי אפשר להמליץ לך על כלום בלי לדעת מה הצרכים שלך.

האם אתה רוצה צילום רק מה קורה קדימה ? או אולי רוצה צילומים גם מאחורי הרכב  ו/או פנים הרכב ?

נתוני מיקום חשובים לך ?

אם אתה מסתפק בצילום רק מה קורה בחלקו הקדמי של הרכב, אז המצלמה הנ"ל אמורה להספיק לך.

אם מעוניין בצילומים של מיקומים נוספים - אז יש צורך לקנות דגם אחר.

אם אתה מעוניין בנתוני מיקום - אז צריך GPS.   אם אינך מעוניין - אז אין צורך.

תודה על התגובה.

3 שנים הייתי עם המצלמה שציינתי, היא מצויינת.

מצאתי את התושבת שלה, ללא GPS.

אשמח לשמוע מניסיון שלך, או של אחרים לגבי מה באמת חשוב במצלמה במקרים שבאמת צריך להשתמש בה.

עד כה, ברוך השם הספיק לי צילום קדמי והכי חשוב היה לי שהמצלמה עם קבל ולא סוללה.

מבחינת ראיות:

יש צורך במיקום,או במהירות שהמצלמה מציגה?

יש טעם בצילום אחורי?

פורסם

אני די פרנואיד בנושא, ולכן אני מאמין שכמה שיותר אזורי צילום - יותר טוב (מאידך, ברגע שנוחות ההתקנה נפגעת - אז כמות המצלמות פוחתת).

צילום קדימה - למקרה של תאונה מקדימה.

צילום אחורה - למקרה שמישהו נכנס בך מאחורה. רלוונטי למשל אם מישהו סוטה מהנתיב שלו ופוגע בך (הוא יטען שאתה סטית מהנתיב).

צילום בפנים הרכב - הוכחה שלא החזקת טלפון סלולרי/ היית מרוכז בנהיגה (או שלא.. :-) )

נתוני מיקום/ מהירות - עשויים לעזור במקרה שנטען שנסעת מהר (למשל, בתאונה). נתוני מיקום - הוכחה כי הצילום רלוונטי למקום X  ולא למקום Y.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חחח גם אני דיי פרנואיד,  נראה לי אלך על viofo 139 אלא אם יש המלצה אחרת.

מקווה שההתקנה שלה תהיה קלה.

היא יקרה מאוד לדעתי אבל מצלמת כל מה שאמרת.

מה שאהבתי זה את האופציה לגשת לסרטונים דרך אפליקציה ולא להוציא את הכרטיס זיכרון כמו בדגם שיש לי כבר.

פורסם

אינני זוכר מה כלול בדגם הזה, אך ממליץ לבדוק האם החיבור יהיה עבורך נוח.

מעבר לכך, לדעתי כדאי להשתמש בכרטיס זכרון, מהסיבות הבאות :

1. לא לחסל את סוללה של סלולרי.

2. מה עושים כאשר סוללה של סלולרי גמורה ?

3. אם יש בעיה בחיבור, עלול לא להקליט את כל הסרטון (חוקי מפרי -> דווקא פרק הזמן הכי חשוב -> לא יוקלט)

פורסם
לפני 46 דקות, guya72 כתב:

חוקי מפרי

מתנצל, שמתי לב לטעות ההקלדה רק לאחר שזמן העריכה עבר.

כמובן שהכוונה היא לחוקי מרפי

• תוכן חדש...