Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחילה במסלול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מניח שזה עוצמת כוחות ה G וגם כנראה יש אפקט מצטבר.
כשעשיתי נסיעת מבחן על ה BRZ ואז פיליפ נהג בשביל להראות לי למה האוטו מסוגל גם חטפתי

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

הכדור שהמליצו לך עליו טרבמין עוזר לבחילות מאוד טוב

רק שים לב הוא קצת מרדים, תבדוק איך זה משפיע עליך לפני שאתה יוצא לנהיגה או מסלול

שלא תגיע עייף או שחלילה לא תרדם בנהיגה

פורסם
לפני 8 שעות, shellcase כתב:

חלונות פתוחים עוזר.

ואז בגלל הרוח אתה גם מרגיש שאתה נוהג מהר יותר...

• מצחיק 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

להיות נהג ומבט לתוך הפנייה עוזר מאוד. גם תרופות זה פתרון מצוין. 

בחילות נובעות מחוסר התאמה בין התחושה של הגוף שלך (שאתה זז) לבין זה שהעיניים שלך רואות את עצמך סטטי (בתוך הרכב). לכן נגיד להסתכל בטלפון בנסיעה מחמיר בחילות. 

יש עוד כל מיני סיבות. 

אם מעניין אותך

https://davidson.weizmann.ac.il/online/askexpert/למה-אנחנו-סובלים-מבחילה-בנסיעות

• רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

@ניקו פ. אז קראתי את זה, נשמע מעניין אבל 2 דברים לא מסתדרים לי:
1. למה תמיד הרגשתי בחילה כילד בחוג ג'ודו כשעשיתי גלגול וכמבוגר בישוערי שחייה כשלימדו אותי להתפהך בשביל לשנות כיוון, הרי אני בתנועה ושלוש המערכות אמורות להיות מתואמות. 

2. לפי ההסבר שלה בחילה במסלול אמורה להיות דבר די נפוץ אבל נדמה לי שאני די במיעוט ורוב הבאים למסלול פחות או יותר בסדר. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...