Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות -ניצול בגאז׳ קטן בצורה מיטבית ובטיחותית

rotemn03cars
שימו לב! השרשור הזה בן 676 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אנחנו משפחה שצומחת ל6 מקומות ואנחנו רוצים להשתמש באוטו 7 מקומות עם אחד המושבים מקופל בשורה השלישית תוך ניצול מקסימלי של הבגאז׳. 

הבעיה שבמידה ואנחנו נשים ילד במושב האחורי פלוס ציוד - אנחנו לא רוצים שהציוד יקפוץ עליו בכל עצירה פתאומית ושהוא מקובע בצורה הטובה ביותר.

ההרכב המשפחתי הצפוי שלנו (לחלק מהנסיעות):

2 ילדים עם כסא תינוק

2 ילדים נוספים

2 מבוגרים

נצטרך להכניס בבגאז׳ עגלת תינוק + תיקים 

יש ברשותנו פיז׳ו 5008, ואני מניח שיש בעיה דומה לרכבים אחרים בקטגוריה (אאוטלנדר, סקודה קודיאק, פולקסווגן טיגואן ...) שיש להם בגאזי מצומצם

בפיז׳ו יש רצועות עיגון שאפשר לחבר אליהם ראצ׳טים. השאלה היא אם יש פתרון אחר - מוצלח יותר - למשל איזה סוג של ״מעיל גשם״ שיעגן בתוכו ציוד נוסף

כמובן שאפשר להעלות ציוד נוסף לגגון, אבל אני בטוח שיש פתרונות נוספים שאפשר לנצל את הבגאז׳

עצות כלשהם?

עריכה אחרונה על ידי rotemn03cars
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צ'ימיגג קטן שישב בתוך הרכב מעוגן,

אני גם בזמנו ממש לא אהבתי את הרעיון שבמקרה של עצירת חרום מזוודה/עגלה או מה שתבחר יעוף על הראש של הבן,

כמעט תמיד הצ'ימיגג היה מורכב, או על הגג, או הציוד בתוכו בתוך הרכב.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו הייתה לי אותו בעיה עם פורד גלאקסי.

רציתי אפשרות לאחסן מקרר, כלי עבודה ותיקים במקום של המושב השביעי.

בניתי ארון מעץ בדיוק בגודל של המקום, מחולק לתאים על פי מידות הציוד המאוחסן.

בפינות של הארון שמתי ווים, השחלתי דרכם רצועות שאותם קשרתי לנקודות העיגון המקוריות.

התוצאה "פועלת", אבל הנוסע במושב השישי מרגיש בודד וכלוא.

בסופו של דבר אחרי עוד שנה, מכרתי את הגלאקסי וקניתי רכב של 5 מקומות.

אין כל כך הרבה נסיעות בהרכב משפחתי מלא, וכשיש פשוט נוסעים ב2 מכוניות 5 מקומות. ואז לא חסר מקום לציוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פתרונות כאלו:

https://www.shop5.co.il/רשת-אירגון-לתא-מטען-ברכב-לשמירה-על-הסדר-בבגז-הרכב/9MX75D0B70.html

לא בטוח שמספיק בטיחותי...

לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

בזמנו הייתה לי אותו בעיה עם פורד גלאקסי.

רציתי אפשרות לאחסן מקרר, כלי עבודה ותיקים במקום של המושב השביעי.

בניתי ארון מעץ בדיוק בגודל של המקום, מחולק לתאים על פי מידות הציוד המאוחסן.

בפינות של הארון שמתי ווים, השחלתי דרכם רצועות שאותם קשרתי לנקודות העיגון המקוריות.

התוצאה "פועלת", אבל הנוסע במושב השישי מרגיש בודד וכלוא.

בסופו של דבר אחרי עוד שנה, מכרתי את הגלאקסי וקניתי רכב של 5 מקומות.

אין כל כך הרבה נסיעות בהרכב משפחתי מלא, וכשיש פשוט נוסעים ב2 מכוניות 5 מקומות. ואז לא חסר מקום לציוד.

פתרון יפה, אבל בדומה למה שרשמת, רוב הזמן אנחנו לא נסע בהרכב מלא - אז פתרון קבוע לא ישרת אותנו- רוב הזמן כל השורה ה-3 מקופלת.

ו-2 מכוניות זאת לא אופציה מבחינת אשתי :) ... ומאחר ובן ה-8 עדיין לא יכול לנהוג אני מחפש עוד פתרונות 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 חודשים מאוחר יותר...

יש משהו שיכול לעזור בחלק מהרכבים

(אני יודע על מאזדה 5 ופריוס פלוס),

מתחת לריפוד בתחתית הבאגאז' יש איזה מארז פלסטיק לכל הרוחב

בגובה כעשרים ס"מ שמכיל כמה אביזרים,

אם מוציאים את המארז (זורקים את האביזרים למטה, ואת המארז למחסן)

מתקבל עוד גובה 20 ס"מ בתחתית הבאגאז' וברוחב גדול יותר (הבאגאז' מתרחב למטה),

מאוד משמעותי !

נ.ב.

לפעמים צריך אחר כך לפרום תפר קטן בין הכסאות האחוריים לריפוד של האבגאז' כדי שלא יפריע לו לרדת למטה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 676 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...