ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,592 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 444 צפיות
מה אומרים על הרכב הזה? אמינות בלבד. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התחלתי להתעניין בסובארו B4 ודיי הורידו אותי ממנה, מהסיבה שעלות האחזקה שלה גבוהה, החלפים יקרים ועוד. רציתי לדעת האם זה באמת ככה מלבד הנושא של הדלק.
הודעה אחרונה מאת Ariel6040050, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 437 צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת מה חוות דעת החברה לגבי מאזדה 5 2016. מכאני - בעיות ידועות. וצריכת דלק. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת גמדוני, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לרכב משפחתי הצרכים הם קודם כל בטיחותי (כמה שיותר מערכות אקטיביות יותר מבורך) ואחרי זה העדפה לאמינות,היברידי ויופי ודגם שיהיה לו שוק בעוד 3-5 שנים אנחנו לא מבינים ברכבים יותר מדי, הגעתי לכמה דגמים מעניינים למרות שהם בקטגוריות אחרות ומאוד קשה לנו להחליט בסוגריים זה ממה שידוע לי שהצלחתי להבין מחיפושים טויוטה קורולה היברידית(אמינה, בטיחותית,היברדית,זולה יחסית לאחרות) טויוטה C-HR (יפה,היברידית, בטיחותית אך לא מזהה אופנועים ושטח מת) קיה ספורטאז(אמינה, פחות מערכות בטיחות מהדגמים האחרים, מאוד יפה ומפנקת, הכי לא חסכונית) קיה נירו(לא מצאנו יותר מדי יתרונות, יותר חסכונית מהספורטאג אבל פחות יפה) מאזדה cx30(יפה ממש, יותר אמצעי ב…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
שלום חברים. לאחר שהיונדאי אקסנט 2003 עשתה את שלה, מחפש משפחתית- עד 30-35 אלף ש"ח. לא רואה ערך לשלם יותר מ40000 על רכב- שריטה שלי. פרמטרים חשובים: אמינות, שנתון גבוה. פחות חשובים: צריכת דלק. מיועד לזוג+2 והשלישי בדרך. נוסע כ15000 ק"מ. הרוב בינעירוני קריות-יוקנעם. הצעה ראשונה: קיבלתי הצעה מחברה גדולה למגאן דיזל סטיישן 2015 עם 177000 ק"מ. הבעיה זה שטסט עד סוף השבוע ואין אחריות על הרכב. אם הם יעבירו את הרכב טסט ויטפלו בתיקונים- יעלו את המחיר לאזור 35-38 אלף שח. המחיר שלהם 31- אפשר להגיע לאזור 25000 ולקחת. בלי תיקונים וטסט. יתרונות: גדולה מרווחת, לא נוגעת בדלק. חסרונות: פוחד מאוד מעניין מחשב גיר וכל האלקטרוניקה מסביב. מזגן…
הודעה אחרונה מאת gaigerg, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אני מעונין לקנות רכב שטח, אבל לא ברור לי איך אני בודק אותו, האם במכון רישוי ולצפות לדוח שחור ? האם המוסכניק שלי זה גם טוב ? או שמספיק להסתמך על ׳אמון׳, כשהמוכר נראה אמין.
הודעה אחרונה מאת אמיר ש, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מתלבט לפני רכישה של קיה סורנטו. מדובר על שנת 2015 אבל הדגם החדש אחרי המתיחת פנים שקיבלה בסוף השנה. בנזין 2400. לא מחפש ביצועים אלא רכב מרווח. נסעתי עליו קצת והוא מתאים לצרכים שלי. זה לא הדיון. העניין הוא שהעסקה על הפרק היא בתוך המשפחה הממש קרובה ואני מנסה להימנע מראש מדיון על כסף. הרכב במצב מעולה, מטופל בחברה, קילומטראז' נמוך (~50K), בקיצור די מציאה. בהתחלה חשבתי שאם אציע מחיר מחירון לוי יצחק. זה הכי פשוט, המוכר לא ירגיש פראייר ואין דיון בכלל על כסף. מצד שני אני יודע שהיום הרבה רכבים נסחרים מתחת למחירון אז אולי עדיף לי לוותר ולא להכניס …
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שיטוט באתר carcost העלה שהאופל הזו נמכרת באפס קמ בהנחות מופלגות. אפילו בהתחשב בסגמנט הדועך והמותג הבעייתי (וגם לאור חילופי הבעלות בחברה). לגרסת ה 1.5 הצעה ל 140,000 במקום 190,000 גרסת ה 2.0 הנעה כפולה 160,000 במקום 230,000 https://www.carcost.co.il/deals/deal/2241/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-INSIGNIA-Inovation-15-1490-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2019 https://www.carcost.co.il/deals/deal/2240/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-INSIGNIA-Inovation-20-1998-4X4-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2019 באתר של carcost המפרט שופע טעויות.... הצצתי באתר היבואן ונראה שהאבזור עשיר גם בגרסה הזו,…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 729 צפיות
אהלן, מחפש רכב משפחתי גדול - אופציה לסטיישן. מאפיינים חשובים: אמינות אבזור כוח - אפשרות לגרירת עגלה שימושיות חשבתי על קרוז, קורולה, I35 - זה הסגנון הכללי. אשמח להצעות והמלצות
הודעה אחרונה מאת urich, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 859 צפיות
היי, החלטתי לקראת גיל 25 להתחדש ברכב ראשון עד 40,000₪ . מחפש משהו אמין וקטן, ומנגד שארגיש קצת כוח בלחיצה ולא לנסוע על עגלה. הנסיעה תהיה בעיקר עירונית וכשתיגמר הקורונה ואמצא עבודה- גם בינעירונית. הרכבים הרלוונטים שמצאתי בתקציב; מאזדה 2 שנת 13-14 איביזה/לאון 12-14 מיני one שנת 12-14 מיני קופר 02-08 ראיתי בפוסטים אחרים שהמלצתם על פיגו 208 או רנו קליאו, אבל למיטב ידיעתי האמינות של פיגו או רנו ברצפה.. אשמח לעזרתכם לפני הרכישה:) תודה רבה ובריאות טובה!
הודעה אחרונה מאת Lior Keren, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 865 צפיות
אני מעוניין לרכוש יונדאי I25 שנת 2016 עשיתי סיבוב בחברות הליסינג קיבלתי הצעה כזו על היונדאי: קמ:82,000 עליה לכביש: 09/2016 מחיר: 48,300 בעלים קודמים -ליסינג תפעולי ההצעה טובה?
הודעה אחרונה מאת bigchaka, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 481 צפיות
מבקש עזרה עבור חבר שמחפש סופרמיני בתקציב של 25-35K. הפרמטרים החשובים עבורו הם: 1. אמינות 2. בטיחות 3. צריכת דלק נהג שלא מחפש ריגושים או מירוצי רמזור, רכב מיועד לנסיעה מנהלתית של כ10-15 ק"מ לכיוון לעבודה כל יום הלוך חזור ופעם בשבוע כ40 ק"מ לכיוון בסופ"ש הלוך חזור, לא מיועד לעמוד הרבה בפקקים אבל תמיד יכול לקרות. ידני לצערי לא בא בחשבון. אני חשבתי על שברולט סוניק (אולי אפילו RS אם תיכנס בתקציב אבל לא יודע מבחינת האמינות שלה לעומת הרגילה) או מזדה 2 אקטיב, שתיהן בשנתונים של 12-14. עלתה לי מחשבה גם לגבי 208 1.6 אבל למרות שאני יודע שה1.2 מהוללת וכנראה שבצדק אין לי מושג איך ה1.6 של השנתונים האלה. נשמח לייעוץ!
הודעה אחרונה מאת klaaax, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 908 צפיות
שלום, עוזר לחבר, מחפשים XV 2 ליטר פרימיום בתקציב של 60-70 אלף שקל. כרגע עומדת לפנינו פרטית י משנת 2014 מטופלת עם 97 אלף קמ. רגע לפני נסיעת מבחן התברר שהמדחס מקולקל לכן הרכב ישלח לתיקון (ואני מקווה שלא ימלאו בו גז וזה הכל) אז יש לנו עוד קצת זמן לחשוב על זה. ממה שזכור לי יש איזושהי בעיה של צריכת שמן גבוהה במנועי 2 ליטר? אפשר לשפוך על כך עוד קצת אור? חוץ מזה - אילו מתחרות ישירות יש לXV בקטגוריה שנותנות את התמורה של שטח באותה רמה (הנעה כפולה ומרווח גחון) וגם מבחינת בטיחות ואבזור? הקוריאניות וCX-5 עולות הרבה יותר מהXV תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 471 צפיות
היי לכולם. אני לפני קניית לקסוס היברידית - CT200H שנת 2013 עם ק"מ די נמוך(מתחת ל90,000). לפני שאני בכלל מכניס את הרכב לבדיקה, יצא לי לברר לגבי עניין הסוללה ההיברידית ותוקף האחריות עם לקסוס. באופן עקרוני, אפשר להאריך את האחריות על הסוללה עד שהרכב בן 10 שנים. האחריות מחודשת לשנה/15,000 KM - מה שבא קודם. הקאץ' הוא- שניתן להאריך את האחריות עד שנת 2023 באופן רציף, וב2023 לעוד שנה אחת עד 2024. הנציג בלקסוס אמר שסוללה חדשה עולה כ12,000 שקלים. השאלה שלי היא - אני אכן מתכנן לקנות את הרכב לכמה שנים טובות, אך האם שווה לי בכלל לקחת את הרכב אם הסוללה כנראה תצטרך החלפה בעוד מספר שנים? אם האחריות לא תהיה בתוקף והסוללה תלך, זו חתיכת הוצאה ענקית, אני ג…
הודעה אחרונה מאת Wedeguy, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אז כמו שהבנתם, משתחרר אוטוטו קולולולו וצריך רכב. בהתחלה חשבתי על האופציות המוכרות. שלל המאזדות, סוזוקי וכדו' ואז קרצה לי הוולו שנראת נהדר, נוסעת מעולה ובמחיר נוח מרגיש לי שיפניות באותן שנים פנו רק לסבתות תימניות ופחות לצעירים. מה הקאץ בוולו? אחזקה? אין אף מידע. הנסיעות שלי הן כ-10,000 בשנה. הרבה עליות (וירידות). מחפש גם קצת הנאה ברכב והאופציות מבחינתי כרגע הן מאזדה 2 שתהיה זריזה מול מנוע ענק 2.4 של וולו. מחפש רק אוטומט. אשמח להמלצות ואנשים עם c30!! תודה.
הודעה אחרונה מאת 443OrelCohen, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 537 צפיות
שלום חברים. אני מחפש לקנות את הרכב השני שלי , אחרי כמה שנים שאני נוהג על משפחתית אני רוצה להתחדש במשהו יותר קטן , יותר צעיר (רווק באמצע שנות ה20..) תקציב- אזור ה55K-60K ויכול לחרוג עד 65K אם זה שווה את זה. מחפש משהו עם קצת כוח, אני לא נוסע 200 אבל אני הרבה על הכביש (בערך 20K בשנה) גם בנסיעות עירוניות וגם בין עירוניות, וסה"כ אני רוצה להנות מהנסיעה. האופציות שחשבתי עליהן כרגע הן: seat leon style 14-15 seat ibiza fr 15-16 audi a1 14-16 mazda 2 16-17 honda civic 15-16 golf/polo 14-16 יש לי ספקות גדולות לגבי גיר הDSG בגלל זה באתי לפה, קשה למצוא היום רכב בשנתונים הנ"ל שעשה פחות מ-80K והבנתי שמהקמ"ש הזה וצפונה כבר מתחיל הבלא…
הודעה אחרונה מאת alonhq, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 470 צפיות
שלום לכולם , אני אומנם נהג חדש אבל אני לא נהג צעיר מתקרב ל30. הצרכים שלי לרכב זה לרוב נסיעות עירוניות ופעם/פעמיים בחודש נסיעות בינעירונית , שיהיה מאובזר ולא מאוד "פשוט" ושיחזיק כמה שיותר זמן כי אני מתכוון למשוך את הרכב הזה כמה שאפשר. גם רוצה שהוא יהיה קצת כיפי אבל מצד שני שידע להיות גם חסכוני. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין פאסאט וסופרב בין השנים 2013 ,גולף ,איביזה (בקיצור אני לא סגור על עצמי) הסתכלתי גם על הגולף GTI אבל קצת ירד לי ממנו בגלל או שהקילמטראז' נורא גבוה או מס' ידיים נורא גבוה. אני מאוד לא סגור על עצמי אז תציעו כל דבר שאתם חושבים לנכון
הודעה אחרונה מאת VromVrom, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 952 צפיות
אני פוזל לכיוון של CX5 כבר הרבה זמן. מאזדה מפרסמים מבצע לקרוס-אוברים בתקופה הקרובה, אבל למיטב זכרוני בימי המבצע אף פעם לא היו הנחות לדגם של ה- CX5. נכנסתי לאתר שלהם וכרגע מחיר המחירון שמופיע הוא 169K לדגם קומפורט. לדעתי לפני כמה שבועות זה היה 164K והופתעתי שירד המחיר ביחס למה שזכרתי (אולי בגלל קורונה). האם מישהו שב לב לזה או שהזיתי ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 597 צפיות
אני מחפש רכב לנהג שעכשיו עבר טסט והתקציב הוא עד 6000 מאפיינם שחשובים לי: מעדיף ידני חסכוני בדלק לפחות 1-13 אמין כמה שפחות תיקונים שנראה טוב ועדיף לי רכב מני או משהו קטן יחסית
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 489 צפיות
שלום חברים. כרגע יש רכב שעומד על הפרק שעושים לו בדיקה מטעם באדג'ט בקופיוטסט מפרץ חיפה- שזה בדיוק 30 מטר מהסניף. במידה והבדיקה שלהם לא תראה משהו חריג( ידוע שבדיקה לא רצינית)- איפה כדאי לקחת את הרכב לבדיקה? יותר נח לקחת גם לשם אך פוחד משיתוף פעולה מצידם. יש המלצות היכן כדאי? או שאין בעיה לעשות גם שם את הבדיקה. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת gaigerg, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול באופן כללי - לאדם יחיד, מהם לדעתכם הדגמים המוצלחים יותר בין אלה שמפורטים בכותרת? זה ליסינג חברה כך שאמינות גבוהה, עלות טיפולים ומחיר רכישה אינם משמעותיים כל כך. תודה!
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 817 צפיות
ראיתי אתמול רנו קליאו 10 אלף מתחת למחירון ידנית יפהפייה הגעתי לראות את האוטו מתברר לי שהוא סוחר רכב לא הסתיר או משהו אבל בשיחת פלאפון הוא לא טרח להגיד את זה האוטו מרגיש כמו חדש ונראה כמו חדש גם מבפנים וגם במחוץ בזמן השיחה היה נראה שהוא מסתיר משהו אבל מה ששורט אותי שהוא מתחייב בבדיקה, ויש לי גם חבר מוסכניק שיסתכל על הרכב אבל אני מרגיש שיש פה חתול בשק מה יכול להיות חוץ ממנועה גיר שלדה ?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 463 צפיות
היי אני בודק אופציה לרכוש יונדאי I30 CW (סטיישן) 2016 עם 87000 קילומטרז - יד 1 מליסינג בהנחה שלא יהיו נזקים משמעותיים בבדיקת קומפיוטסט מה טווח המחירים ההגיוני שאני צריך להתכוונן אליו בזמן המיקוח? נמכרת ב55 אלף שח
הודעה אחרונה מאת vlski, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 946 צפיות
אחרי עשור כשכיר עם רכבי ליסינג (יונדאי i30 על כל הורסיות),בעצמאות הבחירנ הראשונה שלי הייתה וולוו v40 בת שנה (יד 1 15,000 קמ ב- 120,000 שח) בתקציב של יונדאי. אחרי 4 שנים חושב להשתדרג וההתלבטות זהה- רכב חדש באיכות סבירה/טובה או רכב יד 1 עם קילומטראז נמוך אבל הרבה יותר חזק. הכיוון הוא ג'יפון חזק ומפנק עד כמה שניתן... התקציב זהה של 120,000 עד 160
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
הזמנתי את הרכב לפני חודשיים עדיין לא סגור עליו יש המלצות?? לא פוסל גם את שוק היד 2 חיפשנו רכב מפנק שיתאים למשפחה צעירה בעתיד מהרגע שראינו את הרכב הזה קצת פסלנו את כל שאר הרכבים אבל עדיין אני מודאג מהירידת מחיר והאמינות ובמיוחד מהמחיר לא סגור אם הרכב שווה את הכסף בשוק יד 2 לא מצאתי משהו שמעניין אותי אשמח להמלצות. דרישות: צריכת דלק נמוכה יחסית שקט נפשי אשתי הנהגת העיקרית של הרכב נוסעת משהו כמו 20k בשנה. תודה לעוזרים🙏🙏🙏
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 452 צפיות
ב2012 קניתי רכב מליסינג רכב יד 2 ורק אחרי חודשיים הרכב עבר על שמי. כעת על רקע הקורונה והסיכון שהיא יצרה לחברות הליסינג, רציתי לשאול מה יקרה אם אני קונה מהם רכב משועבד ובתקופה של הסרת השיעבוד הם חלילה פושטים רגל. מה הסיכונים שלי ואיך אני יכול להתגונן. כל זה על רקע הכתבה מהיום https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3831970,00.html
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן חברים 🙂 אנחנו זוג צעיר שמחפש רכב חסכוני בדלק ואמין. תקציב נע בין 20 ל25 אלף. יש כבר כמה דגמים על הכוונת אבל כיוון שזה רכב ראשון שאנחנו קונים הייתי שמח לחוות דעת נוספת ממי שמבין. אז מבחינת נסיעות אנחנו נוסעים בקירוב 2500 ק"מ בחודש לרוב מחוץ לעיר, ככה שהאופציה להחזיק רכב ידני די קורצת. שאלת השאלות מבחינתי היא עד כמה הידני באמת חוסך? (גם בדלק וגם בטיפולים) אשמח לחוות דעת וכיווני מחשבה לאיך לקבל את ההחלטה הרכבים הבאים : קיה פיקנטו ידנית (מנוע 1 ליטר), יונדאי i10 ידנית (מנוע 1.1 ליטר), ניסן מיקרה ידנית (מנוע 1.2 ליטר), מיצובישי אטראז' אוטומט (1.2 ליטר - פשוט הבנתי שהוא מפנק וחסכוני מאד בדלק, לא סגור על האמינות), קיה ריו האצ'בק ידנית…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
החלטנו לקנות C3 Shine Pack בעקבות המבצע בלובינסקי (10K מתחת למחירון). ההתלבטות היא בין צבע שחור לבין צבע כתום שמגיע גם עם ריפוד משודרג דמוי עור לכשנרצה למכור את הרכב, ההגיון אומר שמצד אחד פחות אנשים יחפשו רכב כתום אך מצד שני זה מייחד אותו ויכול לתת לו EDGE לעומת צבעים גנריים יותר. האם לדעת המנוסים ממני יש השפעה שלילית של צבע פחות נפוץ על ערך הרכב או ביקושו?
הודעה אחרונה מאת David17, -
-
שלום לכולם. מחפשים רכב שני, שישמש אותנו לכמה שנים קדימה, לכן חשוב שיהיה מקום מאחור גם לילדים שיבואו, וגם בגאז' עם נפח סביר שיהיה אפשר לדחוף בתוכו עגלה. התקציב לא גבוה - 20K ש"ח. הדרישות הנוספות הן: שיהיה חסכוני, לכן יש עדיפות לגיר ידני. שיהיה בטיחותי. ולגבי הדרישה השלישית יש עניין - מאחר ואני מטפל ברכב בעצמי, לא יהיה נורא אם הרכב לא חף מתקלות, אבל חשוב שאלו לא יהיו תקלות יקרות ומסובכות מלכתחילה. לכן אני בהתלבטות סביב דגמים מסויימים. עלו לגמר: ריו האצ'בק ידנית. ספציפית יש אחת מ2013 שעל הפרק. היא בטיחותית, סחירה, אמינה ומוכרת לי. אמנם כבדה קצת ועם חלון אחורי קטן, אבל היא כרגע מובילה. פאביה ידנית 2011-2013, קשה למצוא בלוח אחת במצב…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 911 צפיות
לפניי כ- 4 חודשים מכרתי את הרכב (יונדאי i30 שנת 2009) , מעוניין לרכוש רכב גרמני , בהתחלה חשבתי על סיאט לאון 2016-2017 עד שלפניי כמה ימים נפגשתי במקריות עם בחור אשר מוכר את האאודי שלו : - A3 שנת 2016 - 3 דלתות - יד 3 - דגם sport edition - מנוע 1.4 עם 125 כ״ס - 52 אלף ק״מ - חיצוני ופנימי הרכב במצב מעולה רציתי להתייעץ לגביי כמה דברים שעולים לראש כמו ירידת ערך , טיפולים קטנים/גדולים , עלויות אחזקה כאלה ואחרות . בנוסף , האם ממש חשוב לגשת לטיפולים גדולים למוסכים מורשים , לצורך העניין כמו החלפת פלאגים בטיפול 60 אלף , עלויות הטיפול במורשה/לא מורשה ושוב , את ההכרחיות בעניין .. כנל לטיפול …
הודעה אחרונה מאת shakedi,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,149 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- orsh99
- Shay Shd Dave
- Pavlik
- משה גולד
- yor2
- Liquidator
- הצילינדר השישה עשר
- SlowRide
- BoazB11
- flytomars
- dinnnn