ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,594 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני שוקל לקנות הונדה סיוויק טורר 2016. חשבתי במקור לקנות יונדאי i30cw או קאיה סיד אבל ראיתי שמוכרים ביד 2 את ההונדה באותו מחיר בערך (עד 60 אלף). רציתי לקבל חוות דעת על ההונדה מכל הבחינות. האם הוא רכב סחיר (מנוע 1800 בכל זאת)?
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 843 צפיות
שלום אחרי 10 שנים בליסינג, ו 10 שנים עם רכב של האישה הגיע הזמן שלי לקנות לא אוטו אחד אלא שניים... אחרי הרבה חפירות באינטרנט (גם כאן בפורום) ובדיקות בכל מיני סוכנויות אשמח לשמוע גם את דעתכם. הבטחתי לאישה בגיל 40 מתנה רכב. לא נוסעת הרבה. בעיקר בעיר. היום עם רכב 2006 יש לה בקושי 70 אלף. זוג פלוס 3 ילדים קטנים. הרכב ישמש בעיקר את האישה ובסופש פה ושם לנסיעות/טיולים אציין שלי אני כנראה ארכוש פריוס רגילה (היה לי פריוס פלוס עד לא מזמן) כי אני נוסע הרבה. חשוב- 1. אמינות אמינות אמינות. רוצה רכב שלא רואה מוסך, בלי הרפתקאות מיותרות ותחזוקה נמוכה. 2. מרווח סביר מאחורה לילדים 3. בגאז' יחסית …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 670 צפיות
אני רוצה רכב מרווח לשלוש כיסאות בטיחות. אני בודק הצעה לסיטרואן פיקאסו דיזל BlueHDi 1.6 שנת 2015 עם 170 אלף קילומטר ב30 אלף שקל. הרכב מתוחזק באופן פרטי ע"י המוכר (נהג מונית לשעבר שהשתמש ברכב שנה אחת בתור מונית ואז הפך לפרטי) וחבר שלו ששניהם טכנאי רכב. ברור לי שהמוכר מבין טוב יותר מכל בדיקה שאעשה את המצב של הרכב. אני רוצה שהרכב יחזיק לפחות 3-4 שנים עם טיפולים של 5-20 אלף שקל לכל התקופה. האם שווה לי להתעניין בבדיקה רצינית וקנייה של כזה רכב?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 9 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש רכב לאישתי שישמש גם כרכב המשפחה הראשי (כרגע ילד אחת, תכניות לעוד אחד). סה״כ מחפשים רכב מאובזר ונוח בשביל לשנע 4 נפשות במקסימום עם מספיק תא מטען לעגלה, קניות ופיצ׳יפקעס. באופן עקרוני אנחנו לא מתים על טרנד הג׳יפונים, אבל מוכנים לשקול זאת אם מדובר ברכב שהוא אכן יותר שימושי ופרקטי. מבחינת תקציב - כמה שפחות, ולכן מבחינת הקארוק רק הגרסא הפחות מאובזרת באה בחשבון. כמובן שפתוח גם להצעות אחרות חוץ מאלה שבכותרת. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 736 צפיות
היי, בהמשך לדיון הזה בקרתי היום באוטומקס (יבואן מקביל) של טויוטה וכן בסוכנות מאזדה. הרכבים של אוטומקס לפני מכס וצריך לבצע שחרור מהמכס מה שאומר שמבחינת ביטוח לאומי אין בעיה. האחריות של אוטומקס =3 שנים על הרכב . 5 שנים על הסוללה ההיברידית ולאחר 5 שנים אפשר להאריך את האחריות על הסוללה (בתשלום כמובן) ל10 שנים . את הטיפול עושים בכל מוסך מורשה יבואן כך שגם מהבחינה הזו אין בעיות. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבצע השוואה . הרכבים הם - מאזדה CX30 ברמת גימור Executive ו-טויוטה קורולה Luxury מצורפים המפרטים הטכניים של 2 הרכבים מבחינת אבזור נטו, לטויוטה יש יתרון . נסיעות מבחן מתוכננות בחודש הקרוב . את האישור לקבלת ההלוואה עומדת חדשה א…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 695 צפיות
מה העניין ברכב מסוג ניסאן קשקאי שנת ייצור 2015 בנזין מנוע 1200 אני מעוניין לקנות רכב כזה ורוב האנשים שדיברתי איתם אומרים שהחליפו מנוע אחרי בירור למה מחליפים מנוע ברכב הזה הבנתי שיש בו פגם בייצור של השנתון הזה שגורם למנוע לאכול מלא שמן אבל המון!! לקחתי רכב כזה לבדיקה והבחור התחייב על מנוע גיר ושילדה, ובבדיקה יצאה שיש למנוע ״נזילות שמן חזקות!!!!״ ככה הבוחן רשם, הבחור בהתחלה היה בהלם והמליצו לנו לקחת את הרכב לשטיפת מנוע, לנסוע איתו כמה ימים ואז לחזור לבדיקה שוב ונגלה מאיפה הנזילה בקיצור מה אתם ממליצים לעשות? מישהו מבין בדגם הזה? לקנות את הרכב? לא לקנות? תודה למי שיעזור ויענה
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכולם אני חדש פה אשמח לעזרה בבחירת הרכב מדובר על רכב שעשה 68,000 קילומטר , יד שנייה בעל תיבת הילוכים אוטומטית dsg הוחלפו לפני חצי שנה שני מצמדים במסגרת האחריות, לטענת המוכר מיוזמתו ולא עקב תקלה. באותה הזדמנות הוחלפה גם משאבת מים טיפולים בזמן מצב חיצוני פנימי נראה חדש קנייה גדולה ראשונה שלי, תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת עידוקה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 843 צפיות
הי קהילה יקרה, קצת אבודה ואשמח לעזרה - אני מחפשת רכב יד שניה סופר מיני (אוטומט). חשוב שיהיה: 1. בעל תא מטען גדול יחסית שיכול להכיל עגלה. הרכב אמור לשרת אותי ועוד תינוק בעתיד. 2. חסכוני בדלק (נוסעת בעיקר בעיר). 3. אמין. תקציב - 55-60 אש"ח תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת erezger, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 824 צפיות
שלום, ביצעתי עסקה של 24 חודשים במסגרת האוויס אקספרס על רכב 2019. כשסגרתי את העסקה מולם, שאלתי במפורש מזה הרכבים האלה של המבצע על 2019, ונאמר לי שאלה רכבי ליסינג שבעקבות הקורונה ביטלו עסקאות והחזירו להם אותם. כשהרכב הגיע אליי אתמול אני רואה שכתוב ברישיון "השכרה" ולא "השכרה/החכר" כלומר הרכב היה בהשכרה עם הרבה נהגים ולא ליסינג תפעולי נהג יחיד כפי שציירו את זה. הדברים כרגע בבדיקה מולם אבל, א. האם באמת אמור להיות משנה לי שזה היה השכרה ולא ליסינג, מעבר לתחושה של עשו עליי סיבוב ולא נתנן לי תמונה מלאה של העסקה. כנראה שאם היו אומרים לי מראש שהעסקה היא על רכב שהיה בהשכרה לא הייתי הולך על זה, אבל עכשיו הרכב אצלי ובגדול לא ראיתי כל ב…
הודעה אחרונה מאת yosimalk, -
-
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעיקרון התקציב שלי הוא 10-15 אלף והשנתון שמתאים לתקציב הוא 2006 , מצאתי כאלו עם 140 קמ ב12-10 אלף. כולם מלחיצים אותי ואומרים שאני מחפש צרות כי עלות האחזקה של הרכב היא גבוהה לעומת היצרניות מן המזרח ,רציתי לשאול אנשים שמחזיקים את הרכב , השנתונים האלו האם באמת עלות האחזקה עולה על רכבים אחרים ? בנוסף, יש לי אפשרות לרכוש במחיר מציאה Golf 2012 עם 130 קמ , אמנם מעבר לתקציב שלי אבל בגלל שזה מבן משפחה אז קיבלתי מחיר שהוא הרבה מתחת למחירון המוצע בשוק. כמובן שאני מעדיף לרכוש בתקציב שלי ולא להשתולל , אבל האם מבחינת עלויות האחזקה , יש הבדל בין הרכבים? האם באופן כללי , יש תקלות מסוימות או מחלות בשנתונים שציינתי ? אשמח לעזרה , לא מ…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 890 צפיות
היי! אני ואשתי מעוניינים לקנות רכב ( על איזה דברים צריך לשים לב ברכב שבודקים לפני קניה) *אני רק יודע שרכבים שמפורסמים עם הלוחית זיהוי מוסתרת בתמונות זה סימן לא טוב (סוחר). מחפש רכב : אמין, חסכוני יחסית (1/13-1/18) שנתון 2012+ תקציב עד 30K קיבלתי המלצה על סיאט איביזה 1200 טורבו, רק אני קצת מתקשה להבין את כל הסוגי תתי דגם שיש לרכב הזה והולך לאיבוד ביד 2.. קיבלתי עוד המלצה לרכב זול ואמין - דייהטסו סיריון (אמין,זול,יחסית חסכוני) והרכב השלישי - טויטה יאריס 2010+ (למרות שיקר יותר בחלקים) תודה מראש לכל המגיבים 😁🚙
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 591 צפיות
שלום, ברשותי רכב סוזוקי אלטו כבר כמה שנים מודל 2010 עם 200 אלף קילומטר. נוח לי איתו והוא לא עשה בעיות לאורך השנים, בעיקר שימש לנסיעות בינעירוניות, כביש ת"א ירושלים. אבי ז"ל נפטר לפני מס' חודשים והציעו לי לקבל מתנה את הרכב שלו, יונדאי i10, גם מודל 2010, יד ראשונה, עם 58 אלף קילומטרים בלבד. שתי המכוניות מטופלות טוב. לפי מחירון יד 2 ההפרש הוא רק כ-1000 שקלים (הערך שלהם בסביבות 12-13 אלף שקלים), הופתעתי שההבדל כזה קטן לאור הפרש הקילומטראז. האם מבחינת אמינות הרכב שווה לדעתכם לבצע את ההחלפה? בעיקר חשוב לי להפחית את הסיכוי למוסכים ובעיות מכאניות בשנים הקרובות. נתעלם מכך שאני מרוויח כמה אלפים מהמכירה (האם מישהו יקנה אלטו ישנה עם 200 אלף?). בעקרון אני אוה…
הודעה אחרונה מאת Lloa, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם אשמח לקהל חוות דעת מקיפה על יונדאי i10 2014 תת דגם superme 1.2 אוטומט מה דעתכם על הרכב וחווית הנסיעה? ואשמח לדעת מה זה D+- שמופיע בתיבת ההילוכים? (חיפשתי ושאלתי ועדיין לא מצאתי תשובה..😥) אם אני מנחשת אז ה + זה לעליות וה - לירידות? האם זה ממש חובה להשתמש? והאם יש בתיבה D רגיל כמו בשאר הרכבים האוטומטים וזה הכול?.. תודה 🌸
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, אשמח לחוות דעתכם לגבי רכב שאני מעוניין לרכוש. מדובר במאזדה 3, שנת 2017 מחברת באדג'ט (מקוריות ליסינג). הרכב נסע לא מעט (120 אלף), למרות שזה כל כך לא מטריד מבחינתי, כל עוד הרכב טופל כמו שצריך והעסקה במחיר סביר. בבדיקה שהם מציגים לרכב, אין סוגיות מרכב מהותיות (בניגוד לרכב דומה שבחנתי בחברה, ששם יש פגיעות בעמודים), אבל ישנה הערה לגבי צריכת שמן וסימנים לשריפת שמן גבוהה. האוטו עבר לא מזמן טיפול 120 אלף והחליפו לו רק מסנן שמן, מסנן אוויר ושמן (אגב, אלו הוחלפו לפני הבדיקה לרכב) אולי זה סתם כסת"ח של חברת הבדיקה, אבל החשש שלי הוא ששריפת השמן מעידה על בלאי או עייפות המנוע ואני אקבל את הבוםםםם בעוד זמן מה. כמה שאלות:…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב, הן נמכרות סביב 30K לשנתון 2011, מחיר דומה למאזדה 3 2.0 ליטר ופוקוס ידנית משנתון דומה, או סיוויק ידנית ישנה יותר. היא חזקה מהן, ודי איכותית. אשמח לשמוע את חוות דעתכם באופן כללי וספציפית לגבי: 1. מנוע - ה-T5 הזה שווה את הכסף שלו? הוא מרגיש כמו 230 סוסים, או שהגיר המיושן מעייף אותו? בנוסף, אומרים שבזכות היותו מחומש צילינדרים יש לו צליל יחודי ותחושה חלקה. מישהו התנסה בזה? 2. התנהגות - הבנתי שהוא מבוסס על שלדה זהה למאזדה 3 ולפוקוס, מה שאמור לתרום להתנהגות כביש טובה + הנעה כפולה. איך מרגישה התוצאה בפועל? 3. אחזקה - בהנחה ואמצא רכב שטופל כהוגן ולא אתקרב למוסך יבואן/מורשה אלא מתמחה. כמה יקר יהיה לתחזק אותו (ביחס לרכב משנתון ומחיר דומים, כמוב…
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 439 צפיות
מה אומרים על זה משהו רואה מה אני כותב אנימחדש פה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 631 צפיות
מאזדה 3 2009 דגם אקטיב מנוע 1.6 139 ק"מ. מה אומרים על הבדיקה? הרכב נראה טוב:
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 520 צפיות
היי אנשים יפים, אני מתחיל השנה לימודים והחלטתי שאני רוצה לקנות רכב. רכב ידני , אמין , בטיחותי והכי הכי חשוב חסכוני בדלק . אשמח להמלצות על סוגי רכבים מומלצים שיתאימו לתיאור שלי . התקציב שלי זה 25k תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, לרגל הרחבת המשפחה (ילד שלישי בדרך) רוצים לקנות רכב משפחתי קרוסאובר היברידי. כרגע נוהגת בטויוטה יאריס היברידית ומרוצה מאוד. כמובן צריך להכיל 3 כסאות בטיחות מאחור ותא מטען מרווח שיכול להכיל גם את הכלב. התקציב הוא סביב 100K אך מוכנים להגיע עד 120K. מתלבטת בין קיה נירו שזולה הרבה יותר אך לא בטוח שמספיק מרווחת לבין RAV4 שנתון 2016, גדול ואמין אך מרגיש לי קצת יקר מדי בהשוואה לתמורה. מה דעתכם? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 467 צפיות
היי לכולם, קוראים לי פרדי בן 19 סטודנט. אני צריך רכב חסכוני בדלק, חזק ושיחזיק מעמד, הנסיעות שאני אעשה ברכב 112 ק"מ (הלוך וחזור). אני אשמח שתמליצו לי מה לעשות. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 20 אלף.
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 472 צפיות
שלום לכולם, מתלבט ברכישת קאיה ריו האצ'בק 2018 דגם GX אוטומטית 1.4. מיועד בעיקר לנסיעות רגועות בתוך העיר, לא יותר מ-10,000 ק"מ בשנה. אשמח לדעת על אמינות הרכב ותקלות אופייניות (אם יש כאלה). בנוסף, אשמח לחוות דעת מניסיון - המלצות/דיס. תודה רבה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 928 צפיות
שלום מחפש עזרה במציאת המחירון של גולף קונפורט ליין מודל 2017 עם 150 כ"ס מנוע 1.4 ניכנסתי לאתר של יצחק לוי ומצאתי גולף 2017 דור 7 שעולה על פי מחירון 84 אלף. המוכר טוען שזה דגם 7.5 והמחיר יותר גבוה. לא מצליח למצוא מה שהוא אומר במחירון. האים ב 2017 היה כבר דור 7.5. מישהו יכולה לעזור לי עם המחיר המדויק? 2017 קונפורט ליין 1.4 ליטר 150 כ"ס מועד עליה לכביש אוגוסט. תודה Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכולם ,אני מחפש רכב מיני כגון מיצובישי ספייס סטאר, שברלוט ספארק וכו' לנסיעות קצרות בעיר. אני בדקתי באתרי יד 2 עבור הרכבים הנ"ל והמבחר לא גדול כלל וכלל, האם מישהו קנה סוכנות רכב וממליץ? מה היתרונות והחסרונות? כי אני טרם קניתי רכב וזהו הרכישה הראשונה. אודה אם מישהו מכיר את התחום ויכול להמליץ מאיכן עדיף? רב תודות ושבת שלום!
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי.מעוניין למכור את האימפרזה ולקנות לאישה איגניס 2017.אשמח לחוות דעת על הרכב מבחינת אמינות (גיר רציף) ומבחינת מקום ברכב.הרכב יסיע, בדרך כלל אישה ושתי בנות בנות תשע ושש. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות רכב משומש, וכבר חודשיים מתלבט בין השתיים: רנו קליאו (2016-2018) 1.2 טורבו, 120 כ"ס או סיאט איביזה (2015-2017) 1.0 TSI 110 כ"ס * שוקל גם אופציה של איביזה החדשה, אבל קודם כל רוצה להתרכז במשומשות. בגדול אני אוהב את שני הרכבים, עם נטייה לקליאו (בעיקר בגלל העיצוב, הנוחות, ופנים הרכב) אבל אני מודע לכל הסטיגמות על רכבים צרפתיים, ולכן אני מבקש את דעתכם. מה שחשוב לי זה ביצועים, חיסכון בדלק (נוסע בעיקר בכבישים מהירים, בין עירוני), אמינות ,נוחות הנסיעה (שאכן יותר טובה בקליאו?) והתנהגות כביש טובה. האם הרנו באמת לא אמינה? איזו תהיה יותר חזקה, חסכונית ומהנה לנהיגה? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Arteko, -
צריך חוות דעת על גיר dsg 7 dq200.. מתלבט לגבי רכישה של איביזה חדשה ושמעתי שיש המון בעיות עם הגיר הזה בלאון.. תודה
הודעה אחרונה מאת iNvidiiA, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 632 צפיות
שלום רב, מחפש רכב לא משפחתי (רווק) בתקציב של 30K לנסיעות בעיקר לדייטים, ועל קו תל אביב ראשון לציון. נסיעות בשנה בערך 10K קילומטרז'. רכב אמין, בעלי טיפולים וחלפים לא יקרים. אודה בבקשה על דגמים מומלצים. רב תודות!! ושבת שלום
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 713 צפיות
מתלבט אם לקנות את הסקודה סופרב 2016 דגם ambition 1.4 או style 1.4 גם המאזדה 3 2016 אקטיב ברשימת ההתלבטויות מה מומלץ?? מחפש אוטו יפה לנסיעות של היום יום נוסע עם עוד 2 אנשים בדרכלל, אם יש בעיות מסוימות עם הדגמים או חסרונות מסוימות שאני צריך לדעת אשמח לעזרה תודה . דרך אגב אני לא מבין גדול במכוניות
הודעה אחרונה מאת Basko, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 494 צפיות
היי חברים, אשמח לשמוע חוות דעת על דגם 2.0 סמק. האם היא מרגישה חזקה מהסיוויק? נהגתי בסיוויק אך לא בXV, אם היא מרגישה חלשה מהסיוויק היא ללא ספק תרד מהפרק מכוון שגם הסיוויק לא הרגישה מי יודע מה זריזה. מדובר על הדגם הקודם בשני הרכבים, 2013-2016. ושאלה חשובה לא פחות,למנוסים שבנינו, מהי צריכת הדלק של הXV ? תודה רבה, סופש נעים לכל הקוראים 🙂
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 932 צפיות
שלום כיום בבעלותי רכב מסוג פורד פוקוס 07 גיאה אני מחפש רכב משפחתי שיהיה הרכב הבכיר יותר והפוקוס יהיה כרכב שני. התקציב סביב 40,000 שקל שממומן ברובו כהלוואה. הרכב מיועד לממוצע של 15 אלף ק״מ בחודש. הרצונות שלי מהרכב: - אמינות(מוכן לטפל לפי הספר כולל מוסך מורשה) - מקום מספק ונעים ל2 בוסטרים מאחורה עם אופציה לשלישי - יחידת הנעה חזקה(יחסית) - גם בפוקוס שלי העדפתי מנוע 2000. רכב נמרץ וזריז זה מאוד חשוב לי. לא מסמפט מכונית שהרגל לוחצת על הגז והאוטו לא זז. אוהב להרגיש דחיפה. לאבי יש מונדאו טיטניום אקובוסט ומלבד ההנאה מהנהיגה והכוח, זה עוזר לביטחון בעקיפות או התחמקויות ממצבים לא נעימים. - נוחות מתקבלת על הדעת ומע…
הודעה אחרונה מאת shayco80,