Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, קוראים לי פרדי בן 19 סטודנט.
אני צריך רכב חסכוני בדלק, חזק ושיחזיק מעמד, הנסיעות שאני אעשה ברכב 112 ק"מ (הלוך וחזור). 

אני אשמח שתמליצו לי מה לעשות. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 20 אלף.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנסועה שלך מאוד גבוה לכן לצריכת דלק יש משמעות, כמו כן צריך לחפש רכב כמה שיותר חדש על מנת להפחית סיכוי לבעיות, ובנסועה כזאת זה יכול להיות.

הייתי מחפש פיאט פנדה למשל, היא חסכונית די נוחה, ונחשבת לאמינה.

שברולט ספארק תהיה חזקה יותר וגם די נוחה, מושבים לדעתי פחות נוחים מאשר בפנדה.

פיגו 108 תיצורך תוספת של כמה אלפים בודדים, יש אחת עם נתונים מצוינים ב 24 אלף לפני מיקוח, הפיגו די נוחה, מנוע 1.2, מושבים נוחים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

112 ק"מ ליום ? אם כן,רכבי מיני לא הייתי קונה כי זה רחוק מלהיות תענוג לנסוע כזה ק"מ כל יום ברכב מהסוג הזה.

מעבר לזה, האם הסכום של 20K כולל ביטוח לנהג חדש (ביטוח יקר יחסית- סביבות 3,500 +- לחובה +צד ג' מורחב שיכלול גרירה,שמשות,רכב חילופי) ? 

הייתי מחפש סופר מיני כמו סוויפט/ספלאש (אם תכנס בתקציב) /אם תמצא סיריון 2010/11 שמורה.

אם לא תמצא, אפשר לחפש מאזדה 2/I20 (רצוי מאוד כאלו שלא היו בליסינג/השכרה)

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

פיאט פנדה ומיני אחרות יהיו בחירה טובה אבל קצת פחות נוחות לנסיעה בין עירונית גם בעקבות המנועים וגם בגלל שמדובר ברכבים קטנים אגב ב20 אלף אפשר למצוא 208 במקום 108 שתהיה שדרוג משמעותי במיוחד בפרופיל הנסיעה הנ"ל.

אני הייתי מוסיף לרשימה רכבי דיזל ידניים כמה שיותר חדשים ועם כמה שפחות קילומטראז למשל 301 ידנית או C3 או פיאט דיזלית כלשהי.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אולי הם לא שיא הנוחות אך לעומת מזדה או יונדאי יהיו חדשות יותר ומשמעותית חסכוניות יותר.

בתקציב שלו צריך להתפשר.

פורסם

ומה עדיף לי ליסינג או יד שניה? אני באמת מפחד שאנשים שאני אקנה מהם בפרטי יביאו לי רכב לא טוב

פורסם

חבקות הליסינג מחזיקות ברכבים חדשים יותר, הכי טוב לדעתי לחפש מפרטי.

כמו כן לפני קניה אתה עושה בדיקה לרכב, בודק היסטורית טיפולים, דוח מאתר הסליקה של חברות הביטוח.

יש גם בפורום לוח מכירה.

• מעניין 1

• תוכן חדש...