ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני בן 20 ואני רוצה לקנות אחד מהרכבים האלה כל הרכבים הם אוטומט וכל הרכבים יהיו שנתונים 2011-2014 איזה רכב הכי משתלם לקנות? מבחינת דלק, הנאה בנהיגה, אמינות. אודי A1 יונדאי ולוסטר BMW סדרה 1 גולף (122 כוח סוס) אלפא רומיאו ג'ולייטה תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת erezger, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 479 צפיות
בוקר טוב, לאחרונה אני בחיפושים אחרי רכב חדש יותר מצאתי 2 אפשריות לא יודע מה כדאי יותר ולכן אני שואל אפשרות א - מיצובישי אאוטלנדר שנתון - 2016 יד - 1 ק"מ - 64,372 רמת גימור - premium אפשרות ב - מיצובישי אאוטלנדר שנתון - 2017 יד - 1 ק"מ - 75,457 רמת גימור - premium 2017 חדש יותר אבל 10אלף יותר ק"מ. מחיר ב2000 שקל יותר ל2017 עדין לא לקחתי לבדיקה (עידן חושב איזה לקחת) אז מה יותר חושב בהשווה כזו ? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת erezger, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 711 צפיות
שלום, אשמח לסיוע בבחירה של רכב, מודה שלחלוטין איבדתי את הידיים והרגלים מרוב אפשרויות, שמועות ודגמים. מחפש רכב יחיד למשפחה, סדר גודל של כ 20K בשנה. דרישות מהרכב: שמור + קילמוטרז נמוך (50 אלף ומטה) הרכב צריך להתאים לשבילים, אפילו שטח קל (נהנתי מאוד מהסובארו XV שהתאים בול לצרכים שלי). בגז' בגודל סביר (הXV היה קטן מדי) מובילאיי או מערכת בטיחות מקורית חסכוני יחסית בדלק (12 ליטר לקמ וצפונה) בקרת אקלים + פתחי אוורור מאחורה מחלה אישית - לא לבן מרווח (3 ילדים, אחד בכסא תינוק) העדפות מהרכב: 7 מקומות 4 על 4 פלוסים נחמדים: חלון שמש וו גרירה (רלוונטי לרכבי היד שניה) צבע אדום …
הודעה אחרונה מאת yofi-keves, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב 7 מקומות אמין וחסכוני. אנחנו 6 נפשות, והרכב ישמש ביום-יום את אשתי לנסיעות קצרות בתוך העיר לעבודה וחזרה. מידי פעם נשתמש בו לנסיעה בינעירונית של כולנו (ביקורי משפחה, טיולים, וכו'). חשבתי ללכת על רכב משנת 2015 לפחות, ולהוציא 80K, אבל בחיפוש ראשוני זה מאוד מצמצם את האפשרויות, אז אני מוכן להתגמש בעוד 10K בערך. איזה דגם/שנה כדאי?
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 441 צפיות
היי, אז החלטנו לקנות רכב. אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל. הפרטים - מחפשים רכב קטן לנסיעות בעיקר מהבית לעבודה (17 ק"מ) ובסופשים להורים וחברים וכד', כל הנסיעות עירוניות או בין עירוניות. לא טיולים רציניים וכד'. אין ילדים וכד' אז לא צריכים מקום למושבי בטיחות וכו'. רוצים רכב אוטומטי, נוח וחסכוני בדלק וזיהום סביבתי... אנחנו מכוונים לאיזור ה-35 אלף ש"ח- אבל האמת שאין לנו באמת מושג.. לא רוצים להשקיע המון כסף, אבל רוצים משהו שיהיה טוב ונוח. מתלבטים קצת על עניין הליסינג - לא הצלחתי להבין האם זה משתלם לי או לא ומה הקאצ'... אשמח לקצת הבהרות , הכוונות ובגדול כל מידע יעזור מאוד! תודה ושיהיה שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 544 צפיות
ברישיון הרכב כתוב: השכרה/החכר. איך יודעים שהרכב הוא מהשכרה או מליסינג? מה אמור להיות כתוב ברשיון הרכב?
הודעה אחרונה מאת gil5, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הי לכולם, אנחנו מעוניינים לקנות ג׳יפון חדש, ונשארנו עם 2 אפשרויות. ספורטאז דיזל אורבן או אופל גרנדלנד x דיזל. דיזל כי נסע כ 25 אלף בשנה. על ספורטאז עשינו נסיעת מבחן ודיי נהנינו מהנסיעה (עכשיו יש לנו יונדאי 2010). על אופל עדיין לא עשינו נסיעת מבחן. לא מצאתי הרבה על האופל, אשמח לשמוע חוות דעת על שני הדגמים, אמינות, עלות תחזוקה, צריכת דלק אמיתית.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן הקרוב אלפי משרתי קבע יתלבטו בין שני הדגמים שזכו במכרז הליסינג של צה"ל: 1. סיאט איביזה רפרנס 2020 2. יונדאי i20 בגרסת Intense שנתון 2020 סה"כ שתי האופציות עדיפות בהרבה על המיצובישי אטראז' שיש היום. אבל מכיוון שבמרבית הביקורות שקיימות ברשת משווים בין הגרסאות הבכירות, לא ברור כל כך איזה רכב עדיף. מביקורות והערות שזכורות לי בפורום, לאיביזה מושבים לא נוחים שחלק מהאנשים ציינו שממש גרמו לכאבי גב. האם מישהו בפורום מתנייד באחד הדגמים ויכול לשפוך קצת אור עליהם?
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 575 צפיות
שלום. אני שוקלת לקנות סובארו XV 2016. מנוע 1600. השאלות - 1. מה צריכת הדלק שלו ( כמובן, יחסית למכוניות אחרות במחיר דומה , כגון טויוטה קורולה 2015 ). 2. האם סביר לטפל בו במוסך לא מורשה. אני מבינה שבמוסך מורשה הטיפולים הם יקרים. 3. מה העלות הממוצעת של תחזוקה שנתית - טיפולים ותיקונים ? 4. מה החסרונות שלו והאם הוא בסהכ הכל מומלץ כרכב אמין? יש לו בעיות? תודה
הודעה אחרונה מאת אילנה שואלת, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 719 צפיות
שלום לכולם , אני לפני קניית רכב סקודה אוקטביה שנת 2013 , יד ראשונה מפרטי , מטופלת בחברה, דגם משנה - אלגנס , נפח מנוע 1200 TSI. האם יש בעיות ספציפיות שעליי לדעת לפני ? האם אתם ממליצים על רכב זה ? אשמח לתשובות. תודה והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 635 צפיות
שלום רב, ברצוני לרכוש את הרכב הראשון שלי. יש לי רישיון רק על אוטומט, ומהרגע שהוצאתי רישיון נהגתי ממש מעט. חברים ממליצים לי לרכוש רכב פשוט בתקציב נמוך כדי לצבור ניסיון וביטחון על הכביש. אז בהתאם לזה אני מחפש רכב עד 10,000 שקל. אין לי בעית תקציב, פשוט אני לא מרגיש בטוח שלא ייגרם נזק לרכב ( שפשופים/שריטות וכו) ומכאן נובע התקציב הנמוך. התחלתי להסתכל על כל מיני רכבים, ( איגניס,פיג'ו 307/308, יאריס וכדו') אבל אני קצת מפוזר. כל אחד ממליץ לי על רכב אחר. אני מבין שבתקציב הזה אין מציאות וצריך להתפשר על הכל כמעט. אז, רציתי לדעת מה המלצתכם בנושא: 1. האם אתם תומכים בהמלצה של החברים או שיש לכם המלצה אחרת? 2. איזה רכב את…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז אני צריך להתקדם ובקרוב קונה רכב. האפשריות שהכי אהבתי הן מאזדה 2. רכב חביב, נראה נחמד, מעט רכב של סבתות אך אמין ונותן עבודה. מנגד, פיאט בראבו. פחות אמין אך יותר יפה ונותן הרבה יותר. מכיר את המחלות של הבראבו. מזגן בעייתי, טורבו שהולך אם טיפלו כל 30,000, קלאץ(בלאי) שעלותו יקרה, מצרעת שהולכת בחלק מהרכבים. מצאתי דיל טוב של הבראבו, יד 1 עם 150,000 וקלאץ מקורי (להכין 4,000 להחלפת הקלאץ). 2010 דינימייק הפשוטה והערומה שטופלה רק במורשים (אומנם כל 30,000 אבל החליף לה טורבו כבר) כל התענוג בנתיים לפני מיקוח ב13,000. ובנוסף, מצאתי אחלה דיל על המאזדה 2, שנת 2008 דניימיק המובחר, הכל פרטי עם טסט לשנה. עם 165,000 ויד 03. צריכה לעבור טיפ…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני רכישת רכב שבנושא ואחרי השרשור והסקירה של green ירדו לי הרבה שאלות לגבי הרכב עצמו, אך עדיין מתלבט בין רמות אבזור, אודה על חוות דעת שלכם. יש 3 רמות אבזור ברכב: הבסיסי, הפלוס והסקיי. הבדל כספי בין הבסיסי לשני ברמות האחרות הוא סה"כ 1000 ש"ח. בהתחלה הייתי נעול על הפלוס, אך לאחר עיון בפורום הבנתי שחישוק הגדול יותר (17 במקום 16) גורם לצריכת דלק יותר גבוה. השנה יצא דגם הסקיי, עם גג פנוראמי שנפתח חשמלית. לא יצא לי לראות את הדגם פיזית, גם לא הצלחתי למצוא סרטונים באינטרנטי=. כמו כן, גם אף פעם לא היה לי רכב עם גג פנוראמי, ולכן אין לי שום ניסיון התרשמות בעניין. השאלה האם שווה להוסי…
הודעה אחרונה מאת green, -
מאדה 3 2G
מאת Mher Tolpin- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 881 צפיות
אהלן! אני מחפש לקנות לעצמי רכב שני, והתקציב זה 30 אלף, חיפשתי ביד 2 ופייסבוק ואני רואה שהמחיר של מאזדה 3 (שנים 2010 - 2013) קופץ בצורה ממש לא סבירה, יש רכבים שעולים 50 אלף, ויש שפחות מ10. רציתי לשאול אם בכלל אפשר למצוא ב 30 אלף מאזדה 3 2G במצב מעולה, או שאני סתם חולם על זה ? וגם, מה המחלות של האוטו הזה? על מה לשים לב ? 2G - 2 Generation, המודל השני, לא החדש ביותר ולא המודל הראשון
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 463 צפיות
שלום, האם הקורסה החדשה תומכת במערכת android auto? והאם לוח המחוונים הוא דיגיטלי או אנלוגי?
הודעה אחרונה מאת masterp, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני ובת זוגתי מחפשים רכב סופר-מיני חסכוני, בטיחותי ומאובזר. החיפושים הובילו אותנו למסקנה שהונדה ג'אז זה רכב שיכול להתאים לנו, אבל-אנחנו לא מצליחים למצוא אחד במחיר סביר ועם קילמוטראז' נמוך. התחלנו לחשוב על סוזוקי בלנו כאופציה לא רעה, אך להבנתנו הבלנו לא מצטיינת מבחינה בטיחותית. עד כמה השד נורא? אנחנו רואים לא מעט דגמי בלנו מוצעים למכירה במחירים שפויים ועם קילומטרז' די נמוך.
הודעה אחרונה מאת Neus, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב חדש ולאחר בדיקה נראה לי שיש בפני מספר אפשרויות. לאור הידע המצומצם שלי בנושא אשמח להכוונה. הייתה בבעלותי הונדה סיוויק ידנית שנת 2019 עם מנוע 1000 טורבו. לצערי הרכב היה מעורב בתאונה ולא שרד. אני נהנה מנהיגה ספורטיבית וביצועים\בטיחות נמצאים בעדיפות ראשונה. אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים הבאים ומה אתם ממליצים, כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. רכב יומיומי שייסע בממוצע 25K קילומטר בשנה; תקציב של 120K עם אפשרות של עד ל 150K אם הרכב מצדיק את החריגה. שקלתי אם לקנות סיאט לאון, או הונדה נוספת (אולי עם המנוע היותר גדול) או מאזדה (3 או דמיו, תלוי בהפרש בינייהן והאם הוא שווה את התוספת). אוהב תיבה ידנית בשביל חווית הנסיעה אבל לא חובה (ניסיתי ר…
הודעה אחרונה מאת korelon, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי רציתי להתייעץ קצת עם מביני דבר. אני מחפש רכב משפחתי שנתון 2017, 2018 למשפחה בת 5 נפשות שיהיה חסכוני בדלק ובטוח. רוב הנסיעות הן בפקקים בינעירוניים ומידי פעם נסיעות ארוכות לדרום. מבחינת האיבזור הבטיחותי אני מתרכז ברכבים ברמת גימור גבוהה עם כול אמצעי הבטיחות החדשים. עד היום התמקדתי בפיגו 3008 premium דיזל. היום ראיתי סקודה קודיאק דיזל 2017 ברמת גימור style בת 3 עם 108000ק"מ. הרכב נראה טוב מאוד ושמור והנהיגה עליו היתה חלקה. קצת מטריד אותי הקילומטראז הגבוהה, למרות שזה מנוע דיזל. יותר מוטרד מבלאי מערכות אחרות כמו גיר רובוטי (אני חושב שבדגם הזה הגיר הוא DSG7) במחיר המבוקש אני אוכל כנראה להביא פיגו…
הודעה אחרונה מאת shahari, -
-
סיטרואן C3 1 2
מאת tanga-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סיטרואן C3 שנת 2012 (דור שני) 1.6 אוטומטית. אם לשים רגע בצד את הסטיגמות על צרפתיות, האם לדגם הזה ישנן מחלות ידועות ? בעיות אמינות משמעותיות ? גיר AL4 ? האם יש סופר מיני עדיפה עד 16,000 ש"ח ?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 649 צפיות
עוזר לחיילת בודדה משוחררת לחפש רכב עד 30 אלף שקלים כמה שיותר חסכוני, אמין בלי הרבה תקלות, טיפולים כמה שיותר זולים. יש לה רישיון רק על אוטומט אז חשוב שזה יהיה אוטומט תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 523 צפיות
אני מעוניין לקנות רכב במימון ואחרי זה מעוניין למכור אותו האם זה יהיה אפשרי למכור אותו אם קניתי אותו במימון? האם יהיה אפשרי לעשות העברת בעלות אבל אני בעצמי ימשיך לשלם כל חודש עליו עדיין עד שיסתיים ? וימכור למישהו אחר בעצם ואני ימשיך לשלם עליו כל חודש זה אישית אין לי בעיה אבל השאלה אם זה אפשרי? אם הרכב לא משועבד או משהו?
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 553 צפיות
אני מסיים בקרוב עסקת ליסינג תפעולי ממקום העבודה ושוקל לרכוש את הרכב. מהפרטים שנמסרו לי - חברת הליסינג מוכרת את הרכב כמו שהוא פחות 15 אחוז מהמחירון. אשמח לדעת - האם מקובל להתמקח על המחיר? יש טעם לעשות בדיקת רכב עצמאית ולהגיע עם דו״ח ולרדת לפרטים? תודה
הודעה אחרונה מאת צ'וצ'ו, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 550 צפיות
היי לכולם אני לא מבינה כל כך ברכבים ואשמח לעזרתכם.. אני מחפשת אוטו משפחתי, שהתא מטען יהיה מספיק גדול בשביל עגלה ויהיה מספיק מקום מאחורה לבוסטר או שניים.. עדיפות לרכב שהוא קצת גבוה כמו ג'יפון, ייצור בשנים 2017-2020 מתחת ל50,000 קמ ומחיר עד 75,000.. מצאתי רק דאציה (אפילו לקנות חדש מהחברה במחיר הזה) אבל שמעתי שאין לרכב הזה שוק למכירה אחרכ ושהוא לא ככ טוב..
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סטודנט , מחפש רכב אמין , שיהיה טיפה חזק ולא רכב חלשלוש . הנסיעות שלי מסתכמות בנסיעה של 8 קמ ביומיום באופן קבוע ועוד נסיעה של 40 ק״מ פעמיים או שלושה בשבוע ואני אוהב לטייל בארץ אז מדי פעם נסיעות לצפון / אילת ... האופציות שאני חושב עליהן כרגע : סוזוקי סוויפט 2008-2010 - ק״מ נמוך מהחיפוש שלי מוליד תוצאה של בין 18-22 אלף . סובארו B4 האצבק2008-2010 - ראיתי גם ב11 אלף אבל עם גיר חצי אוטמט , אין לי ניסיון עם גיר כזה , ממליצים? יונדאי i20 אותו מודל , מחירים שאני רואה הם גם באזור התקציב שלי , אבל רוב הרכבים היו רכבי ליסינג בעבר דבר שקצת מרתיע . אופל קורסה 2009-2011 - ראיתי בתקציב שלי את הרכב עם קמ נמוך , אומרים שעלויות אחזקה יקרות אך הרכב מ…
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 950 צפיות
היי אני מחפש ג'יפון דיזל עם צריכה 1 ל18 בקרת סטייה אקטיבית בלימה אקטיבית פתחי מיזוג אחוריים רצוי התנעה מכפתור עד 150k אחריות 3 שנים מתכוון להחזיק ברכב 6 שנים. נסועה 25k בשנה מרווח. האם יש לטויוטה משהו כזה? חשבתי על קיה ספורטז דיזל אבל הבנתי שהגיר יכול להתחמם והצריכה 1 ל14 חשובה גם האמינות שלא אצטרך טיפולים מעבר לשיגרה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 585 צפיות
היי חברים, הייתי רוצה לקנות רכב חדש, עם ההגנות האקטיביות (בלימה אוטונומית, זיהוי עוברי אורח, התראות מסטיית נטיב, וכו') שיחזיק להרבה זמן ויהיה זול בהוצאות. כרגע חושב על טויוטה קורולה 1.6 (אם כי אני רואה שהן היברידיות ולא יודע אם כדאי). אני בדרך כלל קונה רכב מאז שהוא חדש, ומחזיק אותו עד שמתבלה. מחליף בגלל ששלי התיישן, כבר מזהם בטסטים, וללא מערכות הגנה אקטיביות. תקציב עד 135 אלף (בהנחה שקונה 0 ק"מ, וחוסך את ה 20 אלף הראשונים). חושב על חדש, כי אני לא הייתי רוצה להתעסק עם האם רימו אותי במגרש, או מסתירים תאונות וכו'. נפלתי פעם עם רכב כזה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 443 צפיות
ההתלממות נבעה מקריעת צינור מים. הרכב עם הגבהה, בסיבוב חזק הציריה מרעישה,החזרה קטנה מפסיקה-בעייה? האם זה סיכון ברנייה?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 26 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז אחרי שנעזרתי רבות בפורום וקניתי בסוף ספארק 2016 (למקרה שמישהו רוצה להתייעץ) הגיע הזמן (?) לחפש רכב להורים. מחפש רכב בטיחותי ככל האפשר (בלימה אוטונומית בתקציב?) ואמין. נוחות נסיעה/צריכת דלק/יופי/ביצועים לא רלוונטים כלל - אמא שלי היא הנהגת הראשית, כאמור בגיל פנסיה, והנסוע סביב ה 6K בשנה. הרכב ישמש את ההורים שלי בחמש+ שנים הקרובות. כרגע ברשותם סיוויק 2005 אבל אני חושש שבגלל שהרכב ישן יכולות להתחיל לצוץ בעיות (גם אם זניחות). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת tuple, -
-
- 11 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין ברכב חדש לאשתי, עדיפות לקרוסאובר. הדברים הכי חשובים לי ברכב זה האבזור והמולטימדיה. ראיתי את הטויוטה CH-R, ברמת גימור LAUNCH, ונדלקתי לגמרי! הבעיה היחידה שלי היא שהדגם אינו זמין והיבואן אומר שזמן האספקה הוא בין חודש לשנה (כןף גם לי זה נשמע כמו בדיחה גרועה!!) מה שחשוב לי שיהיה: בקרת שיוט אדפטיבית כולל שמירת מרחק (טכנולוגיה מקסימלית של בקרת השיוט...) מערכת שמע איכותית (אם מישהו חושב שכדאי לרכוש מערכת בסיסית ולשדרג עצמאית, זו גם אפשרות) מסך גדול (8 אינץ' ++) חיבור אינטרנט (אופציה) נסיעה שקטה עם מינימום רעשים מבחוץ היברידי (יתרון משמעותי!) מה הייתם ממליצים לי מלבד ה CH-R? כל רכב אחר שבדקתי, חסר …
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש רכב לאשתי, ולילד בעתיד הקרוב (מאוד, חודש שמיני). הקריטריון הכי חשוב מבחינתי הוא מקסימום בטיחות, לילד, לנהג, לנוסע, ולהולכי רגל. לאחרונה חקרתי וחפרתי הרבה ברשת בתחום, המון קריאה בפורומים עולמים, סרטונים ואתרי סקירת בטיחות רכב כמו IIHS. אני מבין שאין דבר כזה רכב הכי בטיחותי בהכל, זה תלוי בסיטואציה. לשאלתי, מה הרכב הכי בטיחותי לסגנון הנהיגה הישראלי שאפשר להשיג? עדיין חשוב לי מאוד נוחות הנסיעה ויציבות, אני 8 חודשים עם מיצובישי ASX, עם נוחות נסיעה זוועתית ביותר. אני מעוניין באוטו חדש לחלוטין מהחברה. מבחינת תקציב, בגדול עד 200 אלך (מעדיף לחסוך), אך במידה ויש צורך ליותר, אוכל להגיע אפילו ל300 פלוס, מדובר בשני האנשים הכי י…
הודעה אחרונה מאת רועי5,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 740 אורחים (הצג רשימה מלאה)