Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב במימון ואחרי זה מעוניין למכור אותו האם זה יהיה אפשרי למכור אותו אם קניתי אותו במימון? האם יהיה אפשרי לעשות העברת בעלות אבל אני בעצמי ימשיך לשלם כל חודש עליו עדיין עד שיסתיים ? וימכור למישהו אחר בעצם ואני ימשיך לשלם עליו כל חודש זה אישית אין לי בעיה אבל השאלה אם זה  אפשרי? אם הרכב לא משועבד או משהו?

פורסם (נערך)

אם תקח הלוואה רגילה מההבנק ללא שיעבוד הרכב זה ניתן ובכל תרחיש אחר,תצטרך לפרוע את ההלוואה טרם העברת בעלות לקונה הבא.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל הלוואה* דורשת בטחונות לפרעונה. בהלוואה לרכב בדרך כלל הרכב עצמו משמש כבטוחה, ולכן העברת הבעלות ברכב מחייבת פרעון ההלוואה (או שעבוד בטוחה אחרת). אתה ייכול ללוות גם כנגד רכוש אחר, למשל ניירות ערך המנוהלים דרך הבנק (ובמצב כזה לא תוכל לסחור בהם).

* יש הלוואות ללא בטוחות. הן בדרך כלל יקרות מאד כפיצוי על הסיכון שהמלווה לוקח. הסתכל, למשל, בהצעות ההלוואות בדף פירוט החיובים בכרטיס האשראי שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במילים פשוטות:

אם המימון (שזה בעצם הלוואה) לא כולל שיעבוד של הרכב - אין בעיה תעשה מה בא לך.

אם המימון כן כולל שיעבוד - תצטרך לפרוע את היתרה ורק אז תוכל להעביר בעלות.

הלוואות לרכבים ברוב המוחלט של המקרים כן כוללים שיעבוד של הרכב (ולכן הם כאלה זולות יחסית)

אם תיקח הלוואה מהבנק או מחברת ביטוח כלשהי, מה קוראים "הלוואה לכל מטרה" אז סביר להניח שלא ידרשו שיעבוד של הרכב (אבל תיהיה יותר יקרה).

פורסם

נדמה לי שלא כולם הבינו את השאלה (אולי כן?)...

החבר לא רוצה לקנות רכב אלא לקבל הלוואה.

הבעיה למרבה הצער כפי שהסבירו לך שבד"כ לא תוכל להעביר בעלות בלי פרעון ההלוואה, או אולי אולי להביא להם נכס אחר עם שווי דומה כערובה. 

שיטה למי שיש דירה זה להוציא משכנתא שניה, אלה בד"כ הריביות הנמוכות במשק לאנשים פרטיים. אבל מדי פעם יש גם הלוואות זולות, בנק יהב העמיד פריים + 1% כמדומני. גם להם תצטרך לשעבר מזהו.

חברת כרטיסי אשראי בד"כ ריביות גבוהות מאוד, דו ספרתיות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

הבנו שזו המטרה וקיבלת הסבר למה זה לא פועל כך.

הבנק לא פראייר. או שישעבד משהו אחר, או שייקח הלוואה יקרה, או שיוותר על ההלוואה.

לפני מספר שנים רכשתי רכב והבנק המליץ על הלוואה לגישור כדי לא "לשבור" חסכונות. כדי לפשט הליכים שעבדתי השקעות, בשווי כפול מגובה ההלוואה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...