ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתלבט בין שתי אופציות 1. סקודה אוקטביה 2017 מנוע 1400 , 150 כ״ס , אקסלוסיב עם 74,000 ק״מ 2. סקודה סופרב 2017 מנוע 1800, 180 כ״ס , אמבישיין עם 110,000 ק״מ הפרש מחיר בקניה הסופרב יקרה יותר ב3 אלף ש״ח
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 669 צפיות
היי בחיפושי אחרי רכב, הגעתי למגרש של חברה גדולה, בדיוק הגיע לאחד המגרשים רכב אופל מוקה, 2016, יד ראשונה 44000 קמ. לא הכרתי כל כך את אופל , בילדות היה יקר ואמין, היום לא יודע, היות וראיתי שיד ראשונה, 44000 קמ, חשבתי מציאה , ביקשתי שיביאו את הרכב , הסוכן ביקש שאתן מקדמה 2000 שקל ואחתום על מעין חוזה ראשוני , ושאני יכול לקחת רכב אחר אם לא ימצא חן בעניי. עבר שבוע וביוזמתי התקשרתי, הוא אמר בדיוק הגיע הרכב. נסעתי לראות, מכה בצד שמאל אחור, פנס שמאלי, הבטיח לתקן , ומעיכה בדלת אחורית, כאן גמגם צילם ושלח לחברה להחליט אם יתקנו, חוצפה! למה אני פונה ליעוץ, היות ואני לא מתמצא ברכב הזה לא מצאתי ביקורות על הרכב. הבנתי שלא פופולרי, למרות שעכשיו השתחררו ה…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה העניינים? אז אחרי דין ודברים, הגענו למסקנה שאנחנו צריכים רכב שני בבית ואני יכול להפסיק לבזבז את כל היום בגישושים באתר יד2 מהבוקר עד הערב, צריך לגבש החלטה. אני מחפש קופה ידנית קטנה ושובבה, שתאפשר לי להכניס כסא תינוק עם הפנים קדימה במושב האחורי (יהיה בשימוש פעם בשבוע לכמה דק'), תהיה יחסית חסכונית ביום יום אבל עדיין אוכל להשתובב איתה בפצאל ו/או טיולי נהיגה פה ושם, לציין כי התנהגות מהנה חשובה לי יותר מהספק - אך לא מעוניין ברכבים ממש חלשים כדוגמאת פיאסטה/208 1.2. התקציב יחסית מוגבל, עד 30 כולל יישור קו. 2 הרכבים בכותרת, נבדקו ויש אקזמפלרים רלוונטים שעונים על התקציב (זולים יותר מהתקציב עם מקום ליישור קו), לכל אחד היתרונות/חסרונות שלו ואני מתקשה לגבש החלטה סופי…
הודעה אחרונה מאת Nico62, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אשמח לעזרה אני רוצה להשתדרג לג׳יפון ישן (נוהג היום ביונדאי אי30 2008), בתקציב של עד 40 אלף שח. לא למטרת טיולי ג׳יפים קשוחים, בעיקר לכבישים ושבילי עפר, קצת שטח מדי פעם. חקרתי קצת ועד כה אני רואה 3 אופציות ריאליות, אשמח לשמוע עצות/השוואות/חוויות לגביהם: 1. סובארו פורסטר (2005-2008) - מאוד אוהב את הצורה שלו, והבנתי שרכב אמין וטוב לשטח ולכביש. יש חסרונות? 2. יונדאי טוסון - יש הרבה היצע בטווח מחירים. למיטב הבנתי הוא מאוד לא חסכוני - עד כמה נורא? האם הוא טוב בשטח כמו הפורסטר? הבדל גדול בשנתונים 2005-2010? 3. סוזוקי גראנד ויטרה - הבנתי שטוב יותר לשטח אך פחות לכביש. לא הבנתי אם יש הבדל גדול בין השנתונים באזור 2005-2010 …
הודעה אחרונה מאת victordekk, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום אני לקראת בדיקה של רכב פ'יגו 307 XT 2000 סמ"ק. שנת 2003. הרכב עשה 103 אלף ק"מ וטופל רק במוסך מורשה. קיבלתי את היסטוריית הטיפולים שלו. 1. למה לשים לב ? 2. רצועת טיימינג הוחלפה לפני 3 שנים אחרי 60 אלף. מתי ההחלפה הבאה? ומה עולת כזה טיפול? 3. טיפול אחרון נעשה ב 9/09 ב 99,000 ק"מ . מתי צריך טיפול הבא? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת רם שאולי, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 865 צפיות
שלום אני מחפש רכב דיזל ל 10 קמ ביום ושיהיה אמין סקודה טוב?
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 829 צפיות
שלום לכולם יש לי תקציב של 30k מתלבט לגבי 2 רכבים ואשמח לעוד חוות דעת לגבי רכבים שיכולים להתאים. רנו קליאו שנת 2014-2016 אוטמט - מאז ימי הפיאט פונטו אני שומע שאין אמונה בצרפתים,האמת שאני משוטט פה,אני עדין רואה אנשים עם חוות דעת שליליות לגבי הרכב. אשמח לשמוע מה דעתכם? 2 . יונדאי i25 שנת 2014 בערך - לגבי יונדאי אני אני משוחד,היו לי כמה כאלה ותמיד הייתי מבסוט,מה דעתכם? אני יודע ששניהם זה סגנון אחר לגמרי והאמת שאני קצת מבולבל כי אני רוצה משהו צעיר ועם מראה חדשני אבל גם רכב שיהיה אמין. אשמח לעזרה ולעוד כלי רכב שיכולים להתאים ולפתוח לי את הראש 🙂
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 568 צפיות
שלומות לכל, הנה שאלה שעוד לא שאלו בצעתי חיפוש אך ללא תשובה מדויקת. אני לפני בחירת רכב ליסינג מהעבודה.... מתלבט בין הנירו plug in LX לאיוניק Premium. זוג + 2 (אחת עוללה ממש, כך שצריך עגלה בתא המטען). נסועה שנתית 15-20 אלף. אין מהעבודה מגבלת נסועה או דלק. אני אוהב גאדטים ונהיגה. שווי מס לנירו מופחת בגלל החשמלי. פער בינהם של 300 שח חודשי בשווי המס. דעתכם המלומדת ומדוע?
הודעה אחרונה מאת אני רק שאלה, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 570 צפיות
היי מחפש רכב אמין, שיהיה גם כיף לנהוג ולשהות בו. חשבתי על מאזדה 2 אך היא מיושנת לי ולא נעימה בבין עירוני לדעתי. מחפש רכב לצעיר הרבה מהנסיעות הן יהיו בין עירוני לא נוסע יותר מ12,000 בשנה רציתי לדעת האם ישנן מחלות כלשהן או בעיות לפיזו הזו? הגיר 4 הילוכים מעצבן? בפיזו שאני מעוניין לקנות יש איזושהיא בעיה במערכת המוליטימדיה, מכירים משהו שמסדר או האם זו תופעה ידועה? הבנתי שהבעיות חשמל לא באמת רלוונטיות מאז שנות ה-90. מצרף קישור לחבר שאני רוצה לקנות👇 https://www.yad2.co.il/s/c/ji335t תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשותטות ביד 2 ראיתי גיפ 4X4 במחיר סבבה לגמרי סיבות ה30 אלפש"ח המחיר נראה מחשיד לקטגוריה תאמת שאני מחפש פוזה וקצת יכולות שטח השאלה ממי שמכיר כמה טיפולים יש לו כמה בעיות הוא עושה כמה יעלה לי להחזיק אותו חודשי אני חדש בתחום ה4X4 ואין לי יותר מידי דרישות העיקר פוזה עם יכולת שטח לטיולים בקטנה ולמה באמת המחיר כזה זול
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 688 צפיות
שלום שלום, אני רוצה לקנות רכב עד 20,000₪ שיהיה אמין, חזק יחסית ולא טוחן דלק אני נוסעת 10 ק״מ ביום בערך ולפעמים 20 ק״מ מה כדאי לשים לב ברכישת רכב והאם קילומטראז׳ גבוה( 120 ומעלה נגיד) זה ממש בעייתי ? אשמח להמלצות בנושא..
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 482 צפיות
שלום לכולם, חייב את עזרתכם על סמך ידע/ ניסיון אישי או מחברים. אני מחפש רכב עד 25 אלף, אין דרישות מיוחדות. המועמדים שלי הם: סיטרואן c4 2012 מנוע 1.6 (לא טורבו) פיגו 208 2012 1.6 אוטומטי רנו קליאו 2013 ידני 0.9 טורבו יונדאי i30 2011 אז קודם כל האם שמעתם/חוויתם תקלות מיוחדות על הרכבים האלו? ממה שהבנתי בסיטרואן מי שמטפל טוב מקבל רכב אמין מאוד ואיכותי. הרנו קליאו לדעתי מגניב, אבל חושש מתקלות בטורבו, אז אשמח לשמוע מכם חוות דעת. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 476 צפיות
מצאתי רכב שאני מעונין לקנות אותו,ניסאן 370z שנת 2018. הרכב עומד כרגע על 20000 קמ יצרן הרכב ממליץ על טיפול כל 15000קמ או שנה,המוקדם מבינהם. הרכב המדובר עבר טיפול ראשון ב 15000 קמ,לאחר שנה וחמישה חודשים,כלומר חרג בכמעט חמישה חודשים. בשיחה עם מוסך היבואן הוא לא מתחייב לגבי האחריות בשנה שנותרה,ולדבריו במידה ותתגלה תקלת מנוע לא בטוח שהיצרן יכבד את האחריות. האם יהיה זה נכון לפסול את הרכב בשל עובדה זו?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להפתעתי הסקודה נמכרה תוך 10 דקות, מה שהשאיר אותי לא מוכן וללא רכב, הנסוע שלי היא 40K בשנה ולכן מעוניין ברכב דיזל, האופציה שנראית לי הכי טובה מבחינתי (האמת שהיא גם היחידה, לא מוצא עוד משהוא נורמלי) היא ה X-TRAIL, חשבתי על שנתונים 16-17 בדגם הבכיר טקנה, למרות שראיתי גם אחת שנת 2018 (צורה חדשה) עם מעט ק"מ ובמחיר זול והיא ממש קורצת לי, הבעיה שזה גרסה זולה ללא גג ועם חמישה מקומות (מבחינת שאר האיבזור היא מאובזרת), אני לא צריך לא גג ולא שבעה מקומות כמו בשאר הדגמים. ההתלבטות היא האם כדאי ללכת על 5 מקומות שאני מניח שיהיה הרבה יותר קשה למכור בעתיד והאם בכלל ללכת על הניסן שהבנתי שהיא מאוד מרעישה בנסיעה. צריך רכב אמין וחסכוני.
הודעה אחרונה מאת gucci3, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 481 צפיות
קפצה לי הזדמנות לקחת הונדה סיוויק 2012 ספורט, עם 70 אלף קילומטראז ונהג יחיד. נשמע לי כמו פצצה, השאלה זה מה המחלות באוטו ולמה בעצם לא לקחת אותו? אם זה לא הסיוויק הזאת אז כנראה אקח איזה מאזדה 3 עם קילומטראז משמעותית גבוהה יו ר
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 470 צפיות
מחפש לקנות רכב לחמי: הוא מורה דרך נוסע 25k בשנה גיר אוטומט יורד מדי פעם לנסיעות שטח קצרות (הוא רוצה לרדת לשבילים בלי לחשוב פעמיים) תקציב 60k יש הצעות? כרגע אנחנו מסתכלים על סובארו xv 1600 2016 שעשה 120000. אשמח לדעת מומחים
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 634 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב יד שנייה שייכנס לנעליים המכובדות של המאזדה 3 2007 שלי ויחליף אותה. אני נוסע בעיקר בתוך העיר אבל יש לי גם פה ושם נסיעות בינעירוניות ואני נוסע עם כלבה גדולה לכן חשוב שהרכב לא יהיה קופצני מידיי. יש לי כיוון כללי ואשמח לחוות דעת: התקציב הוא עד 40,000 ש"ח, השאיפה היא לשנתון כמה שיותר גבוהה כי אני רוצה שהרכב יחזיק איתי כמה שיותר זמן קדימה. הדברים שחשובים לי ברכב לפי סדר עדיפויות: אמינות- כאמור רכב שיחזיק הרבה זמן, שיהיו לי מעט תקלות איתו בהינתן שאני לא נוהג באופן יומיומי. ביצועים והתנהגות כביש: אני מאוד אוהב את הנהיגה במאזדה 3 שלי ומחפש משהו שיספק חווית נהיגה דומה- רכב זריז וגמיש, לא גדול מידיי, בטיחות- חשוב שיהיה בטיחותי אבל …
הודעה אחרונה מאת Ommer Lewin, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 471 צפיות
שלום אנשים יקרים ! מחר בבוקר אני לוקח רכב לבדיקה, וקצת לחוץ בזמנים לקנות (יודע שזה לא אידיאלי) יש מצב שמישהו כאן יסכים שאשלח לו את התוצאות בווטסאפ רק להגיד לי אם הרכב בסדר ושהדברים לא אקוטיים?
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 757 צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב ידני, שיהיה נוח גם בנסיעות בין עירוניות, כשהחשיבות העיקרית מבחינתי היא אמינות והנאה מנהיגה ( לא מצפה לרכב ספורט בתקציב הזה..) בעבר כבר נכוויתי מפג'ו 206, שביתה במוסך זמן כמו שהיא בילתה על הכביש, כך שאני מעט חושש לקנות פג'ו שוב. בכל אופן מבדיקות שעשיתי בתקציב הנ"ל האפשרויות הראיתי הן יונדאי i20 1.2 שנים 2012 - 2013 סיאט איביזה 1.4 , אותן שנים פג'ו 208 1.2 כולם ידניים כמובן. אני אשמח לדעת אם יש דגמים שאולי לא חשבתי עליהם בתקציב המדובר, ואיזה מבין המכוניות האלה עדיפה ( אמינות, סחירות בעתיד, וצריכת דלק נמוכה כמובן שתהיה בונוס: ) ) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם מצאתי 208 פוטנציאלית (2016 , 1.2 אוטומט) 67 אלף קמ המוכר ציין שב20 אלף היתה תקלת שמן במנוע (מצורף הטיפול הרלוונטי) ואמר שבמסגרת הטיפול הוחלפה רצועת הטיימינג האם יש מה לדאוג מהתקלה הזאת (שתוקנה) והאם אפשר לסמוך שהיום, אחרי 47 אלף קמ הרצועה במצב טוב? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Ommer Lewin, -
-
אהלן, אני רוצה לקנות 208 ונפגשתי עם אנשים שמוכרים רכב עם נתונים טובים סה"כ אבל ברכב (2016, 35 אק"מ) הוחלף טיימינג מתפורר. הנבואה לשוטים אבל אני לא יודע אם נגרם בלאי מואץ למנוע ואיך זה יתבטא במהלך חמש השנים שאני חושב להחזיק את הרכב. איך הייתם מתייחסים לזה מבחינת ירידת ערך (+ כנראה יש צורך לעשות טיימינג נוסף לרכב כי יש לי חשד שזה יקרה שוב עם הרצועה הנוכחית)? הייתם פוסלים רכב על דבר כזה? תודה עומר
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 787 צפיות
לצורך הדיון, בוא נניח את הבאים: אני רוצה לקנות רכב בעלות של 150K. יש ברשותי את רוב/כל הסכום. הוצע לי (לפנים משורת הדין; מתוקף חברות) מימון מלא ללא ריבית והצמדה (בלי אותיות קטנות - הלוואת 150K. תחזיר 150K.) אני פה אנבא את ההערות ואומר שבמקרה שלי, מימון או לא, מחיר הרכב יישאר אותו דבר. אם אקח מימון מלא, הכסף שיישאר ברשותי יושקע בהשקעות סולידיות (שבממוצע של השנים האחרונות נותנות תשואה שנתית של 3%). האם כדאי לקחת מימון או לשלם בכסף שברשותי? (מבין שהשאלה היא שאלה כלכלית ואינה קשורה באופן בלעדי לרכישת רכב) לכאורה, התשובה פשוטה: כן! כדאי לקחת מימון. אם תנאי המימון באמת כמו שהם והכסף באמת יעשה את התשואה המדוברת - אין ה…
הודעה אחרונה מאת luigiconteabateg, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי(: אני חיילת משוחררת, לא מבינה כל כך ברכבים ורוצה לרכוש רכב ישן יחסית עד שנת 2010, אמין עם מנוע טורבו. אני רוצה להשקיע פחות בקניית הרכב אך שעדיין הדברים החשובים כמו מנוע, גיר שילדה וכו׳ יהיו תקינים, ולקחת אותו למוסך א.ת בחיפה לשפר אותו אשמח גם לידע בנושא שיעזור לי להבין קצת יותר בעיניין תודה🌼
הודעה אחרונה מאת Bar111, -
-
רכב לבחור גבוה
מאת jaure-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 481 צפיות
שלום לכולם, הרכב הראשון שלי לפני כמה שנים היה דייצו סיריון 2008, כיום אני עם סוזוקי ספלאש 2014 כבר שנתיים וחושב בקרוב לשדרג את הרכב, המטרה העיקרית שלי תמיד היתה הנוחות, אני בחור גבוה, 1.90, אני בן 25 אז לא מסתכל יותר מדי על משפחתיות, העניין הוא שלא מצאתי מכוניות כמו אלה שהיו לי אבל כן עלו לי הדרישות מאז: בראש ובראשונה מרווח, חשוב לי שהרכב יהיה מרווח וגבוה, אותו רעיון כמו הסוזוקי ספלאש שלי גבוה ומרווח מבפנים אך קטן מבחוץ, לא ראיתי הרבה רכבים שעונים על הקטגוריה הזאת, דבר שני בלי יותר מדי רעשי כביש, כרגע זה משהו שאני מאוד סובל עם הספלש, דבר שלישי שאני לא ארגיש כל מהמורה או במפר (נכון להרגע זה גם סיוט באוטו שלי), רביעי מערכות בטיחות (לפחות בלימה אוטו'), חשבתי על ה…
הודעה אחרונה מאת jaure, -
-
- 14 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי חברים, את הרכב הראשון שלי קניתי דרך עזרה של חברי הפורום בחודש מרץ 2018 וואלה אני ממש מרוצה מהרכב ( יונדאי I-25 שנת 2015 נקנתה בק"מ נמוך) הגיע הזמן להתקדם ואני רוצה רכב משפחתי חזק ובדגש על רכב חדש.. (באלי להרגיש מה זה רכב חדש פעם ראשונה ולהיות היד הראשונה שלו). באלי רכב שגם יהיה עם כוח, מתקדם שינקר קצת עיניים.. (למי לא בא?) הרכב ישמש אותי(בן 25 סטודנט ) לנסיעות מחיפה לראשון לציון 3 פעמים בשבוע למכללה + לנסיעה מטירת הכרמל לאינטל במת"מ(5 דקות נסיעה) גם משהו כמו 3 פעמים בשבוע. ישמש את אבא שלי מבוגר בן 71 לפעמים לקניות, לסידורים וכו'. הבנתי שצריכת הדלק של הסקודות החדשות היא מאוד מאוד טובה בנהיגה סבירה והאמינות של הגיר ש…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לחבר הגיע האופציה להחליף רכב מה ליסינג שלו ובגלל שמשפחה שלהם התרחבה נתנו לו קבוצת רישוי 4 רכב 7 מקומות ותוספת כסף בתלוש. האופציות הם מה שרשום בכותרת האאוטלנדר התוספת בתלוש ₪1000 הניסן תוספת בתלוש 1200₪ לפני מה שהבנתי שניהם מגיעות כבר עם מערכות בטיחות ללא מובלאיי. איזה מבניהם יותר מרווחת? איזה עדיפה מבחינת מערכות בטיחות שמגיעות עם הרכב? איזה מבניהם עדיפה לקחת למשך 3 שנים. הנסיעות שלו ת״א - אשדוד. בתודה טל.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב באזור שנת 2016 חשבתי על שלושה סוגי רכבים סקודה סופרב, מאזדה 6 ושברולט מאליבו עד עכשיו היה לי שברולט מאליבו 2012 אבל אני רוצה להתקדם וגם בגלל המנוע 2.4 שהוא לא מספיק חזר לגביי הסקודה סופרב יש להם גיר DSG והבנתי שהוא בעייתי אבל גם הבנתי שתיקנו אותו השאלה שלי האם הגיד הזה בשנת 2016 הוא גיר אמין? לגביי השברולט מאליבו 2.0T האם יש לו איזה שהוא מחלות ידועות? והאם משהו יודע להגיד לי אפשרי צריכת דלק בין הרכב הישן יותר כמו שהיה לי לבין הרכב הזה לגביי מאזדה 6 זה לא רכב חלש מידי מבחינת ביצועים? ואיזה רכב לדעתכם מומלץ באזור שנת 2016?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היה מאמר ב cartube
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם, אנחנו מחפשים ג'יפון יד 2 למשפחה (2 ילדים) מדובר על רכב שיעשה בערך 15000 ק"מ בשנה, בעיקר בעיר (ועבודה וחזרה, תל אביב - הרצליה, קצת פקקים וכו'). ראינו כמה רכבי דיזל עם קילומטראז' נמוך, אז חשבנו למה לא בעצם? אני יודע שממליצים על דיזל רק למי שנוסע מרחקים גדולים יותר ובעיקר נסיעות בין-עירוניות, אבל למה? אנחנו מדברים על רכב משנתון 2017 והילך, אז מדובר במנועים מודרניים, טורבו דיזל, שאמורים להיות שקטים יותר וחסכוניים, לא? עניין התאוצה והביצועים פחות חשובים לנו. נסעתי לא מזמן עם נהג מונית עם רנו דיזל חדש יחסית שאמר שהרכב פשוט לא רואה מוסך באופן ספציפי - השאלה מתייחסת בעיקר לרנו קדג'אר בגרסת הדיזל, שעולה הרבה פחות מרוב האחרים, ומקבל סה"כ ביקורות…
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, אז בקרוב אמורים להוסיף ילדה חדשה למשפחה חושבים על להגדיל את המיקרה 2014 שלנו הרכב משמש כרכב שני בבית, אבל עושה כ10-15k בשנה. מנסה לשמר את החיסכון בדלק שיש במיקרה, אמינות כמובן, ונוחיות נסיעה סבירה, בכל זאת הרכב לא עושה נסיעות ארוכות מידי. חשבתי על אטראז' 2017+, בעיקר בגלל הגיר הרציף החסכוני. עוד אופציה הגיונית זו הראפיד אבל היא יקרה יותר, השאלה אם שווה את התוספת? ופתוח להצעות מעניינות נוספות
הודעה אחרונה מאת matanmax,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,425 אורחים (הצג רשימה מלאה)