ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
סיטרואן c4 מודל 2015 עם מנוע 1.2 טורבו... כן או לא?
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכולם כרגע נוהג במאזדה 2 שנת 2008 ומתכנן לשדרג בחודשים הקרובים - תקציב עד 110 אלף ש"ח | רכב אוטומט | נוסע כ - 40 ק"מ ביום | מעדיף רכב קטן אני לא אחד שמשתולל בכבישים או ''תוקף'' פניות אבל כן מחפש רכב עם כוח ותגובה יותר מהירה עם עלות טיפולים סבירה ( = יקר מעלות טיפול במאזדה אבל לא יקר כמו טיפול במרצדס ) לא מחפש מערכות בטיחות מתקדמות או תא נוסעים עתידני ואסתדר עם איכות חומרים טובה ומערכת מולטימדיה בסיסית מתכנן ללמוד נהיגה ספורטיבית ובעתיד מקווה להיות לקוח קבוע באחד המסלולים בארץ הרכבים שמעניינים אותי לפי הסדר : 1. אלפא רומיאו ג'ולייטה שנת 2015 ומעלה או דגם QV שנת 2015 שיכנס בתקציב הרכב מאוד מושך מבחינת מראה ח…
הודעה אחרונה מאת A.Peretz, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 658 צפיות
שלום חברים, מתלבט לגבי רכישה של גולף 1.4 2015 75,000 ק"מ יד ראשונה מפרטי, מחיר סביב המחירון 63K +-. 1. בהמשך לשרשור מאתמול (https://carsforum.co.il/topic/678061-גולף-יד-2-שנתונים-2013-2014-מבחינת-גיר-רובוטי/?tab=comments#comment-6055196) האם היה איזה שהוא שינוי\שיפור בDSG בשנת 2015? או שכל ההערות מהשרשור תקפות גם לדגמים של 2015? בנוסף, האם ניתן לדעת האם יש אחריות מורחבת של היבואן לגבי התיבה? 2. הרכב נמצא במגרש, האם אני יכול להתקשר למוסך\יבואן ולבקש לקבל את ההיסטורית טיפולים או פירוט דומה? 3. האם ניתן לשדרג את מערכת המולטימדיה ככה שהיא תתמוך בApple CarPlay? 4. האם יש עוד דברים טכניים\כללים שכדאי להשים לב ולבד…
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 922 צפיות
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות רכב ראשון בתקופה הקרובה, ואין לי הרבה ידע בנושא. היה לי בעבר מאזדה 323 ישנה שקיבלתי מחבר, ובשנתיים האחרונות נוסע לא מעט על סוזוקי איגניס של המשפחה. שתיהן היו המון במוסך וקצת עשו לי טראומה :) לכן הקריטריונים שלי לרכב: יד שניה יחסית חדש (2015-2017) אמין יחסית תצרוכת דלק טובה 30-35 אלף טוב לנסיעות עירוניות וגם יחסית ארוכות (50-100 קילומטר) לא ידני אשמח להכוונות, טיפים כלליים, מה לחפש (או אפילו פוסטים דומים בנושא שדומים למחירים והשנים שאני מחפש). בינתיים הסתכלתי קצת על i10 והבוט באתר כאן המליץ על i20 insight שטיפה יותר יקרה אבל נראית גם אופציה טובה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים מה המצב? הרבה זמן לא כתבתי פה! אני מחפש לעצמי קיה ספורטאז' בשנים 2013-2015 מדגם EX או פרימיום. כבר ראיתי 2 רכבים אבל עד הערב לא חשבתי להריץ חיפוש כאן בפורום. לא מצאתי את מה שאני מחפש אז אני פותח שרשור חדש, האם יש מחלות ידועות לספורטאז' בדור הקודם שחשוב לשים אליהן לב? כל דבר למעשה, החל מגיר ועד מערכות חשמל. אני מתכוון לרכוש לי אחת במהלך השבוע הקרוב. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כפי שכתבתי יש לי שני רכבים טויוטה רובוטית 2008 השקעתי בה מנוע וקלאצ ומחשב של הרובוטי. ופיזו 206 2007 שגם בו השקעתי מנוע וקלאצ. אנימחא יכול להרשות לעצמי להחזיק שני רכבים עכשיו והתלבטי מה למכור. עלה רעיון להחליף את שניהם יחד בפיג'ו 301 1200 סמק ( גם זה רובוטי אני משער) 2015-6. האם זה כדאי? אני חושש מתקלות, כמה זמן יחזיק רכב כזה הבנתי שהוא 'לא משהו' נוחות לא מעניינת כל כך רק אמינות וצריכת דלק. תודה רבה מראש לכל העונים. יעקב
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתעניין ברכב הזה ורציתי לקבל חווד דעת ממישהו שנוהג בו. צריכת דלק כוח ומה שבא לו..
הודעה אחרונה מאת adirnasri, -
שלום לכם חברים, שמח להצטרף לפורום הנכבד אנחנו זוג בגלאי ה20 המוקדמים (ללא ילדים בינתיים) שנמצאים בהתלבטות לקראת שנה הבאה. אשתי מתחילה ללמוד בצפת, בעוד שאנחנו מתגוררים בעמק יזרעאל וההורים ברמת הגולן. כלומר יש צורך ברכב שיעמוד בעליות מכובדות - בכבוד. שיעור נסועה שנתית בין 17 ל20 אלף קילומטרים. ההתלבטות: האם לרכוש רכב בכ20 אלף שקלים (לדוגמה דייטסו סיריון) לחסוך הוצאה חודשית נכרת של ביטוח מקיף והחזר הלוואה, תוך סיכון לתקלות יקרות ואחזקה יקרה עקב גיל הרכב, או שמא להשקיע ברכב סביב ה40 אלף שקלים (ספייס סטאר) תוך נטילת מימון וכמובן ביטוח מקיף, מתוך מחשבה שרכב צעיר בן כ3 שנים ומעט ק״מ יהיה יותר בטוח בהיבט של הוצאות אחזקה ותקלות ובעיקר יותר שקט נפשי. חובה רכב אוטו…
הודעה אחרונה מאת Obgel, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 484 צפיות
מזדה 6 שנת 2009 שלום עשינו בדיקה במוסך שלי אמר שיש צורך להחליף רק קוד תקלה 661 שהשאר מאד שמור ותקין אמר שזה חיישן ברמה של 200 שקל ומחליפים רק בעוד 15000 קמ מה דעתכם לקנות ?
הודעה אחרונה מאת dorban3, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 485 צפיות
שלום לכולם! אנחנו זוג עם ילד בן שנה ו10 ועוד שני תאומים יחסית חמים מהתנור. כרגע עם פאביה 2012 ידנית 1.4, ורוצים לעבור לאוטומט. (זו עיקר הסיבה למעבר, עם הגודל אנחנו מסתדרים להפליא) התקציב בגדול סביב ה22K, נוכל להרשות לעצמנו מעט יותר עבור משהו שבהחלט שווה את זה. חשבתי על קיה סיד/פורטה 2012-13 אשמח לחוות דעתכם/הצעות נוספות. דגש חשוב: הרכב הבא יהיה כנראה לשנתיים גג שלוש, מתלבט אם זה *יחסית* מנטרל את סוגיית האמינות? כדי לשקול רכבים נחשבים לפחות אמינים ואפשר למצוא שנתון גבוה במחיר יחסית זול או לחילופין אחד מהרכבים הנ"ל עם קילומטראז גבוה יחסית תודה!
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 772 צפיות
אהלן, שכנה שלי מוכרת שברולט קרוז 2012, היא נסע בו מאז שהוא עם 30 אלף קילומטר,מטופל טוב הקטע הוא שעכשיו הוא עם 200 אלף קילומטר עשה טסט לפני חודש, וטיפול לפני 4 חודש בגלל שהיא מכירה אותי היא עושה לי אותו ב5 וחצי שווה לקנות? נראה לי שכן, כי גם עם ילך מנוע עוד שנה שווה לעשות תיקון, מה אומרים? תודה לכולם(;
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתלבטת בין cx3 יד שניה 2018 , 24000 קמ מחיר מאה אשח ממגרש לבין חדשה 0 קמ 126 אשח מאלדן או chr טויוטה 28000 קמ שנת 2017 מחיר 110000 או טויוטה קורולה exite החדשה?
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 951 צפיות
היי. עשיתי המון חיפושים על התחום ורק הפכתי מבולבל יותר. בקצרה- שוקל לרכוש מידיד (איש אמין) פריוס 2013 עם 130000 א קמ. הוחלפה סוללה חדשה ויש ביטוח סוללה עקבי לאורך השנים. הנסועה שלי היא כ 16000 קמ שנתי(משפחה). נדלקתי על הרכב אבל אני בחשש כיוון והוא היברידי עם כלל השמועות והפחדים (המילה סוללה חוזרת על עצמה). מישהו יכול לעזור בשיקולי הקנייה וכו? תודה!
הודעה אחרונה מאת d195, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 662 צפיות
אהלן, חדשה פה לגמרי, ראיתי מלא נושאים ותגובות וזה עוזר. ואתם אחלה של ממליצים. אז סומכת על הידע הרב הצבור פה. אנחנו זוג שמחפש רכב רציני [יחסית] כרכב ראשי בבית, השני זה סיריון, עושה את העבודה. בקיצור הדרישות הן כאלה: תקציב עד 50 אלף. עדיפות לפחות אמינות- חשוב ממש חסכונית ומבחינת נהיגה שתהיה סבבה. לא טירוף אבל גם לא קופסה. אופי הנהיגה הוא משולב בינעירוני ועירוני, יומיומי, איזור ה60 קמ ביום. הרוב בינעירוני. חיפשנו 308 בנרות, אין משהו שקורץ. בדקנו גם סוכנויות וגם פרטיים. איפשהו אני לא סומכת על הסוכנויות האלה. חשבנו על הונדה גאז, אבל הבנתי שהיא מתקשה. קיה ריו בתקציב הזה זה רק שנתון 2013. כמה זה נ…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 471 צפיות
הי, חרשתי על הפורום והאמת התברברתי. בגלל הקורונה עברתי לעבוד מהבית וככה"נ לפחות ככה בשנה הקרובה. בגלל שנגמר החוזה ואין כדאיות כלכלית החלטתי לוותר על רכב הליסינג וחשבתי לקנות רכב פרטי. היחתה לי אוקטביה 1.4 וממש אהבתי. היום יש בבית שברולט טראסק שהיה הרכב השני וכרגע שודרג למעמד הרכב הראשון. אני מחפש רכב בעיקר לעיר לנסיעות יומיומיות (הקפצות ילדים, סידורים וכו). פעם בשבועים נסיעה בינעירונית של 70 ק"מ. מעדיף אוטומט בגלל הנסיעה בעיר, חשוב לי רכב שיהיה סחיר על מנת שאם הענינים ישתפרו אוכל למכור בקלות ולחזור לליסיניג, למרות שכאמור צפוי שנה להמשיך בבית. מעוניין ברכב אמין ויחסית זול לתחזוקה למרות שהצפי הוא לנסועה מועטה יחסית.…
הודעה אחרונה מאת mazaltov, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 525 צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב ראשון ואני מתלבט בין פיקנטו לבין i10. שנתון בין 2014-2018. אני רוצה לדעת איזה מהם הוא רכב אמין,חסכוני ואיזה מהם הוא הכי חזק בשוק כרגע. אני ישמח מאוד לקבל תשובה!!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 765 צפיות
שלום היום ראיתי ניסן נוט 2012. הרכב נראה במצב באמת טוב ועם ק"מ נמוך, מטופל במוסך מרכזי. אני מעוניין לקנות אותו. דבר אחד שאני מוטרד לגביו: בהתנעה הופיעה הודעה 1.0LO שנעלמה אחרי כמה שניות. מקריאה באינטרנט לאחר מכן התברר שזו הודעה שמודיעה על מפלס שמן נמוך. לא בדקתי פיזית שמן, ביקשתי מהבעלים שתבדוק ותשלח תמונה. מבירור איתה התברר שהרכב עבר טיפול לפני שנה ובאמת הגיע הזמן לטיפול תקופתי. היא לא ידעה להגיד כמה ק"מ נסעה מאז, אמרה שתבדוק. האם זה משהו שאמור באמת להטריד אותי? במידה שיש בעיה האם היא תתגלה במכון הבדיקה? אני תמיד נסעתי על יפניות ובחיים לא התעסקתי עם בדיקות שמנים וכו וגם לא היה חסר. רק טיפולים תקופתיים. לכן אני לא יודע מה לחשוב, אודה אם תוכלו ליי…
הודעה אחרונה מאת תים, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 461 צפיות
מיתלבט בקניית רכב בין מאזדה cx5 שנת 2012 לקשורי למאזדה 6 שנת 2013 מנוע 2500 לקשורי תודה רבה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת dudubok, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב ראשון, חשוב לי שיהיה אמין וחסכוני בדלק, לא מחפש יותר מדי ריגוש בנסיעה אבל חשוב שלא ירגיש כמו בימבה. מעדיף שנתונים של 2012 ומעלה, עד 30 אלף שקל. חשבתי על ניסאן מיקרה פיקנטו ודומיהם אז אשמח להתייחסות ספציפית לקבוצת שווי הזאת(מה מומלץ וממה להזהר) כמו כן המלצות נוספות יתקבלו בברכה. תודה!
הודעה אחרונה מאת dolevkikos, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני חושב על גולף שנתונים 2013 2014. האם הרכב מומלץ? הבנתי שזה גיר רובוטי במה זה בא ליידי ביטוי? האם הרכב אמין בהשוואה ליפנית או קוראנית מאותם שנים?
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 974 צפיות
היי אנשים, אני נורא מתלבט לגביי רכישה לקראת שנה הבאה, אני יודע שזה המון זמן אבל אני בצבא כרגע ואני מתכנן את זה פיננסית וממש סגור כבר. התקציב שלי בגדול זה 65K +- אני נורא רוצה רכב חזק בגבול הטעם הטוב, לא משנה איזה רכב ארכוש אני אשפר אותו לפחות ל STAGE 1 ההתלבטות שלי היא כזאת, LEON MK2 1.8 הידנית או LEON MK3 1.4 הידנית מצד אחד שנתון יחסית גבוה אבל מנוע חלש יותר לעומת שנתון 11/12/13 אבל מנוע 1.8. רציתי להתייעץ איתכם מה אתם הייתם בוחרים? אני יותר מתחבר לצורה של ה MK3 אבל מצד אחד המנוע מאוד מפתה אותי. ד''א לבחורים פה עם הניסיון כמה בערך אני צריך לשמור בצד בשביל תוכנה וכל השיפורים הנלווים. ומה דעתכם הרווחת על הרכבים מבחינת …
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 506 צפיות
בהוצאות רכב יש הבדל ביניהם? כמו טסט, טיפולים, חלקים. יש בעיות ידועות? (חוץ מהדשבורד) נוחות ישיבה? נוחות נסיעה?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 652 צפיות
שלום לכולם צריך עצה בנוגע לדגם הנל. האם מישהו מכיר בעיות חוזרות? מכיר שלא סוחב. פחות מפריע לנו. האם יש בעיות נוספות?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
פיג'ו 2008 1 2 3
מאת helpcar2015-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 33 תגובות
- 13.8 אלף צפיות
שלום מעוניין לרכוש פיג'ו 2008 חדשה 2020, מישהו מכיר את הרכב? חוות דעת משהו? היו פעם בעיות עם פיג'ו שמעתי מישהו יודע האם יש היום בעיות גם? מה באופן כללי? איך הרכב הביצועים ואמינות? תודה
הודעה אחרונה מאת helpcar2015, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגעתי להתלבטות בין 2 הרכבים האלה. עשיתי נסיעת מבחן רק על הקליאו בינתיים (ונהנתי ממש), כי הקורסה קצת בעייתית מבחינת זמינות. על הנייר, הם כמעט אותו דבר מבחינת אבזור, יש לשניהם הכל, ההבדל היחידי הוא שבקורסה יש בקרת שיוט אדפטיבית ובקליאו אין. ומבחינת גיר, הקורסה אוט׳ טיפטרוניק והקליאו אוט׳ רובוטית דו מצמדית. חיצונית הקורסה מנצחת, פנימית הקליאו. קורסה 3 ציל׳, קליאו 4 (הבנתי שזה משמעותי פה לאנשים חח) יש לי נטיה קלה לכיוון הקליאו אבל הבקרת שיוט האדפטיבית קורצת לי בקורסה בגלל שאני הרבה בפקקים והיא יכולה להועיל, בקליאו אני אהיה הרבה על גז ברקס גז ברקס מה שיכול להוביל לבלאי מואץ .. מה אומרים ?
הודעה אחרונה מאת em22, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בזמן הקרוב לקנות רכב חדש, ראיתי את הMG סך הכל ניראה מעניין, אבל לא כל כך בטוח לגבי האמינות שלו, במחיר שלו יש גם את הסטוניק והארונה שהם גם אפשרויות אבל הבנתי שהגיר DSG לא להיט, אשמח לקצת ביקורת קודם כל לגבי הMG עם זה שווה בכלל לחשוב על זה? ולגבי שתי האחרים גם או אם יש לכם רעיון יותר טוב באותו התקציב.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, בני משפחה מתעניינים ברכב 7 מקומות ובודקים את הקודיאק בגרסאות הבנזין והדיזל. אשמח לשמוע מספר פרטים שלא הצלחתי לברר לאשורם. גיר - האם מדובר ב- DSG6 או 7? או במילים אחרות, מהי הסבירות לתקלה במצמדים/מוח גיר? מנוע - בבנזין מדובר ב- 1.4 150 כ''ס. הבנתי שיש גרסה כל שהיא של מנוע זה שידוע כבעייתי. מדובר במנוע זה? ישנן תקלות נפוצות אחרות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי לכולם, כבר למעלה מ-30 שנה מצליח להיות בר מזל ולא להחזיק רכב, אבל בקרוב בלי עין הרע נהיה +1 ואין מנוס. הרכב אמור להיות ליציאה מהעיר בסופ"שים ואחת לחודש לנסוע מהמרכז לרמת הגולן. נשמח לרכב בגזרת הסופר מיני (אם אני מבין נכון - מספיק למשפחה צעירה?). מה שחשוב אם כך הוא קודם כל בטיחות, אמינות ואוטומטית. צריכת דלק ואבזור זה nice to have אבל במגבלות התקציב לא מאמין שנצליח לקבל גם וגם וגם. ניסיתי את הבוט והוא המליץ לי טיוטה פריוס שנת 2004... במסגרת האמינות, היינו שמחים לרכב משנתון חדש יותר. מגבלת התקציב היא 30K ללא אפשרות חריגה, עדיף כלפי מטה. בפורום קראתי המלצות על מיצובישי ספייס סטאר, רנו קליאו וכו' - השאלה מה רמת הבטיחות/אמינות שלהן?…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 533 צפיות
מעונין לקנות רכב יד שניה עד שלושים אלף רציתי לדעת אם שווה להשקיע על סקודה אוקטביה באזור השנים 2010-2013 או שעדיף רכב אחר (אשמח אם תגידו מה היתרונות ומה החסרונות)
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 535 צפיות
שלום לכולם. מעוניין לקנות רכב חדש/לא שולל משומש. התקציב 130K לחדש. במדיה ויהיה יד 2 אז תקציב 100K. נוסע בערך 17K בשנה מתחלק שווה בשווה עירוני/בין עירוני. חשיבות -בטיחות -נוחות -כוח הכיוון הוא לגי'פון התרשמתי מאוד לטובה מיונדאי קונה. מראה כוח ובטיחות. חלל הפנים ומושב אחורי נקודה חלשה לטעמי. התלבטות נוספת פיגו 2008 או סקודה קאמיק. אשמח לשמוע עוד חוות דעת והמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת ReDDx,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl