Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JEEP פטריוט 2008 לקניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשותטות ביד 2 ראיתי גיפ 4X4 במחיר סבבה לגמרי סיבות ה30 אלפש"ח המחיר נראה מחשיד לקטגוריה

תאמת שאני מחפש פוזה וקצת יכולות שטח 

השאלה ממי שמכיר כמה טיפולים יש לו כמה בעיות הוא עושה כמה יעלה לי להחזיק אותו חודשי אני חדש בתחום ה4X4 ואין לי יותר מידי דרישות העיקר פוזה עם יכולת שטח לטיולים בקטנה

ולמה באמת המחיר כזה זול

עריכה אחרונה על ידי WE988244
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הייתי כותב את השאלה הזו בפורום 4x4, נראה לי שתהיה להם דעה מגובשת יותר מניסיון לגבי הכלי הספציפי הזה.

קח בחשבון רק שאחזקה של רכב שטח שונה ויקרה בהרבה מאחזקה של משפחתית.

אולי שווה לשקול כלים אחרים להשוואה ולאפיין את השימוש שלך, השיקולים שונים אם אתה סטודנט בלי ילדים שבין שטח לשטח יסע בעיר או שאתה צריך גם לאכלס בפנים משפחה.

פורסם

אין פלא שהמחיר נמוך כי זה לא רכב שטח בכלל - אין הילוך נמוך, המתלים נפרדים ללא סרן, הגיר רציף למיטב ידיעתי.

זה ג'יפון עירוני וגם לא מהמוצלחים שבהם לטעמי , זה ככל הנראה הרכב הכי פחות מוצלח שג'יפ ייצרו אי פעם.

באותו מחיר או טיפה יותר אתה יכול למצוא גרנד ויטרה שעדיפה בכל פרמטר לדעתי וגם יותר מתאימה לשטח.

למשל (אין לי קשר למודעה) https://www.yad2.co.il/s/c/1tzbel

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

אכן, אך הבחור מחפש גם (או אולי בעיקר) פוזה. לגרנד ויטרה אין אפילו קמצוץ. לפחות לטעמי...

עריכה אחרונה על ידי GR8Day

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

בפטריוט פוזה נגיד שיש, קצת יכולות שטח - בדוחק רב.
לטעמי האישי הפוזה היא בעיקר של וונאבי, אבל כל איש וטעמו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לכל העוזרים האמת שחיפשתי פוזה אבל התחלתי לברר לעומק ובאמת לפטריות חוץ מפוזה אין כלום ורק הוצאות כמו מים

אני חופר על הגראנד ויטרה נראת מגרה 

עזרתם לי מאוד

תודה רבה

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
בתאריך 3.7.2020 בשעה 12:50, WE988244 כתב:

תודה לכל העוזרים האמת שחיפשתי פוזה אבל התחלתי לברר לעומק ובאמת לפטריות חוץ מפוזה אין כלום

היי היי טעמת פורטבלו, או מלך היער? או שי-מג'י?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...