Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ובת זוגתי מחפשים רכב סופר-מיני חסכוני, בטיחותי ומאובזר.

החיפושים הובילו אותנו למסקנה שהונדה ג'אז זה רכב שיכול להתאים לנו, אבל-אנחנו לא מצליחים למצוא אחד במחיר סביר ועם קילמוטראז' נמוך.

התחלנו לחשוב על סוזוקי בלנו כאופציה לא רעה, אך להבנתנו הבלנו לא מצטיינת מבחינה בטיחותית.

עד כמה השד נורא? אנחנו רואים לא מעט דגמי בלנו מוצעים למכירה במחירים שפויים ועם קילומטרז' די נמוך.

פורסם

לגבי ג'אז, בדקתם באוטו סנטר?

על פי מבחני הריסוק של השתיים , מבחינה פאסיבית הג'אז מגנה יותר טוב על הנוסעים ( פגיעות פחות חמורות בגאז' לעומת הבלנו) וכן קיום של בלימה אוטונומית שאין בבלנו הופכים אותה לעדיפה עליה. 

הבלנו גם מציעה מרווח טוב מאחור וחסכון בדלק כמו הג'אז.

פורסם

לא ציינת מה תקציבך ובאיזה שנת דגם מדובר. הבאלנו היה ראשון דגמי סוזוקי שקיבל בארץ מערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית, אם כי באיחור ניכר יחסית ליצרנים אחרים. לכן צריך לבדוק האם מדובר בדגם לפני או אחרי הוספת המערכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקציב: רצוי עד 65K, אפשר לחרוג עד 70K.

שנת הדגם הינה 2017 עבור הבלנו ו2016 עבור הג'אז. 

אגב, כשאני מציין "קילומטראז' נמוך" אני מדבר על 40-50K במקסימום.

פורסם

זה כנראה לפני שהבאלנו קיבל את המערכות המעדוכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל מכרתי את הג'אז שלי לא מזמן (68K) 2017

בגדול שקניתי אותו הלכתי לסוזוקי ולא היה להם מבחני ריסוק אז בגלל זה העדפתי את הג'אז
70K ואתה לט מוצא ג'אז 2017?

אם אתה רוצה בטיחותי ומאובזר למה לא מאזדה 2?
גם בטיחותי וגם מאובזר

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם
לפני 10 שעות, erezger כתב:

חבל מכרתי את הג'אז שלי לא מזמן (68K) 2017

בגדול שקניתי אותו הלכתי לסוזוקי ולא היה להם מבחני ריסוק אז בגלל זה העדפתי את הג'אז
70K ואתה לט מוצא ג'אז 2017?

אם אתה רוצה בטיחותי ומאובזר למה לא מאזדה 2?
גם בטיחותי וגם מאובזר

חשבתי על מאזדה 2, אבל להבנתי מדובר ברכב לא כל-כך מרווח וגם די יקר ביחס לבלנו למשל.

בנוסף-חשוב לי שמחירי הביטוח לא יהיו גבוהים מדי, האם המאזדה נושאת תג מחיר סביר בגזרת הביטוח?

פורסם (נערך)

מרווח הוא בטוח לא

בהשוואה לבלאנו הוא יקר

אבל בהשוואה לג'אז הייתי אומר פחות או יותר אותם מחירים

ומאובזר הרבה יותר ושלא לדבר על נהיגה זריזה ומהנה (יחסית לקטגוריה)

לגבי ביטוח זה גם תלוי בעבר הביטוחי שלך וביכולת ההתמחות שלך

אני שילמתי על הג'אז 2800 מקיף וחובה

אחי על המאזדה 2 שילם 3400 מקיף וחובה

עריכה אחרונה על ידי erezger

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

היא מוצעת כרגע באזור ה 95 אלף, אישית אם אתה בודק רכב חדש הייתי את 208 באזור ה 90 אלף או מעלה את הסכום לאזור 105 וקונה רכב מודרני ובטיחותי יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש עכשיו מבצע לקראת חיסול הדגם.

למשל רנו קליאו, אופל קורסה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

יש עכשיו מבצע לקראת חיסול הדגם.

למשל רנו קליאו, אופל קורסה.

הבעיה עם הפג'ו הוא שוק היד 2 החלש שלה.

אני מעדיף שלא לחרוג מעבר ל95K, האם קניית בלנו חדשה ב94K זאת עסקה עד כדי כך לא טובה? 

מהמחקר העצמי שעשיתי-לא נראה שמחמיאים מי יודע מה לבלנו, היא מקבלת לא מעט השמצות אשר קשורות לבטיחות הלקויה שלה (מבחני ריסוק כושלים) ואיכות חומרים לא טובה. 

פורסם

הבלנו בעלת איכות חומרים פשוטה אך גם לחלק מהמתחרות, הבטיחות שלה לעומת הקליאו פחות טובה.

אך היא אמינה, חסכונית ומרווחת.

פורסם

כרגע הרכבים שעלו לגמר מבחינתי אלו הבלנו והמאזדה 2. בלנו חדשה נמכרת ב94K ומאזדה 2 חדשה אפשר למצוא במבצעי 0 ק"מ ב93.5. נותר לי רק להחליט האם חשוב לי יותר המרחב או הביצועים ועניין הבטיחות.

• תוכן חדש...