Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הייתי רוצה לקנות רכב חדש, עם ההגנות האקטיביות (בלימה אוטונומית, זיהוי עוברי אורח, התראות מסטיית נטיב, וכו') שיחזיק להרבה זמן ויהיה זול בהוצאות. כרגע חושב על טויוטה קורולה 1.6 (אם כי אני רואה שהן היברידיות ולא יודע אם כדאי). אני בדרך כלל קונה רכב מאז שהוא חדש, ומחזיק אותו עד שמתבלה. מחליף בגלל ששלי התיישן, כבר מזהם בטסטים, וללא מערכות הגנה אקטיביות.

 

תקציב עד 135 אלף (בהנחה שקונה 0 ק"מ, וחוסך את ה 20 אלף הראשונים).

 

חושב על חדש, כי אני לא הייתי רוצה להתעסק עם האם רימו אותי במגרש, או מסתירים תאונות וכו'. נפלתי פעם עם רכב כזה.

פורסם

שלום,
יש לך בעיה עקרונית עם רכב היברידי ( פחד מקרינה , למשל )?
כמה קילומטרים בשנה הרכב צפוי לנסוע? רכב היברידי חסכוני מאוד - יתרון גדול בצריכת דלק.
אני בספק שתצליח לקבל הנחה של 20 אלף₪ לרכב משפחתי , ובטח לא על קורולה.
אולי יונדאי אלנטרה נמכרת מחברות ליסינג בהנחה יותר גדולה.
אישית לעד 15 אלף קילומטרים בשנה הייתי קונה מאזדה 3, יש בה את כל מה שביקשת.
דוגמה לעסקת ליסינג 0 קילומטרים:
https://www.carcost.co.il/deals/deal/2291/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-COMFORT-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-1998-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-2020

תבדוק בחברות ליסינג שונות, אולי הם מוכרים קורולה בנזין 1.6 הלא היברידית ( יש דגם כזה ).
ניסיון כושל יחיד עם מגרש סוחרים זה לא אומר שאי אפשר למצוא רכב טוב מיד 2.
קורולה משומשת קלות אפשר לקנות מטויוטה סלקט, לקבל גם אחריות מלאה של שנה מתום אחריות הבואן . עיסקה די בטוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המערכות ההיברידיות נחשבות אמינות. 

יש עליהן גם אחריות מורחבת של היצרן. 

קורולה היברידית היא אופציה מצויינת לצרכים שלך. כמו גם יונדאי איוניק וקיה נירו. 

  • רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שמעתי שהיברידית - לאט לאט הבטריה הולכת, ומתישהו צריך לתת החלפה בעשרות אלפי ש"ח, להחליף אותה כל כמה שנים, זה בעיקר.

כמו כן הבנתי שככל שרכב מסובך יותר - מערכת חשמלית וכו' יותר דברים יכולים להתקלקל, והתיקונים גבוהים יותר. אתה לא יכול ללכת למוסך מדרכה, וכו' וכו'.

 

אוקיי אז כרגע ממה שהצעתם, ההתלבטות בשאלות הבאות:

1. האם טויוטה קורולה 1.6 2020 או מאזדה 3 2020 1.6 ?

2. האם רכב חדש או יד 2 ?

 

החיסרון ברכב משומש - שאפשר ליפול, ב' ככל שהרכב יותר מתוחכם - סיכון שהאלקטרוניקה לא תהיה 100% או תחזיק מעמד.

יתרון - תוכל לעשות טיפולים במוסכים לא מרכזיים.

 

החיסרון ברכב חדש - איבוד ערך, וטיפולים יקרים בשביל האחריות.

יתרון - אין סיכון שיש תקלה ברכב.

 

 

פורסם

אין מאזדה 3 1.6, רק מנוע 2.0. 

לטויוטה יש אפשרות להאריך אחריות (בתשלום שנתי) למערכת ההיברידית עד לאזור ה10 שנים אאל"ט, ובכללי גם הגרסה ההיבירידית של הקורולה נחשבת לאמינה. 

בין מאזדה 3 חדשה לקורולה חדשה (לא היברידית) הייתי הולך על המאזדה , יותר חזקה ויותר איכותית מהקורולה. 

פורסם

באמת כל מה שמעניין אותך זה רק חיסכון בהוצאות? 

אין ערך לגודל, בטיחות או נוחות? 

לפי האמור, ממליץ לחפש רכב בן 3. פשוט ואמין כמו קורולה. 

אם אין תורך ברכב כזה גדול, תוכל לרכוש סופר מיני חסכונית עוד יותר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לקורולוה סדאן יש מנוע 1.6 רגיל. בהשוואה למאזדה היא מרווחת יותר וכנראה תהיה יותר חסכונית בדלק (תלוי בצורת הנהיגה שלך).הטויוטה גם נוחה יותר.

למאזדה עיצוב פנימי איכותי יותר, עיצוב חיצוני מודרני יותר (לטעמי), מנוע חזק יותר והתנהגות-כביש עדיפה, אבל המרווח מאחור פחות טוב מזה של הטויוטה.

מבחינת אמינות לטווך ארוך מאד, מנסיון העבר יש לטויוטה עדיפות (אבל אי אפשר לדעת לגבי רכבים חדשים איך תהיה האמינות שלהם בעוד מספר שנים).  למרות זאת גם המאזדה נחשב לרכב אמין .

אני מסכים איתך שלטווך ארוך, המערכת ההיברידית תחזיק מעמד פחות ,ולכן עדיפה מערכת הנעה פשוטה.

 

אם יש לך אפשרות, בצע נסיעת-מבחן בשתיהן. כך תוכל לוודא אם הטויוטה בסדר עבורך,או שאתה לא מתחבר אליה משום-מה.

קח בחשבון שהמאזדה "תסנוור" אותך מהייתרונות שמניתי (בעיקר באיכות תא הנוסעים והעיצוב החיצוני).

רק תחליט מה באמת חשוב לך לפי סדרי עדיפויות וכך תוכל לקבל את ההחלטה שמתאימה לך.

 

בהצלחה

פורסם

קורולה מהדגם החדש פחות מרווחת מאחורה מאשר הקודמת.
היתרון כאן מול מאזדה כמעט ולא קיים.
וזאת עוד סיבה בכל זאת לבדוק קורולה משומשת בת שנתיים- שלוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...