ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,592 נושאים בפורום הזה
-
bmw סדרה 3
מאת MTa123- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 623 צפיות
אהלן, יש לי להשקיע ברכב עכשיו בסביבות ה90 אלף אני מחפש רכב עם פוזה יפה אחרי הרבה שינויי דעות ראיתי את הbmw 320I luxury 2.0 שנים 13-14 והתלהבתי מהאוטו השאלה שלי פה היא כמה התחזוקה של הרכב בערך יכולה להגיע בחודש? דלק? ביטוח (יש לציין לנהג לצעיר)? ועוד קצת מידע על האוטו ממישהו שהיה לו אותו. תודה למי שיעזור
הודעה אחרונה מאת nirurshon, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש המלצה לרכב עד תקציב של 50 אלף הדרישות שלי הן מראה קצת ספורטיבי, רכב שיש לו כח לדוגמא 140 כ"ס או מנוע קטן יותר טורבו מקום מאחורה לא משנה לי, בקיצור רכב שכיף לנהיגה אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת newnew, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 600 צפיות
ראיתי היום אימפרזה 2015 , במחיר שמתאים לי , קילומטר נמוך . מגיעה מהשכרה (אין לי שום דבר נגד זה). הרכב עבר תאונה ,הציגו לי תמונות ממנה , נראה שהוא עצר פתאומית והרכב מאחוריו לא שמר מרחק ונכנס בו. הוחלפו פגוש אחורי ,קורה אחורית , דלת באגז ותוקנו חלקי הפח בצדדים מאחורה. ממה שאמר לי הנציג ,זו תאונה קלה , הסיבה שהוחלפה הקורה היא שהרכב היה חדש וחברת הביטוח מחייבת החלפה ברכבים חדשים. כמו כן מדובר בכמה ברגים ולא ריתוך , אין משמעות בטיחותית או מבחינת הנהיגה. מה אתם אומרים ? יש השפעה לדבר כזה על הבטיחות/התנהגות? ואם לא , כמה נהוג להוריד על זה ? יש טעם לקחת בכלל לבדיקה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 55 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום אני ילד בן 17. אני מחפש לקנות רכב אבל אני רוצה לקנות רכב חזק יחסית במחיר של עד 15אלף מקסימום 16. מה אתם ממליצים לי לקנות?
הודעה אחרונה מאת אסטון מרטין, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 582 צפיות
שלום אנשים , מחפש קצת מידע על עלויות אחזקה לשני הרכבים ומחלות ידועות אם ישנן . משהו בסגנון אל תתקרב או מומלץ. תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב עד 40k~. -רכב קומפקטי -חסכוני -עדיפות על גיר אוטומט הרכב מיועד לבן שלי שמלאו לו 17,והחלטתי אני ואשתי שנקנה ליום הולדת רכב. אנחנו מחפשים את הרכב עם ה"סמל" שיהיה יוקרתי אשמח לדעת מידע. כרגע אני על אלפה גולייטה שנת 12-14. אך השנתון טיפה בעייתי אני מחפש יותר 16-20. חשוב לו שהרכב יהיה קטן אך לא מידי(לא מיני). תודה ואשמח לתשובה. 🙂
הודעה אחרונה מאת lokimonster, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכולם, אני פונה לטובים ביותר לעזרה לסטודנטים עניים שקונים רכב משומש :) מדובר בסקודה פאביה 2008, 1.6 ספורט; 100,000 ק"מ; יד שלישית. לקחנו אותה לבדיקה לפני קניה, ונשמח לעזרה של המומחים כדי לקרוא את הבדיקה ולהבין: 1. האם התקלות ברכב רציניות, ככה שאם נקנה אותו נכנס ונצא ממוסכים כל הזמן? 2. הבעיות שכן יש, אם אפשר להבין אותן מהטופס, האם עלות התיקון גבוהה? וכמובן כל דבר אחר שנראה לכם. לינקים לתמונות של תוצאות הבדיקה: https://ibb.co/CtGWqsG https://ibb.co/wBLzK5k https://ibb.co/FYBSMLt תודה רבה על העזרה!!
הודעה אחרונה מאת michal0903, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 895 צפיות
שבוע טוב חברים, כרגע ברשותי סיאט איביזה 1.2 tsi משנת 2015. אני מחפש רכב משפחתי אוטומט, לא מחייב סדאן, עם בגאז׳ שיכול להכיל עגלת תינוק בתקציב של עד 70 אלף שקלים. בנוסף, אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה, קצת כח והגה נחמד יעשו את העבודה (לא מחפש מנועי טורבו גדולים בהכרח, גם להשתדרג ל1.4 טורבו יהיה בסדר, הבעיה זה ההתנהגות כביש של הוואגיות הבסיסיות). הרכב יסע כ-20 אלף קילומטרים בשנה. אמינות, צריכת דלק ועלויות טיפולים בהחלט חשובים, אבל חווית נהיגה יותר ולכן מוכן להתפשר מעט בסעיפים אלו. תודה מראש על הייעוץ!
הודעה אחרונה מאת nirurshon, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
היי לכולם, היום ראיתי סיוויק האצ'בק שאני רוצה לקנות, שנת 2014, להלן כמה פרטים חשובים שיעזרו לכם בתשובתכם. 1. הרכב יד שניה, בעלות פרטית בשתי הידיים. 2.כיום 67,000 קילומטר, שנת 2014. 3. טופס הבדיקה המצורף אינו שלי, בעל הרכב הראה לי אותו היום, הטופס שייך לאדם אחר שרצה לקנות את הרכב לפני שבועיים(התאריך למטה) ואלה התוצאות שקיבל. 4. הוא הראה לי ספר טיפולים שבוצעו, לפני שנה הוחלפו רפידות ודיסקים לבלמים, אך עדיין בטופס רשמו שהם שחוקים, לטענתו הבוחן לא אמר שיש ליקוי אלא אמר שכדאי לפתוח את האוטו ולבדוק את הבלמים. 5. הוא ציין שיש לעשות כיוון פרונט. 6. חבר הזהיר אותי לגבי מה שרשמו על הגיר ועל ההיגוי, שאולי יש מסרק הגה שצריך להחליף ושיש בעיה בהילוכים של הג…
הודעה אחרונה מאת a41, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חושב לקנות רכב חדש, כי נראה שזמנה של היאריס בת 19 שלי עם צבע מתקלף כבר עבר. הנסיעות יהיו יותר עירוניות, אבל לא רק. אני חושב על רכב בגודל דומה או רק טיפה יותר גדול כדי שאפשר יהיה לחנות בעיר. צריך להיות רכב בטיחותי ואמין וכזה שנותן תמורה טובה למחיר. אני רוצה תיבת הילוכים אוטומטית כי ידני נראה לי סתם סרבול מיותר. אני כן חושב על רכב חדש או 0 ק"מ, או לפחות רכב שיש בו אפס סיכון שיעבדו עלי. בזמנו ערכתי קצת מחקר וקניתי טויוטה יאריס בגלל ציונים גבוהים גם באמינות, גם בבטיחות וגם בצריכת דלק. עכשיו לא ממש בדקתי בינתיים. מה הייתם ממליצים? האם יש טעם לחשוב על היברידית או שזה מיותר? איך כדאי לקנות? האם יש דרך להשיג מחיר טוב על רכב חדש? גם טרייד ין על הרכב הישן שלי זה יתרון קטן.
הודעה אחרונה מאת traveler1, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 606 צפיות
שלום רב , מתלבט בין שני רכבים: * סוזוקי ויטרה 2016 ומעלה 4X4 * סובארו XV 2016 ומעלה 2. ל' העניין אני מחפש רכב פנאי שטח משפחתי שיהיה יחסית חסכוני בדלק , זריז גם בהאצה מ-0 וגם תוך כדי נסיעה בעקיפות וגם שיתן פיתרון לפעמים הבודדות שאני ארצה לצאת לטיול בשטח לא שטח טכני או משהו אבל שלא יפחד מקצת אבנים ובורות קטנים. אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל האלופים, אני מחפש לקנות רכב ברמת אבזור 'מנהלים' שנתונים 2014/15 חשוב לי מאוד ספסל אחורי מרווח מאוד שיתאים ברווח ל3 ילדים עם כסאות בטיחות התקציב במקסימום עד 55,000 א' ש"ח בנוסף חשוב כמה שיותר טכנולגי ומאובזר , רוב הנסיעות בתוך העיר (הרבה כבישים שבורים ) אז חשוב שיהיה רך וסופג זעזועים צריכת דלק נמוכה זה חשוב אבל לא קריטי , פחות מתחשק לי רכב בנאלי כמו מאזדה 3 וכד' בא לי משהו מפנק ונוח. עד היום אני מיצובישי לנסר 2009 מנוע 1.8 , מבסוט לגמרי על האוטו 0 תקלות ,רק לשים דלק ולנסוע (תרגיעו, אני לא מוכר יש כבר רשימת המתנה) ובא לי לקפוץ ברמה . מעיון ביד 2 הגעתי לאופל אינסגיה ושברלוט מאליבו אבל אני רוצה לשמוע חוו"ד עליהם…
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 629 צפיות
היי חברים, מעוניין לקנות שירוקו 122/160 ידנית 2011. נהג חדש, השאלה שלי היא: האם הפרש הביצועים ממש משמעותי? האם עדיין קיימות תקלות במנוע ה160? ומה עלויות האחזקה בערך של ה122? תודה מראש❤️
הודעה אחרונה מאת Aviv123, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, מעוניין לאחרונה בשדרוג לקודיאק שנתון 17-18, רובם עם 90-110 אלף ק"מ וחלקם יוצאי ליסינג. לא הצלחתי למצוא כאן מידע חד משמעי לגבי הגיר, האם הרכב סובל מתקלות בגיר DSG7 או תקלות ידועות כלשהן? ואילו מהמנועים מומלץ יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת iSystem, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 606 צפיות
שלום לכולם, היום בערב אני הולך לראות I20 קרוסאובר שנתון 2016, הרכב יד ראשונה פרטית ועם מעט מאוד ק"מ, לאחר שיחה עם המוכר הוא אמר לי כבר בטלפון שהוא הוריד 4 אלף פחות ממחיר מחירון בגלל שהוחלפו כל ה4 דלתות ברכב בגלל שריטות והוא הפעיל את הביטוח ויש לו צילומים של השריטות להראות לי. איך באמת אוכל לדעת שהדלתות הוחלפו בגלל שריטות ולא בגלל משהו אחר? והאם שווה להיכנס להרפתקה הזאת או לשלול את הרכב ולא להיכנס לזה? תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן בעודי מחפש מאזדה 2 בתקציב של עד 15,000 שח נתקלתי במודעה מסוחר, בחור מאוד נחמד. ללא מגרש. לטענתו אישה עשתה טרייד אצלו וקיבלה רכב חדש. המאזדה 2 היא יד 2, אני אהיה שלישית עם 166,000 וטסט האגרה שולמה רק צריך להעביר אותו. אמר שכשאגיע ניסע יחד לטסט ונעשה אותו. סגרתי איתו על 14,000 ש"ח. נסיתי להגיע לבעלים הקודמים על ידי זה שיצלם לי את הרשיון, אך כתוב סוחר רכב ברשיון והוא לא מוסר פרטי לקוחות שלו. השאלות שלי הן כאלה, האם לקחת לבדיקה לפני קנייה במכון, אולי הוא עובד עם המכון? אולי עדיף לקחת למורשה מאזדה שיבדקו? מה הסיכונים בקניית רכב עם 166,000? כמה יכול להחזיק המנוע+גיר במאזדה הזו שהרבה מהנסיעות יהיו בן עירוניות? וחלקם גם בעליות אול…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 433 צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים שאני מסתכל על התחום מהצד וממש רוצה להיכנס אליו אך 'מפחד' לעשות את הצעד, בעיקר בשל חוסר הודאות בתחום. עד עכשיו העדפתי ללכת על בטוח ולקנות רכב חדש מחברה, אבל ככל שהזמן עבור אני מבין שלא חשוב כמה נוצץ וחדיש הרכב- התשוקה לרכבים הישנים לא עוברת. אז קודם כל בהבנה שהשוק רחב וישנם אפשרויות רבות בהתאם לצורך, אשמח לרשום את הפרטים שאני צריך מבחינתי מרכב כזה, ומה אני מוכן לתת מבחינת זמן והשקעה, ואשמח לשמוע תגובות של המנוסים יותר פה והמלצות לגבי הרכב/ המודל. אז מבחינת הרכב- אני פחות מתחבר לרכבים גדולים כמו הסירות של קאדיאלק, אני מחפש רכב יחסית קטן, בהעדפה לדו מושבי, עם גג נפתח. יותר משהו בסגנון של אלפא ספיידר/ קורבט 62/ מרצד…
הודעה אחרונה מאת Tamagotchi, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 825 צפיות
מעוניין לרכוש לאימי רנו קפצור 2016 דגם אוט' מנוע 1.2 יש למישהו ידע לגבי הרכב הזה מבחינת אמינות? והאם בתקציב 50 אלף ש"ח אפשר למצוא חלופה טובה לרכב משפחתי/קרוסאובר עם שנתון מתקדם(2015 ואילך)? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 467 צפיות
ראו כתבה בעניין. https://www.mako.co.il/Sports-others/q2_2020/Article-c1749ef0b17b271027.htm האם ידוע למישהו איך הגראנד פיקאסו ספייסטורר מתוכנן להתחבר גם לחשמל. אני בעלים של רכב כזה דיזל, ואשמח להחליף לחשמלי.
הודעה אחרונה מאת usafun, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 626 צפיות
הי, מחפש לקנות רכב נוח ומפנק 'מנהלים' בתקציב מקסימום של 55,000 א' ש"ח חשוב לי מאוד ספסל אחורי ארוך ומרווח מאוד שיתאים בכיף ל3 ילדים עם כיסאות בטיחות, שתהיה חווית וסביבת נהג טובה ותחושה יוקרתית ולא יפני בנאלי. רוב הנסיעות עירוניות- עושה בממוצע 10,000 ק"מ לשנה קראתי על מלא רכבים והתבלגנתי לגמרי , ביד 2 הגעתי לאופל אינסגיה ושברלוט מאליבו, בשנתונים של 2014/15 שעונים ברעיון על מה שאני מחפש אבל אין לי קצה של מושג האם כדאי, רוצה לשמוע על הרכבים האלו (אחזקה ? צריכת דלק? מחלות? ) או על רכבים אחרים שיתאימו בתקציב הזה. תודההה
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר 3 שנים שיש לי מאזדה 6 2006 והגיע הזמן להתחדש. עד עכשיו ראיתי אופציות של מאליבו 3.5 וB4 וכל אחת עם 4 הילוכים וכל אחת עם מינוסים שלה. ולפני כמה ימים התחלתי לשים עין על האופל ולפי נתונים יבשים האוטו נראה מצויין. מה אומרים על הרכב הזה מבחינה של דלק,אמינות,טיפולים. אני זוכר מזמן מזמן שמעתי שלא יודעים לטפל באופל בארץ. אשמח לחוות דעת ומה אומרים בכללי
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 698 צפיות
היי,אנחנו זוג + ילד, כבר המון זמן (שנים) דלוקים על הקשקאי אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד וכרכב ראשון קנינו מיצובישי אטראז'. אנחנו צריכים בקרוב רכב נוסף ושוקלים לממש את החלום ולקנות ניסאן קשקאי 2019 (אנחנו לא קונים חדש, רק רכב בן שנתיים +- עם עד 35,000 ק"מ ולא מליסינג). מביקורות שאני קורא על הקשקאי זה נראה שהוא לא כזה מדהים: - גיר רובוטי - תא מטען קטן - מושב אחורי קטן - אין מיזוג אוויר במושב האחורי - אין תיקון סטיה מנתיב (רק התראה) - חלון פנורמי לא נפתח אני יודע שבעבר היה גיר רציף ומנוע הרבה פחות עוצמתי אבל אני זוכר שכשביררתי לגבי הרכב הראשון הזהירו אותי מאוד מ-DSG ודומיו אז אני חושש מהשדרוג הזה. גודל תא המטען מ…
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 0 תגובות
- 565 צפיות
אהלן חברים מה דעתכם/נסיונכם לגבי וולוו s40 שנת 2010 דגם פרימיום? אמינות, נוחות, צריכת דלק ובכלל התמורה ביחס למחיר? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mor!!!!, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מכרה עם שני ילדים מעוניינת לקנות את הרכב הנ״ל, בגרסת פרימיום שעברה 58,000 קילומטר. היא שאלה לדעתי ואין לי הכרות מאוד עמוקה עם הרכב, אבל מה שצד את עיניי זה שהגיר רובוטי דו מצמדי ובספר שלי לרוב זה ביג no no. אז מה אתם חושבים על העניין הזה, האם הרכב אמין? ומה אתם חושבים על הרכב באופן כללי, מומלץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 587 צפיות
צהריים טובים. רציתי לשאול מה ההבדלים בין הרכבים האלו מבחינת חווית נסיעה. איזה רכב מספק יותר פאן והרגשה טובה יותר בנסיעה? תמיד רציתי רכב גדול כמו מאזדה 6, אבל אני חושש שמנוע 2.0 יגרום לו להיות איטי מדי. מאזדה 3 2.0 כנראה יותר טובה מהבחינה הזאת, אבל האוטו הזה נראה לי קצת משעמם. איך ההיגוי שלו? יציבות על הכביש? מהירות? תודה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
שלום לכולם, יש בבעלותי היום ניסן מיקרה שנת 2011. מעוניין להתחדש ברכב שנת 2017-19 בעלות עד 50000 ש"ח. אשמח להמלצה לגבי מה עדיף לזוג ללא ילדים: מיצובישי ספייס סטאר, קיה פיקנטו או רכב אחר? אנחנו נוסעים בסביבות 15000-20000 ק"מ בשנה. תודה לכל העונים ברצינות, eugeny.
הודעה אחרונה מאת levy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב ראשון ואין כל כך הבנה ברכבים נתקלתי במודעה הזו ביד 2 ואני אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיות שהמוכר מציין, האם זה משהו שקל וזול לתקן? הטסט עד חודש הבא. תודה.
הודעה אחרונה מאת ASAKI, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 540 צפיות
אהלן חברים אני אקפוץ ישר לעניין יש לי תקציב של 60k ואני מחפש את הרכב הכי ספורטיבי שאפשר להשיג בשנתון הכי חדיש שאפשר. מחיפושים שלי מצאתי את האופל אדם s שמאוד קורצת לי מבחינת העיצוב והנתונים. האם יש עוד רכבים בסגנון שכדאי לשקול? האם יש מה להשוות לאברת או ל208 gti או גולף gti mk6? והאם שווה לרדת בשנתון בשבילן? תודה [emoji16] Sent from my SM-G975F using Tapatalk וכמובן אשמח לקבל חוות דעת על אופל אדם s ממישהו שנהג בה לגבי: חוויית נהיגה תמורה לכסף אמינות ביצועים בטיחות עלויות אחזקה חוות דעת אישית [emoji6] Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 613 צפיות
שלום חברים... מה דעתכם על רנו מגאן אסטייט ,מנוע דיזל 1500 היישר מהליסינג...רכב אמין? תקלות נפוצות? הרכב שנת 2015 עשה 140 אלף קמ. תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 677 צפיות
היי חברים בעבר פתחתי כאן אשכול עם מחשבה לקנות פיקנטו GT עם מימון אבל בגלל נסיעות בין עירוניות קיבלתי וירדתי מרכבי מיני. ההתלבטות שלי כרגע היא לכיוון מאזדה 2 דינמיק שנתון 16 בערך שניתן למצוא ב50-60K, חבר המליץ לי לבדוק פולקסווגן גולף טרנדליין שנתון 14-15 שנמצא בערך באותו מחיר. ברור לי שהרכבים הם שונים אחד משפחתי ואחד סופר מיני, אבל בהינתן והמחיר כמעט זהה, ולפי הנתונים הגולף חזקה יותר וחסכונית יותר בדלק, על איזה הבטים עליי להסתכל ? שמעתי שהגרמניות פחות אמינות עם בעיות בגירים. חשובה לי אמינות ובטיחות, רכב מאובזר ולא רמות גימור חסרות כל, שיתאים לזוג לא צריך משהו גדול, בכללי שיהיה יותר רכב וחווית נהיגה, צריכת דלק שתהיה מעל 11-12 אני לא מחפש מנועים של 2000 גג 160…
הודעה אחרונה מאת Gavrik,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,149 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- orsh99
- Shay Shd Dave
- Pavlik
- משה גולד
- yor2
- Liquidator
- הצילינדר השישה עשר
- SlowRide
- BoazB11
- flytomars
- dinnnn