Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-15-16K לנער בן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, shtutnik כתב:

לרגע בו אעבור טסט בעז"ה

למה שתעבור טסט בעזה? אין טסטים איפה שאתה גר?

לפני 36 דקות, shtutnik כתב:

כמו משאית סמיטריילר(לאמא שלי יש כזו)

לאמא שלך יש סמיטריילר?! איזה מגניב!!!

וברצינות - חותם על כל מילה שכתבת. העולם צריך עוד חבר'ה צעירים עם ראש על הכתפיים. שאפו.

וואו... אני חושב שזה הדבר הכי זקן שאמרתי בחיים שלי. 

רק הסתייגות אחת - 106 ראלי כנראה תהיה יקרה ללא פרופורציה בגלל הערך האספני שלה, אז אם לא ממש רוצים ספציפית ראלי, הייתי הולך על משהו אחר (גרסה אחרת של ה-106 היא אופציה הגיונית לגמרי).

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 2 דקות, פבל כתב:

לאמא שלך יש סמיטריילר?! איזה מגניב!!!

וברצינות - חותם על כל מילה שכתבת. העולם צריך עוד חבר'ה צעירים עם ראש על הכתפיים. שאפו.

וואו... אני חושב שזה הדבר הכי זקן שאמרתי בחיים שלי. 

רק הסתייגות אחת - 106 ראלי כנראה תהיה יקרה ללא פרופורציה בגלל הערך האספני שלה, אז אם לא ממש רוצים ספציפית ראלי, הייתי הולך על משהו אחר (גרסה אחרת של ה-106 היא אופציה הגיונית לגמרי).

הרגת אותי מצחוק, באמת אולי שגיתי קצת בסימני פיסוק וכאלה אבל אני כיתה יא, מותר לי :) 

לאמא שלי אין סמיטריילר, עדיין. אבל הייתה לנו פעם ספארי והיא נהגה בה כמעט באופן קבוע אז...

ברור שיש טסטים איפה שאני גר אבל בעזה הם לא מקפידים כמו פה😂 בכל מקרה זה אמור להיות בע"ה- בעזרת השם, אני כבר מחכה לזה בטירוףףףףף

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

שיהיה המון בהצלחה, הנאה ובטיחות בכביש.

טוב לשמוע שלמרות ההתלהבות שלך והרצון לנהוג על הפונטו (אוטו מדהים, במיוחד כרכב ראשון!) עדיין יש בחורים צעירים כמוך שמחכים לקבל רישיון כדי לנהוג על כביש ציבורי, ולא מתפארים בניסיונם הרב על הכביש עוד מגיל 15.

פות״ש, אשמח אם תוכל להגיד באיזה אזורים בארץ אתה מסתובב עם הניסיון הרב שלך בכביש כדי שאדע לא להתקרב למקצועיות האין סופית שלך.

הגורם מספר אחת לתאונות בכביש הוא ביטחון עצמי מופרז.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, shellcase כתב:

ה רושם על החברות שלך,

בגיל 18-16 מספיק שיהיו לך אופניים חשמליים כדי להרטיב, כשיש לך רכב, אתה גם באמת יכול להרכיב.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
לפני 19 שעות, Shay_u כתב:

שיהיה המון בהצלחה, הנאה ובטיחות בכביש.

טוב לשמוע שלמרות ההתלהבות שלך והרצון לנהוג על הפונטו (אוטו מדהים, במיוחד כרכב ראשון!) עדיין יש בחורים צעירים כמוך שמחכים לקבל רישיון כדי לנהוג על כביש ציבורי, ולא מתפארים בניסיונם הרב על הכביש עוד מגיל 15.

פות״ש, אשמח אם תוכל להגיד באיזה אזורים בארץ אתה מסתובב עם הניסיון הרב שלך בכביש כדי שאדע לא להתקרב למקצועיות האין סופית שלך.

הגורם מספר אחת לתאונות בכביש הוא ביטחון עצמי מופרז.

תודה רבה, אני באמת התאהבתי בפונטו (דרך אגב, העלתי שרשור של המיני שחזור/שיפוץ שהיא עוברת.)

בוער בי לנהוג אבל אני יודע שאם אנהג ללא רישיון אני מסכן גם את עצמי וגם את העוברים והשבים ועל זה אני לא מוכן לקחת אחריות חו"ח לפגוע במישהו כי אני עדיין לא למדתי לנהוג במאת האחוזים...

פורסם
לפני 4 שעות, shtutnik כתב:

בוער בי לנהוג

מבין אותך מאוד מאוד!!

אולי תבקש ממורה הנהיגה לעשות לו קניות וכדומה כשאתה נוהג והוא לצידך בתשלום סמלי

שמעתי על כאלו

בתאריך 15.6.2020 בשעה 16:34, פבל כתב:

מר פבל: הבנאדם כתב "בעזרת השם" בראשי תיבות זה הכל.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 15 דקות, פבל כתב:

זה היה בצחוק... אני הרבה פחות מטומטם ממה שאשתי טוענת. 

זה ברור שאתה חכם מאוד- אחרת לא היית מנהל בפורום כ"כ חשוב ומועיל!

ואגב אפשר שאלה: מותר לצחוק פה קצת בלי לקבל "הערת אזהרה"?

משתדל לעזור

פורסם

תלוי במקרה ובטיב ההודעה. כדי לשפר את הסיכוי שלך לצאת ללא פגע, רצוי להוסיף פריט מידע שימושי להודעה. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 4 שעות, המחליף כתב:

זה ברור שאתה חכם מאוד- אחרת לא היית מנהל בפורום כ"כ חשוב ומועיל!

ואגב אפשר שאלה: מותר לצחוק פה קצת בלי לקבל "הערת אזהרה"?

חנופה בשקל 90 תמיד עובדת :)

לא שווה לך לנהוג בלי רישיון בכביש הציבורי..

• תוכן חדש...