Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אנחנו מעוניינים לקנות ג׳יפון חדש,  ונשארנו עם 2 אפשרויות.

ספורטאז דיזל אורבן או אופל גרנדלנד x דיזל.

דיזל כי נסע כ 25 אלף בשנה.

על ספורטאז עשינו נסיעת מבחן ודיי נהנינו מהנסיעה (עכשיו יש לנו יונדאי 2010).

על אופל עדיין לא עשינו נסיעת מבחן.

לא מצאתי הרבה על האופל, אשמח לשמוע חוות דעת על שני הדגמים, אמינות, עלות תחזוקה, צריכת דלק אמיתית.

פורסם

לטעמי (מבלי שנסעתי על האופל) הקיה ולו מהסיבה של מה שקורה בשוק המשומשות,

אמנם אני  לא מאלו שקונה כבר עם מחשבה למכור,

אבל מכיוון שהנתונים הבסיסיים די שווים ובביקורות של האופל אתה לא רואה משהו יוצא דופן, אז למה לא להכניס את השיקול הזה גם?

פורסם

מכיר ספורטאז' קצת יותר, גרנדלנד סיבוב של חצי שעה לאחרונה, אז פחות. האופל עדיף בכל הנוגע לאיכות נסיעה ותחושה באופן כללי, גם סוחב בכלל לא רע למרות המנוע הצנוע. בגדול 3008 שמרגיש הרבה יותר מסיבי מהמקור ויש לו גם בקרים פיזיים למזגן, מבחינתי ביג פלוס. 

פורסם

אני הייתי בוחר את האופל. יש לו גיר פלנטארי לעומת גיר כפול מצמדים בקיה.

נהגתי רק בגרסאות הבנזין של שתיהן והאופל הרבה יותר איכותית ונעימה לנסיעה.

בנוסף עד כמה שזכור לי בספורטאז' אין בקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם

כשבוחנים את האופל, קשה לי להבין מה היתרון שלו ע"פ אחיו מבית? 

פיג'ו 3008 - מעוצבת, איכותית ומבוקשת. 

סיטרואן c5 איירקרוס - מרווחת מאוד בספסל האחורי ותא המטען, נוחה ומוצעת במחיר מצויין ועם 5 שנות אחריות. 

לא מוצא סיבה לרכוש אופל. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נושא של מחירון לא ממש קריטי, כי הרכב ישאר להרבה שנים.

נהגנו על סיטרואן והנסיעה באמת מהנה, אבל ממש לא מתחברים לכל הטאצ׳ ומחסור בכפתורים פיזיים, שקיה ואופל נותנים מענה.

מנוע פלנטארי באמת שיקול לטובת האופל.

מה לגבי עלות טיפולים ובכלל אמינות חלקים 

פורסם

שים לב שיש הבדל גדול במרווח הברכיים במושב האחורי בין האופל לספורטאג'. בספורטאג' תקבל משהו כמו 10 ס"מ יותר.

לעומת זאת מבחינת האבזור, האופל לא רואה את הספורטאז' דיזל ממטר (היא מתחרה בגרסת הפירמיום, אם כבר).

פורסם
לפני 6 שעות, markb205 כתב:

כשבוחנים את האופל, קשה לי להבין מה היתרון שלו ע"פ אחיו מבית? 

פיג'ו 3008 - מעוצבת, איכותית ומבוקשת. 

סיטרואן c5 איירקרוס - מרווחת מאוד בספסל האחורי ותא המטען, נוחה ומוצעת במחיר מצויין ועם 5 שנות אחריות. 

לא מוצא סיבה לרכוש אופל. 

הוא פשוט מבטא תפיסה שונה, שמרנית יותר בעיצוב, יש לו בקרים פיזיים למערכת המיזוג, הוא מרגיש מוצק יותר, נדמה לי שהוא גם זול יותר. לא כולם מתחברים לאוונגארד של ה 3008.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, רועי5 כתב:

הוא פשוט מבטא תפיסה שונה, שמרנית יותר בעיצוב, יש לו בקרים פיזיים למערכת המיזוג, הוא מרגיש מוצק יותר, נדמה לי שהוא גם זול יותר. לא כולם מתחברים לאוונגארד של ה 3008.

ל-3008 אין בקרת שיוט אדפטיבית בגרסה הבסיסית לעומת הגראנדלנד 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כניראה נירד מהרעיון של קיה בגלל המצמד שצריך להחליף כל המזןף כי הרבה מהנסיעות הן בעיר.
מה דעתכם על סיטרואן איירקרוס C5, מאוד התרשמנו אחרי נסיעת מבחן, גם המנוע חזק, ואחלה נהיגה.
צריך לשחוש מרכב צרפתי?

הרכב ישאר אצלינו הרבה שנים.

פורסם

אין מה לחשוש. 

לרכב גם 5 שנות אחריות. 

קניה מצויינת. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...