Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר dsg 7 dq200

almogb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך חוות דעת על גיר dsg 7 dq200.. מתלבט לגבי רכישה של איביזה חדשה ושמעתי שיש המון בעיות עם הגיר הזה בלאון..

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו בעיות בכל הדגמים בהם הותקן הגיר. בעקרון יש הרבה פחות עם חלוף הזמן ושיפור המכללים.

אם עיקר נסיעותיך הן בינעירוניות, הייתי רוכש ללא חשש. אם עיקר נסיעותיך עירוניות הייתי מחפש רכב עם גיר פלנטרי או רציף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסיעה משולבת.. לרוב נסיעות קצרות של 15 ק"מ ופעמיים-4 פעמים בשבוע נסיעות ארוכות יותר של 120 ק"מ לערך..

פורסם

לא ממליץ ללכת על זה, בהתחשב בכמות התקלות שאנשים מדווחים כאן, למה להסתבך? ועוד עם יבואן "נהדר" כמו צ'מפיון.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הגיר הזו יצא מהמחזור במדינות כמו סין ודרום אמריקה שבהן תנאי האקלים והנהיגה דומים לישראל. עבור סין פותח גיר רטוב מיוחד (dq380) לשוק שלהם במטרה להחליף את הdq200 שעשה שם אינסוף בעיות, כמו כאן.

לארץ הם ממשיכים להביא את הגיר הדפוק כי בארץ יש צרכנים טיפשים.

פורסם

ולאיזה מכוניות הDQ380 משודך ? למיטב ידיעתי לא למכוניות הקטנות ואני רואה שהוא משודך בעיקר למנוע EA888 , קרי מנוע 2.0.

בכללי קשה למצוא פירוט איזו גרסה של DSG7 יש ברכבים שונים.

פורסם

ה dq250 הרטוב, 6 הילוכים, נמכר גם במכוניות כמו הטיגואן והמיניוואן של סיאט, עם מנוע ה 1.4. מאמין שבמקרים האלו זה משיקולי משקל. ה dq200 לא היה אמין גם בשנת 2015, למרות ההצהרות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

יש לי את הגיר הזה ב-Q2, אומנם נהגתי עד עכשיו רק 1,500 ק"מ וברור שאין בעיות, אבל התרשמתי שהוא גיר נעים, העברות מהירות ולא מורגשות, כמעט תמיד חלק וגם חסכוני בדלק. לפניו נהגתי בגיר רציף שהיה הרבה יותר רועש ופחות נעים. התוואי שלי ברובו בינעירוני אבל כמו כולם הפקקים לא מקפחים גם אותי.

אהיה מאוד מאוד מופתע אם אצטרך לממש אחריות על הגיר.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

בכפול מצמדים השחיקה של הגיר מורגשת - גיר חדש לא דינו כגיר עם נסועה עליו, בניגוד לגיר אוטומט שמצליח לשמור על תחושה דומה עד התקלה.

כמו בידני בכפול המצמדים מרגישים עם הקילומטרז לאט לאט את הרעידות במהירויות ביינים ואת ההחלקות הקטנות עד שמגיע ההחלפה - כמו בידני כמות הפקקים או הצורת שימוש שלך בגיר משפיעה על אורך חייהם של המצמדים ושל המכטרוניקס מאוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אז בקיצור ממליצים להתרחק מהגיר הזה ?

לא בהכרח.

היתרון הגדול שלו הוא ביצועים טובים, וצריכת דלק נמוכה.

לדעתי אם תסגל לעצמך סגנון נהיגה שלא שוחק את המצמדים (כן, גם בפקקים) תוכל להנות מהיתרונות בלי לאכול "חצץ".

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לא בהכרח.

היתרון הגדול שלו הוא ביצועים טובים, וצריכת דלק נמוכה.

לדעתי אם תסגל לעצמך סגנון נהיגה שלא שוחק את המצמדים (כן, גם בפקקים) תוכל להנות מהיתרונות בלי לאכול "חצץ".

מה זה ״סגנון נהיגה שלא שוחק את המצמדים״?

שואל כי יש לאישתי פיאסטה אוט׳ שנת 2014 שהספיקה להחליף כבר שני סטים של מצמדים, והייתי שמח לדעת שאני מפספס משהו ושניתן למנוע/לשפר את המצב.

פורסם

לא מכיר את הגיר בפורד, ולהבנתי בגיר הזה לא משנה איך תנהג - זה לא יעזור. ב-dsg אפשר להרגיש את השתלבות המצמדים ולסגל סגנון נהיגה מתאים. שכרון לשחיקה קטנה יותר של המצמדים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...