Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אני מחפש רכב מיני כגון מיצובישי ספייס סטאר, שברלוט ספארק וכו' לנסיעות קצרות בעיר.

אני בדקתי באתרי יד 2 עבור הרכבים הנ"ל והמבחר לא גדול כלל וכלל, האם מישהו קנה סוכנות רכב וממליץ? מה היתרונות והחסרונות?

כי אני טרם קניתי רכב וזהו הרכישה הראשונה.

אודה אם מישהו מכיר את התחום ויכול להמליץ מאיכן עדיף?

רב תודות ושבת שלום!

פורסם

מאוד קשה למצוא רכבים כאלה בסוכנויות רכב גדולות ואמינות (יחסית). 

הייתי מנסה את המזל בטרייד אין של מיצובישי (כולמוביל טרייד) שם אולי תמצא גם i10. והטרייד שנייה של שברולט.

הייתי בודק גם  מה יש לטריידמוביל וקרסו טרייד להציע (אולי ניסן מיקרה או קיה פיקנטו). 

הרבה יותר קל למצוא רכב כזה ביד2. 

לא צריך שיהיה מבחר גדול, מספיקה מודעה אחת רלוונטית. 

בקיצור, יש לפעול בשני הכיוונים במקביל. 

לחברות ההשכרה והליסינג לא הייתי פונה בכלל. רכב בסכום כזה, יוצא ליסינג, יהיה שחוט ועייף. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

לקרסו 2 חברות:קרסו טרייד וליס4יו, שניהם מקבלים את הרכבים ממרכז השבחה אחד כלומר איכות ההשבחה זהה ומאגר הרכבים במחשב זהה אם כי לקרסו טרייד יש יותר רכבים מטרייד אין.

קרסו טרייד נתנו לי הצעות גבוהות יותר מליס4יו על אותו פרופיל של רכב ואפילו על אותו רכב ולכן קניתי בליס4יו בנוסף בליס4יו מקבלים יותר הטבות.

ולכן לא מחייב שיציעו לך רק רכבים פרטיים בקרסו טרייד.

לחדי עין איכות תיקוני הפח ממרכזי ההשבחה נמוכה יותר ממוסך פחחות פרטי,רוב האנשים לדעתי לא ישימו לב.

אני לקחתי את הרכב למכון בדיקה 'ניבדקי רכב' וביקשתי מהבוחן לבצע בדיקה יסודית ברכב,הוא הכין רשימה ארוכה שאיתה באתי לחברת הליסינג ואם קצת משא ומתן הם היו מוכנים לתקן את כל הליקויים,מדובר ברשימה של כמה אלפי שקלים שביד פרטית אין שום סיכוי שתיתקזז עם המוכר ב 100% וזאת מכיוון שרוב המוכרים לא מכונאים ולא יודעים להעריך את עלות התיקון ויגידו לך שזה לא מפריע לנסיעה או שאין להם זמן להסתובב במוסכים כדי להעריך את עלות התיקונים ואיפה הזמן שלך שתיצטרך לבלות במוסכים לתיקונים.

בליס4יו אתה מקבל אחריות שנתיים וטיפול חינם,אולי זאת אחריות מוגבלת אבל גם משהו.

החוזקה של חברות הליסינג והטרייד הגדולות זה התיקונים וזה שאתה קונה מחברה ולא אדם פרטי.

מציע לך לא להסתמך על הבדיקה של חברות הטרייד/ליסינג היא לא שווה כלום.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

היתרון בטרייד אין של היבואנים ששם תמצא רכבים מידים פרטיות, עם ק״ נמוך לעומת רכבים ממגרשי הליסינג.

כמה זמן אתה מחפש?

האמת שביד 2 יש כמה ספייסים יד 1/2 עם ק״מ ממוצע ששווה לבדוק אותם.

ספארק  ברמת אבזור lt+ וltz יקרות יותר ועולות לפחות 40 ויותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...