Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק, הקליאו כיפית בהרבה והיא אחת מהיותר ספורטיביות בקטגוריה הזאת של הסופר מיני עממיות. זה למה אישית הייתי בוחר בה מבין שני האופציות אבל ברור לי שלא לכל אחד סדר עדיפויות דומה. 

פורסם

תודה רבה. אני מאוד מאוד מתחבר לקליאו כרכב כיפי ומהנה, ואם לא הייתי עושה 35K ק"מ בשנה, לא הייתי חושב פעמיים. לכן הדילמה וההתחשבות בצריכת הדלק. לפי אתר אוטו הקליאו עושה (במבחן) כ-1/15, והאיביזה 1/18.   😩

פורסם
לפני 3 דקות, noknok כתב:

ב35 אלף קילומטר בשנה הייתי מחפש דיזל בכלל.

חיפשתי, לא מצאתי צירוף טוב של קילומטראז' ומחיר. יש לך רעיון? אני חשבתי על 208 דיזל, אבל קשה מאוד למצוא.

פורסם

מה התקציב? ה208 דיזל/קליאו סטיישן דיזל/קקטוס דיזל יכולות להיות אופציות מעולות.

זה לא קל למצוא רכב דיזל שנוסע מעט כי רובם נרכשים כדי ליסוע הרבה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 2 דקות, noknok כתב:

מה התקציב? ה208 דיזל/קליאו סטיישן דיזל/קקטוס דיזל יכולות להיות אופציות מעולות.

זה לא קל למצוא רכב דיזל שנוסע מעט כי רובם נרכשים כדי ליסוע הרבה.

הקליאו דיזל חלשה (90 כ"ס) אני מכיר את המנוע מדאצ'יה לוגאן וסנדרו, ונסיעה ברנו בחו"ל. בדאצ'יה זה בסדר כי הן שוקלות פחות ובקליאו חסר קצת כוח.

קקטוס לא מתנהגת מי יודע מה (ואני לא אוהב את העיצוב), אבל היא אחות של ה208. אז נשאר רק ה208.

פורסם

אתה באמת נוסע הרבה. לדעתי חייב דיזל ואם אין משהו בנמצא אז רכב בנזין הכי חסכוני שתוכל למצוא תוך כדי שימלא את הצרכים שלך. 

מבין שתי האופציות היתרון שבחיסכון של האיביזה יותר מהותי ממה שיש לקליאו להציע. 

אני חושב גם שכוח צריך להיות בסדר עדיפויות פחות גבוה במקרה הזה, גם אם הרכב המתאים הוא רק 90 כ"ס. 

פורסם

ביטוח מקיף על הקליאו זול משמעותית מאשר לאיביזה, אז גם אם האחרונה תיהיה חסכונית יותר (והיא לא) עלות הביטוח תקזז את החסכון הזה.

תכלס - ל35 בשנה הייתי בודק אפשרות לחנייה התחנת הרכבת הקרובה לביתי ולהמשיך משם.

אני מכיר לא מעט אנשים שניסו לסוע את הקילומטראג' הזה והפסיקו כי המחיר (לא דווקא הכלכלי) היה גבוה מדי. תוודא שאתה מסוגל לשלם אותו.

אם אין אפשרות, ואתה מודע למשמעות של 35 בשנה - דיזל כנראה יהיה האופציה הטובה ביותר.

פורסם
לפני 14 שעות, stum כתב:

ביטוח מקיף על הקליאו זול משמעותית מאשר לאיביזה, אז גם אם האחרונה תיהיה חסכונית יותר (והיא לא) עלות הביטוח תקזז את החסכון הזה.

תכלס - ל35 בשנה הייתי בודק אפשרות לחנייה התחנת הרכבת הקרובה לביתי ולהמשיך משם.

אני מכיר לא מעט אנשים שניסו לסוע את הקילומטראג' הזה והפסיקו כי המחיר (לא דווקא הכלכלי) היה גבוה מדי. תוודא שאתה מסוגל לשלם אותו.

אם אין אפשרות, ואתה מודע למשמעות של 35 בשנה - דיזל כנראה יהיה האופציה הטובה ביותר.

נקודה מעניינת מאוד, צריך לבדוק את העניין. בנוסף נראה שהקליאו תמיד זולה יותר, וגם זה מקזז את ההוצאות על הדלק.

בכל מקרה, על סמך מה אתה טוען שאיביזה לא חסכונית יותר? והאם יש לך רעיון על דיזל (חוץ מקליאו דיזל ופיג'ו 208 שאני בודק גם).

פורסם

חברים אני בשלבי התלבטות אחרונים, אך כרגע בין הקליאו לפיג'ו 208.

שני הרכבים יוצרו בשנת 2018, והמחיר שלהן מאוד דומה:

-קליאו 1.2 רמת אבזור Collection (הכי גבוהה), זה כבר לא מזגן רגיל, אלא בקרת אקלים (מקווה שיש שיפור). עדיין מנוע 1.2 טורבו, 120 כ"ס. דגם לאחר מתיחת פנים.

-208 1.2- לא זוכר איזו רמת גימור, נראה לי Active. גם טורבו 110 כ"ס. גם כן לאחר מתיחת פנים.

לקליאו תיבה רובוטית 6 הילוכים, ול208 תיבה אוט' פלנטרית 6 הילוכים. לפי הנתונים הקליאו זריזה יותר.

איזו תיהיה חסכונית יותר? דלק, מחירי ביטוח, וכו'. בבקשה עזרו לי להחליט מה לקחת!

תודה לכולם.

פורסם

מבחינת דלק הם יהיו די דומות, ביטוח אתה יכול לעשות בדיקה ב wobi למשל.

בסופו של דבר תיסע על שניהם ותיראה מי יותר נוחה לך, פעולת הגיר, מנוע, מושבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיג'ו הרבה יותר נוחה מהרנו גם מבחינת מושבים וגם שיכוך מהמורות.

מצטרף ליוליאן ומציע שתעשה נסיעת מבחן כי ההבדלים בתחום הזה משמעותיים.

פורסם (נערך)

@razi_pazi

תודה! אתה יודע לומר לי על צריכת הדלק הבינעירונית?

@Mike808

לגבי הנוחות בעיר, נכון ש208 עדיפה. אבל אני נוסע המון מחוץ לעיר, אז חשובים לי גם הביצועים, החיסכון וההתנהגות. האם גם באלה 208 טובה יותר?

הבעיה שאין אפשרות לבצע נסיעת מבחן בכביש 6 לדוגמה...

עריכה אחרונה על ידי vagers
פורסם

מנסיעה בסיטרואן c3 בעלת אותו מנוע וגיר, יש רעידות בזמן האצה קלה כאשר הרכב בהילוך 6 עקב סלד נמוך מידי.

בקליאו הנסיעה חלקה.

מבחינת נוחות הקליאו די נוחה מחוץ לעיר עם מושבים נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...