Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום קשר בין פיאסטה 2001 לפיאסטה 2010.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל המחשבה שלי לגבי הגולף 2012 , היא במידה ואני מותח קצת את התקציב שלי אני מקבל רכב חדיש שהמחירון שלו גבוהה בהרבה מהמחיר הקניה שלי , מטופל וממקור אמין במיוחד. 

ז״א , שבמרוצת השנים(3 שנים נניח)  , סביר להניח שהפיאסטה תימכר בפרוטות וכך גם האקסנט. 

אבל את הגולף יש סיכוי לא קטן שאצליח למכור במחיר הקניה או אולי להפסיד כמה שקלים אבל זה לא יהיה קריטי במיוחד . 

ואם לא אמכור אהנה מרכב גרמני , חזק ואמין בן 8 שנים לתקופת זמן ארוכה. 

ובאמת אני שואל , מה הסיכונים בכך? 

בוא נאמר שחלק X נהרס לי בפיאסטה/אקסנט/מאזדה , ואותו חלק X נהרס לבעלים של גולף 2012 , מה יכולים להיות הבדלי המחירים ואם הם עד כדי כך קריטים? 

או טיפולים , האם יש באמת הבדל משמעותי במחירי הטיפולים? 

מה באמת הבדלי המחירים באחזקה? 

במספרים לא בתיאוריות בבקשה...

• תוכן חדש...