ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הגדרתי כסוויט-ספוט את התקציב הידוע לשמצה 15K. כרגע ממקד את החיפושים באוטומט כדי שגם בת הזוג תוכל לנהוג, עדיפות לסופר מיני, לא 3 דלתות. נסועה שנתית אני מעריך בלא יותר מ-15K שתתחלק חצי חצי בין עירוני ובין-עירוני. סיננתי לפי הלוחות בשבועות האחרונים והמצב הוא כזה, סיריון 2008-2010 (בעדיפות נמוכה, לא מת על איך שהן נראות) גטס אוטומטיות (רובן המוחלט עם ק״מ באיזור ה200K) פיאסטה 1.4 2009-2010 בודדות קליאו דור 3 1.6 בנוסף, אני כבר הרבה זמן מפנטז על סוויפט 08-09 (אם מותר לקרוא לזה פנטזיה), יש כמה אקזמפלרים עם נתונים סבירים שדורשים מתיחה של התקציב לאיזור ה18. לא ישבור אותי כלכלית, אבל כן חורג מהתוכנית. אשמח לשמוע את דעתכם,…
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 464 צפיות
שלום, קיבלתי הצעת מחיר (מוסך לא מורשה) לטיפול לפני טסט והחלפת טיימינג. העלות גבוהה ולכן חשוב לי לבדוק פה לפני שזה הגיוני. מצורף. תודה
הודעה אחרונה מאת oryagel, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכולם וחג שמח! לפני 3 חודשיים היה לי סיאט לאון שרק נקנתה ולצערי עברתי איתה תאונה. לא הצלחתי למצוא עוד אחת ידנית כמו שהייתה לי במחיר הגיוני. אנשים דורשים מעל המחירון ב 5 או 10 אלף,חושבים שיש להם למבורגיני ביד. התקציב שלי הוא עד 60 אלף. אחרי שקניתי את הלאון ב 85 אלף החלטתי להוריד את התקציב. אני מחפש רק מהנה לנהיגה וחסכוני בדלק. הנסיעות שלי יום יומיות מפ"ת לרמת גן. מעדיף רכב עם גיר רגיל. אשמח להצעות! תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
שלום, מחפש רכב גדול מרווח למשפחה, בתקציב עד 35. אני מת על צרפתיות אבל הניסיון האחרון שלי איתן היה בשנות ה 90 עם 306 הצבק מדהימה ואמינה. סיטרואן c5 מודל 2012 עד 2015 מנוע 1.6 טורבו נמכרות בין 25 ל 35 תלוי שנתון מס ק"מ יד וכו. איזה גיר יש ברכב הזה? מיושן ובעייתי? צריך להזהר מאמינות הטורבו? המודל הזה יצא באזור 2010 וסיים את דרכו ב 2015. יש מודל ספציפי ששינו בו משהו, עדכנו משהו במנוע, גיר, שחשוב לדעת? אשמח מאוד לחוות דעת האם להזהר או שאני יכול ללכת על ההרפתקה הזאת ולצאת ממנה בשלום והנאה אחרי כמה שנים. רב תודות
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 473 צפיות
שלום מחפש רכב לאשתי, בעיקר הלוך וחזור מהעבודה. מאמין שיעשה בסביבות 15k בשנה. שנתון עד 2015. שלא יהיה גדול אבל חשוב שתיכנס עגלה בבגאז'. אשמח לייעוץ.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 474 צפיות
מחפש רכב בטיחותי ואמין לטווח ארוך לזוג +1 עם אופציה להרחבה בשנים הקרובות לנסיעות עירוניות במרכז בעיקר אבל גם לטיולי סופש וכו.. חשבתי על יונדאי i30 או ניסאן קשקאי (יד שניה כמובן) יש עוד המלצות או הארות על הדגמים האלו? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 453 צפיות
אהלן חברה, תקציב עד 10,000 (אפשר למתוח עד 15,000 אבל לא הכי מתלהב) , נדרש עירוני אוטומטי. דעתכם? תודה
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מתעד לקנות רכב 0 קמ כנראה או לקחת בליסינג תפעולי. עדיין לא החלטתי אם זה משתלם. אם לקנות אז חשבתי עד לסכום 150k בהנחה ואצליח לקבל טרייד אין 30k לרכב שלי. כלומר מהכיס שלי עד 120k. אני מאד רוצה בקרת שיוט אדפטיבית עם זחילה בפקקים ורוצה צריכת דלק נמוכה יחסית. מצד שני רוצה אוטו גדול ואמין. אני בגובה 1.86 ואדם גדול ורוב השבוע נוסע לבדי אך בסופי שבוע נוסע עד 3 מבוגרים ושני ילדים . אני נוסע 25k בשנה. חשבתי על הרכבים הבאים עם בקרת שיוט אדפטיבית יונדאי איוניק 2020 124k אפס קמ 20km/l. לא נראה רכב גדול וגבוה סיאט אטקה 2020 סטייל 132k אפס קמ 14.5km/l מיצובישי אאוטלנדר 2020 7 מקומות אינטנס 147kשח אפס קמ מיצובישי 7 מקומות אינסטייל 152…
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מומחים יקרים, אשמח להמלצות מה לתקן בעקבות הבדיקה המצורפת. תודה
הודעה אחרונה מאת marckfeld, -
-
c4 דיזל ידני
מאת LIOR@-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 659 צפיות
הי מבקש חוות דעת על סיטרואן 1.6 דיזל שנת 2011 ידנית ראיתי כמה דוגמאות החשש הוא בעיקר מהקילומטרז הגבוהה סך הכל אחרי נסיעה על הרכב הרכב נוסע טוב שקט והמצב הפנימי של הרכב נראה דווקא סבבה לרכב עם 250 אלף קילומטר . השאלה היא באמת איך האוטו מבחינת אחזקה האם יש מחלות שצריך לדעת עליהן לפני שהולכים על רכב כזה ? האופציה השניה שלי היא רנו מגאן 1.5 דיזל אוטומט גם על הרכב הזה עשיתי נסיעה הסיטרואן יותר אוטו לדעתי ולא הכי אהבתי את הגיר אבל גם על הרכב הזה הייתי רוצה לדעת את דעתכם . תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 538 צפיות
היי חברים ואחרי חג שמח לכולם, תחילה הקדמה, סטונדט שנה א׳ בן 24 למדעי המחשב, גר בראשון לציון ולומד במכללה למנהל, כרגע ״לימודי״ בוקר, שנה הבאה עובר ללימודי ערב (הזום הרג אותנו [emoji17]), עובד בחברת סטארט-אפ קטנה בפתח תקווה כ3 פעמים בשבוע, ועוד כפעמיים בשבוע מהבית. עד כה הסתדרתי בלי רכב, אבל עם עניין הקורונה והתחבורה הציבורית עלה הצורך ברכב. החיפושים החילו בתקציב של עד 45 אש״ח ולאט לאט עלו לעד 60 אש״ח, במטרה באמת לרכוש אוטו שיתן לי טיפה יותר הנאה מפיקנטו, במחיר יחסית שפוי וללא תקלות עד כמה שאפשר. בהתחלה חשבתי על מכוניות כמו פיקנטו, i10 וספארק אוטומטיות, ואז עלה הרעיון של הגיר הידני. (206 ירדה מהפרק בגלל בעיית הרצועה, ובכלל המראה החיצוני פחות משך אותי) הסתכלתי טיפ…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, (אני באמת בור בתחום, אשמח לשאלות מכוונות.) מתעניין במשפחתית בטיחותית (שיקול מרכזי!) שייש לה מקום לשלושה מושבי בטיחות מאחור. מגבלה - החנייה שלי תחומה ע״י קירות, ורוחבה - 266 סנ׳. מעדיף משומשת על חדשה (בכל מקרה לאחר כחודש לא יהיה הבדל חיצוני). אין לי מגבלות תקציב קשיחות, למרות שאין כוונתי לרכבי יוקרה.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 655 צפיות
שלום, אשמח לעצה לגבי קניית רכב שני למשפחה (נשוי+2, לא מתכונן 3 :)) ברשותנו מאזדה 3, 2014 (75 קמ) במצב מעולה שהחלטנו להשאיר בתור הרכב "השני" (פשוט כי טריידאין לא נראה שווה לנו). אנחנו מחפשים רכב נוסף חדש, שישמש בעיקר את אשתי לנסיעות לא ארוכות במיוחד (רחובות<->חולון) לעבודה ובתור הרכב המשפחתי. אשתי אוהבת מאוד את המזאדה (וגם אני) אבל סובלת מהמנח הנמוך (מאוד) שלו ומעדיפה "גיפון" ותאמת, הלכנו לאיבוד. למען הסר ספק, היא רוצה ג'יפון בשביל הישיבה, אנחנו לא נוסעים בכלל בשטח דברים שראינו עד עכשיו: * סוזוקי ויטארה 18, גבוהה, מאובזרת, בסהכ בטיחות בסדר. לא גדולה במיוחד * סוזוקי קרוסאובר 18, בגדול אותו הרכב, דגמי 18 עם מנוע טו…
הודעה אחרונה מאת yfital, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אמא של אשתי עברה לאחרונה ניתוח החלפת ירך וקשה לה להיכנס לרכב נמוך. יש לה היום פיג'ו 207 שנת 2009 שממילא הגיע הזמן להיפטר ממנו. איזו סופר מיני בתקציב עד 110K יכול להתאים לה שיהיה בטיחותי ומושב נהג נוח וגבוה ? חשבנו על יאריס אבל הדגם הנוכחי כבר מיושן למדיי.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אני זקוקה לעצה דחופה, מתלבטת בין קניית יונדאי גטס או i10 שנת 2009. ההפרש במחיר בין שני הרכבים שמצאתי הוא 5600 שקל, הi10 מעט יותר יקרה. אשמח לעזרת מי שמבין!
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 567 צפיות
היי, באתי לקנות מאזדה CX-30 מליסינג 0 ק״מ. עדיין לא לקחתי את האוטו (רק שמתי 1,000 ש״ח מקדמה). גיליתי מעיון באינטרנט (לפי מספר הרישוי) שיש על הרכב ריקול על עדכון תוכנה למערכת הבלימה החכמה ולמערכת ההתנעה מחדש. האם ריקול מסוג כזה הוא סיבה לא לרכוש את האוטו? או אולי לבקש דגם שיוצר מאוחר יותר שעליו לא היה ריקול? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בבדיקת קומפרסיה למונדאו 2009 עם כמעט 200,000 קמ התגלה שבצלינדר אחד קיים יחס דחיסה של 74%. בעל המכון אמר ש85% נחשב תקין והערך 74 הוא קצת נמוך אבל גם הרכב לא חדש בכל זאת. השאלה האם זה יחס ממוצע לנתונים או מעיד על בעיה כלשהי? מצרף את תמונת התוצאה המלאה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 538 צפיות
שלום, אני מחפש רכב מיני בתקציב 20K , בדקתי סוזוקי ספלאש, I10, שברולט ספארק. ייעוד הרכב - נסיעות קצרות פעם פעמיים בשבוע גג. היות וזה קנייה ראשונה של רכב, מה אני צריך לבקש/לוודא מול מבעל הרכב , שאכן הרכב תואם למדועה בלי תאונות פגיעות בעלות וכו'.ושהרכב באמת מטופל כהלכה. אשמח לטיפים בנושא כמו כן המלצות לרכבים לייעוד בותקציב הנל יעזור מאוד. תודה וחג שבועות שמח לכולם!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן, אז הגעתי למסקנה שחוסר ההתעסקות בכל מה שקשור ללמכור את הרכב שלי שווה לי כמה אלפי שקלים ועכשיו אני מחפש לעשות טרייד אין בחברה נורמלית ולא אצל סוחר ממולח/מפקופק. ישנם חברות שהן לכאורה ספקיות הטרייד אין הרשמי של היבואניות כמו כלמוביל (יונדאי מיצובישי) טופ טרייד (דלק מוטורס) או אוטודיל. שאלותי: 1. האם חברות אלה אכן נחשבות אמינות יותר מסוחרי "מגרשים" ( או אולי לפחות חלקן) ועסקה איתן (לאחר בדיקה) ניתן לעשות בראש שקט יחסית? 2. קיבלתי הצעה על הרכב שלי לטרייד באחת החברות הללו היום ונאמר לי שהם לוקחים לבדיקה לפני הרכישה. בהנחה שהשלדה, הגיר והמנוע תקינים (והם כן) האם ההצעה שהם נותנים היא לרוב עמדת פתיחתם במשא ומתן ושסביר שבבדיקה שלהם יתחילו להוריד לי מההצע…
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
רכב משפחתי אמין
מאת gopog- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 957 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי, כאשר המטרה שיהיה בטיחותי, אמין ונח. אני מעוניין לרכוש את הרכב לטווח ארוך. התקציב הוא עד 80,000 ש"ח הציעו לי יונדאי אלנטרה 2018, 70,000 ק"מ, מליסינג של אדם יחיד בסכום של כ77,000... (אני נוסע כ15,000 ק"מ בשנה) האם הרכב נחשב טוב? (אני לא מבין בתחום הרכבים ולכן מתייעץ בין היתר בפורום). האם המחיר הגיוני? סביר? בתקציב כזה הייתם ממליצים על רכב אחר? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איזה רכב עדיף? שניהם חדשים ועולים אותו דבר מה ההתרונות והחסרונות של כל אחד?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
אשתף כאן החוויה שלי מהימים האחרונים עם לובינסקי - פיגו, אחרי שנים רבות הגעתי למסכנה שאני מוכן לשקול לרכוש פיגו כי אין ספק שהרכבים שלהם התקדמו... בצל המבצע על הפיגו 2008 - טרייד אין במחיר מחירון, הגעתי לסוכנות בכווונה של נסיעת מבחן והזמנה של דגם הפרימיום וגם מוכן לחכות כמה זמן שיקח עד שהרכב יגיע... אני מגיע עם סוזוקי קרוס - אובר שנת 2013 יד ראשונה ללא תאונות וסך 73K ק"מ על השעון, רכב שמור ומטופל כמו חדש, נאמר לי שבגלל שאני עושה טרייד על רכב 1600(אטמוספרי) לרכב 1200 (טורבו) זה נחשב שינמוך ולכן זה 4000 ש"ח מתחת למחירון, חחחחחחחח, בחיים שלי לא שמעתי שטויות כאלו, אציין גם שהנציג לא היה אדיב במיוחד בלשון המעטה... היית…
הודעה אחרונה מאת brianla, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 640 צפיות
שלום לכולם, אנחנו משפחה שצריכה 3 כסאות בטיחות מאחור. חשוב לי תא מטען גדול ורכב חסכוני. תקציב 160K-170K קוליאוס - מאוד מרווח, מפנק באבזור, מנוע סבבה ונראה משגע. הבעיה בספסל האחורי שטרם בדקתי אם נכנסים 3 כסאות בטיחות. קודיאק - מנוע חזק, חסר אבזורי פינוק, נראה מגושם, לא בדקתי אם נכנסים 3 כסאות בטיחות. פיגו - לא בדקתי את המנוע 1.2 וכן בגרסץ דיזל מעט יקר יותר, אבזורי פינוק נראה לי סבבה, נראה מעט כמו מיניבוס, נכנסים 3 כסאות בטיחות. הלב אומר קוליאוס, השכל אומר פיג'ו. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
סליחה על השאלה, אך מעולם לא ניסיתי לרכוש רכב מכונס. במה בדיוק זה כרוך? ידוע לי שלכונס אין שום אחריות, בדיקה וכדומה, והרכב יכול להיות גם אחרי תאונה קשה ולא אדע עד שיירכש. השאלה היא איך ניתן להשתתף במכרזים? האם יש עלות להגשת הצעות? האם רק ההצעה הזוכה תחוייב בכסף? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת visualboy, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי מצאתי פיקנטו יחסית חדשה עם קילומטראז נמוך עשתה קצת יותר מ40 בארבע שנים. נקנתה 0 ק"מ. מטופלת במוסך מורשה עם טסט לשנה. ללא תאונות עם החלפת כנף קדמית בגלל נזק חנייה. קבענו להיפגש ליד מכון בדיקה, בבדיקה שעשיתי לפני הכניסה למכון עשיתי בדיקה שלי וזיהיתי מספר בעיות: - הצמיגים גמורים עם סדקים בני יותר מ 4 שנים, מפתיע אותי שזה עבר טסט בכלל. - הרכב אמור לעבור בעוד חודש טיפול יחסית גדול של החלפת ברקסים רפידות מצת ופילטר. המוכר לא היה מוכן לזוז מהמחיר מחירון, בטענה שאם הוא היה יודע שהוא מוכר את הרכב גם לא היה מעביר אותו טסט. אציין שבטלפון היה נשמע שהוא יתגמש במידה וימצאו בעיות. זה רכב ראשון שלי אז יכול להיות שאני מפספס משהו. האם מקובל למכור רכב…
הודעה אחרונה מאת pitz, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום הורי רוצים לקנות רכב חדש מהחנות ועלה הרכב פולקסווגן Tcross,קראתי קצת ביקורות לא טובות על הגיר של פולקסווגן (DSG7) האם זה עדיין רלוונטי כי כל החוות דעת הם בערך בין השנים 14-17 אשמח לחוות דעת בנושא ..
הודעה אחרונה מאת Userforc, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 763 צפיות
מה דעתכם על הרכב? קיה פורטה 2015 1.6 LX
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 778 צפיות
תקציב לרכישה - עד 80אוטומטי חברה / ארץ יצור מועדפת - לא משנה כמובן לא שברולט רמת אבזור* משהו מפנק מולטימדיה חובה משהו שבאמת אתה ברכב ומתפנק שנתון (מאיזה שנה לפחות הרכב צריך להיות) -2016עדיפות לגיפ בא לי חשבתי על ניסן קאשקאי או כמו כולם קיה ספורטש במידה ויש עוד המלצות אשמח \עוד דילמה בתקציב הזה שזה פרייבט על יונדאי יוניק ההיברידי חדש/משומש - יד 2 דרישות של צריכת דלק(ליטר/קילומטר) -מעל 1\10 צורך הרכב אני רווק ללא ילדים כמו שרשמתי בא לי רכב מפנק נוסע בעיקר בעיר וגם לא הרבה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מצאתי הונדה ג'אז, 2019, 1000 ק"מ, ישבה כמעט שנה בחנייה כי מי שקנתה את הרכב עברה ניתוח ולכן אינה יכולה לנהוג מבחינת רישיון. הרכב רשום על אחותה, והיא הבעלים. פה ושם נסעו עם האוטו ובגלל זה עבר 1000 קמ עם הזמן. בעלת הרכב מוכנה לבוא איתי לחברת הונדה, לעשות שם בדיקה מול החברה להראות לי שהכל אמין, מוכנה להתחייב בבדיקה על הכל, מוכנה שאעביר בדיקת ביטוח. לרכב יש אחריות יצרן עד אוג' 2022. הפחד שלי הוא שהייתה תאונה כלשהי שלא טופלה במוסך ושיש היכרות עם בעלי מכונים באזור שיעלימו עין, כי הסיפור קצת חשוד. אבל המחיר הוא 20 אלף מתחת למחיר של אוטו חדש מהחברה לשנתון 2020. 85 אלף שקל. מציאה לכל דבר והאוטו עבר רק 1000km. מה ניתן לעשות בשביל להבטיח את לגיטימיות המכירה? מה כדאי לבדוק בנוס…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 592 צפיות
היי לכולם אני מחפש מכונית סטיישן נוחה וחסכונית. התקציב עד 35K. נוסע כ-20 K בשנה. תודה
הודעה אחרונה מאת :):),
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,273 אורחים (הצג רשימה מלאה)