ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 710 צפיות
היי, אשתי ואני מצפים לקטנה, ועם גידול המשפחה חשבנו גם לגדול ברכב (כרגע פיקנטו) וכן גם בבטיחות לרכב ג׳יפון. התקציב שלנו סביב ה 100-110 וחשבנו על רכב משנת 2017-2018 סביב ה 40-50 אלף ק״מ. אחרי שקראנו, או ניסינו לקרוא לא מעט סיננו את הרשימה. 1. סובארו xv אך ורק בדגם eye sight שכן רק בה יש את האבזור הבטיחותי המתקדם 2. מאזדה cx5 3. יונדאי טוסון 4. קיה ספורטאג׳ מאוד חשוב לנו הבטיחות של הרכב, אנחנו ניסע סביב ה 10-15 אלף ק״מ בשנה (נסיעות עירוניות), גם נוחות הנסיעה חשובה וכמובן שתיכנס עגלה בתא המטען (לא מאמין שלמי מהאופציות תהיה בעייה). אשמח לחוות דעתכם, גם אם אולי פספסתי חברה אחרת מומלצת או דגם ספציפי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 458 צפיות
הבנתי שבשנת 2011 ה308 עברה מתיחת פנים. אשמח אם מישהו יכול לפרט מה בדיוק כללה מתיחת הפנים לדגם 1.6 האטמוספרי (מעבר לחיצוניות) בדגש על מנוע וגיר.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 87 תגובות
- 14.6 אלף צפיות
היי חברים, פיג'ו יצאו במבצע של 100% מימון עד 130K ש"ח ללא ריבית עד 60 תשלומים לרכבים שלהם. אני די מתלבט לגבי ה-2008 החדשה בגרסת הדיזל, אך אני חושש מהסחירות וירידת ערך לא סטנדרטית לאחר 3 שנים כאשר ארצה למכור / לבצע טרייד אין ולרכוש רכב חדש. יש סיבה למה מקבלים מימון ללא ריבית וזה כי כנראה לא מצליחים למכור את הרכבים האלה, יחד עם זאת לא הייתי רוצה להיתקע עם הרכב או לסבול מאמינות וירידת ערך מוגזמת. ניסיתי לקבל אינדיקציה מהדגם היוצא של 2008 אך לא כל כך הצלחתי. אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות בעניין. מסלולי המימון לרכבים אחרים די יקרים, מימון ל-60 חודשים בריבית פריים + 0.5 ומעלה יוצא כ-15K ש"ח ריבית על כל התקופה וצפונה כך שאני לא ממהר לרכוש בריביות כאל…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 620 צפיות
שלום לכולם , רכב ראשון , התקציב עד 35 אלף . חשוב לי שהרכב יראה טוב , יהיה יחסית חסכוני בדלק ואמין . חשבתי ללכת על איביזה 1.4 ספורט 3 דלתות ידני (85 כ''ס) . עד כמה הרכב אמין מבחינת גיר ומנוע ? איך צריכת הדלק ? אולי כדאי לרדת בשנתון ולהביא דגם אחר של איביזה ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 522 צפיות
חמי הציע לי על דרך לבדוק את הרכב ממגרש מכוניות באזור הצפון. אני מתוך סקרנות רציתי לראות איך נראה העולם הזה של מגרשי המכוניות. הרכב זה רנו פלואנס דיזל 2012 רובוטית דו מצמדית עברה 250000 ק"מ מחיר מחירון 36,300 ש"ח לפי אתר "גיר". בעל המגרש דורש 18,000 ש"ח. שייכת לבת של בעל המגרש נקנתה מליסינג לפני שנתיים. ניגשתי לרכב עשיתי בדיקה מקיפה על הרכב ונסיעת מבחן. חיצונית הרכב נראה טוב חוץ מפגיעה קטנה בדלת הנהג בעל המגרש נותן אחריות על גיר ומנוע לחצי שנה + החלפת גלגלים. אני לא חושב לרכוש את הרכב, ויודע שיש הרבה דברים חשודים בכל הסיפור אבל רוצה לדעת מה אתם אומרים על זה.
הודעה אחרונה מאת netanel92, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי מחפשים רכב בטיחותי שנתון 2016/7 מחפשים ג'יפון וחשוב שיהיה עם מקום ל2 כסאות תינוק מאחורה ובגז גדול לעגלות וציוד נוסף התקציב 80,000 בערך היה לנו טויטה קורולה 2014 והיינו מאוד מרוצים תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קצת על עצמי: יאני בחור בן 25 מתכנן לעזוב את דירת ההורים עוד שנתיים שלוש. לאחר המון חישובים בין רכישת רכב או להשכיר דירה ברור לי שהחסכון נמצא ברכב. בהתחלה חיפשתי רכבים מיד 2 בטווח 50K(הכסף הנזיל שברשותי) ולא מצאתי רכבים עם נתונים טובים של שנתון רמות איבזור וכו'. לכן, כרגע האופציה הכי הגיונית מבחינתי היא רכב חדש ב85K עם אפשרות מימון ל 3 שנים. (בדיוק הזמן שאני יעבור מההורים, למעשה אסיים את הקנייה, וההלוואה שהחברה נותנת עם ריבית יחסית נמוכה ככה שאני רואה את זה כסוג של מינוף). הייתי בנסיעות מבחן בקיה, סוזוקי, מיצובישי ויונדאי. ניסיתי את הרכבים והכי התחברתי לפיקנטו במיוחד בדגם הGT LINE שמציע המון איבזור בתוספת לא גבוהה וגיר אוטומטי פלנטרי ולהגיד…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 728 צפיות
שלום רב , מחפש לרכוש רכב משנתון 2016 ומעלה,חשוב לי שיהיה ברכב בלם יד חשמלי ו auto hold . תקציב - עד 100k.
הודעה אחרונה מאת Moshe Goldman, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי יש לנו תקציב של עד עשרים אלף ש"ח לקניית רכב לאשתי, הצריכה אותו לנסיעות מחוץ לעיר כפעמיים בשבוע, ומעט נסיעות בעיר. האם כדאי לחפש רכב מחברות ליסינג וכדומה, שיתנו לפרוס את המחיר בתשלומים, וכך נוכל לקנות רכב מעט יותר יקר, או שעדיף לנסות למצוא משהו ביד 2. והאם במבחן התוצאה רכב שיקנה ב10000 ש"ח אמור לעלות יותר מרכב שיקנה ב20000 [מבחינת התיקונים שיעשה לנו. מוותרים על נוחיות ביצועים מהירות וכו'] או שניתן למצוא בעשר אלף רכבים סבירים שעלות ההחזקה שלהם לא בהכרח תהיה יקרה. והאם במכרזים של כונסי נכסים באמת ניתן להשיג רכבים במחירים מוזלים בהרבה? כמו כן, איך אוכל לברר מה באמת צריכת הדלק של הרכב, יש איזה קובץ אקסל מסודר לפי סוג הרכב ודגמו? …
הודעה אחרונה מאת dorban3, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 544 צפיות
לקראת שדרוג, כעיקרון אין מניעה מגיר רגיל. הרכב הוא רכב שני ועתיד לנסוע כ6000 ק"מ בשנה בלחץ. חשוב שיהיה מהנה לנהיגה ואמין כמה שאפשר. עוד מילדותי הייתי חובב של מאזדה 3 עם מנועי 2000. התחלתי לחפש היום ראיתי ספיריט 2011, עשיתי סיבוב והתאכזבתי, לא יודע הרגיש לי שהדור הראשון אוטו טוב יותר ( לפחות בסטנדרטים שלי לרכב) חשוב שיהיה מקום בבגאז לעגלה. נסיעה על ולוסטר עשתה לי חשק לקנות יונדאי אבל בתקציב שציינתי מצאתי רכבים עייפים. יש אולי רכב שאני מפספס? או שבתקציב הזה האפשרויות מצומצמות. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש רכב חסכוני וזול לתחזוקה כמה שיותר, כסטונדט, והדרישות הן: -שנת 2009 ומעלה (אני מתכנן להחזיק את הרכב 3-4 שנים, ככה שאני לא רוצה להיתעסק באישורי בלמים, ושלא נדע טסט פעמיים בשנה ושער נפלאות של "רכב מיושן") -התקציב הוא עד 15k ב-ל-ב-ד (כמובן עם סכום כסף נוסף לבדיקות וטיפולים ראשונים לאחר הקנייה) -גיר ידני בלבד (פשוט אוהב, גם בפקקים - אין לי שום בעיה) -רצוי עד 100K קילומטראז' -הנסיעות הן ב85% עירוניות, מישוריות, לרוב לבד, או עם חברה, המושב האחורי, וגודל תא המטען - לא מעניין אותי כלל. הנסיעות יהיו כ 20-30 ק"מ ביום + מדי פעם, פעם בשבועיים נסיעה של 50 ק"מ הלוך וחזור מחוץ לעיר. -אני לא מחפש שום אבזור מודרני מיוחד, בידוד רעשים טוב גם…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
טוב אז בעיקרון אני מחפש אוטו אוטומטי זול לתחזוקה עם צריכת דלק טובה. הגעתי למצב שאני מתלבט בין 2 אלו כי שניהם נכנסים לי בתקציב של עד 28 אלף. אני מדבר על שנתון 2014 הנסיעות יהיו בעיקר נסיעות עירוניות ובין עירוניות. שמעתי שלספייס סטאר יש רעשי מנוע מעצבנים מאוד ושלניסאן מיקרה יש בעיות עם הגיר השאלה על מה "להתפשר" פה ועד כמה זה נוראי הבעיות שציינתי פה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 607 צפיות
אשמח לדעת ממי שהחזיק / מכיר רכב כזה , איך הוא מבחינת אחזקהה, אמינות , ושטח קל. מדובר על מנוע הV6 השתיין.
הודעה אחרונה מאת ProCC, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
לאחר הרבה חיפושים והתלבטויות בחיפוש אחר רכב פנאי, החלטתי ללכת על קיה ספורטאז' 1.6 ל' טורבו, GT Premium. שנת 2017/8. תקציב של 120K. הרכב הולך לשמש משפחה צעירה. להיות בשימוש יומיומי לנסיעות קצרות בעיר. סופי שבוע - טיולים. פחות מ - 10K ק"מ שנתי. עתיד להחזיק ברכב כ- 5+ שנים. חשוב לי ברכב: (מערכות) בטיחות, אמינות, תחזוקה, סחירות, מרווח, נוחות, זיהום ופינוקים. (שפע של מערכות בטיחות אקטיביות קונות את ליבי) לפני רכישה (של כל מוצר) אני מעדיף שיהיו לי כמה אפשרויות שקולות לפני החלטה סופית. לצערי, לא מצאתי אף רכב אחר, דומה, שעונה על הדרישות ונותן תמורה דומה באותו תקציב. מה חסר לי בכל מתחרה שבדקתי: טוסון - בטיחות (אם זה "אותו ר…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 526 צפיות
מחפשים רכב לאשתי שתחליף סיריון, סופר מיני, לזוג +2 ילדים בני 7. תא מטען סביב ה300 ליטר או יותר. אורך לא עולה על4 מטר. אוטומט בלבד בגלל רישיון מוגבל. חסכוני יחסית, 12-13 ק"מ לליטר או טוב יותר. נוח יחסית ולא קרש גיהוץ, אם אפשר מערכות בטיחות יהיה נחמד. בנזין בלבד, לא הייברידי או דיזל. מסקר ראשוני מצאתי 2 מועמדות עיקריות שנראות לי גם די בטיחותיות. 1. יונדאי i20 2014. 2. אופל קורסה 2015 אחרי מתיחת הפנים שמגיעה עם תיבה אוטומטית 6 הילוכים במקום 4 בישנה. אני יותר פוזל לכיוון האופל בגלל אבזור נחמד כסטנדרט, בקרת שיוט, חיישני חניה ומצלמת רוורס, מערכת התראה לשמירת מרחק, מערכת התראה על סטיה מנתיב, מערכת זיהוי תמ…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני יושב עם זוג קינג.... סתםםם... שלום לכולם.. שמי רועי אני יליד שנת 1988 ויש לי חלום! בעצם לכולנו יש חלומות.. חלומות ילדות.. חלומות שמדירים שינה מעיננו.. חלומות שאנחנו מוכנים להקריב הכל כדי להגשים אותם. אז החלום שלי היא מאזדה מיאטה. החלום מתחיל ממשחקי מחשב את האמת עוד לפניי שהיה לי רישיון.. תמיד אהבתי משחקי מכוניות (ועדיין אוהב) אני משחק כמעט בכל כותר של need for speed וכמובן במשחקי מכוניות אחרים. בכל מקרה הכל התחיל במשחק המחתרתי הראשון של של הכותר (NFS Underground) ששם ראיתי את המיאטה בפעם הראשונה ובמקביל ראיתי את המיאטה על הכבישים בארץ.. אז היה רק את הדגם הראשון עם הפנסים המתקפלים והדגם השני. באותו זמן (כמעט לפניי 15 שנה) ובעקבות צירופי המקרים (בשי…
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 654 צפיות
היי כולם. הבנתי שלנכי צהל ניתנים רכבי וולבו חדשים כל כמה שנים ויש מי שקונים מהם את הוולבו המשומשות ומוכרים את הרכבים ה"ישנים" לאוכלוסייה הכללית במחיר יחסית זול (שהם בדרך כלל רכבי וולבו במצב שמור עם קילומטרז די נמוך). מכר לשעבר קנה אחלה אוטו כזה ב30K. מישהו מכיר מוכרי וולבו כאלו, פרטים/טלפון ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MMi, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 815 צפיות
שלום, אז כנקודה ראשונה אני רוצה להתמקד באטקה: ידידה מעוניינת לקנות סיאט אטקה, שנת ייצור 2017/2018 עם קילוטראג' שנע בין 30/40 אלף ק"מ (יש כמה אופציות כעת). ממה שאני יודע, המנוע 1.4 טורבו בעל ה-150 כ"ס נחשב כמוצלח, ואני אישית לא מכיר בעיות ספיצפיות. מה שכן, אני זוכר בעבר הרחוק שאנשים דברו על הרבה בעיות של תיבת ה-DSG. מאז עבר הרבה זמן, ואני פחות עוקב אחרי הסוגייה הזאת (עדיין אולד-סקול ממחנה התיבה הידנית 🤣) אז אני לא יודע מה סטטוס האמינות של תיבה זו היום. אשמח בבקשה אם תוכלו לשתף איתי עוד אינפורמציה לגבי הרכב הזה, האם הוא מומלץ? האם המנוע/תיבת הילוכים נחשבים בסדר? ולנקודה השנייה, אשמח גם אם יש המלצות נוספות לג'יפונים ו\או רכבים פרטיים בגודל …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המשפחה התרחבה בשנה האחרונה הגדול בן 5 הקטן בן שנה צריך שני מושבים +עגלה + אפשרות עתידית להרחבות המשפחה בהנחה שאם נצטרך הגדול יעבור לבוסטר. הקטן נכנס למסגרת שמחייבת אותנו ברכב נוסף (עד היום הסתדרנו בקושי עם סופר מיני אחת). תקציב- הנושא כאוב לאחרונה נכנסו לבית חדש ולכן אין יתרה בעו"ש לרכישה כל קנייה תחייב בהלוואה ואין לנו אפשרות לעמוד בהחזרים מטורפים. אני חשבתי על משפחתית בין 15 א' ל40 א' - כן אני יודע שהטווח גדול אבל אפרט. ב15 א' רכב ישן עם מןניטין יותר רעוע ובהנחה שאם יהיו בלתמ"ים תהיה לי אפשרות לתקן. ב40א' אני מצפה לרכב יותר מודרני חסכוני שיחסוך לי בהוצאות טיפולים. המכוניות שחשבתי עליהן שברולט קרוז 2012+ ואולי מליבו ישנה יותר, מונדיאו בת עשר, C4 ואני ח…
הודעה אחרונה מאת urich, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב סופר מיני בעיקר לנסיעות עירוניות 10k בשנה כאשר אני מתלבט בין יאריס 2012 מאזדה 2 2015 דינאמיק ויונדאי i20 2015 אינספייר. חשוב לי בטיחותית אמינה, מרווחת ומאובזרת. כמובן שגם הסכום שיקול שאני מעדיף לא לחרוג מאזור ה-45k אך אגיע ל-50 תמורת רכב ששווה את זה. תודה!
הודעה אחרונה מאת wa11a, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 671 צפיות
אני מעוניין לקנות רכב חדש, כרגע מבחינת נראות המאזדה 3 נראת לי הכי יפה מבפנים ומבחוץ ומנוע מספק מבחינת כח ותצרוכת דלק (נוסע 8 אלף בשנה). הבעיה איתה זה שהיא 150 אלף על הכביש!, בנוסף, יחסית למתחרים אין מבצעים, המנוע מיושן, ואין מספיק פיצ'רים בפנים כמו ריפודי עור וכיוון כיסא חשמלי. יש המלצות לרכב מאובזר היטב עד 150? הקורולה על הפנים חיצוני ופנימי.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש מאזדה 3, הם טוענים שהמנוע החדש לא יגיע בקרוב אם בכלל. באנגליה מאזדה 3 מגיעה רק עם המנוע החדש. נראה לי שהרכבי מאזדה שנמכרים עכשיו זה מלאי ישן מ2019/תחילת 20. יש למישהו מידע איפה זה עומד?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 512 צפיות
היי חברים, היום הלכתי לראות איביזה ספורט 2011, הייתה נראית טוב באופן כללי אבל היו כמה בעיות קטנות: ידית הנהג שבורה(מבפנים), הבחור טוען שהזמין מאיביי ויביא לי שאחליף, למרות שאני מעדיף להחליף במוסך משאבת מים לא הוחלפה לעולם(!)- רכב 2011, 127,000 קילומטר יד 2 שני צמיגים קדמיים יבשים יחסית פנסים עכורים דורש מחירון 25,000, טסט עד חודש אוקטובר(10) מה דעתכם? האם שווה להתעסק? תודה רבה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 505 צפיות
אהלן מחפש רכב עד איזור ה 45 k אפשר לחרוג ל 50 עדיף שלא חח,הרכב ישמש כרכב עבודה אך לא יזוז הרבה(רכב לסחיבת עגלת חץ לא יותר מ 750 קילו) מעדיף שנתון גבוהה יחסית ביינתים פזלתי לכיוון ה קומפאס או פורסטר גם הצ'ירוקי ממש תפסה את העין אבל יש חשש כי בתקציב זה רק שנתונים יחסית נמוכים תודה מראש 🙂 אגב אפשרי רק אוטומט ולא אפשרי טנדרים
הודעה אחרונה מאת amit123123, -
המחיר זול 20 אלף לשנת 2011 הק"מ לא גבוה והק"מ שהרכב יעשה בשנה לא יהיה גבוה,5000 ק"מ בערך. אשמח לחוכמת ההמונים. הגיר רובוטי
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 605 צפיות
היי, אני נאלץ להחליף רכב ומחפש המלצות לרכב שישמש אותי ליום יום בתקציב של עד 20 אלף, ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות (90-100 ק"מ ביום) ביום יום ונסיעות ארוכות יותר על בסיס של פעם בשבוע כך שחשובה החסכוניות בדלק, כמובן שאשמח גם לרכב אמין ובטיחותי, מוכן להתפשר על ביצועים בהתאם לתקציב הנמוך. אין בעיה עם רכב ידני ועדיפות לרכב קטן. אודה מאוד לעזרתכם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי רצתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות ועלויות טיפול? מתלבט בין שנתון 2013 ל 2014
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
הי לכולם ראיתי רכב משומש שנקנה מהיבואן כאפס ק"מ לדברי המוכר מצד שני המוכר כתוב ברשיון כיד 00... זה הגיוני?
הודעה אחרונה מאת morray, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 574 צפיות
ברשותי יונדאי גטס 2006 GLS. נוסעת עליה כבר חמש שנים ומרוצה מאד. מה שאומר שאני לא אנינת טעם יותר מדי בכל הנוגע לרכבים.😆 ולעניין- מחפשת סופר מיני או מיני, כי כמה אפשר כבר לסחוב עם גטס 2006? דרישות: 1. קטנה מבחוץ אך מרווחת מבפנים כמה שאפשר. 2. לא מרעישה מדי (הגטס גמרה אותי) 3. שתסחב בעליות ובנסיעות ארוכות (אני נוסעת לירושלים ולצפון לפעמים) 4. שתהיה כיפית 5. לא הגה מנותק ותחושה כללית של צעצוע מוזר התקציב: 30-40k חשבתי על הונדה ג'אז כי נדלקתי ממש על המרחב הפנימי שלה. אני מורה לתיאטרון ותמיד סוחבת ציוד. גיסי הזהיר אותי שחלקי החילוף שלה יקרים ושאני אוכל אותה. עוד רעיונות שעלו: מאזדה 2 הדור השני קיה פיקנטו (הגיס בעד ח…
הודעה אחרונה מאת makatuvkan, -
רכב עד 20K
מאת Felony- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 804 צפיות
אהלן מחפש לחבר רכב עד 20 אלף, מצאתי כמה אוקטביות וסיאטים, השאלה מה עוד יש בתווך מחיר הזה שיהיה בעיקר ידני מבחינת שנה לא נמוך יותר מ 2008. שיהיה אמין תחזוקה זולה ורכב מרווח. תודה לעוזרים :)
הודעה אחרונה מאת dorban3,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)