ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 927 צפיות
שלום. אני מחפש קרוסאובר משפחתי עם תא מטען בגודל סביר ולא גדול מידי ( אילוצי אישה) האופציות שראיתי ונראות הכי הגיוניות : ניסן קשקאי, קיא נירו , יונדאי קונה בשנים של 2017-2018 מחפש אוטו אמין ואם אפשר צריכת דלק סבירה. האם פיספסתי אפשרות טובה אחרת? הבנתי שלניסן יש בעיות גיר , האם לפסול את הרכב? אשמח לעצות נוספות תודה
הודעה אחרונה מאת Aviv2012, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 652 צפיות
היי עד עכשיו לא קניתי רכב יד 2 ומתקשה קצת להבין לפי איזה מחירון ללכת ומה המחיר הראלי. מדובר על סקודה קודיאק אמבישן של 7 מקומות 2017, עליה בנובמבר 2017 40 אלף ק"מ, הרכב היה בליסינג ונמכר ע"י חברת הליסינג יד ברשיון 00 הרכב טרם עבר תיקון שלהם, בדיקה שלהם הדבר היחיד שאני לא מבין זה חיישן בלמים שהם יתקנו. ואני עוד יקח לבדיקה שלי. מבקשים 113000 ולא נשמעים ממש גמישים כי אין הרבה בנוסף לא מצאתי איך אפשר לדעת האם הרכב עם שמירה על נתיב, וקרוז קונטרול אדפטיבי, הבנתי שב 2017 היו שני דגמים מאוד אודה לכם על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
היי חברים רציתי לשאול את חוות דעתכם לגבי פגיו 3008 ההתבלטויות הן בנושא 1. אמינות טורבו - יש לחבר בעבודה סיטרואן שנת 2009 הוא אמר שטורבו שלו בעיתי והם פטרו את הבעיה במודלים 2016 מש לגבי 3008 אותם בעיות שפתרו אותם אחרי 2016? 2. צריכת דלק מופרזת האם אכן זה נכון? 3. אמינות מנוע 1.6 THP אשמח לתגובות שלכםם תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
Suzuki sx4
מאת manwithcar-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקנות Suzuki SX4 הצ'בק. האם יש באמת הבדל משמעותי בין ה GLA ל GLX? ואיך הדגם של שנת 2014 GLA? יש בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת עליהן על השנתון הזה של הדגם? קראתי דברים טובים על הרכב אבל האם יש הבדל משמעותי בין שנת 2014 ל2011 של אותו דגם? אגב, מישהו יודע על מוסך מומלץ באיזור חיפה שמתעסק בבדיקת רכב לפני קניה? בנוסף אם יש לכם המלצה לרכב אחר עד תקציב של 35 אלף אני אשמח. אני לא רוצה שהוא יזלול יותר מדי דלק, שיהיה רכב מרווח ולא קטן, ולא נמוך מדי. אני ארצה לצאת עם הרכב לפעמים לטבע,אז אצטרך להכנס לקצת שטח. לא טיול ג'יפים או משהו בסגנון אבל להכנס איתו לשטח ברמה מינימלית.
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן! אשמח לעצות לגבי קניית סופר מיני משנתון 2017 ומעלה, אל מול דאצ'יה דאסטר מאותו שנתון - הנסיעות שלי בעיקר עירוניות (אני גר בת"א, כך שגם גודל הרכב הוא פרמטר חשוב, וכן אני יודע שדאסטר ארוך יותר מכל הסופר מיני ) , אבל בסופי שבוע עושה נסיעות ארוכות על בסיס קבוע, כשמדי פעם יורד לשטח. הפרמטרים החשובים שלי הם צריכת דלק, נוחות נסיעה, מרווח פנים ומקום בבגאז', שמירת ערך ובעיקר תמורה למחיר. הרכבים שחשבתי עליהם הם C3, סקודה פאביה, סיאט איביזה, i10, סוזוקי סוויפט או יאריס - וכל הסופר מיני האלה אל מול הדאסטר דיזל אוט' - שהסיבה שהוא נכנס למשוואה היא העלות שלו (גם בקניה וגם באחזקה) והחסכוניות שלו בדלק - כמובן עם יכולות השטח שלו... אז מה שאשמח לדעת זה איזו סופר מיני הייתם ממ…
הודעה אחרונה מאת orensun, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 513 צפיות
שלום! הרכב יהיה מיועד לבחורה בשנות העשרים הרכב הקודם שהיה לה זה אאודי A1 עם מנוע 1000סמ"ק. הרכב עובר לאחיה והיא מחפשת רכב אחר פחות או יותר מאותה הקטגוריה חשוב לה שהרכב יהיה אוטומט עם 4 דלתות שיהיה יפה לטענתה: "לבחורות.." שיהיה נוח לנסיעות עירוניות (תל אביב) מחפשת רכב אמין שלא יעשה לה יותר מדי בעיות תודה מראש על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Daniel0543, -
התקציב שלי 70-90 בערך, שנתונים 2013 עד 2015 אפילו יש 2016. איך הגיר DSG בשנים האלה? מחלות ידועות, דברים שצריך להיזהר מהרכבים האלו? עלות תחזוקה? האם יש אלטרנטיבות אחרות בתקציב, שיתנו תמורה טובה יותר? מחפש נוחות נסיעה, רכב מרווח וכיפי. צריכת הדלק פחות מעניינת אותי מכיוון שהרכב ישמש אותי בעיקר לסופשים ונסיעות קצרות.(רוב השבוע אני לומד וללימודים אני נוסע בקורקינט).
הודעה אחרונה מאת Sagiv0321, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכולם הרכב שנת 2018 עבר 64,000 ק"מ בעלות ליסינג. שוקל לרכוש את הרכב אבל חושש מאוד מהתאונות שעבר. האם קיים שאסי לפי ממצאי הבדיקה? האם כדאי לעבור לרכב הבא או להמשיך ולקחת אותו לבדיקה? טל.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 491 צפיות
שלום, אשמח לייעוץ בדבר קניית רכב שישמש עד שני אנשים ברכב ולנסיעות בעיקר עירוניות (10K בשנה). הפרמטר החשוב לי ביותר הוא בטיחות כאשר גם אמינות מאוד חשוב לי וחסכון בדלק חשוב. חייב שיהיה אוטומט. התקציב הוא עד 40-45 אלש"ח ואני רוצה שנתונים בין 2012-2104. תודה!
הודעה אחרונה מאת shadow8, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 460 צפיות
שלום חברים אשמח לייעוץ ברכישת רכב משפחתי או ג'יפ בתקציב של עד 75K. הרכב ישמש נסיעות יום-יומיות מראשון לת"א וצריך להיות מרווח לסלקל במושב האחורי ועגלה (סייבקס מיוס 2) בבגאז'. חשוב שיהיה מרווח מאובזר ובאיכות חומרים טובה תודה.
הודעה אחרונה מאת -Sparco-, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אימי מחפשת רכב משפחתי בתקציב הנ"ל וחשבתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני. הצרכים הם רק נוחות וצריכת דלק חסכונית עד כמה שאפשר במסגרת הקטגוריה, בהתחלה אמרה שתתפשר על אטמוספרי אבל נראה שמוגדש הפך לתנאי סף אחרי הרכב האחרון שלה (סיאט לאון 2019 שלצערנו הושבתה). נסועה שנתית בערך 10k פחות או יותר. התקציב הוא עד 100k ליד שניה, כשההתלבטות היא אם למתוח טיפה את התקציב בשביל סיאט ארונה חדשה למרות שירידת הערך החדה והמהירה מאוד מבאסת אך מכיוון שהדגם חדש ואין עליו יותר מדי חוות דעת ולא יצא לי לבחון אותו מקרוב בשל כך אין לי דעה בנושא ואשמח לשמוע מכם. לצורך העניין שמעתי שמדובר באיביזה מוגבהת וכשאימי בחנה את האיביזה היא הייתה לה קטנה מדי ולכן הלכה על הלאון. הבנתי שכדאי להת…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 540 צפיות
הי מחפש רכב שני באזור 40 אלף שקל, שנתון 2015-2017 נסועה כ-15-20 אלף ק"מ בשנה. רוב הזמן נוהג לבד, או מקסימום מקפיץ את הילד לחוג, כך שלא צריך רכב משפחתי בגודל מלא, אבל רצוי שיהיה תא מטען סביר לקניות בסופר. ראיתי שאפשר לקנות בסכום הזה סיאט איביזה/סקודה ראפיד/רנו קליאו. אשמח להמלצות ו/או הערות על הדגמים הנ"ל, בדגש על אמינות - אין לי זמן לבזבז על טיפולים כל שני וחמישי. תודה יובל
הודעה אחרונה מאת יובל_כ, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 485 צפיות
שלום לכולם, מחפש המלצה לרכב שני - תקציב 30 אלף ש״ח קילומטרז׳ ממוצע שייסע הרכב בשנה הוא 8000 ק״מ, עדיפות לתחזוקה זולה, אמינות וחסכון בדלק. מכוון לקטגוריית סופרמיני, ידני 2013-2016. כרגע מתביית על סוזוקי סוויפט או ניסן מיקרה, אבל לפי יד 2 שוק הידניות עבור הרכבים הנ״ל לא מציע מגוון גדול באזור הצפון. יש המלצות נוספות? כדאי לנסות להרחיב חיפוש גם לאוטומט בקטגוריה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 791 צפיות
היי, לפני כשנה וחצי רכשתי רכב מסוג קיה פיקנטו GT בעקבות ההמלצות כאן בפורום בכ-80K. ההמלצות לא אכזבו והרכב שירת אותנו נהדר עד כה. בעקבות התרחבות צפויה של המשפחה החלטנו שכדאי יהיה לחשוב על רכישה של רכב חדש ומכירה של הקיים בטווח זמן של בערך חצי שנה מהיום. ראיתי במחירון לוי יצחק שנכון להיום ניתן לקבל על הרכב שלנו קצת יותר מ-60K וכעת אנחנו מתלבטים לגבי דגם גדול יותר. להורים יש אוקטביה, מנוע 1000 טורבו אם אני לא טועה. רכב נהדר, וחוץ מתא מטען עצום בגודלו וחווית נסיעה נוחה יש שם מנגנון שיודע למנוע סטייה מן הנתיב (ההגה ממש יסתובב באופן עצמאי בפיתולים קלים) או לבלום אם הוא מזהה שהרכב שמולנו בלם בפתאומיות. שני פיצ'רים שמאוד מעלים את תחושת הביטחון בעת הנסיעה ולכן …
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות קיה סיד, יד שניה בשנים 2013-2016 והתעניינתי בדגם הדיזל בגלל החיסכון בדלק.. כשדיברתי עם אחת מחברות הליסינג והתעניינתי עם הנציגה לגבי דגם הדיזל (שהם אמרו שאולי במקרה יש אחד במלאי- יש יותר מדגם הבנזין), חזר אליי אחרי כמה דק' בחור מהמוסך שלהם ואמר לי שהוא לא ממליץ על דגמי הדיזל בגלל בעיה מוכרת יחסית בגיר בשנים האלה. לדעתו על אף השיקול הכלכלי עדיף את דגם הבנזין שנחשב אמין יותר מהבחינה הזאת. מכירים תקלה כזאת? לקחת את דעתו ברצינות או שזה כדי לדחוף אותי לקחת את דגם הדיזל?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, ביצעתי היום בדיקה במכון בדיקה לרכב שאני מעוניין לרכוש ורוב הנתונים יצאו טובים מלבד הסעיפים הבאים: בלוק מנוע = מערכת דלק והצתה לתאום. שחיקה בצמיגים מיתלה קדמי = לתקן/ לכוון זווית מתלה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הכוונה במערכת דלק והצתה לתאום? בוחן הרכב אמר לי שעליי לבדוק אם נעשה טיפול ברכב, ובעקרון המוכר אמר לי מראש שלא עשה ושאצטרך לעשות בקרוב. כמו כן, כמה זה קריטי שאין תיעוד מסודר של הטיפולים שבוצעו ברכב?
הודעה אחרונה מאת efraim25, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 739 צפיות
הי לכולם, לאחר שהחזרתי את הפאביה אני מעוניין לקנות רכב יחסית דומה. הפאביה בשבילי הייתה מדהימה. הישיבה.. הנסיעה.. צריכת הדלק (אומנם לא שילמתי אבל עדיין הדהים אותי) התקציב שלנו עכשיו הוא כ40000 ולצערי בתקציב הזה הפאביות די ישנות ועם קילומטראז' יחסית גבוה. אני מתלבט בין הרנו קליו לבין פיג'ו 208. רנו - האם הגיר פחות אמין מהdsg? כי בפאיה לא חוויתי אף פעם. וגם אף אחד מהמכרים שלי לא חווה.. ברור לי שתמיד יש סיכוי, אבל בכל זאת בפאביה הרגשתי שאני די סומך על אמינות הרכב. וגם, מה עלות התיקון במידה ויש בעיה? פיג'ו - הבנתי שיכולה להיות בעיה בטיימינג? האם הרצועה נקרעת בבת אחת והולך מנוע / שאתה נתקע? או שיש נורית אזהרה ואפשר לנסוע…
הודעה אחרונה מאת אלי 1980, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 540 צפיות
שלום לכולם. מחפש לקנות רכב יד שניה, שיתאים ל4 נפשות, בגאז סביר לא חייב להיות גדול אבל גם לא קטן מדי (עגלה של תינוק) נסיעות בעיקר בין עירוניות, לא ארוכות מדי, צפי 15000 20000 קמ בשנה. חשוב שיהיה אמין, לא ידני, וחסכוני אם ניתן (עדיפות לעד 1600 נפח מנוע) חשבתי על משהו בסגנון של רנו קליאו 2015 עד 2017 אבל לא מכיר אם הוא אמין. אשמח להצעות לדגמים שיכולים להתאים
הודעה אחרונה מאת eyalberrebi1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי רכב מסוג טויוטה קורולה GLI שנת 2007 . הרכב שמור מאוד (40000 קילומטרא'ז) ומטופל בזמן, יד 1 . ביטוח מקיף וחובה עולים לי בסביבות ה-3500 ש"ח. ניצולת הדלק הוא 1:9 או 1:10 . ב-99 אחוז מהזמן אני והחברה שלי היחידים שנוסעים ברכב. 60% מהזמן הנסיעות הן עירוניות ו-40% בין עירוניות. אני מעוניין לחסוך כמה שיותר בדלק ובהחזקת רכב. בכל מקרה אני חושב שהרכב הנוכחי גדול מדי לשימושיי . האם מומלץ למכור את הרכב הנוכחי ולעבור למיני ? או אולי סופר מיני? יש המלצות? תודה.
הודעה אחרונה מאת NadavNew, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, אני מקווה שהשאלה שלי היא מספיק פרקטית. אנחנו זוג +1 בתקווה להתרחב ומתלבטים לגבי רכישת רכב ראשי למשפחתנו. נסועה שנתית סביב 15000. בעיקר בסופי שבוע נסיעות להורים( 250ק''מ). אנחנו מתלבטים לגבי טויוטה קורולה שנת 2018-2017 לעומת קורולה הייבריד סטיישן חדשה. הכי חשוב לנו זה בטיחות(! ) ושקט בנסיעה. אנחנו מתכוונים להחזיק ברכב להרבה שנים( מעל 5 לפחות) ומתלבטים לגבי ההוצאה. ברשותכם כמה שאלות: 1. האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים מבחינת בטיחות? 2. האם מבחינה כלכלית במסגרת זמן השימוש העתידי ברכב לקנות חדש באופן מפתיע משתלם יותר? 3.האם מבחינת מקום למושבי בטיחות הקורולה 2018 זהה ל…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מזדה 2 2019 7,000 קילומטר מליסינג אפשר להביא אותה ב 65 אלף. הקאטצ היא עברה הצפה, מישהו נכנס לשלולית בחורף והציף את הרכב. הרכב תקין הכול עובד אבל ההצפה רשומה בהיסטוריה בביטוח. מה אתם אומרים? שווה לקנות רכב כזה? אם הרכב תקין זה כזה נורא שיש את הסיפור הזה בהיסטוריה? בכללי אנחנו לא זוג שמחליף מכוניות כל כמה שנים.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 458 צפיות
שלום , אני מעוניין לקנות את הרכב שרשמתי בכותרת , רציתי לשאול אם זה קריטי לעשות את הבדיקה הרשמית של לפני קניה , או שבדיקת מוסכניק מספיקה , הבנתי שבגלל שהרכב ישן אז ימצאו ליקויים בכל מקרה ואפשר להסתפק בבדיקה של מוסכניק.. מציין שהחליפו לרכב מנוע עם 40 אלף ק״מ והבן אדם מאוד בטוח בעצמו לגבי הבדיקה של הרכב תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת Ez015, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 593 צפיות
שלום, מחפש רכב יד 2 עם דגש על נוחות נסיעה וזריז עד כמה שניתן עד כה היתה בבעלותי סיאט לאון 1.8 מבציר 2015, היתה מהנה מאוד אבל די מיציתי כרגע. נוחות נסיעה - מחפש רכב שלא ארגיש בו כל מכסה ביוב בכביש (בניגוד ללאון) צריכת דלק לא מעניינת (הנסועה השנתית שלי בממוצע 12K) משהו שיהיה זול יחסית לאחזקה ולטיפול (וכאן נכנס גם עניין האמינות) אין צורך ברכב גדול (אין ילדים), למרות שלא אכפת לי לרכוש גם רכב מנהלים / ג'יפ כלשהו מערכת מולטימדיה/סאונד טובה או אחת שהיא לא אינטגרלית וניתנת להחלפה (בניגוד ללאון שם שליטה על הגדרות הרכב מבוצעות דרך מערכת המולטימדיה המובנית) רצוי מאוד אוטומט/רובוטית (רק כפולת מצמדים!), אין לי כוח לדוושה השלישית …
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 458 צפיות
אני שוקל לקנות טויוטה אוריס היברידית שנת 2017 או 2018 (לאור המלצה - אף פעם לא היה לי טויוטה או היברידי). מה היתרונות והחסרונות? אמינות? בטיחות? חסכוניות? נקודות אחרות? ועוד נקודה: מה היתרונות והחסרונות של דגמי המשנה? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 471 צפיות
שלום, מחפש המלצה על דגם קטנוע 3 גלגלים. גיל 2-4. שימוש בעיקר בתוך העיר ובקטנה בין ערוני עד 30 דקות נסיעה. קטנוע ראשון שלי. חשובה לי בטיחות מקסימלית האפשרית מצד הכלי הנקנה.
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, שיפוצניק (שלא קורע את האוטו;) מחפש טנדרון שישמש גם כרכב משפחה. נוסע שנים על ברלינגו ובגדול מבסוט, אבל יש בעיות אמינות, הרבה תקלות, כשהאוטו מגיל 6 שנים ומעלה. מתלבט: קאדי 2015 ק"מ נמוך מאוד (25k), 1.6 דיזל אוטומט, 5מקומות, יד ראשונה (נכה) . 68 אלף ש"ח. או ברלינגו 2017 גם יד ראשונה פרטי, 80k ק"מ, 60 אלף ש"ח. נתונים נוספים: שימוש השלי ברכב רק 15k בשנה רוצה להחזיק את הרכב כמה שיותר שנים, לא אוהב להחליף. שאלות: 1. איזה מבניהם יחיזק מעמד יותר שנים 2. האם הקאדי יותר נעים/כיף/ חווית נסיעה טובה יותר? תודות 🙏
הודעה אחרונה מאת אורי אורבך, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתלבט בין שני הרכבים האלה מאוד. שנתון 2017. אני נוסע 22 אלף קילומטר בשנה והרבה מחוץ לעיר. מתלבט אולי בסוף ללכת על בטוח מאזדה 6 או קאמרי. יש המלצות ממשהו?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 825 צפיות
היי אשמח לעזרה ולהתייעצות ממביני עניין. אנחנו זוג צעיר שגרים במרכז וצריכים רכב קטן בעיקר לסופי שבוע ורק למשך שנה/ שנה וחצי. מה עדיף מבחינה כספית השכרה של רכב בסופי שבוע ? או קנייה של רכב יד2 בסביבות 25k ואז למכור? אם כדי לקנות יד2 איזה רכב כדי לחפש שלא יאבד הרבה מערכו...תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 576 צפיות
חדש דנדש כאן בער נכוותי ( באשמתי ) מחוסר בדיקה וזהירות על בעיות נפוצות ביונדאי אקסנט שרכשתי עם ההגה החשמלי . מעוניינים לרכוש רכב סטיישן 2012 -2013 ( זה התקציב פחות או יותר ) 20-30K . הדברים שחשובים לי ( מעבר לידיים , וקילומטראז' ) זה מה הבעיות הסידרתיות הבולטות בכל אחד מהשלושה או יותר פשוט , למה בסופו של דבר להתביית על אחד מהשלושה ( מבולבל לגמרי מהכמות פוקוס סטיישן שיש ) איזה מהדגמים הוא הרע במיעוטו ? תודה מראש על העצות וההתייחסות
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
לאחר כמה שבועות של התחבטויות, אלה כנראה 2 הדגמים הסופיים שגם מתאימים לי, וגם קיימים בשוק (היו דגמים אחרים שרציתי אך לא היה היצע). כרגע אם ככה, אני מתלבט בין ספארק ל208. הכוונה לשנה 2016 בשניהם. תקציב 45-50 אלף. רכב בשביל העיר בעיקר ופעם בשבוע בממוצע נסיעה של 50-60 ק"מ מחוץ לעיר. לעתים רחוקות גם של קצת יותר.. * תא מטען. גודל לא קריטי..אך עדיין יתרון ל208. *מושב אחורי לא רלוונטי. *חשובה אמינות. יתרון לספארק? *נוחות נסיעה בעיר. יכולת טובה בנסיעה מחוץ לעיר. יתרון ל208? שיוויון? *מראה לא מעניין אותי. *עלויות נלוות? ביטוח טיפולים וכו?... *האוטו בתקווה לזמן ארוך אך מי יודע, אז ירידת ערך וקושי למכור- יתרון לספארק?.. מה עוד אני מפספס? תודה
הודעה אחרונה מאת Blaz00r,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,408 אורחים (הצג רשימה מלאה)