ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 593 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הרכב שברשותי לשנתון מתקדם יותר. ברשותי כבר שנתיים וחצי רכב מסוג טויוטה קורולה 2015 אוטומט, אני מרוצה ממנה מאד, חשוב לי אמינות ובטיחות והרכב ענה לצרכים שלי. נתונים: בכל יום, במשך שישה ימים בשבוע, אני נוסע סה"כ 80 ק"מ בממוצע, נסיעות בין עירוניות, לרוב ללא פקקים. הייתי מעוניין ברכב החדש שאני רוכש לצמצם את הוצאות הדלק. איזה דגמים לדעתכם יכולים להתאים כדי שאבדוק? תקציב: עד 80K
הודעה אחרונה מאת אושרי ב., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 719 צפיות
שלום לכל המומחים , אני מתעניין ברכישת רכב יד 2 לקראת הרחבת המשפחה ל6 נפשות. הק"מ שלדעתי אעשה בשנה עומד על פחות מ20,000 רוצה לקנות את העסקה המשתלמת ביותר 1) טיוטה פריוס פלוס 2014 (85.000 ש"ח) עם אחריות של טיוטה סלקט יד 1 2) יונדאי סנטה פה עילית 2013 (96.000 ש"ח) יד 2 93.000 ק"מ 3) טיוטה סיאנהLE 2011 עם מערכת גז מותקנת (98,000 ש"ח) יד 3 שלושת המוכרים טוענים שהרכבים שמורים ללא תאונות, וזה לפני שיחה על המחיר. אני לא שואל איזה סוג רכב שווה יותר או נוח יותר, כי לכל אחד יש את המעלות והחסרונות שלו, אחד קטן אחד קשה לתמרון ואחד שותה דלק. אלא איזה עסקה ביחס למחיר היא משתלמת יותר (אפשר גם לייעץ לי על …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
הי.. אני נהגת חדשה.. (לא צעירה) וצריכה עזרה בקניית הרכב הראשון שלי... לא נהגתי מאז הטסט... כך שכנראה אני לא נהגת מי יודע מה. ואין לי הבנה ברכבים. אז ככה- אני רווקה. נסיעות בעיקר בגוש דן, בסופי שבוע נסיעות בינעירוניות. הכי חשוב לי רכב בטיחותי (לנהג) ואמין. בלי תקלות.. וכמובן צריכת דלק. אוטומט כמובן. ואם אפשר- אז גם שומר על ערכו. מעדיפה רכב בקטגוריית סופר מיני כי הבנתי שהם בטיחותיות יותר. תקנו אותי אם אני טועה. התקציב שלי- 35k שאלה נוספת- האם אתם מציעים במקרה שלי לקחת בתשלום יועץ לרכישת רכב? תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת shosh123, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 523 צפיות
שלום לפורום, חטפתי סיבוב. רוצה למכור את המשפחתית החסכונית והמשעממת לטובת כלי שיוכל להכיל משפחה עם שני ילדים קטנים על ציודם ולרדת איתו לשטח. נסועה 15,000 ק"מ בשנה. תקציב עד 90,000 ש"ח. כמה כיוונים ששקלתי: דאסטר דיזל 4x4 2018 פג'ארו ארוך 2010 פורסטר 2015 אשמח לתובנות! תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
אהלן, מחפש רכב שני למשפחה (מפחתי קטן עד 60K), ושומע סביבי הרבה המלצות על רכישה מליסינג שנתקעו עם רכבים, או יד-2 שלחוצים למכור בעקבות לחץ כלכלי... לא ממש עוקב - מישהו שיכול לעשות לי סדר ולהסביר מה כביכול יקרה בשוק הרכב עקב המצב, או האם זה כבר קרה? האם להתחיל לחפש או שמומלץ לחכות שלושה שבועות-חודש? והאם זה אומר שניתן להתמקח יותר מבעבר מול חברות ליסינג למשל? תודה!
הודעה אחרונה מאת luigiconteabateg, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 649 צפיות
שלום לכולם! רכב שנת 2011 שהוצא לו טופס סליקה של חברות הבטוח, הטופס נקי לגמרי ואני מבקש אותו כאינדיקציה אך ישנ משהו מוזר, הביטוח מתחיל רק משנת 2014 כאשר הרכב עצמו שנת 2011! אציין שראיתי לפחות כ 8 טפסים כאלה חלק שלי חלק של רכבים שהתעניינתי בהם ומעולם לא ראיתי דבר כזה, גם ברכבים יותר ישנים (ההי ישן נדמה לי היה 2009). מה יכולה להיות הסיבה לכך? Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 624 צפיות
שלום אנשים יש לי כיום הונדה גאז ובעקבות התרחבות ל- 2 ילדים מחפשים להשתדרג למשפחתית. לאור התקציב שלנו שהוא 50-60, החלטתי ללכת על קיה פורטה שנת 2016 ומעלה. קיבלתי הצעה לקיה פורטה 2017 עם קילו' של 53000 ב- 60,000. על פניו מדובר במחיר טוב, אלא שיש בעיה, שהרכב יד 3 (בעיקר כי נקנה מכונס). האם זה אמור להפריע לי במיוחד ? האם יהיה לכך השלכה על ירידת הערך של הרכב ? האם בהינתן שהרכב מצב טוב מדובר אכן בעסקה טובה על פניו ? ואם אנחנו כבר פה, מה דעתכם באופן כללי על קיה פורטה (אני לא מחפש יוקרה או אבזור מיוחד אלא בעיקר יעילות ואמינות). ומה עוד מומלץ לבדוק בתקציב הזה ? המון המון המון תודה
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 962 צפיות
שלום רב מחפש לשמוע חו"ד על הונדה ג'אז 2018-2019 עבור בני ואישתו המצפים לילד ראשון כרגע נוסעים ביונדאי I10 ועגלה לא נכנסת שם מה בנוגע לאמינות? האם הגיר אמין? שמעתי סיפורים ושאר הרכב אמינות כללית? סכום 70-80 אלף ש"ח רצון לרכב בטיחותי ואמין ככל האפשר וכמובן שיכול להכיל עגלה המלצות אחרות יתקבלו בברכה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Random, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, בהמשך לפוסט שכבר פתחתי לפני עידן הקורונה, אתמול נימכרה המאזדה 3 ספיריט מודל 2010 ששימשה אותנו כרכב שני בבית, הרכב נימכר במהירות שיא של פחות מיממה במחיר של 3K מעל המחירון המשוקלל של לוי יצחק. ההרגשה שיש לרכב הזה שוק מטורף ובתוך 30 דקות התקשרו יותר מ 7 אנשים כאשר הראשון שראה את הרכב לקח לבדיקה וקנה. בכל מקרה כרגע מתחיל בחיפושים למחליפה ולמען האמת אני ממש לא מצליח להיתפקס ואשמח לעזרה. דרישות: * תקציב 145K. * הרכב משמש כרכב שני בבית עם נסועה מטורפת של 4-6 אלף קילומטר בשנה. * בעיקר משמש לנסיעות קצרות לעבודה והקפצה ילדים לגנים. (שני ילדים: בני 3,5) * מחפש רק רכב יד שניה לא פחות משנת 2015 * רכב עם תחושת פרימיום * שה…
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. קבלתי כמה הצעות לרכב (ליסינג) ורציתי לשאול איזה מומלץ? לא חייב להיות חסכוני בדלק, אבל כן עם ביצועים סבירים לנסיעה בנעירונית (חריש-רעננה, מדי יום על כביש 6 - באיזור ה-145 ק"מ ליום). ההצעות שקבלתי הן: - קיה פיקנטו - יונדאי I10 פריים - יונדאי I20 פריים - מאזדה 2 דינמיק כל הדגמים 2020. תודה
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום וברכה, לאחר לבטים החלטתי ללכת עת ה-BMW 530e ההפרש בין 530 ל-330 ברכב של מס' חודשים על הכביש הוא קטן (~40,000 ש"ח) ולכן אקח את ה530. שאלתי, איפה אפשר למצוא סוכנות יבוא אישי אמינה וישרה? בדקתי ביד2 ויש שם 20 סוכנים אם אתרי אינטרנט מפוקפקים. לא ממש חש בנח להזמין רכב ב300 אלף מסוכנות יבוא אישי/מקביל לא מוכר. תודה מצאתי במשרד התחבורה רשימה של מתווכים מורשים: https://www.gov.il/he/Departments/Guides/personal_import_of_vehicles?chapterIndex=3 זאת כבר התחלה טובה. צריך המלצות מחברי פורום שהשתמשו בשירות של מתווך.
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם, ראיתי פרסום של טויוטה יאריס 2006 (הגיר האוטומט, SOL ה-1,300 עם 87 כ"ס) למכירה. הרכב יד 3, דורש 18,000, רשום שהוא במצב טוב, עם ספר טיפולים + טופל במוסך של טויוטה. הדבר העיקרי שתפס לי את העין הוא הקילומטראז'.. 115,000 ק"מ לרכב בן 14.. הגיוני? חוץ מזה, במידה והכל נראה תקין (כמובן שאקח לבדיקה, אם כן) - שווה לקנות רכב משנת 2006, ועוד במחיר כזה? אני יודע שמדובר ביאריס, רכב אמין ומוצלח ששומר על הערך, אבל השאלה אם לא היו איתו שום בעיות מיוחדות בשנה הזאת? או בעיות מיוחדות שעלולת לצוץ, בעקבות גיל הרכב? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 466 צפיות
היי לכולם, אני מחפש רכב שני, שישמש אותי נטו לנסיעה קצרה יחסית לעבודה (באיזור ה-20 30 ק"מ ביום, 5,000 ק"מ בשנה) בדרך בין עירונית, ולכן מחפש משהו משומש. פחות חשוב לי ביצועים או חסכוניות, אלא יותר אמינות (שיפגוש כמה שפחות מוסך) ורצוי שיהיה גם רכב בטוח. אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
מכון בדיקה בנתניה 1 2
מאת motizkn- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, לאחר הרבה התיעצות בפורום אני לוקח מחר פזו 3008 מודל 2018 לבדיקה. הרכב ממגרש רכב Buy & Drvie בנתניה ולמרות כל הפחד ממגרשים באזור לא מצאתי חוות דעת שליליות על המגרש הזה, לטענתם, הם הטרייד אין של לקסוס והרכב הגיע מהטרייד אין. האם משהוא מכיר את המגרש? האם הם באמת טרייד אין של לקסוס? והכי חשוב, לאיפה לקחת את הרכב לבדיקה באזור? תודה.
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 568 צפיות
אני רוצה לשדרג את הרכב מקליאו דור 3 לסדאן משנתון יותר גבוה. בתקציב של 30-40 אלף, נסיעה יומית (לא בימי משבר) מאיזור השרון לת״א ובחזרה, ונסיעות ארוכות הרבה יותר בסופי שבוע וחגים עם בת הזוג. חוץ מהדרישה למרכב סדאן, אני מחפש רכב כמה שיותר מרווח כי אני גבוה מאוד והקליאו שאיתי בתור רכב ראשון חנוקה לי מדי, חרף הנוחות וההנאה שאיתה. מיזוג אוויר חזק, משענת למרפק וריבוי תאי אחסון יתקבלו בברכה. וכמובן, עלויות אחזקה לא מפלצתיות. למרות שאני נוהג בצורה רגועה אני לא מאנשי ״להגיע מנקודה א׳ לב׳ ״, אלא אוהב מאוד נהיגה וזה כיף בשבילי, כך שזה פקטור בבחירת רכב. לדוגמה, יצא לי ללמוד נהיגה ברנו פלואנס ופחדתי יותר למות משיעמום מאשר מתאונה. לגבי דגמים פוטנציאליים, ראיתי בתקציב שלי…
הודעה אחרונה מאת steinnn, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לקחתי את הרכב לבדיקה ורציתי לדעת אם הדברים האלו חמורים או שזה בסהכ בדיקה תקינה... לבדוק רעש אביזרים וגלגלות נזילת שמן כולל מחזירי שמן תושבת מנוע חלשה רועד ניקוי מערכת הקירור כללית בלאי מנוע ושחיקה פנימית אציין שהמוכר ואני סיכמנו שיתקן הכל אבל האם בלאי מנוע ושחיקה זה נורא? הרכב שברולט אורלנדו 2014 בנזין 1.4.טורבו
הודעה אחרונה מאת נתניה10, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 519 צפיות
אהלן חברים, מתחדשים באוטו ראשון, אוטומט, מחפשים לנסיעות בעיקר מהבית לרכבת אך מדי פעם יעשה נסיעות בינעירוניות , אז על מנת למצע, הרכב אמור לעשות בסביבות ה40-30 קמ ליום. פה ושם נסיעות קצת לים ולצפון בשישי שבת. רצוי שלא יעבור את תקציב ה40 אלף שקל. מתכננים התרחבות אז הרכב צריך להתאים ל +1. אני כל הזמן שומע על קרבות צמודים בין שברולט ספארק לi10 אשמח לשמוע את דעתכם. לא נסעתי בi10 אבל נסעתי כמה פעמים בספארק (הוא חלק מהצי רכבים של car2go) והוא היה נוח לטעמי. נתקלתי בלוח בספארק ltz 2016 עשה 46 אלף קמ עם טסט לשנה באיזור ה43 אלף שקל מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Bushmaster, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 748 צפיות
היי הרכב שנת 2014 , עבר 68 אלף , האם הבדיקה גרוע ?
הודעה אחרונה מאת banji man, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 469 צפיות
היי, מחפש להשתדרג מסיריון 2010 מאחר ומרבית הנסיעות שלי הינן בינעירוניות. מתלבט בין איביזה (עם עדיפות ל3 דלתות) או BMW סדרה 1. לא מתלהב מלהוציא יותר מ40-50K על רכב בישראל. אין ילדים. החזקתי בעבר באוקטביה בליסינג (2016) ואני מודע למחלות הגיר. בסדרה 1 נראה שמדובר בפלנטרי בתקציב הזה. מעבר לזה אין לי מושג לגבי מחלות ידועות/עלויות שוטפות. כמו כן יש חשיבות גדולה לכמה פשוט יהיה להכניס שם מסך מגע דאבל דין (כיום עם CarPlay ולא מוכן לוותר על זה). באיביזה נראה שזו לא בעיה והרב כבר מכילות מסך custom כך שניתן להחליף בקלות באופן עצמאי. בסדרה 1 זה נראה כמו סיפור אחר... אשמח לכל עצה, תודה.
הודעה אחרונה מאת 777000, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברי הפורום, אשמח לשמוע המלצה בין המזדה 3 מנוע 2.0 שנת 2014 ומעלה אל מול הונדה סיוויק מנוע 1.5. שניהם כבר מספר שנים בשוק כך שאני מאמין שכבר יש דעות לכאן או לכאן. אשמח לשמוע מכם מה הייתם בוחרים ומדוע? האם הגיר הרציף של הסיוויק יתן לה יתרון באמינות? הרצון הוא שילוב של אמינות עם הנאה כמובן אחרת לא היינו מדברים על היצרנים האלה. תודה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 483 צפיות
אהלן, דרוש רכב קטן לזוג צעיר - שיהיה חסכוני בדלק עד כמה שאפשר, ואמין. שמנו עין על סוזוקי אלטו. אשמח לקבל המלצה לסחיטה הכי טובה של התקציב...
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמה שאלות, האם המנוע מולטיאייר זה אותו מנוע בעייתי שאחת לכמה זמן יש איזה בעיה עם המערכת מולטיאייר? גיר רובוטי כפול מצמדים? אמין? בעייתי? כמה מחזיקים המצמדים? עוד מכלולים בעיתיים? כמו כן האם יש פתחי מזגן מאחור? נמכרת מתחת? מעל למחירון? תודה לעונים. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 646 צפיות
אבקש לשמוע את חוות דעתכם על הרכבים המוצע כאן. אין לנו תקציב ואנו זקוקים לרכב זול לנסיעות קצרות בתוך העיר. [הרכב ללא הטסט, בעליו מוכרים ב4500 כולל טסט וכל התיקונים הנצרכים]
הודעה אחרונה מאת חולהרכב, -
-
קאדילק XT4
מאת eidcom7-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון אני חושב לקנות קאדילק XT4 sport הבעיה שאין לי מושג מה עלו התחזוקה של הרכב, מבחינת עלויות טיפולים תקופתיים, בעיות ידועות ברכב, מחלות.... וכו בבקשה, כל מי שיש לו ניסיון בקאדילק לכתוב מה דעתו, האם כדאי, האם יקר מדי לתחזק רכב כזה, אמינות של רכבי קאדילק בכלל והרכב הזה בפרט. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מכון לבדיקת קנייה של משאית 7.5 טון בסביבות פרדס חנה
הודעה אחרונה מאת ירון95, -
- 10 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה משתעשע ברעיון להתחיל לחפש לי אקזמפלר סביר של סאאב. קראתי קצת ברחבי האינטרנט על החברה ונשבתי בקסמיה. האם אני משוגע? עדיין אפשר למצוא רכבים לא שחוטים? אשמח להארות ולכל מידע בנוגע לרכבי החברה (דגמים מומלצים, מחלות ידועות, עלויות אחזקה...)
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתלבט לגבי שדרוג רכב משפחתי (משומש). כיום נוהג בגולף 2008, מחפש רכב בגודל דומה (שני הורים ושני כיסאות בטיחות), אך ורק 5 דלתות (האצ'בק או סטיישן). מכוון לרכב סביב שנת 2016, עד 100,000 ק"מ, עד 50,000 ש"ח. שתי אופציות שקפצו לי בחיפושים הן גרסאות הסטיישן של אופל אסטרה ושל סיאט ליאון. אשמח לחוות דעת וביקורות עליהן או דגמים נוספים ששווה לבדוק. תודה!
הודעה אחרונה מאת שם גנרי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 785 צפיות
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לבקש את עזרתכם במציאת דגמים רלוונטיים עבור חבר, להלן המידע: - רכב סופרמיני (אפשר מעט גדול יותר) - בראש ובראשונה - אמין ויחסית זול לתחזוקה - התקציב הינו 60 אלף, אבל ניתן להתגמש אם באמת יש צורך - אוטומטי בלבד - הנסועה השנתית משתנה, אפשר להגיד שתהיה ממוצעת לשוק, לא משהו חריג כמובן שדברים נוספים כמו ביצועים טובים ומערכת אבזור/בטיחות יהיה מעולה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי האם במאזדה 3 2020 החדשה קיים: 1) בקרת שיוט אדפטיבית 2) בקרת זחילה בפקקים (TJA - Traffic Jam Assist) עם התחלת נסיעה אוטומטית לאחר עצירה מלאה אם התשובות לנ"ל חיוביות, אשמח לשמוע את התרשמותכם מאופן פעולת המערכות האלה. שוקלים לרכוש רכב זה. אודה להתייחסותכם.
הודעה אחרונה מאת electrokid, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 454 צפיות
שלום, אנחנו זוג סטודנטים וכלבה שמחפשים רכב לנסיעות פעם בשבוע- שבועיים מהמרכז לבאר שבע וחזרה וביתר הזמן לנסיעות קצרות ומעטות בתוך העיר. חשוב לנו שהרכב יהיה בטיחותי, אמין (שלא יצריך ביקורים תכופים במוסך) וחסכוני בדלק. פחות איכפת לנו מכמה אופנתי ומרמת המולטימדיה. תכננו להשקיע 20-30 אלף ש"ח. איזה דגמים כדאי לנו לבדוק? מאיזה שנה וכמה קילומטראז'? היכן כדאי לרכוש את האוטו? יד 2 או פלטפורמה אחרת? תודה!
הודעה אחרונה מאת imprezadude,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)