Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

יש לי כיום הונדה גאז ובעקבות התרחבות ל- 2 ילדים מחפשים להשתדרג למשפחתית.

לאור התקציב שלנו שהוא 50-60,  החלטתי ללכת על קיה פורטה שנת 2016 ומעלה. קיבלתי הצעה לקיה פורטה 2017 עם קילו' של 53000 ב- 60,000.

על פניו מדובר במחיר טוב, אלא שיש בעיה, שהרכב יד 3 (בעיקר כי נקנה מכונס). האם זה אמור להפריע לי במיוחד ? האם יהיה לכך השלכה על ירידת הערך של הרכב ? האם בהינתן שהרכב מצב טוב מדובר אכן בעסקה טובה על פניו ?

ואם אנחנו כבר פה, מה דעתכם באופן כללי על קיה פורטה (אני לא מחפש יוקרה או אבזור מיוחד אלא בעיקר יעילות ואמינות).

ומה עוד מומלץ לבדוק בתקציב הזה ?

המון המון המון תודה

פורסם

לא חסרים פורטה בשוק, חפש אחת ישירות מהליסינג, מניח שתגיע לעסקה דומה ותהיה יד שניה. 

על הפורטה הרכב תואם לדרישותיך, אין ברכב שום דבר מיוחד, בעיקר אמינות ויעילות. 

הרכב מבצע את רוב המטלות בצורה מספקת, מרווח, ביצועים סבירים, צריכת דלק כ1/11.5-1/12 לא רע, האבזור טוב כבר ברמת הגימור הבסיסית כולל בין השאר יציאת מיזוג ליושבים מאחור, בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, דיבורית מובנת במערכת ועוד. 

האמינות כפי שציינתי טובה מאוד, יש לרכב שתי מחלות: סליל כרית אוויר וקופלונג הגה, לא נורא לדעתי.

כרכב שני אצלי הרכב נותן תמורה טובה מאוד למחיר  ובעיקר ראש שקט.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

רכבים שנקנו מכונס נכסים עלולים לשבת במגרש סטטים לחצי שנה ואף יותר.

במקרה כזה, יהיה צורך בישור קו מקיף, במידה והרכב נקנה למטרות סחר אני בספק אם זה קרה.

יש הרבה פורטה בשוק, מציע להמשיך לחפש אקזמפלר עם עבר מושלם.

במידה ואתה מתעקש על הרכב הספציפי, תגלם את ההוצאות הצפויות במחיר שאתה הולך לשלם.

• תוכן חדש...