Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי את טופס הבדיקה לדוד שלי ולאחר שהוא בדק את הקודים זה מה שהוא אמר (דוד שלי).

הקודים היו על חישני חניה, חישן של הכסא. שום דבר לא היה על המערכות המכנאיות (מנוע וכו...) של הרכב.

מכיוון שלא היה שום קוד רציני והרכב עדין באחריות מלאה לא מצאתי בזה סיבה לבטל את הרכישה.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם

תתחדש! איך התרשמת מחווית הקנייה של רכב בתקופת הקורונה, האם אכן יש ירידה ניכרת במחירים וקנית רכב במחיר שלא היית מקבל לפני?

פורסם

חוץ ממסכה לא מרגיש כל כך הבדל.

אני לא יודע מה כמות האנשים שרצה בסכנות ביום רגיל אבל היה שם אנשים שהתענינו לאורך כל היום, במכון הבדיקה היה חוץ ממני עוד רכב לבדיקה.

לגבי במחיר, אני לא יודע מה להגיד. לא ממש יודע מה השוק של הפיזו אבל אני יודע שהסוכן שאל אותי למחיר ופשוט הסכים למחיר שנתתי (שנמוך בכמה אלפים מתחת למחירון וכמאט 10 אלפים מהמחירון המשוכלל)

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם

מעניין באמת אם קיבלת מחיר כזה כי זה מה שהרכב שווה בפועל (דווקא שמעתי שה 3008 אמורה לשמור על מחירון לא רע) או כי זה באמת קשור למצב והם שמחו שמישהו בכלל קונה.

בכל אופן העיקר שקיבלת רכב מעולה במחיר שרצית.

• תוכן חדש...