Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רכב שנת 2011 שהוצא לו טופס סליקה של חברות הבטוח, הטופס נקי לגמרי ואני מבקש אותו כאינדיקציה אך ישנ משהו מוזר, הביטוח מתחיל רק משנת 2014 כאשר הרכב עצמו שנת 2011!

אציין שראיתי לפחות כ 8 טפסים כאלה חלק שלי חלק של רכבים שהתעניינתי בהם ומעולם לא ראיתי דבר כזה, גם ברכבים יותר ישנים (ההי ישן נדמה לי היה 2009).

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם הרכב היה בליסינג בשנותיו הראשונות (במיוחד אם מדובר באחת מהחברות הגדולות שלעיתים מבטחות רק בביטוח חובה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיוק חשבתי על זה, שלחתי לבעלים הודעה, האמת דיברתי איתו כבר מספר פעמים ואנחנו בקשר עד שהרכב שלי אולי ימכר אך מעולם לא עלה נושא הליסינג....

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בעקרון זה יכול להיות גם מקרה נדיר בו הבעלים ביטח את הרכב בביטוח חובה בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 19 דקות, system_x כתב:

בדיוק חשבתי על זה, שלחתי לבעלים הודעה, האמת דיברתי איתו כבר מספר פעמים ואנחנו בקשר עד שהרכב שלי אולי ימכר אך מעולם לא עלה נושא הליסינג....

איזה יד הרכב?

ראית צילום רישיון?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רוב הסיכוים שלא היה מבוטח מקיף. גם חברת ליסינג עושה מקיף והיא עדיין משלמת לאיזו חברה .

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

חברות ליסינג מאוד קטנות אולי עושות מקיף(לדוגמא כספא עושה ביטוח מקיף).

כל חברות הליסינג הענקיות(אלדן,אלבר,שלמה וכו׳) ממש לא עושות מקיף(רק ביטוח חובה) - הן מחזיקות מערך משפטי ומערך מוסכים שמתנהל כמו ביטוח מקיף - הן תובעות או מטפלות בתביעות מול המשתמשים שלהן ישירות מול הגורם התובע.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 2 שעות, system_x כתב:

לא ראיתי
יד 3

זה רכב שבנתיים בסטנד ביי עד שיהיה לי קונה רציני.

זה רכב שהייתי אומר לו ביי, לא משאיר בסטנדביי.

שילוב של רכב אירופאי מזדקן עם עבר ליסינג בשילוב עם מוכר לא ישר/מקטין ראש, לא נשמע לי כמו נקודת התחלה טובה.

אני בכלל לא מבין את השינוי שאתה עושה.

יורד בשנתון, יורד בגודל, עולה במספר ידיים וכל זה בשביל מה? אני חושב שחטפת שיעמום קורונה.

פורסם

או שניחשת טוב מה הרכב או שאתה טועה.

היו כמה כיוונים לאחרונה, האמת העיקרי והכי טוב שהיה ירד מהפרק עקב יתר צפיפות (פיאט 500x).

בין לבין הצצתי בלוחות על שני רכבים, האמת מחפש מעט ביצועים ואתגר, כן כן אתגר תחזוקתי (בגבול הטעם הטוב). הרכבים האלו הינם פורד מונדיאו טיטניום ולנצ'יה דלתא, המוטו אומר או שמור מאוד או לא נוגע.

דאלתות ראיתי כמה וכפי שניתן להבין היו שבורות, מונדיאו מצאתי אחת שלא מפורסמת כרגע בשום מקום דרך חבר פורום ונשמעת שמורה סה''כ בהתרשמות הראשונית, כשהמכירה של היטי תתקרב אבדוק אותה לעומק.

כל הרכבים שאני בודק מתחת ל 100 אלף ק''מ עם דגש על פירוט אחזקה שהבן אדם יודע מה יש לו ומה בדיוק נעשה ברכב כמו שאני יודע מה יש לי ובדיוק מה נעשה ברכב ברמה הכי מדוקדקת, אחרת אין לי בכלל מה לדבר עם בעלים של הרכבים שמוצעים למכירה.

מוכר מקטין ראש? פחות, האמת לא זוכר אם בכלל שאלתי על עבר ליסינג, או אולי אפילו אמר שהיה, כרגע באמת שלא זוכר, נאמרו שם יותר מדי דברים על הרכב.

שורה תחתונה כל המהלך הזה מתנהל כבר כמה זמן ככה שאין לחץ ולא אתפשר על גרוטאה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לפני 26 דקות, system_x כתב:

או שניחשת טוב מה הרכב או שאתה טועה.

היו כמה כיוונים לאחרונה, האמת העיקרי והכי טוב שהיה ירד מהפרק עקב יתר צפיפות (פיאט 500x).

בין לבין הצצתי בלוחות על שני רכבים, האמת מחפש מעט ביצועים ואתגר, כן כן אתגר תחזוקתי (בגבול הטעם הטוב). הרכבים האלו הינם פורד מונדיאו טיטניום ולנצ'יה דלתא, המוטו אומר או שמור מאוד או לא נוגע.

דאלתות ראיתי כמה וכפי שניתן להבין היו שבורות, מונדיאו מצאתי אחת שלא מפורסמת כרגע בשום מקום דרך חבר פורום ונשמעת שמורה סה''כ בהתרשמות הראשונית, כשהמכירה של היטי תתקרב אבדוק אותה לעומק.

כל הרכבים שאני בודק מתחת ל 100 אלף ק''מ עם דגש על פירוט אחזקה שהבן אדם יודע מה יש לו ומה בדיוק נעשה ברכב כמו שאני יודע מה יש לי ובדיוק מה נעשה ברכב ברמה הכי מדוקדקת, אחרת אין לי בכלל מה לדבר עם בעלים של הרכבים שמוצעים למכירה.

מוכר מקטין ראש? פחות, האמת לא זוכר אם בכלל שאלתי על עבר ליסינג, או אולי אפילו אמר שהיה, כרגע באמת שלא זוכר, נאמרו שם יותר מדי דברים על הרכב.

שורה תחתונה כל המהלך הזה מתנהל כבר כמה זמן ככה שאין לחץ ולא אתפשר על גרוטאה.

אני הימרתי על הפיאט בעקבות השרשורים שלך.

לא רואה איך מונדיאו או דלתא מקדמת אותך (פרט לביצועים) אבל רכב לא נגמר רק בביצועים, ובשאר הפרמטרים אתה הולך אחורה ולא קדימה לדעתי.

אני ממש לא מחובבי הקונצרן אבל אני חושב שהרכב שיש לך עכשיו הוא אחד מהיציאות הטובות שלהם בכל האספקטים פרט לביצועים.

אבל העיקר שאתה נהנה מכל העניין.

פורסם

האמת שאני הפסקתי לחפש הגיון אצלי כי אני יכול לנסות להסביר אותו אבל כנראה שזה הגיוני לפרק זמן מסויים ורק לי.

דלתא או מונדיאו מתקדמות בהכל אל מול הייטי מלבד אמינות/פשטות החזקה/תקלות אפשריות ועלותן. הייטי אחלה להגיע מנק' איי לבי אבל פה זה נגמר, וגם פה הייטי אמינה רק כי זאת הגרסה הפשוטה ביותר עם גיר ידני (גם המנוע שסה''כ אמין הזדקק להחלפת שרשרת טיימינג ומותחנים לא זולים במיוחד).

יותר מזה, לא הייתי שולל ייטי חדשה יותר עם 4*4 ומנוע שסוחב באמת כמו שאני רוצה אבל dsg בדגמים הישנים זאת תופעה בפני עצמה, המנוע 1.8 cda עם בעיות של אכילת שמן לרוב וצורך בפתיחת מנוע. הדגם החדש עם המנוע 1.4 מגיע בשילוב גיר יותר בעייתי אפילו והביצועים לא באמת מקדמים אותי לאנשהו מבחינת המנוע 1.4.

בהגדלת תקציב לא רואה משהו מועיל אולי רק פוקוס 1.5 אקובוסט ופה אני לא יודע עד כמה הספסל האחורי יוכל להכיל 3 כסאות ילדים.

את המונדיאו יש עד 2014 אבל אין למכירה מבחר ובטח לא מבחר ששווה משהו. דלתא תכלס אחרי שראיתי כמה וראיתי את של אמיר מהפורום כדוגמא לאיך היא אמורה להראות דיי ירדתי מזה, מפה לשם אם צץ אקזמפל שייתכן ותוחזק טוב אני ארים טלפון אבל חוץ מזה אין טעם כי זה באמת מתכון לצרות.

פיאט 500x לא יכולה להיות 2011 היות ויש אותן בארץ מ 2015.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ייטי עם 1.8 מגיע עם גיר רטוב ואם מדובר בדגם 2013 אז אין גם אכילת שמן. ואם זה דגמי 11/12 צריך לבדוק אם החליפו רינגים. מעבר לזה הנעה כפולה בשילוב עם הגיר המוצלח נותן רכב מצויין.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...