Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי שדרוג רכב משפחתי (משומש).

כיום נוהג בגולף 2008, מחפש רכב בגודל דומה (שני הורים ושני כיסאות בטיחות), אך ורק 5 דלתות (האצ'בק או סטיישן).

מכוון לרכב סביב שנת 2016, עד 100,000 ק"מ, עד 50,000 ש"ח. 

שתי אופציות שקפצו לי בחיפושים הן גרסאות הסטיישן של אופל אסטרה ושל סיאט ליאון.

אשמח לחוות דעת וביקורות עליהן או דגמים נוספים ששווה לבדוק.

תודה!

פורסם

תבדוק גם פיג׳ו 308 סטיישן משנת 2015 ומעלה,רק שים לב לעניין רצועת הטיימינגובמידה והיא לא הוחלפה קח בחשבון שתצטרך להחליף אותה(איזור האלפיים ש״ח)..

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

308 סטיישן בהחלט יכולה להיות אופציה טובה.

בין שתי המכוניות האלו שאתה שוקל, הלאון לדעתי מוצלחת יותר.

מוזמן לרשום באיזה שילוב מנוע וגיר מדובר בשתי המכוניות כדי שיוכלו לכוון אותך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בליאון מדובר על מנוע 1.2 עם 105/110 כ"ס, ולהבנתי DSG7

באסטרה מנוע 1.4 עם 140 כ"ס.

ה 308 אופציה מעניינת, התחלתי לחקור עליה.

גם פורד פוקוס סטיישן ברשימה, אבל משום מה פחות מושכת אותי.

מבחינת אמינות/ סחירות/ עלויות טיפולים/ חוויית נהיגה/ בטיחות/ צריכת דלק... - מישהי מהן בולטת לטובה או לרעה ביחס לאחרות?

פורסם

אני בעלים של אסטרה סטיישן מודל 2017 1.4L 150hp עם 60K+ וכרגע ללא בעיות מיוחדות, לדעתי לא תצליח למוצא את הדגם הזה בטווח המחירים שלך ותצטרך למצוא את הדגם הקודם המקביל לשברולט קרוז, לפי הבנתי הדגם פחות מוצלח עם בעיות במערכות קירור שיש לשים לב אליהם, היא מאוד לא סחירה ונמכרת בהרבה מתחת למחירון וכך גם הקרוז, לפני 3 שנים חשבתי לקנות אחת כזאת והמליצו לי בחום שאם אני רוצה סטיישן עדיף לי לקחת יונדאי i30 שתהיה הרבה יותר אמינה.

הפוקוס מצוינת אבל יש לה את נושא הגיר הרובוטי שהוציא להם שם רע מאוד בשנתונים הראשונים שלהם, הבנתי שהבעיה טופלה אבל הנזק כבר נעשה והן נמכרות בזול בגלל החשש מהגירים, מבחינת חווית נהיגה לפוקוס יש שלדה מצויינת ולפי מבחני הדרכים היא הכי מהנה לנהיגה מהסגמנט.

• תוכן חדש...