Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לשדרג את הרכב מקליאו דור 3 לסדאן משנתון יותר גבוה. 

בתקציב של 30-40 אלף, נסיעה יומית (לא בימי משבר) מאיזור השרון לת״א ובחזרה, ונסיעות ארוכות הרבה יותר בסופי שבוע וחגים עם בת הזוג. 

חוץ מהדרישה למרכב סדאן, אני מחפש רכב כמה שיותר מרווח כי אני גבוה מאוד והקליאו שאיתי בתור רכב ראשון חנוקה לי מדי, חרף הנוחות וההנאה שאיתה. מיזוג אוויר חזק, משענת למרפק וריבוי תאי אחסון יתקבלו בברכה. וכמובן, עלויות אחזקה לא מפלצתיות. 
למרות שאני נוהג בצורה רגועה אני לא מאנשי ״להגיע מנקודה א׳ לב׳ ״, אלא אוהב מאוד נהיגה וזה כיף בשבילי, כך שזה פקטור בבחירת רכב. לדוגמה, יצא לי ללמוד נהיגה ברנו פלואנס ופחדתי יותר למות משיעמום מאשר מתאונה.
לגבי דגמים פוטנציאליים, ראיתי בתקציב שלי מודעות של קיה פורטה והרכב נראה על פניו מתאים לצרכיי, אך לא ישבתי בתוכו מעולם. שקלתי גם את התאומה יונדאי i35 אבל נראה שביקורות רבות קוטלות את הנוחות שלה.

עריכה אחרונה על ידי steinnn
פורסם

מה הגובה שלך? אני אישית 1.84 ואני מסתדר מצויין ברכבי סופרמיני אפילו רכבי מיני לא מרגישים לי צפופים מידי יכול להיות שמדובר בעניין של תנוחת נהיגה.

פורסם (נערך)

יואב, איזה שנתון של הדגם שציינת ניתן למצוא בתקציב שלי? היא מרווחת מספיק?

gkiler - אני כמעט כמוך בגובה וצפוף לי מדי בסופרמיני. מניח שזה סובייקטיבי, כי ניסיתי אינספור תנוחות נהיגה ולשווא. 

עריכה אחרונה על ידי steinnn
פורסם
לפני 8 שעות, steinnn כתב:

יואב, איזה שנתון של הדגם שציינת ניתן למצוא בתקציב שלי? היא מרווחת מספיק?

gkiler - אני כמעט כמוך בגובה וצפוף לי מדי בסופרמיני. מניח שזה סובייקטיבי, כי ניסיתי אינספור תנוחות נהיגה ולשווא. 

צפוף לך בגובה או מבחינת מרווח במקומות אחרים? (רוחב \ רגליים \  דאשבורד לוחץ)
ומה הסיבות שאתה סגור על סדאן?

פורסם

לא בגובה אלא כל השאר. אני אוהב להרגיש שיש מרווח מכובד ביני לבין המושב שלידי והמושבים שמאחורי. זה פסיכוסומטי. 

לגבי הסדאן, זה כבר עניין של טעם וריח. 

• תוכן חדש...