ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ובריאות לכולם, ברשותי ספארק בת שנתים וכעת, הגיע הזמן להחליף אותה לרכב שטח, או משהו דומה. לא מחפש לנדקורזר - וגם לא יכול לשלם עבור אחד כזה... דרישות: נסועה בשנה : 18K- 24K גיר: אוטומטי דלתות: 5 הנעה: 4X4, אפשרי 2X4 אבךל עם יכולות שטח סבירות מרווח גחון: גבוה ממה שמצאית יש את הדיההו טריו - אבל יש רק ישנים מ 2011 עם המון קילומטרז'. לא סיכון גבוה ? וכן יש את הדאסטר, אבל האוטומטי הוא לא 4X4. תודה למיעצים. בברכת רפאוה שלמה אמש
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לפני חצי שנה שאלנו מחבר רכב סוזוקי ליאנה שנת 2007, שבגלל שלא הצליח למכור אותו במשך תקופה [רצה 4000 ₪. והרכב לא נוסע מעל שמונים, כך שמתאים בעיקר לנסיעה בתוך העיר], לא היה אכפת לו להביא לנו להשתמש בו בינתיים תמורת טובה כל שהיא. אנו לקחנו אותו, עשינו עליו ביטוח [לשנה], השתמשנו בו עד עכשיו, וכעת החבר חפץ בו בחזרה. עתה אנו זקוקים לאדם שבקיא בעלויות אחזקת ותיקון רכבים שישום לנו את עלות הפחת שעשינו לו ברכב. הסיכום בינינו בתחילת ההשאלה היתה בלשון זו: אנו מתחייבים לבטח את האוטו בביטוח חובה, וכן לתקן כל בעיה שנגרמה באופן ישיר בזמן שאנו נוהגים באוטו – פנצ'ר, פגיעה בפח של הרכב. תקלות באוטו או במערכותיו יחולו עליך [- החבר], כגון: מצבר, גיר, פעמון ציריה, צופר וכד…
הודעה אחרונה מאת ead, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 746 צפיות
אני מתלבט בין כמה רכבים שנת 2017-2019: leon fr 1.5 honda civic האצ'בק מאזדה 3 האצ'בק גולף חשוב לי שהרכב יהיה שווה את הכסף, לא יהיה יקר להחזקה, (דלק טיפולים וכו) ושיהיה אמין. כמו כן, שלא יהיה עגלה ושיהיה אפשר למכור אותו אחרי זה, פחות חשוב לי הגודל אני נוסע לרוב לבד. מבקש את חוות דעתכם, התקציב שלי הוא עד 100 אבל מוכן לקחת הלוואה של עד 40 אם הרכב שווה את זה (למרות שמעדיף שלא). פתוח להצעות גם לרכבי 0 קמ או מהחברה אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח יודע שהנושא נטחן אבל לא מצאתי הרבה מידע. מחפש ספורטיבית עד 60 אלף עדיף פחות כרגע 208 gti עד 2014 ניראת תפורה לגמרי, מי יכול להמליץ, טוב? לא טוב? מחלות? מה לבדוק? או שעדיף לרדת בשנתון ולחפש golf GTI MK5 ? איזה עוד רכבים יש בתקציב הזה?(מחפש רק ידני) עובר מ206 מנוע 2.0 ככה שהרכב צריך להיות עם התנהגות לא פחות טובה, מאוד אוהב את ה 206. צריכת דלק פחות קריטי עדיף 4 מקומות ידני חובה רצוי שנתון כמה שיותר חדש ודיי אמין כמובן
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 720 צפיות
רכשתי רכב מחברת ליסינג, בהמלצתם בצעתי לרכב בדיקה במכון טרם הרכישה. בחלוף מספר ימים בעת שנסיתי להפעיל לראשונה את המזגן גילית כי הוא לא עובד. פניתי למכון שבצעתי בו את הבדיקה שמסר לי כי המדחס לא עובד. מבדיקה של הדוח שלהם הנושא לא נבדק על ידם בעת הבדיקה... הם בדיקת המדחס זה חלק מהבדיקות שהם מחוייבים לבדוק ?
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 547 צפיות
הי, מחפש לקנות רכב סדאן חדש. אופי נהיגה רגוע, נסועה מועטה מאד, עירוני בעיקר, חשובה אמינות מכנית ושמירת ערך. הרכב שהיה לי הוא הונדה אקורד אוטומט 2011 מדגם אלגנס, ואם הוא היה משווק כיום הייתי קונה שוב. תקציב סביב גג 150-160K 1) האם האקורד תחזור בכלל להיות משווקת בארץ בגרסת הבנזין בלבד? (לא היברידי ולא טורבו) 2) איזה רכב הייתם ממליצים לקנות בהעדפה ליפניות 3) בודק אפשרות לרכוש מאזדה 3 ספיריט 2020 (כי ה-6 יקר מעט) - האם מומלץ? 4) האם במצב הנוכחי יש מקום רב להנחות משמעותיות? האם יש לקבל את המחיר מחירון שנציגי הרכב מציעים או להתעקש על הנחות משמעותיות עקב שוק חלש של מכירת רכב חדש? 5) האם בכלל מומלץ בזמן זה לרכוש …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 788 צפיות
שלום, ביד2 ישנה יאריס 2017 : עליה לכביש 06.2017, טסט עד 05.2020 אוטוטו, 21 אלף קמ, יד1 פרטי לאחר שיחת טלפון נשמע שהרכב במצב טוב. המוכר אמר שאינו מתכנן להעביר טסט ואם כן אזי יעלה את המחיר בעוד כ3500 שח. הרכב נמכר ב75 אלף שח. בדקתי במחירון של לוי יצחק - 72,716 ש"ח ( משום מה אין שאלה לגבי מועד פקיעת הטסט של הרכב). ביד 2 המחירון הינו 81200 ש"ח. אשמח להבין מדוע יש הבדל כה גדול בין המחירונים? מדוע אין שקלול לטסט? והאם הייתם ממליצים לתאם עם המוכר הגעה? תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 882 צפיות
אהלן! ראיתי היום פרסום של פוקוס 2011 בסביבות ה12000 ופתאום שמתי לב שהרכב הזה נמכר לא בהמון כסף... סביב ה15 אלף שקל אפשר למצוא אחד באיזור השנתונים 2011-2014 השאלה שלי היא איך הם? קראתי קצת תגובות שהרכב הזה בעייתי עם הגיר שלו אבל הבנתי שלכולם עשו recall זה נכון? כרגע אני עם לנסר 2006 וקצת בא לי כבר להתחדש אבל לא בתקציב גבוה מדי.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 865 צפיות
שלום רב אנו זוג ללא תקציב מי יודע מה, ואנו זקוקים לרכב רק לצורך התניידויות קצרות בעיר מידי פעם, האם קניית רכב ב2000/3000 ש"ח שווה, או שיש להניח שעלות התיקונים והאחזקה יעלו מידי הרבה. ראיתי ביד 2 שברולט אופטרה 2008 עם הנעה בגז שצריכה שיפוץ גיר ללא טסט ב-1800 ש"ח. שלחתי לו מייל והוא ענה: יש לך מנוע משופץ מצבר חדש ברקסים בלון גז מערכת גז גי פי אס רדיו דיסק חלונות חשמל 2 מפתחות הכול תקין עובד רק שיפוץ גיר .אחלה אוטו ללא טסט
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 721 צפיות
האם אפשרי לקנות לאחר בדיקה ולבטוח שהרכב הוא אמין ולא יהיו תקלות? אאודיa1 2013 אוטומט
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 501 צפיות
היי חברים, אשמח להתייעץ אתכם כי אני באמת לא מבין שום דבר ברכבים, אני חייל משוחרר שמתגורר באזור נתניה, והנסיעות היומיות היומיות שלי לעבודה יחסית קצרות - 15 קילומטר בערך. בסופי שבוע נוסע למשפחה לקריית גת שזה משהו כמו 100 קילומטר, וככה מדי סוף שבוע, ובנוסף מטייל בארץ לעיתים קרובות יחסית(עליות לגלבוע, ירושלים, וכו). זה רכב ראשון, התקציב עד 25K, חשוב שיהיה חסכוני יחסית ושיסחב את הנסיעות. אמור לקבל בעוד שנה בעזרת השם רכב מהעבודה אך לא פוסל להשאיר גם את הרכב המתוכנן במידה ויהיה מספק. אשמח להתייעץ, לשמוע עצות ואם חסרים עוד פרטים אשמח להוסיף. תודה😀
הודעה אחרונה מאת Erel, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מעוניין ברכב סטיישן בעל בגאז גדול, קילומטראז נמוך יחסית, אני לא נוסע יותר מידי כ 12k לשנה, משהו עד 65k חשבתי על פורד פוקוס סטיישן מה דעצכם עליו? או על קאיה סיד, יש חוות דעת או עוד רעיונות? תודה
-
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 640 צפיות
שלום לכולם שואל בשביל קרוב משפחה: מבקש חוות דעת על פיגו 3008 2017 ומעלה מנוע 1600 בנזין. האם זה מנוע ב.מ.וו? מה הבעיות הידועות של הרכב אם יש? חווץ דעת כללית?.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
שלום, ב5 השנים האחרונות נוסעת בליסינג והגיע הזמן לקניית רכב חדש. אני לא מבינה ברכבים ( ולצערי גם הסביבה הקרובה שלי לא) ואני מתלבטת מאוד לגבי קניית רכב. מבחינת שימוש: - נוסעת יחידה - 5 ימים בשבוע נוסעת לעבודה ( כ10 ק"מ לכיוון) - בסופי שבוע נסיעות בינעירוניות ( מת"א לאשדוד\ הרצליה\ נתניה וצפונה) - עם הליסינג נסעתי בשנה באיזור ה25 אלף ק"מ מבחינת תקציב: - הייתי שמחה אם לא היה עובר את ה80 אלף. דברים שחשובים לי: - לא זללן דלק - יציבות - הייתי שמחה שתהיה מערכת בלימה אוטומטית ( היה לי בקיה פיקנטו), מערכת מובילאיי וחיישני רוורס - בטיחותי ההתלבטות שלי מתחילה בהאם לרכוש רכב חדש? …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
יונדאי קופה? 1 2
מאת Felony-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, נפלה בידי אופציה לקנות ממישהו יודנאי קופה 2008 ביחסית זול למחירון שלה, אבל הבנתי שאףאחד לא אוהב את האוטו הזה ואני אישית לא שמעתי כלום עליה, יש סיבה לא לקנות אותו? מה הסיפור שמלכלכים עליה ככה? תודה לעזורים
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 935 צפיות
היי, התקציב גמיש ונע סביב ה-80 אש"ח עם יכולת לסטות 20-30 אלף ש"ח לפה לשם, אבל בלי הרבה רצון לעשות זאת. כולן נראות די מאובזרות, כולן נראות טובות ולא באמת נראה לי שיש פה בחירה נוראית. הצרכים הם בעיקר בטיחות (אקטיבית ופסיבית), אמינות ועלויות אחזקה, נוחות נסיעה (בעיקר בבינעירוני) ואם אפשר קצת אבזור. הנאה מנהיגה לגמרי לא פרמטר כל עוד אפשר לשייט 120 בביטחון ולצאת לעקיפות פה ושם בלי למות. הייתי שמח לשמוע חוות דעה על הרכבים הללו מהשנתונים שציינתי, במיוחד מניסיון (על ענייני המצבר והמאזדה 3 כבר קראתי את כל מה שכתבו לי). אם מישהו התנסה ברכישות רכב יד 2 מהיבאונים אשמח להמלצה גם. אני חושש ממצב של סוחרים עם עניבה. בנוסף, האם רק קיה נותנת 7 שנים אחר…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
רכב עד 100 אלף
מאת mufasa-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 783 צפיות
שלום אני מחפש רכב עד 100k חשוב שיהיה חסכוני מהיר ואמין עדיפות לקנייה 0 ק"מ או מהחברה חשבתי על סקודה פאביה השאלה אם שווה להתאמץ לקחת הלוואה ולקנות אוקטביה ברמת הגימור הכי נמוכה או בכלל אתם מציעים משהו אחר( אולי אפילו יד שנייה)? צעיר נוסע לרוב לבד בערך 10000 ק"מ בשנה בתוך העיר
הודעה אחרונה מאת mufasa, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 664 צפיות
היי חברים הייתי באוויס הציעו לי איביזה 2017 רמת גימור סטייל יד ראשונה מליסינג, 60 אלף קמ טסט עד פברואר 2021 הראו לי בדיקה ממרץ שהיה בה רק שלדה משמעות נמוכה,מתחייבים בבדיקה גיר מנוע שילדה ונותנים אחריות פרימיום למשך שנה כל התענוג ב58k האם אפשר לסמוך על הבדיקה שלהם? לא לקחת לבדיקה? מה שווה האחריות הזו בכלל?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 474 צפיות
חברים מה דעתם על הגראנד וויאג'ר 2009-2011 אלו שנמכרים בשוק בין 25K ל 40K גג התקציב שלי הוא 40. וה7 מקומות כולל הקרניבל עד לדגם החדש שהוא לא ביכולות שלי - חוץ מהוויאג'ר והרודיוס הינם ללא בגאז'
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , כרגע נוהג על הפאביה 1.4 ידנית שנתון 14' של ההורים , אני מחפש להביא רכב מעט חזק יותר ובערך באותו הגודל , התקציב הוא 40 אלף שקלים ואני מחפש משהו קטן וזריז זה צריך להיות שנת 2012 ומעלה , כרגע ראיתי וולוסטר ואהבתי אבל נראה שביד 2 מוכרים כאלה שעברו מלא קילומטרים או יד גבוהה מאיזה ילד ערס ראיתי רנו קליאו דור 4 שנת 2014 1.2T שאהבתי , וגם פיג'ו 208 1.2T שנת 2014-15 הבנתי להתרחק בגלל בעיות אמינות תודה לעוזרים ☺️
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 476 צפיות
מעלה לפה את כל התהיות והרהורים שלי (קצת מפוזר) לגבי רכב חדש שאני רוצה לקנות אשמח לקבל עזרה בכדי להגיע להחלטה מתלבט בין כל ההיברידיות, תקציב גמיש עד 140,000ש"ח עדיף כמה שיותר נמוך מתכוון להחזיק את הרכב 5 שנים לפחות רכב לזוג+2 חשבתי על: טויוטה פריוס מ-2017 טויוטה קורולה היברידית מ-2019 יונדאי איוניק מ-2017 קיה נירו מ-2017 מתלבט גם אם לקנות אולי חדש מהחברה/אפס קילומטר/יבוא מקביל(קורולה) ולחסוך כאב ראש של לחפש רכב יד2 אלבר מוכרים למשל את האיוניק אפס קילומטר ב121,000 בעוד ביד2 יש אנשים שמנסים למכור איוניק בן 3 שנים במחיר הזה באג'ט מוכרים את הקורולה STYLE אפס קילומטר ב125,000 לא יודע מה המחיר של יבוא מקביל של…
הודעה אחרונה מאת print, -
הייי, אני חושב עוד מעט לקנות רכב, מחפש שיהיה יחסית חדש שנת 2016-2017 רוצה משהו מגניב שנראה יפה ומדליק. משהו בסגנון יונדאי וולוסטאר. חשבתי על יונדאי אי 20 קרוס גם. רוצה רכב לא גדול, שיהיה סופר מיני עם עיצוב יפה מבפנים. מה הייתם ממליצים לקנות? תקציב עד 80k תודה
הודעה אחרונה מאת Alexkuz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי! מחפשת רכב קטן, אוטומט עם מנוע יחסית חזק (שיצליח לסחוב את העליות של ירושלים בסבבה) וחסכוני בדלק עד כמה שאפשר. תקציב באזור ה25000. חשבתי על היונאי i10, i20 או מאזדה 2. מה הכי מומלץ מבין כולם ? הצעות נוספות יתקבלו בברכה! בכוונה לקחתי את מאזדה או יונדאי כי מהניסיון שלי הם חזקים גם בתור רכבים ישנים ואני מחליפה רכבים בתדירות נמוכה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 480 צפיות
שלום זאת השאלה הראשונה שלי אז אם אני מפר איזה חוק פורום אשמח אם תעירו לצומת ליבי אז ככה אני קונה רכב יד 2 וחשבתי על אופל אינסגניה שנים 2012-2014 הייתי שמח לדעת אם יש המלצות או להפך איזשהן תקלות מיוחדות שאני אמור לדעת עליהן ? תודה
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
שלום רב לחברי הפורום, אני סטודנט בן 26 שמרוויח די טוב ולאחרונה התחזק לי הרצון לרכוש רכב (לאחר שהמצב עם הקורונה ישתפר). קיימת לי התלבטות אם בכלל אני צריך רכב ואם כדאי לי לדחות את הרכישה. גר בבאר שבע וכרגע מתנייד בסקוטאייר (ממליץ מאוד למי שמחפש קורקינט איכותי ומהיר). הנסיעות העיקריות שלי הן לעבודה, לאוניברסיטה, לחברים ולחדר הכושר וכולם מאוד קרובים לבית שלי (כמה דקות בסקוטאייר). עד כאן מרגיש לי שאני רק *רוצה* רכב ולא באמת צריך. הסיבות שלדעתי אני כן צריך: חוזר כמעט כל שבוע לשישי שבת אצל המשפחה במושב והתחבורה הציבורית לשם לא משהו. מדי פעם לקחת לדייטים ובכללי יותר נוח עם רכב. משתנה נוסף שחשוב הוא שאבא שלי בפנסי…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
איביזה .fr 2016 1 2
מאת Arteko-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן אני מחפש לקנות איביזה fr אני מחפש שנתון 2016 בצבע לבן. אני רוצה משהו מאוד ספציפי ומחפש גם נתונים טובים ולא ממש ממהר לקנות. הבעיה שאני שם לב שיש היצע יותר גדול של האוטו בגיר ידני מאשר אוטומט. עד עכשיו לא שקלתי אפילו את האפשרות הזאת אבל לאחרונה התחלתי לחשוב על זה. אני בן 25 סטודנט נוסע כל יום באוטו והאמת שאני כמעט לא עומד בפקקים. אני מתכנן לקנות את הרכב ל3-4 שנים לפחות והפחד שלי שידני יתסכל אותי ומה שיותר גרוע זה שיהיה לי קשה למכור את האוטו אחכ, מניסיון של אנשים פה עד כמה רכב ידני סחיר? במיוחד בדגם הספציפי הזה
הודעה אחרונה מאת שניר מנחם, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 459 צפיות
שלום לכולם משיטוט ארוך בפורום לא הצלחתי לגבש החלטה עקב התרחבות המשפחה ורכב פולסווגן פולו 2004 שהולך וצובר תקלות עליי להחליף רכב מעוניין ברכב אמין,בטיחותי,חסכוני ככל הניתן(אינני נוסע הרבה מבחינתי הפולו הייתה די חסכונית אני מניח שכל רכב חדש יהיה חסכוני יותר) ובעל אחסון יחסית גדול במושב אחורי ישנו כיסא בטיחות,בתא מטען לרוב נדרש למקום של עגלת תינוק לחלופין או אופניים קטנים של ילדים חשבתי על סוזוקי sx4 שנת 2015/16 אך קראתי שישנם תקלות רבות בגיר סקודה אוקוטביה/סופרב אך הבנתי שהוא סובל רבות מגיר dsg תקול יונדאי i35 מאזדה 3 ספיריט אשמח לשמוע כל חוות דעת אינני בעל ידע רב וכמו כן גם הסובבים שלי, תודה רבה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת matan990, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן לקנות אתה רכב השני שלי! בתקציב עד 30 אלף. יש כמה אופציות שחשבתי עליהן ואשמח לשמוע מה לדעתכם כדאי. אז הנה הרשימה שלי - 1) פורד פוקוס 3 - ראיתי שהמחיר שלו בשוק די נמוך, והבנתי שזה בעיקר בגלל התיבת הילוכים השנויה במחלוקת. מה שכן - אוטו די חסכוני עם מנוע סבבה, על התיבת הילוכים יש אחריות 7 שנים על המצמד, ומצמדים מ2017 הם כבר סבבה ואין בהם את הבעיה שגרמה להארכת האחריות. אז אם אני מוצא פוקוס שהוחלף בו מצמד למצמד 2017 + אז זה אחלה אוטו (נראלי), בנוסף גם במשפחה יש לנו פורד פוקוס ואני סבבה לגמרי עם התיבה שלו. חשבתי דווקא לקנות סדאן ולא האצ'בק\סטיישן. אפשר למצוא אפילו עם קילומטראז' פחות מ 100 אלף. 2) מאזדה 3 אחרי שנתון 2010 - האוטו הרא…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, נוצרה לי הזדמנות לקנות יונדאי טוסון מסוף 2015 בדגם בסיס במחיר סביב 76 אלף. מבדיקה שערכתי לרכב במכון התגלו הבעיות הבאות: 1. נקישה בתיבת הגה (נטען שזו מחלה ביונדאי) 2. לפרק גלגלים לבדיקה - נאמר שזה תמיד נכתב כי לא ניתן באמת לדעת מבלי לפרק 3. החלפת כל הצמיגים 4. פגמי צבע - רק מה שנראה (קילופי צבע זניחים) 5. מגב אחורי פגום 6. מצלמה מרצדת - נאמר לבדוק במקום שמתמחה בזה. אני לא הבחנתי בכך מה אתם אומרים? יש מה להתמקח עוד? הרכב מוצע בכ-5000 שח מתחת למחירון המשוקלל (ק"מ נמוך). ספורטאזים (צורה חדשה) במצב כזה מוצעים למכירה בכ-9000 שח יותר.
הודעה אחרונה מאת adir10, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 669 צפיות
צריך המלצה אני רוצה לקנות רכב חדש בתקציב של עד 50k. הכייון זה רכב משפחתי סטיישן, או רכב סגנטן ברלינגו. הכיוונים שלי בעקרון זה קיה סיד, קליאו סטיישן, לאון סטיישן (מפחד מהגיר שמעתי יותר מידי עליו). או ברלינגו, קאנגו. אשמח לחוות דעת.
הודעה אחרונה מאת Qelssss,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)