Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2017 60 אלף קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים הייתי באוויס הציעו לי איביזה 2017 רמת גימור סטייל

יד ראשונה מליסינג, 60 אלף קמ טסט עד פברואר 2021

הראו לי בדיקה ממרץ שהיה בה רק שלדה משמעות נמוכה,מתחייבים בבדיקה גיר מנוע שילדה ונותנים אחריות פרימיום למשך שנה

כל התענוג ב58k

האם אפשר לסמוך על הבדיקה שלהם? לא לקחת לבדיקה? מה שווה האחריות הזו בכלל?

עריכה אחרונה על ידי Or8523
פורסם

מה אמרו לך שכוללת האחריות?

האם מדובר באיביזה מהצורה החדשה או הישנה?

ליסינג פרטי או ליסינג תפעולי?

אני ממליץ לקחת לבדיקה משלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כיוון שלאורך ההיסטוריה בפורום היו תוצאות שונות בין הבדוקה המוצגת לבדיקה שהלקוח עשה, תמיד כדי לקחת לבדוקה מטעמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, dorsht כתב:

מה אמרו לך שכוללת האחריות?

האם מדובר באיביזה מהצורה החדשה או הישנה?

ליסינג פרטי או ליסינג תפעולי?

אני ממליץ לקחת לבדיקה משלך.

האחריות נראת די מקיפה,מצרף תמונה

לא ביררתי אם פרטי או תפעולי מה זה משנה?

הולך לראות את הרכב עוד שעה בכל מקרה לעשות סיבוב

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.avis.co.il/media/2686/avis-carsale-premium-guarantee-080919.pdf&ved=2ahUKEwiS_un38fjoAhVtzoUKHQ2BCtMQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw08l99rB4oZSLX87nv6KzlW

פורסם

אני הייתי בודק טוב את האחריות.

מצד אחד רשום שעל תיבת ההילוכים אחריות מלאה, מצד שני רשום שבלאי סביר לא מכוסה.

שים לב שגם מחשבי רכב למיניהם לא מכוסים.

משנה אם זה תפעולי או פרטי בגלל שיש סיכוי שזה השפיע על היחס שהרכב קיבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק לוודא- הכוונה שלך במשפט "שלדה בעלת משמעות נמוכה" היא פשוט שבטופס הבדיקה תחת "מרכב" צוינו פגיעות ממשמעות נמוכה ולא פגיעה באחת הקורות/קצה שלדה כן?

אם מדובר על הצורה הישנה- לטעמי עדיף להוסיף עוד קצת אם מתאפשר ולרכוש אחת מהצורה החדשה פרטית דרך יד 2, התוספת לא אמורה להיות משמעותית מאוד והפער באיכות תא הנוסעים שמיים וארץ לדעתי (למרות שמבחוץ קצת יותר קופסתי), גם יהיה יותר קל למכור במחיר טוב יותר.

בהצלחה!

פורסם

האחריות כותבת שיש אחריות מלאה על הגיר אבל אין אחריות על מחשבים וחיישנים - אחת החולשות של התיבות הכפולות מצמדים זה המחשב גיר(מכטרוניקס) ואם הוא ילך? זה חלק מהאחריות או מהחלק שמוחרג באחריות?.

לגבי הרכב תבדוק בבדיקה שלך מן הסתם(לרוב יש הפרש), הרכב טופל במוסך מורשה של צ'מפיון או מוסך הסדר של אוויס? כל כמה זמן הרכב טופל? יש לך היסטוריית טיפולים להעלות?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...