Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אשמח להתייעץ אתכם כי אני באמת לא מבין שום דבר ברכבים,

אני חייל משוחרר שמתגורר באזור נתניה, והנסיעות היומיות היומיות שלי לעבודה יחסית קצרות - 15 קילומטר בערך.

בסופי שבוע נוסע למשפחה לקריית גת שזה משהו כמו 100 קילומטר, וככה מדי סוף שבוע, ובנוסף מטייל בארץ לעיתים קרובות יחסית(עליות לגלבוע, ירושלים, וכו).

זה רכב ראשון, התקציב עד 25K, חשוב שיהיה חסכוני יחסית ושיסחב את הנסיעות. 

אמור לקבל בעוד שנה בעזרת השם רכב מהעבודה אך לא פוסל להשאיר גם את הרכב המתוכנן במידה ויהיה מספק. 

אשמח להתייעץ, לשמוע עצות ואם חסרים עוד פרטים אשמח להוסיף. 

תודה😀

פורסם

ידני או אוטומט?

האם יש דרישות מבחינת גודל הרכב?

כמה אנשים ייסעו ברכב בדרך כלל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לפני 9 דקות, dorsht כתב:

ידני או אוטומט?

האם יש דרישות מבחינת גודל הרכב?

כמה אנשים ייסעו ברכב בדרך כלל?

תודה על המענה המהיר!

לא משנה אם ידני או אוטומט

רוב הזמן מתוכנן לנסוע לבד, בגג 3 אנשים לעיתים נדירות יותר.. 

לגבי הגודל - עדיפות לבינוני

עריכה אחרונה על ידי Lior1919
שכחתי לצטט
פורסם

סופר מיני ידנית כדוגמת פיגו 208 יכולה להיות אופציה, הרכב נוח, חסכוני אם כי מבחינת זריזות זאת נקודת החולשה יותר, כדי לחפש ברמת אבזור הגבוהה יותר אקטיב. 

למנוע הפיורטק יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק האם הוחלפה ואם לא לבדוק את מצבה.

עוד אופציה הוא רנו קליאו 0.9 טורבו, הרכב מגיע די מאובזר כבר ברמת אבזור הבסיסית לעומת הפיגו, נוחות הנסיעה קשיחה יותר בעיר. המנוע לדעתי מספק ביצועים לא רעים.

איביזה/פאביה בעלות מנוע 1.4 גם אופציה די אמינה, הפאביה מרווחת יותר ובעלת איכות חומרים עדיפה, רמת איבזור נמוכה יותר מאשר בקליאו ברמות אבזור הבסיסיות.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה שזכור לי גם מבחינת בטיחות הקליאו עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסיאט איביזה בעיקר והפאביה יהיו שניהן אופציות לא רעות. רכבים לא חלשים ויש כמויותת אדירות של היצא במיוחד באיביזה. אבל צריך לשים לב, הרבה איביזות עברו חיים לא קלים אצל ידיים שלא טיפלו בהם כמו שצריך ואצל ילדים ועלול לגרום לגיר (בעיקר עם אוטומט- כפול מצמדים) ולמנוע- מטורבת לבלאי שעלול להיות בעייתי.

במקומך הייתי מחפש איביזה, פאביה (אותה שלדה-גיר-מנוע אבל מראה ואבזור שונה), קליאו, פיגו 208 (שכל זמן שיש היסטורית טיפולים ורואים מתי הוחלפה הרצועה לא אמורה להוות בעיה בכלל).

מומלץ ממש בכל הסיגמנט הזה במיוחד (וגם בכל סיגמנט אחר) לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים נכונה.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

• תוכן חדש...