Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, אילה1989 כתב:

אני בעיקר נאבדתי בין האפשרויות. כמובן שאסירת תודה על ההסברים, ההמלצות והמידע שקיבלתי פה ועדיין עם המון חוסר החלטיות שנובע מחוסר ידע ובעיקר חוסר ניסיון.

מצד אחד מנסה ללכת עם העדר על הרכבי מוניטין כמו הסוויפט והיאריס, מצד שני מנסה לראות את הc3 וה208 שהומלצו פה בחום.. הכל מתערבב עם החששות לקבל חתול בשק. במקביל פוזלת לכיוון הספייס סטאר ..הרבה בלאגן..מקווה שבימים הקרובים אצליח להגיע לכמה מגרשים כדי לנסות ולשבת ברכבים האלו לראות מה נוח ומה פחות בתקווה שיעשה לי קצת סדר וסינון

את נאבדת כי אין רכב שהוא מושלם.

כעת את צריכה לראות את הרכבים, לשבת, לבדוק ולנסוע, זה יתן לך מענה לאיזה רכב את מתחברת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שוב שלום,

כתבת שיש לך "חששות לקבל חתול בשק",

אם תקני רכב שנסע 1600 ק"מ ויש לו אסמכתא של זכיה בפיס והכל מסודר - אז איזה חשש עוד נשאר לך?

אי אפשר ליפול בעסקה כזו

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא קשה להבין את הראש שלה, לא סתם היא חזרה עם הצעה לרכב שאף אחד מפה לא העלה, היא סיפרה לסביבה שלה שהאופציות שלה בין היתר זה ה 208 וה C3, המשפחה/חברים צעקו לה גוועלד, צרפתיות איכסה, תקלות.

הציעו לה את הסוויפט, יפנית ואמינה וששווה לשלם יותר בשביל שקט נפשי וכו׳ ועכשיו היא מבולבלת וחוששת לקנות חתול בשק, כי וואלה סוויפט בת 3 שנים עולה כמעט כמו צרפתייה חדשה, ההיגיון אומר שחייבת להיות לזה סיבה ושכנראה יש צדק במה שאומרים.

כאמור אני בחיים לא הייתי לוקח יפנית די סתמית (מבחינתי) משומשת בת 3 על פני 208 כמעט חדשה או C3 בת שנה אבל כמישהי שלא ממש מבינה אני יכול להבין את הרצון ללכת על בטוח לכאורה.

כשניתן יהיה, היא פשוט תצטרך ללכת ולהתנסות ברכבים האלה בעצמה ולהחליט מה בכל זאת מדבר אליה מעבר לכל רעשי הרקע.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, Doron_Z כתב:

לא קשה להבין את הראש שלה, לא סתם היא חזרה עם הצעה לרכב שאף אחד מפה לא העלה, היא סיפרה לסביבה שלה שהאופציות שלה בין היתר זה ה 208 וה C3, המשפחה/חברים צעקו לה גוועלד, צרפתיות איכסה, תקלות.

הציעו לה את הסוויפט, יפנית ואמינה וששווה לשלם יותר בשביל שקט נפשי וכו׳ ועכשיו היא מבולבלת וחוששת לקנות חתול בשק, כי וואלה סוויפט בת 3 שנים עולה כמעט כמו צרפתייה חדשה, ההיגיון אומר שחייבת להיות לזה סיבה ושכנראה יש צדק במה שאומרים.

כאמור אני בחיים לא הייתי לוקח יפנית די סתמית (מבחינתי) משומשת בת 3 על פני 208 כמעט חדשה או C3 בת שנה אבל כמישהי שלא ממש מבינה אני יכול להבין את הרצון ללכת על בטוח לכאורה.

כשניתן יהיה, היא פשוט תצטרך ללכת ולהתנסות ברכבים האלה בעצמה ולהחליט מה בכל זאת מדבר אליה מעבר לכל רעשי הרקע.

זה בדיוק מה שקרה 😕 ביקשתי מהמשפחה שמישהו יבוא איתי ואכן חטפתי ריקושטים על כמה הם לא היו לוקחים רכב צרפתי 😕

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

השאלה אם במשפחה יודעים להצביע עם בעיות העדכניות של פיגו/רנו/סיטרואן או סתם ״צרפתי לא אמין״.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, רועי5 כתב:

משפחה תמיד יודעת מה טוב. ובאמת צריך לשאול אותם, פה בפורום לא באמת מבינים, סתם עושים הצגות.

לא צריך לעקוץ אותי, סך הכל שיתפתי את מה שהם אמרו. אני בפורום הזה כדי לקבל ייעוץ ,המלצות וללמוד איך עושים תהליך רכישה נכון.. 

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

השאלה אם במשפחה יודעים להצביע עם בעיות העדכניות של פיגו/רנו/סיטרואן או סתם ״צרפתי לא אמין״.

אני מאמינה שלא, ולכן דעתם פחות רלוונטית חוץ מהעובדה שאני כן זקוקה למישהו שיוכל לעזור לי ולהיות איתי בזמן שאני מתאמת עם אנשים פרטיים.

אשמח להבין האם לדעתך יש הבדל בין הדגמים הישנים לחדשים בצרפתיות? שואלת בעיקר בעקבות קריאת פוסטים כאן בפורום ואנשים שכתבו שצרפתיות מורידות 50 אחוז מהערך ונמכרות אחכ הרבה מתחת למחירון (חושבת שזה היה הדבר העיקרי שקצת הטריד אותי-עצם העובדה שזה נכתב כאן )

• מעניין 1
פורסם

הפיגו או הסיטרואן לא מבלות במוסכים כפי שחלק אולי חושבים.

מנגד יש להם בעיות שהוזכרו כמו טיימינג ב208 שיכול להתפורר, ממיר קטליטי בתחילת השיווק, מח גיר בקליאו.

מנגד מקבלים דברים אחרים שאין למתחרה יפנית כמו נוחות או ביצועים.

היתרון של רכב צרפתי שהוא זול יותר לקניה מאשר המתחרה היפנית כך שמקבלים רכב חדש יותר.

לגבי שמירת ערך אכן זאת נקודה פחות חזקה ברכב צרפתי, אבל את גם קונה בזול יותר.

אישית מחזיק בקליאו 2012, אבא שלי בקליאו 2014, חבר מעבודה ב208 מודל 2014.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, אילה1989 כתב:

לא צריך לעקוץ אותי, סך הכל שיתפתי את מה שהם אמרו. אני בפורום הזה כדי לקבל ייעוץ ,המלצות וללמוד איך עושים תהליך רכישה נכון.. 

אני מאמינה שלא, ולכן דעתם פחות רלוונטית חוץ מהעובדה שאני כן זקוקה למישהו שיוכל לעזור לי ולהיות איתי בזמן שאני מתאמת עם אנשים פרטיים.

אשמח להבין האם לדעתך יש הבדל בין הדגמים הישנים לחדשים בצרפתיות? שואלת בעיקר בעקבות קריאת פוסטים כאן בפורום ואנשים שכתבו שצרפתיות מורידות 50 אחוז מהערך ונמכרות אחכ הרבה מתחת למחירון (חושבת שזה היה הדבר העיקרי שקצת הטריד אותי-עצם העובדה שזה נכתב כאן )

צריך, לא צריך, העקיצונת במקומה לטעמי. זה נחמד להתייעץ פה, לפעמים אפילו מועיל, אבל לא בטוח שיש טעם רב כשאזהרות המשפחה/חברים/מוסכניקים תופשות נפח שבמקרה הטוב רק מכניסות לתסכול מהסוג שתארת. זה ודאי לא עוזר לגבש החלטה.

החלוקה לדגמים ישנים וחדשים אינה ממש רלבנטית, היו פנינים בצד זבל בעבר, יש פנינים, הרבה פחות זבל, היום, כל דגם לגופו. המכוניות שהומלצו כאן שמולדתן בצרפת לא נופלות משום בחינה מהקונקורציה המזרח אסיאתית, העובדה שהן מפסידות יותר ערך וזו כנראה עובדה, נובעת מהמשפחה שלך כדוגמה מייצגת ותפיסתה הסטיגמתית. זה נכון, אבל זה גם מה שמאפשר קניה של מכונית צעירה יותר, במרבית המקרים טובה יותר. זו לפחות דעתי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי שאלה - הלכת לראות את הפיג'ו? מחירון משוקלל של הרכב בדקת? יש לו אסמכתאות לזכייה?

אם הרכב לא מוצא חן בעיניך - אז אני מבין, אבל בואי תסבירי מה החשש שלך? אני מרמת גן ומוכן לעזור לך, שמי מיכה ואני אשאיר את המספר שלי למוכר הפג'ו, אבקש ממנו לתת לך את המספר שלי אם תרצי ואנסה לעזור לך. ושוב, אנ לא מכיר את המוכר, אבל אני רוצה לעזור לך וגם לו, כי ההתאמה פה נראית לי טובה.

• רעיון טוב! 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 2 שעות, Michazzz כתב:

יש לי שאלה - הלכת לראות את הפיג'ו? מחירון משוקלל של הרכב בדקת? יש לו אסמכתאות לזכייה?

אם הרכב לא מוצא חן בעיניך - אז אני מבין, אבל בואי תסבירי מה החשש שלך? אני מרמת גן ומוכן לעזור לך, שמי מיכה ואני אשאיר את המספר שלי למוכר הפג'ו, אבקש ממנו לתת לך את המספר שלי אם תרצי ואנסה לעזור לך. ושוב, אנ לא מכיר את המוכר, אבל אני רוצה לעזור לך וגם לו, כי ההתאמה פה נראית לי טובה.

היי מיכה, תוכל להשאיר לי את המספר שלך? בבפרטי או משהו. דיברתי עם המוכר, היו כמה דברים שהפריעו לי מבחינת אבזור בטיחותי, אשמח להרחיב בפרטי

פורסם (נערך)

בבחירת רכב, בודאי לטווח ארוך, יש גם עניין של התאמה אישית. אני, למשל, נהגתי בקיץ האחרון ב-308 ובקקטוס שכורות. מדובר בדגמים שמקבלים בפורום הזה לא מעט המלצות, ואני מצאתי את ממשק המשתמש שלהן בלתי נסבל. הנקודה שאנימציג כאן אינה הממשק עצמו, אלא ההתאמה האישית לצרכים, במקרה זה שלי.

מכל מקום, אל תפסלי רכב לפני שבדקת את האקזמפלר הספציפי ולפני שקראת חוות דעת על הדגם. ועוד דבר -- רכב יכול לעבור תאונה קשה גם ביומו הראשון על הכביש. לכן, גם אם הרכב הלכאורה "מציאה" אל תרכשי לפני בדיקה במכון לפי בחירתך. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...